Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Lina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-13 21:33:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36306923931 121787 szexpartner

MrMilkyDick a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Linát itt az oldalon találtam. Már jó ideje szerettem volna randizni vele. Telefonon hívtam amikor láttam hogy zöldet jelezett. Hamar felvette.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pár utcával az Üllői út és József krt-től nem messze van, ahol van villamos és metró is, én az utóbbival mentem. Klinikák megállótól pár száz métert kell gyalogolni. A parkolás fizetős. A cím tűpontos, google útvonalterv oda vezetett. Nem jelentett problémát megtalálni a házat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy újépítésű luxus épületben van Józsefváros rehabilitált részén. A lakás patyolat tiszta, szint úgy a fürdőszoba is. Több lány rendel, de senkivel nem találkoztam és renben, tisztántartják a helyet. Törölköző tiszta és száraz volt. Az szobában nagy francia ágy volt és tükrök a falon a jobb "vizuális" élményért.
Lina külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A képeknél sokkal jobb volt. Igaz arckitakarással hírdet Lina, de semmi kivetnivaló nincs rajta. Kedves és széparcú fiatal lány fogadott. Alakját én átlagosnak jellemezném. Érkezésemkor egy fekete szatén köntösben volt és alatta semmi. Haja copfba kötve.
1. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 121787 erotikus masszázs
3. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 121787 erotikus masszázs4. Lina +36306923931 beszámoló 2024-06-14 12:44:28 erotikus masszázs 1217875. Lina +36306923931 beszámoló 2024-06-14 12:44:28 erotikus masszázs 1217876. Lina +36306923931 beszámoló 2024-06-14 12:44:28 erotikus masszázs 121787
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Érkezésemkor felhívtam Linát a bejutási instrukciókért. Majd elmondta hanyadik emelt és hanyas lakást keressem. A megfelelő emeletnél a liftből kiszálvaegtaláltam a randi helyet. Kopogás után nyílt az ajtó. Mögötte Linával. A fent említett fekete szatén köntösben volt, ami alatt nem volt semmi. A szobába menet utanegbeszéltükba részleteket. Tisztálkodásután az ágyra feküdtem hasra. Lina masszázs krémmel kezdett. Finoman csinálta. Majd áttért az olajra. Kellemes érzés volt. Közbe beszélgettünk, ismerkedtünk. Min ketten szeretünk utazni. Megosztottuk élményeinket. Idővel szólt, hogy átvált csúszkára. Csodás, naurális melleit beolajozta, majd hozzám simulva fel-le csúszkált a hátamon amit a nyakamnál és a vállaimnál oldalsó irányban is csinált. Közben dicsértem a technikáját. Ezzel nagyon ellazított, majdnem elaludtam. Rendkívül kellemes érzés volt. Néhány percel később a csúszkát abbahagyva a hátamat megtörölte papírtörlővel. Kérte, hogy forduljak a hátamra. Ekkor elkezdett franciázni. Nagyon finoman csinálta de ugyan akkor élvezetes volt. Hamar merev állapotba parancsolta a farkam. Lina vagy nagyon figyelhetett rám, vagy gondolat olvasó de amint kigondoltam a gumihúzást, nyúlt is érte l, hogy felhelyezze anélkül, hogy dzóltam volna. Gumi felhelyezése utan Lina beleült, lassan vezette be. Néhány helyezkedő mozdulat után kissé fokozta a tempót. Pár perc múlva kicsi szünetet tartva, Lina kivett a puncijából, mellém feküdt úgy helyezkedvé, hogy naturális mellei az arcomnál legyen. Lina kézzel kényeztetett néha adott pár puszit amit viszonoztam. Ezutan ismét visszahelyezkedett livaglóba, amit már fokozott tempóban végzett. Végig a popsiját markoltam és simogattam, néhe elkalandoztam a combjaira, hátára, melleire. De mint minden jónak sajnos ennek is vége lett. Lina az elelején elmondta, hogy szóljak mielőtt elsülök mert nála csak puncin kívűl lehet bevégezni. Így is tettem, Lina kivette a farkam a puncijából és pár kézi mozdulat után a gumiba lőttem. Lina levette a gumit míg merev voltam és nedves majd száraz kendővel is megtörölt. Amíg öltöztem még beszélgettünk. Az anyagiak rendezése után elköszönés és irány a város.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolást a program végén rendeztük és annyi virágszál volt amit megbeszéltünk.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Lina egy kedves és inteligens huszonéves fiatal nő. Végig kedves és figyelmes volt velem. Rendkívűl elégedett voltam a munkájával. Kielégülten távoztam tőle. Én a GF-t éreztem vele kapcsolatban végig ezen. Szuper volt a randi.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina szexpartner beszámolójáról


2024-06-30 00:16:57
Alap infókat tartalmazó beszi. Akció erős. Linának adott címkék, pontozás és a szöveg egymást erősitik. Köszi a beszit!
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

(2023-03-28) : Masszázs csak egy pillantásnyi volt, mint egy kis irányt mutató jelző táblára nézni a sztrádán a fülledt erotika világa felé rohanva. Fénysebességgel haladtunk át és azon vettük észre magunkat, hogy őrült módon simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, csókolgatjuk egymást. Valódi nyelves csókokat kaptam tőlük

felejthetetlen: 8db
(2023-12-18) : Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába.

(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

(2023-07-20) : Aztán Linán volt a sor, tőle is egy finom barátnős csókot kaptam, de ő egy fokkal vadabb és hevesebb volt, szinte felfalt, egyre nagyobb szenvedéllyel követelte magának ami jár.

nagyon jó: 5db
(2024-05-26) : Emellett Lina nagyon jó ütemérzékkel, a rezdüléseimre ügyelve lovagolt rajtam. Ha mindketten jobbnak láttuk, néha kivette az egykorút, és pár másodperc kifújás után, óvatosan visszahelyezve tovább folytatta érzéki nyögdécselésekkel megfűszerezett vágtatását.

(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

: 9db
(2024-07-12) : Simogatot, majd kezeivel elkezdett gyengéden a farkamat kényaztetni, hamar sikerült erekciót kivaltania. Ezután hamar a szájába is vette és elkezdett egy finom natúr franciát. Nyálas, finom nyelvmunka néha nyalcsorgatás

(2024-06-24) : Gyönyörű melleivel masszírozott, miközben simogatta az akkor már meredező férfiasságomat. Simogattam ahol értem, ami nagyon tetszett neki, és egyre szenvedélyesebbé vált kettőnk játéka. A simogatásból, a halk sóhajokból és nyögésekből néhány pillanat alatt egy szenvedélyes, nyálas és finom francia lett.

(2024-06-02) : Ez percek után egy cicis csúszkába csapott át. Lina testének közelségétől bekeményedtem így már nem volt kényelmes a hason fekvés. Ezt Lina is észrevette, így engedélyt adott a fordulásra. Gyönyörű partnernőm előbb kézzel majd szájjal kényeztetett.