Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Lina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-02 12:44:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36306923931 121673 szexpartner

kissgo a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
gyönyörű arc
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Mivel vidéki vagyok, így viszonylag előre tudom, hogy melyik időpontokban tudok ellátogatni egy kis kényeztetésre. Mikor egy ilyen lehetőségem adódott whatsapp-on írtam Linának, akivel találtunk is egy mindkettőnknek jó időpontot. Mivel jó pár nappal előbbre lett az időpont foglalva, így egy megerősítő üzenetet kért Lina a randi napján.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Lináék lakása a Corvin sétányon található. Tömegközlekedéssel érkeztem, metró és villamos megálló a közelben. Autóval a környéken megállni nem lehet egyszerű. Talán a közelben lévő plázában érdemes próbálkozni. A lépcsőház számozása egyértelmű, könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
3
Több szobás lakás erre a célra kialakítva. Megérkezésemkor megcsörgettem Linát, aki a megfelelő emeletre irányított. Több lift is üzemel az épületben. A programunk egy közepes méretű tatamis szobában zajlott. A szobában körben lévő tükrök segítenek a vizuális élményt fokozni.
A fürdőben látható volt, hogy aznap már használatban volt előttem is. Több tusfürdő, és deo valamint szájvíz kis műanyag pohárral segítette a felfrissülést.
Lina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lina a valóságban is úgy néz ki, mint a képein. Adatlapján lévő adatok is a valóságot tükrözik. Aki szereti az olyan nőket, akik ott gömbölyödnek ahol kell, az igencsak jól fogja érezni magát Lina társaságában. Az arckitakarástól nem kell félni, egy szép arcú, zöld szemű, természetes szépség fog ajtót nyitni.
1. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 121673 erotikus masszázs
3. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 121673 erotikus masszázs4. Lina +36306923931 beszámoló 2024-06-03 07:15:25 erotikus masszázs 1216735. Lina +36306923931 beszámoló 2024-06-03 07:15:25 erotikus masszázs 1216736. Lina +36306923931 beszámoló 2024-06-03 07:15:25 erotikus masszázs 121673
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lina előző randinkon meggyőzött arról, hogy vissza kell térjek hozzá. Azután pedig, hogy kategóriát váltott ez az érzés csak még inkább erősödött bennem.
Lina javaslatára egy kis hátmasszázzsal indítottunk. Ez percek után egy cicis csúszkába csapott át. Lina testének közelségétől bekeményedtem így már nem volt kényelmes a hason fekvés. Ezt Lina is észrevette, így engedélyt adott a fordulásra. Gyönyörű partnernőm előbb kézzel majd szájjal kényeztetett. Mivel nagyon kívántam így gumit kértem. Linánál az a szabály, hogy még a gumiban sincs punciba élvezés. Ez egy kissé feszélyezett, mert be akartam tartani a játékszabályt, de így nem tudtam teljesen kiélvezni a szitut, nehogy olyan vége legyen ami kellemetlenné tenné a randi folytatását. Azért missziben egy kicsit megjárattam magam Linában, aztán gumi le, ismét kéz, száj, cici kombót vetett be Lina mielőtt elért a beteljesülés. Szájába élveztem, hagyott lenyugodni, majd eltüntette az utódokat egy papírba.

A második kör kezdetén felajánlottam Linának, hogy egy kicsit én is masszíroznám őt. Kicsit meglepődött rajta, de benne volt a dologban. Ezután egy nagy és erotikus oda-vissza játék kezdődött köztünk. Elmondtuk egymásnak, hogy éppen mi esne jól nekünk a másik pedig teljesítette a kérést. Lina kérése volt, hogy csókolgassam végig a hátát, aztán fordulása után a cicikkel is foglalkozzak és nyaljam ki. Ez utóbbit sikerült is abszolválnom. Nagyon jó érzés volt ahogy egyre közelebb jutott a csúcshoz, tolta a csiklóját a nyelvemre én nyaltam, szívtam. Hallható jelei is voltak, hogy jó irányba haladok majd egyszercsak Lina rászorított a fejemre és egy élvezéssel ajándékozott meg. Aztán én kértem meg Linát, egy kis 69-re majd pedig arra, hogy lovagoljon meg. Végezetül még egy kicsit missziben szerettem őt. A gumi eltávolítása után még szájjal próbálkozott Lina, de sajnos az újabb élvezésem nem jött össze. Még egy kis simogatásra, ölelkezésre, csókolózásra maradt idő leveztésként.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Bár Lina nem hozta szóba (gondolom mivel már találkoztunk) én úgy gondoltam szeretném az elején letudni. Az általam megadott rózsaszál az alap 1,5 órás program díja. Emellett én igénybe vettem Lina két extráját a csókot és a NFVSZ opciót is. Miután végeztem a zuhanyzással egy kis asztalkára helyeztem a csokromat, amely ott is maradt távozásomig. Pont annyi volt, amennyiről korábban tájékoztatott.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ismét egy jól sikerült randit sikerült összehoznom Linával. Abszolút barátnős 1,5 órát tölthettem egy gyönyörű formákkal megáldott kedves lány társaságában. Minden kérésemet kedvesen teljesítette, és én is örömmel tettem eleget minden kényeztetésre irányuló kérésének. Mivel már tudtam mire és kire számíthatok, így nem volt bennem az a fajta stressz, mint az előző randinkon. De azt hiszem, hogy lehet még ezt az egészet fokozni. Ehhez Lina tökéletes partner. Remélem lesz még lehetőségem eljutni hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina szexpartner beszámolójáról


2024-06-30 00:26:00
Alapos, őszinte hangvételű írás. Jó olvasni, köszi a beszit! Lina mint partner és mint múzsa is remek a beszi alapján is. Az élményhez gratulálok és köszi a megosztást.

2024-06-16 11:22:55
Hosszú, már-már novellaszerű beszámolót komponáltál.
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

(2023-03-28) : Masszázs csak egy pillantásnyi volt, mint egy kis irányt mutató jelző táblára nézni a sztrádán a fülledt erotika világa felé rohanva. Fénysebességgel haladtunk át és azon vettük észre magunkat, hogy őrült módon simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, csókolgatjuk egymást. Valódi nyelves csókokat kaptam tőlük

felejthetetlen: 8db
(2023-12-18) : Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába.

(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

(2023-07-20) : Aztán Linán volt a sor, tőle is egy finom barátnős csókot kaptam, de ő egy fokkal vadabb és hevesebb volt, szinte felfalt, egyre nagyobb szenvedéllyel követelte magának ami jár.

nagyon jó: 5db
(2024-05-26) : Emellett Lina nagyon jó ütemérzékkel, a rezdüléseimre ügyelve lovagolt rajtam. Ha mindketten jobbnak láttuk, néha kivette az egykorút, és pár másodperc kifújás után, óvatosan visszahelyezve tovább folytatta érzéki nyögdécselésekkel megfűszerezett vágtatását.

(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

: 9db
(2024-07-12) : Simogatot, majd kezeivel elkezdett gyengéden a farkamat kényaztetni, hamar sikerült erekciót kivaltania. Ezután hamar a szájába is vette és elkezdett egy finom natúr franciát. Nyálas, finom nyelvmunka néha nyalcsorgatás

(2024-06-24) : Gyönyörű melleivel masszírozott, miközben simogatta az akkor már meredező férfiasságomat. Simogattam ahol értem, ami nagyon tetszett neki, és egyre szenvedélyesebbé vált kettőnk játéka. A simogatásból, a halk sóhajokból és nyögésekből néhány pillanat alatt egy szenvedélyes, nyálas és finom francia lett.

(2024-06-13) : Kérte, hogy forduljak a hátamra. Ekkor elkezdett franciázni. Nagyon finoman csinálta de ugyan akkor élvezetes volt. Hamar merev állapotba parancsolta a farkam. Lina vagy nagyon figyelhetett rám, vagy gondolat olvasó de amint kigondoltam a gumihúzást, nyúlt is érte