Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Lina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-26 12:01:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36306923931 121609 szexpartner

AlvySinger a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Linát a randit megelőző napon hívtam. A barátnője vette fel (Lina éppen szabin volt), és szívélyes hangon részletesen elmondta a lehetőségeket és az ahhoz tartozó rózsákat. Meg is állapodtunk a másnapi taliban. Aznap reggel egy ilyenkor szokásos megerősítő sms-t kellet küldenem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Aki BKV-val közlekedik annak pofon egyszerű dolga van, mert a Klinikáktól egy laza pár perces sétára található az újépítésű luxus kuckó, amiben Lina fogadja a szerencsés klienst. Négykerekű makktársaimnak viszont meggyűlhet a baja a szabad parkolóhelyek találásával. Szerencsére nincs A/B/C-számozás, sem dupla dupla bejárat - a cím egyértelmű, a bejutás flottul ment.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Max. pár éve épült luxus társasház egy kellemes, a város rehabilitációnak köszönhetően mára teljesen biztonságossá vált környéken. A lakás belül sem hagy kívánnivalót maga után: minden helyiségben rend és tisztaság uralkodik. A fürdőben az összes felszerelés rendelkezésre áll. Több féle márkás tusfürdő, szájvíz, műanyagpoharak, dezó kínálják magukat a betoppanónak. A baszobában hangulatos félhomály, de azért nincs annyira sötét, hogy ne lehessen tisztán látni vendéglátónkat. A földön egy nagy, kényelmes, puha matrac, mely semmivel nem kényelmetlenebb egy átlagos francia ágynál. A matrac mellett tükör gondoskodik az izgalmak fokozásáról.
Bár több lány rendel a kuckóban, mindenki gondosan ügyel arra, hogy ne legyen kínos folyosón összefutás. Linán kívül nem is találkoztam senkivel.
Lina külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Első randiról lévén szó, volt bennem egy enyhe félelem úgy a külső, mint a személyiség tekintetében. Ennek a félelemnek viszont találkozásunk első néhány másodpercében míg az írmagja is elillant. Egy tündéri, intelligens, érdeklődő, minden rezdülésemet lelkiismeretesen figyelő, és nem mellesleg egy lehengerlő természetes szépségű fiatal lány mutatkozott be nekem.
Én magam arc-mániás vagyok, de e téren sem kellet csalódnom, sőt: mint azt már az egyik makktárs leírta, Lina gyönyörű, szabályos, kerekded babaarcából és szép, nyitott, melegen csillogó zöld szemeiből valami olyan ártatlanság sugárzik, ami az első pillanatokban megbabonázza az embert.
Persze testének egyéb pontja sem volt ellenemre. Dús, mindenféle beavatkozás nélkül nagy és kerek keblei vad csókolgatásra hívnak. Borotvált, feszes puncija is szemtelenül kínálja magát a lefetyelésre. Enyhén és izgatóan telt combjait nem győzi az ember simogatni, majd a nyalakodás előtt/után hevesen puszilgatni. Kerek, picit brazilos popsija is vad markolászásra lett teremtve.
A bőr hamvas, szoli és tetkó nélküli, ha jól emlékszem naptól enyhén barnult. Már önmagában a randi eleji ismerkedős simogatásától kőkeménnyé fel lehet izgulni.
Szó ami szó: ez a lány egy tökély.
1. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 121609 erotikus masszázs
3. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 121609 erotikus masszázs4. Lina +36306923931 beszámoló 2024-05-27 02:15:36 erotikus masszázs 1216095. Lina +36306923931 beszámoló 2024-05-27 02:15:36 erotikus masszázs 1216096. Lina +36306923931 beszámoló 2024-05-27 02:15:36 erotikus masszázs 121609
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Két opció közül lehet választani: az egyik a masszázs, a másik a szex. Mikor közöltem Linával, hogy inkább az utóbbival élnék, huncutul felicsillanó szemekkel bólintott rá kérésemre. Fontos, hogy Lina előre jelzi, hogy csak testen kívül szabad elélvezni, vagyis időben ki kell húzni az egykorút vagy jelezni Linának, ha az elmenés határához érkeztünk (félre értés ne essék: az aktus szigorúan gumiban történik, de Lina ennek ellenére nem preferálja a benne való elélvezést). Ez számomra nem okozott gondot, ismerem már annyira a testem, hogy tudom, mikor közelítek a csúcs felé.
A fő felvonást egy hosszas, a hátat kellemesen megdolgozó masszázs előzte meg. Közben folyamatos, közvetlen, ezer dologra kitérő beszélgetés tette élménydússá a randinkat, mely beszélgetés olyan oldott volt, mintha már a sokadik együttlétünkön lettünk volna túl. E dumcsi alatt bizonyossá vált, amit Lina kiváncsi, okos szempárja alapján korábban is sejtettem: vendéglátómnak intellektus terén sincs szégyenkezni valója.
Masszázs közben meztelen hátát simogattam (a masszázs elején ő maga jelezte pajkosan, hogy nincs ellenére, ha a kezeimmel kalandozok), a tükörből végig ráláttam méretes cicijére. Mikor mindez annyira beindított, hogy szerettem volna komolyabb vizekre térni, Lina csábos mosollyal elárulta, hogy ha nem szólok, akkor már ő maga kért volna meg erre.
Megfordultam, és szenvedélyes, nyelvgazdag, teljes mértékben barátnős smacizásban forrtam össze Linával. Kezeimmel közben hol mohón a kebleit markolásztam, hol a punciját simogattam. Aztán lefelé vettem az irányt, és az ikrek számmal való kényeztetésébe kezdtem. Lina közben érzéki hangon nyögött, mint picit később a tükörben észrevettem közben magához nyúlva a puncijával is játszott. Ezen a ponton, gondoltam, besegítek, és miután néhány cuppanós puszit nyomtam feszes combocskáira, magamhoz ragadtam mézescsuprát. Félhangos nyögések, pajzán szavakkal való dicséretek, megemelkedett csípő, a számba egyre hevesebben benyomkodott punci jelezte, hogy technikám nincs ellenére Linának.
Remélem sikerült a csúcsra juttatnom, mikor kértem, ő is mutassa be nekem a nyelvtudását. Újabb szenvedélyes csókokat követően olyan átéléssel kezdett franciázni, hogy nem győztem sóhajtozni és már itt ügyelnem kellett arra, nehogy túl korán véget érjen ez a mennyei légyott.
Apró szünet után paci pózban szeretettem volna kezdeni az aktust.. és milyen jól választottam!! Önmagában az orrom előtt himbálódzó keblek látványa miatt is megérte ez a póz, melyeket imádtam közben markolászni és csókolgatni. Emellett Lina nagyon jó ütemérzékkel, a rezdüléseimre ügyelve lovagolt rajtam. Ha mindketten jobbnak láttuk, néha kivette az egykorút, és pár másodperc kifújás után, óvatosan visszahelyezve tovább folytatta érzéki nyögdécselésekkel megfűszerezett vágtatását.
Persze a másik kedvencem, a misszit sem hagytam volna ki semmi pénzért! Ez sem okozott kevesebb észveszejtő kéjt, főleg, hogy közben szexelésünk türkör által nyújtott látványa egy külön felcsigázó faktora volt ennek a etapnak.
Éreztem, lassacskán közelít a vég. Egykorú ki, gumi le. Ekkor pedig eszembe jutott, hogy mekkora nagybetűs bűn lett volna kihagyni egy ilyen kebelcsodával a ciciszexet. Ezen megállapításomban szerencsére Lina is osztozott. Ő az ágyon feküdt, és fölé guggoltam, így csúszkáltattam a telt ikrek között a nemesebbiket. Néha be-be csusszantottam Lina szájába.. az élvezeteket már nehezen lehetett volna tovább fokozni.
Valamiért mégis a pociján szerettem volna elmenni. Ráfeküdtem, egyfajta misszi-imitálásban hozzásimulva csúszkálttam hasikáján a lécet. Nem kellett sok idő és egy hatalmasat lőttem.
Utójátékként apró csókokat váltottunk. Majd rövid dumcsi után a fürdő felé vettem az irányt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csók plusz * rózsa, de abszolút megéri az árát. Ilyen heves smárolásban ritkán van része az emberfiának. Más extrára nem volt igényem. A borítékot a randi elején és végén is van lehetőség odaadni - én magam jobb szeretek az elején túlesni ezen.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 43 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Pazar szexkalandban volt részem egy babonázóan szép arcú, fantasztikus testű, maximálisan vendég-orientált cukiskág csomaggal. Nem utolsó dolog az sem, hogy számomra külön hozzátett az élményhez Lina kiemelkedő szellemi kvalitása. Imádtam vele mind a szexet, mind a csevegést. Sanszos, hogy még lesz részem repetában.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina szexpartner beszámolójáról


2024-05-27 15:15:11
Nagyon kellemes beszit alkottál Lináról, a Tőled megszokott magas színvonalon. A lány külsejének bemutatása pedig Hozzá hasonlóan "maga a tökély"! 😉
Gratulálok az élményhez Mindkettőtöknek!
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

(2023-03-28) : Masszázs csak egy pillantásnyi volt, mint egy kis irányt mutató jelző táblára nézni a sztrádán a fülledt erotika világa felé rohanva. Fénysebességgel haladtunk át és azon vettük észre magunkat, hogy őrült módon simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, csókolgatjuk egymást. Valódi nyelves csókokat kaptam tőlük

felejthetetlen: 8db
(2023-12-18) : Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába.

(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

(2023-07-20) : Aztán Linán volt a sor, tőle is egy finom barátnős csókot kaptam, de ő egy fokkal vadabb és hevesebb volt, szinte felfalt, egyre nagyobb szenvedéllyel követelte magának ami jár.

nagyon jó: 4db
(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

(2023-01-26) : A programot úgy beszéltük meg, hogy egy ismerkedő masszázzsal kezdünk, ezért hasra feküdtem a matracon. Ami érdekes volt, és ebben a szalonban eddig ilyennel még nem találkoztam, Lina talpig fehérneműben kezdett el masszírozni. Szokásom szerint egy lágy, simogatós masszázst kértem, ahol az ismerkedésen van a hangsúly.

: 11db
(2024-07-24) : Ennek eleget téve Lina fölémnhajolt és finom csókolózásba kezdtünk. Majd olajat kent a kezeire és kézzel kényeztetett, ami át ment egy finom franciába amit szemből csinált. Mikor érezte hogy elég kemény vagyok odalent szólt hogy "elfoglalná a trónját" gumit húzott és elkezdett egy finom lovaglást.

(2024-07-12) : Simogatot, majd kezeivel elkezdett gyengéden a farkamat kényaztetni, hamar sikerült erekciót kivaltania. Ezután hamar a szájába is vette és elkezdett egy finom natúr franciát. Nyálas, finom nyelvmunka néha nyalcsorgatás

(2024-06-24) : Gyönyörű melleivel masszírozott, miközben simogatta az akkor már meredező férfiasságomat. Simogattam ahol értem, ami nagyon tetszett neki, és egyre szenvedélyesebbé vált kettőnk játéka. A simogatásból, a halk sóhajokból és nyögésekből néhány pillanat alatt egy szenvedélyes, nyálas és finom francia lett.