Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-02 20:07:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36306923931 121407 erotikus masszázs

kissgo a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Telefonon érdeklődtem a randi előtti napon. Lina kolléganőjével beszéltem, aki tájékoztatott a lehetséges programokról. Minden további kérdésemre kedvesen válaszolt. A randi napján egy megerősítő sms-t kértek tőlem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín a Corvin Pláza mögött található. Tömegközlekedéssel érkeztem, a közelben található közlekedési csomópont miatt kiválóan megközelíthető. Amennyire meg tudtam figyelni a parkolás a környéken nem lehet túl egyszerű. A lépcsőház számozása egyértelmű, könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Több szobás lakás erre a célra kialakítva. Megérkezésemkor megcsörgettem Linát, aki elmondta a kódot, majd a megfelelő emeletre irányított. Több lift is üzemel az épületben. A programunk egy közepes méretű tatamis szobában zajlott. A szobában körben lévő tükrök segítenek a vizuális élményt fokozni.
A fürdő tiszta és rendezett volt, többféle tusfürdő közül lehetett választani.
Lina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lina a valóságban is pont úgy néz ki, mint a képein. Aki szereti az olyan nőket, akik ott gömbölyödnek ahol kell, az igencsak jól fogja érezni magát Lina társaságában. Az arckitakarástól nem kell félni, egy gyönyörű nő fog ajtót nyitni. A teste természetes, tetoválást nem láttam rajta.
1. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 121407 erotikus masszázs
3. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 121407 erotikus masszázs4. Lina +36306923931 beszámoló 2024-05-03 01:13:50 erotikus masszázs 1214075. Lina +36306923931 beszámoló 2024-05-03 01:13:50 erotikus masszázs 1214076. Lina +36306923931 beszámoló 2024-05-03 01:13:50 erotikus masszázs 121407
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
1,5 órás programot beszéltünk meg Linával. Mivel ez volt az első ilyen jellegű élményem így rá hagyatkoztam. Megérkezésem előtt eléggé ideges voltam, de miután megpillantottam Linát ez szinte teljesen megszűnt, miután pedig a kezei közé kerültem pláne. Gyors zuhany után egy kellemes hát, derék és láb masszázst kaptam. Lina megtalálta azokat a pontokat ahol éreztem, hogy kissé beálltak az izmait és ki is masszírozta őket.Közben egy jót beszélgettünk.

Miután kellően ellazultam egyre inkább a tükörre fókuszáltam. Engedélyt kértem a fordulásra. Az első erotikus rész után még kaptam egy rövidebb masszázst, de az inkább már a második erotikus rész felvezetése volt. Lina először a hátamon majd a mellkasomon csúszkázott. Aki szereti a természetes nagy ciciket ez ezt a részt is nagyon fogja élvezni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
A 1,5 órás program része két erotikus rész. Ezt megérkezésemkor megbeszéltük Linával, hogy szeretném is igénybe venni. Szóval az első masszázs után Lina szemből kezdett csúszkálni rajtam. Nagyon élveztem a szitut. Selymes bőrét simogattam míg ő délre vette az irányt. Először olajos kezével, majd a cicikkel kényeztetett. Aztán bekapta a farkam is. Kiváló technikával kényeztette a farkam és a zacsi is kapott a törődésből. A finom szájmunka és az a tudat, hogy egy ilyen szuper testű bombázó dolgozik a dákómon együttesen élvezést eredményeztek. A kellemes élmények hatására sikerült egy viszonylag nagy adagot lőnöm édes kis szájába, de ennek ellenére hagyott szájában lenyugodni.

Ez egy kezdő randinak szerintem már így sem lett volna rossz, de ami a második masszázs után következett az valami varázslatos volt. Szóval miután Lina másodjára is csúszkázott egyet rajtam, felültünk egymással szemben és elkezdtünk csókolózni. Itt azt éreztem, hogy nagyon elkezdtünk egymásra hangolódni, működött a kémia rendesen. Ezután szép lassan elindultam lefelé. Igyekeztem testének minél több pontját felfedezni. Belecsókoltam nyakába, aztán a cicikkel játszottam, majd hasán keresztül eljutottam a puncijáig. Lina sóhajaiból ítélve nem volt ellenére ténykedésem. Nyalakodásom intenzitását egyre inkább növeltem. Szorította fejemet, jó helyen jártam. Aztán csiklójával rámozgott nyelvemre. Sikerült örömet okoznom Linának.
Ezután arra kért, hogy térdeljek a mellkasa fölé. Ciciszex következett. Nem vagyok egy nagy méret, de sikerült megtalálni azt a pózt ahol a ciciket dugtam és közben farkam Lina szájába ért. Ezt a pózt, a szopást és a faszverést váltogatta Lina, miközben éreztem, hogy ismét közeledek a vég felé. Ekkor ismét a szájába kértem magam. Lina rágyorsított és szája szívóerejének hatására ismét sikerült elélveznem.

Ezt követően jött egy kellemes utójáték, ahol totál azt éreztem mintha a barátnőmmel lettem volna. Feküdtünk egymás mellett, simogattuk egymást és még pár csókot is loptunk a másiktól. Egymással egyetértve megállapítottuk, hogy ez a randi bizony folytatást igényel majd egy következő alkalommal. Ekkor Lina ellőtt egy kedves poént, amin mindketten jót nevettünk. Ezután még egy gyors zuhanyt vettem és fájó szívvel de búcsút vettem ettől az angyali lánytól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel először jártam nála így természetesnek vettem, hogy megérkezésemkor rákérdeztem, hogy rendezzük az anyagi részt. Azt mondta, a zuhany után térjünk vissza erre. Az általam megadott rózsaszál az alap 1,5 órás program díja. Emellett én igénybe vettem Lina mindkét extráját a csókot és a NFVSZ opciót is, számomra így lett teljes a randi. Miután végeztem a zuhanyzással egy kis asztalkára helyeztem a csokromat, amely ott is maradt távozásomig. Pont annyi volt, amennyiről a telefonos kolléganő tájékoztatott.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 42 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hát ha eddig nem jött volna ki az írásomból fantasztikusan éreztem magam ebben a 1,5 órában. Lina személyében egy gyönyörű, számomra ideális alakú, kedves, szexi, ambíciózus csajt ismertem meg. Nem hittem volna, hogy első kalandozásom alkalmával sikerül egy ilyen istennőre lelnem. Izgatottan várom a következő találkozásunkat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-06 22:31:17
Alapos, igényes, informatív beszi, gratulálok. Köszönet a megosztásért. Lina csodás múzsa.

2024-05-04 21:47:16
Tényfeltáró elemzésed minden kérdésre választ is adott.
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

felejthetetlen: 8db
(2023-12-18) : Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába.

(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

(2023-07-20) : Aztán Linán volt a sor, tőle is egy finom barátnős csókot kaptam, de ő egy fokkal vadabb és hevesebb volt, szinte felfalt, egyre nagyobb szenvedéllyel követelte magának ami jár.

nagyon jó: 5db
(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-06-07) : A franciájuk is egyformán izgalmas. Fuvola virtuóz mindkettő, ez nem kétséges. Tartalmas műsort nyomattak, amiben nekem semmi más dolgom nem volt, csak nézni őket és élvezni a ténykedéseik minden pillanatát.

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

: 5db
(2024-03-18) : Lina mind eközben lágyan viszonozta a csókot, közben keze előbb a hátamon siklót végig számos módon és formában, helyzet úgy adta belekapaszkodott vállamba, és hol a combjaival, hol a kezével ellenőrizte hogy kellően hat-e testének közelsége rám.

(2024-01-15) : Simogatós masszázs volt ami akkor teljesen jól esett, közben beszélgettünk (főleg ők amiből nekem visszaigazolódott hogy tényleg uncsi tesók). A vége felé Lina be-be nyúlkált a férfiasságomhoz így már nem tudtam hason maradi és ezzel kezdetét vette a második felvonás.

(2023-04-13) : em volt B tervem hogy bármiféle masszázs legyen, ettől függetlenül majdnem lett. Vanda akit dinamikus személyisége miatt a legbevállalósabbnak gondoltam na pont ő akart masszázzsal kezdeni. Mondta hogy akkor forduljak meg hasra és akkor elkezdi a masszázst, közben jött oda Lina és Evelin. Mondtam várj nekem nem kell(aranyos volt ez az elhivatottság), érdekes lett volna kettesben ez a párbeszéd hogy folytatódik,