Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-18 02:07:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36306923931 120974 erotikus masszázs

FoxT a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
csodás cicik
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Klasszikus telefonos egyeztetés, szívélyes útba igazitás mindenről, lehetőségek, tarifák, helyszín...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Corvin Pláza bevásárlóközpont “mögött” néhány lépés.
Nagyforgalmú metró, villamos és busz minddel a Corvin negyed a célpont.
Kocsival vagy szerencse, és van hely valamelyik utcába, vagy számomra egyszerűbb pláza parkoló.
A helyszín jól megközelíthető, a cím könnyen felismerhető. .
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Kapucsengő kód megkérése után , lift és a megfelelőszinter érve rögtön ott a találka bejárata.
A helyszínnel a klasszikus folyosó, a tatamis szoba és a tisztálkodási színtér kaptam hosszabb - rövidebb betekintést. A zuhanyfülke és a szükséges felszerelések számomra teljesen rendben voltak. Szoba méret mai szokás szerinti, az egyöütt létre teljesen alklamas.Az élményt halvány fények, fain tükrök és hangulatot biztosító zene fokozta. Ruha számára szobainas áll rendelkezésre
Lina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lina adatai az adatlapon korrektek. A képek alapján várt élménnyel találkozik az ember. Lina harmonikusan formás lány. Mellei nagysága mind a szemnek mind a kéznek, testnek ideális. Jókora mellbimbói hívogató az ember nyelve számára. Finom bársonyos egész teste, így az öle is. Az egész lány angyali csábító alak egy szelíd, bűbájos emberben.
Kepeken arca nem látszik, nincs ok panaszra. Szemrevaló az arca, ellenállhatatlan szemek. Kétrészes fehérneműben várt, prímán érvényesültek Lina szexi formái. Külseje és habitusa egyaránt cuki.
1. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 120974 erotikus masszázs
3. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 120974 erotikus masszázs4. Lina +36306923931 beszámoló 2024-03-18 08:38:07 erotikus masszázs 1209745. Lina +36306923931 beszámoló 2024-03-18 08:38:07 erotikus masszázs 1209746. Lina +36306923931 beszámoló 2024-03-18 08:38:07 erotikus masszázs 120974
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Rövid bemutatkozás után természetesen tisztálkodás volt a második napirendi pont. Harmadik napirend az érintkezéses ismerkedés volt. Ez állva történt, a kezek a száj és a nyelvek becézgetésével. Ennek keretében szájammal számomra a nyak, a váll és a melek voltak a fő cél területek, kezem a hát és a izgalmasan feszes fenék re koncentrált.
Lina mind eközben lágyan viszonozta a csókot, közben keze előbb a hátamon siklót végig számos módon és formában, helyzet úgy adta belekapaszkodott vállamba, és hol a combjaival, hol a kezével ellenőrizte hogy kellően hat-e testének közelsége rám. Vélhetően megnyugtatóan nyugtázta, hogy közelsége, erotikus mágnás erős vonzást gyakorol rám.
Kezdeményezésére a tatamin helyezkedtünk el. Hosszan koncentráltam a csodás melleire, kezem, szám szamos formában élvezte
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A simogatások és a csókok között az erotikus elemek voltak a dominánsak. A csikló részletes felfedezésre, simogatására jól is működött.
Lina részéről a kényeztetés számos formája megvalósult. Alapos és sokszínűen tanúbizonyságot adott a kézimunkában valló jártasságban, vélhetően nem akármilyen matyó hímzést is el tudnak készíteni, de inkább az izgalom fokozására törekedett.
A következő percekben - két menetben a cicik vették át a főszerepet az érintkezésben.
Az első fordulóban a mellek és a kezei összhangjáról győzött meg, A mindig volt olyan elem amely tovább fűtött.
Kértem némi módosítást, mert még a csúcsig más elemeket is be kívántam vonni. Átvettem az irányítást és az adot keretek között előadtam szerény müsoromat a melek – nyelv és csikló - újak találkozásról. Érzésem szerint jó szívvel vette, ezt a sóhajokból és a csípő ringásból érzékeltem.
Jött a második forduló a mellek között. Ekkor a cicik között helyezkedtem el, és úgy csúszkáltunk, hogy a szájba érjek.
Aztán áttértünk csak az ajkak közötti játékra. Alaposan eltüntette hímtagot.
Közben hol fejét simogattam, hol fenekét markolásztam. Nem a kivégzés hanem a helyzet kiélvezése volt a közös cél.
Pozícióváltás révén kezei közzé kerültem ismét és csodás élő domborzatán jutottam a csúcsra.
Közösen rendeztük sorainkat és néhány kedves búcsú puszit váltva távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem érdeklődtem.
A bemutatkozáshoz kapcsolódó adtam át a csokrot.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 26 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Remek hangulat, pompás élményt nyújtó testi adottságok, elsőrendű technika mind – mind a férfi ember kedvét fokozza

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-18 10:25:37
Jó írás, bár nekem kicsit sok a jelzős szerkezet a konkrétumok rovására; de fog ez még tisztulni. Köszi, hogy megírtad!
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

felejthetetlen: 8db
(2023-12-18) : Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába.

(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

(2023-07-20) : Aztán Linán volt a sor, tőle is egy finom barátnős csókot kaptam, de ő egy fokkal vadabb és hevesebb volt, szinte felfalt, egyre nagyobb szenvedéllyel követelte magának ami jár.

nagyon jó: 5db
(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-06-07) : A franciájuk is egyformán izgalmas. Fuvola virtuóz mindkettő, ez nem kétséges. Tartalmas műsort nyomattak, amiben nekem semmi más dolgom nem volt, csak nézni őket és élvezni a ténykedéseik minden pillanatát.

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

: 5db
(2024-05-02) : Kiváló technikával kényeztette a farkam és a zacsi is kapott a törődésből. A finom szájmunka és az a tudat, hogy egy ilyen szuper testű bombázó dolgozik a dákómon együttesen élvezést eredményeztek. A kellemes élmények hatására sikerült egy viszonylag nagy adagot lőnöm édes kis szájába,

(2024-01-15) : Simogatós masszázs volt ami akkor teljesen jól esett, közben beszélgettünk (főleg ők amiből nekem visszaigazolódott hogy tényleg uncsi tesók). A vége felé Lina be-be nyúlkált a férfiasságomhoz így már nem tudtam hason maradi és ezzel kezdetét vette a második felvonás.

(2023-04-13) : em volt B tervem hogy bármiféle masszázs legyen, ettől függetlenül majdnem lett. Vanda akit dinamikus személyisége miatt a legbevállalósabbnak gondoltam na pont ő akart masszázzsal kezdeni. Mondta hogy akkor forduljak meg hasra és akkor elkezdi a masszázst, közben jött oda Lina és Evelin. Mondtam várj nekem nem kell(aranyos volt ez az elhivatottság), érdekes lett volna kettesben ez a párbeszéd hogy folytatódik,