Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-02-15 11:41:55

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36306923931 117097 erotikus masszázs

deviljr a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon tudtam bejelentkezni, gyorsan egyszerűen.
Megközelítés
Pakolást nem tudom, BKV 10 percre, a villamos és metró megállók.
Helyszín
A lakás nagyon szép, igényesen berendezett. Kellemes félhomály uralkodik belépésnél, még kellemesebb illatok, és persze a lány(ok) akikhez érkeztem, szexi ruhában, hatalmas mosollyal, szexi halkan búgó hanggal. Most is libabőrös leszek, ha rájuk gondolok. A szoba közepén matrac (akár 3-an is kényelmesen elférnek rajta), sarokban komód, kis rádió, mellette bőr kanapé. A falakon tükrök, aki kitalálta egy zseni volt. Az ajtó mellett rögtön egy szobainas, amire a ruhákat lehet tenni. Körbe sejtelmes hangulat-LED világít. A fürdő tiszta, tágas, nagy zuhanykabin, mellette rengeteg tusfürdő. A törülköző száraz, puha és illatos.
Lina külseje
Lina egy nagyon szexi lány, barátnős, bújós, szőke hajú, nagy cickókkal, feszes bőrrel, testalkata kicsit teltebb, de igazából arányos, szexi teste van. Nagyon tetszett. Barátnője Evelin (https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=237027&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Evelin) az ellentéte, sötét haj, sötét szem, vörösre rúzsozott telt ajak, latinos testforma, széles csípő, kerek fenék, tenyérbe illő mellek. Mindkét lány csodaszép.
1. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 117097 erotikus masszázs
3. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 117097 erotikus masszázs4. Lina +36306923931 beszámoló 2023-02-16 06:40:09 erotikus masszázs 1170975. Lina +36306923931 beszámoló 2023-02-16 06:40:09 erotikus masszázs 1170976. Lina +36306923931 beszámoló 2023-02-16 06:40:09 erotikus masszázs 117097
Erotikus masszázs
Gyors tusolás után visszatérve a szobába a lányok már nagyon vártak. Mosolyogva invitáltak a matracra. Gyorsan ledobtam a kezemből a törülközőt majd hasra feküdtem. A lányok határozott mozdulatokkal kezdték gyúrni a testem olajos kezükkel. Közben halkan beszélgettünk, nem váltottuk meg a világot, de az biztos, hogy a hangulat szépen oldódott hármunk közt. Mikor a hátamat is átgyúrták szinkron mozdulatokkal, Evelin a lábam közé helyezkedett és a fenekem kezdte erőteljesen masszírozni, néha szépen benyúlva a belső combomhoz, ami igen izgató volt. Lina addig a halántékom masszírozta.
Levezetés
Kezdett kényelmetlen lenni a hason fekvés, hát fordultam, hogy ágaskodó faszom végre ne a testem alatt sínylődjön. Evelint kicsit meglepte a méret Linával meg is nézték közelebbről :P Simogatták az olajos kezükkel, ami még inkább keménnyé varázsolta. Lina végül feljött hozzám csókolózni, isteni finom csókja van, igazi barátnős, nyelves, érzéki... Evelin pedig éreztem letisztítja a dákót, majd kezébe fogja a merev faszom, hátra húzza a bőrt, és beveszi, ameddig csak tudja. Két csók között megjegyeztem, hogy azért ne fulladjon meg. Ezen azért jót vidultunk mindhárman. Míg Lina folytatta a csókolózást, érzékien simogatva a testem, néha a nyakamat is csókolva ami külön nagy plusz nálam, addig Evelin szorgosan bólogatott a kemény farkamon. Éreztem, hogy a kezével a golyókat is masszírozta. Nem akartam csak egy lányt szopatni, hát megkértem Linát, cseréljenek helyet Evelinnel, ő is érezze a farkam a szájában (és én is kíváncsi voltam mit tud). Nem kellett csalódnom, Evelinhez képest talán finomabb az orálja, de a kézimunka legalább olyan jó volt, ha nem jobb, mint a barátnőjé... Evelin csókja követelőzőbb, határozottabb, mint Lináé, de ez nem ok a panaszra, Ő tapasztaltabbnak tűnik. Evelin cickóit is megízleltem, nagyon szép izgatásra jól keményedő bimbókkal... Élvezet volt nyalni, szívogatni a meredező bimbóját, miközben Lina beleadott mindent a szopásba. Hamarosan meg is lett az eredménye a munkájuknak, a farkam remegni kezdett mielőtt végleg kilőttem volna mindent amim csak volt, így Linának volt ideje kivenni a szájából és kérésemre a cicijére élveztem egy hatalmasat, beterítve mindkét csodás hatalmas mellet. Diszkréten elment mosakodni, én pedig lenyugodtam, majd szintén zuhanyozni mentem. Öltözés után ölelés és puszi a két lánynak, majd távozás.
Elszámolás
Nem volt különösebb extra kívánságom, kölcsönös fr, illetve szájba élvezés ami extra a tájékoztatásuk szerint, de most egyikkel se éltem. Legközelebb viszont biztosan.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon korrektek voltak, imádtam minden pillanatát a talinak. Nem hiszem, hogy egy óra elég a hölgyekkel, legközelebb többre kell jönnöm, hogy minden porcikájukat felfedezzem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-02-16 14:28:48
Mondhatnám irigykedve hogy Apukám neked csak megszületni volt nehéz, ilyen jó élményekre sokan vágyunk. De te profi módon meg is írtad, ezért különösen jót tettél velem.
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

felejthetetlen: 8db
(2023-12-18) : Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába.

(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

(2023-07-20) : Aztán Linán volt a sor, tőle is egy finom barátnős csókot kaptam, de ő egy fokkal vadabb és hevesebb volt, szinte felfalt, egyre nagyobb szenvedéllyel követelte magának ami jár.

nagyon jó: 5db
(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-06-07) : A franciájuk is egyformán izgalmas. Fuvola virtuóz mindkettő, ez nem kétséges. Tartalmas műsort nyomattak, amiben nekem semmi más dolgom nem volt, csak nézni őket és élvezni a ténykedéseik minden pillanatát.

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

: 5db
(2024-05-02) : Kiváló technikával kényeztette a farkam és a zacsi is kapott a törődésből. A finom szájmunka és az a tudat, hogy egy ilyen szuper testű bombázó dolgozik a dákómon együttesen élvezést eredményeztek. A kellemes élmények hatására sikerült egy viszonylag nagy adagot lőnöm édes kis szájába,

(2024-03-18) : Lina mind eközben lágyan viszonozta a csókot, közben keze előbb a hátamon siklót végig számos módon és formában, helyzet úgy adta belekapaszkodott vállamba, és hol a combjaival, hol a kezével ellenőrizte hogy kellően hat-e testének közelsége rám.

(2024-01-15) : Simogatós masszázs volt ami akkor teljesen jól esett, közben beszélgettünk (főleg ők amiből nekem visszaigazolódott hogy tényleg uncsi tesók). A vége felé Lina be-be nyúlkált a férfiasságomhoz így már nem tudtam hason maradi és ezzel kezdetét vette a második felvonás.