Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-18 12:59:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36301279899 120168 erotikus masszázs

Apple_ a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
csodás cicik
mindenre hagy időt
kihagyhatatlan kölcsönös francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Viber kommunikáció:
5
Ismét az általam Corvin-fészeknek nevezett szalonban közöttem ki. Velük már régóta Viberen kommunikálok, tudva, hogy nem a felkeresni tervezett hölggyel egyeztetek, de ez engem abszolút nem zavar. Most is üzenetben érdeklődtem, hogy az általam tervezett időben kivel tudnék találkozni. A megadott nevek közül ez alkalommal Linára esett a választásom, hiszen fő a változatosság. Megírtam az érkezés időpontját, a tervezett időtartamot és az igénybe venni kívánt extrákat. Üzeneteim most is, mint általában mindig eljutottak Linához, így a részletekkel már nem igen kellett a találkozó során foglalkozni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Többször leírtam már, hogy a hosszú ideje működő masszázs szalon a Corvin Pláza bevásárló központ közvetlen közelében, annak keleti kijáratától alig 50 méterre található emeletes lakótömbben található. De hát a szabály az szabály, még ha újat nem is igen tudok már írni. A helyszín mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival könnyen megközelíthető. A gépkocsival érkezők a leggyorsabban és legegyszerűbben a Corvin Plaza mélygarázsában tudják lerakni a járművet, aminek költsége nem sokkal magasabb, mint a környező utcákban parkolni, ami egyrészt néha igen nehéz, másrészt én a mélygarázst biztonságosabbnak is tartom. A szalon elhelyezkedése abból a szempontból is ideális, hogy ha valaki korábban érkezik nem kell feltétlenül az utcák rostokolnia, a környéken, fél perces távolságon belül legalább fél tucat olyan hely van, ahol egy kávé mellett zavartalanul el lehet tölteni a várakozás esetleges perceit.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Változás ezen a téren sincs, de, hogy ne érje szó a ház elejét, megismétlem. A szalon a már említett tömb egyik felsőbb emeletén található, a lift igénybevétele ajánlott. A beléptetéshez a kódot telefonon, SMS-ben, vagy Viber/WhatsApp üzenetben kapja meg a látogató. Az épületben nincs portaszolgálat, a lift az előtérben, a bejárattól jobbra található. A liftbe történő belépés és kilépés nem azonos oldalon történik, a megadott emeleten a lift mellett közvetlenül jobbra található ajtót kell megcélozni. A szalon több helyiségből áll, ezek közül kettő van berendezve találkozók helyszíneként, a többi terület a vendégek által nem látogatott, a lányok pihenését szolgáló terület. A szalonban két fürdőszoba található, általában a kisebb áll a vendégek rendelkezésére, de ha párhuzamosan érkeznek vendégek, előfordul, hogy mind a két fürdőszobát a vendégek használják. Mind a két szoba a célnak megfelelően berendezett, tatamis műveleti terület, szobainassal, fotellal, vagy kanapéval és megfelelő számú tükörrel ellátva. A kisebb fürdőszoba zuhanykabinos, a nagyobb kádas, mindkét helyen tusfürdők és szájvíz várja a vendégeket.
Lina külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Tetszett:
5
Lina képei időről-időre frissülnek és a megadott adatok is korrektek, így a látogatót nem érheti csalódás, valóban egy jó értelemben vett bögyös-faros menyecskével tölthet el egy kellemes szeánszot. Méretes mellei a kedvenceim közé tartoznak, szereti, ha kényeztetik őket, sokszor szinte felkínálja a hatalmas mellbimbókat egy kis nyalakodásra. Csupaszra borotvált puncija kényeztetésre csábít. Az első pillanattól kezdve oldott, csacsogó, mosolygós, érdeklődő, de nem tolakodó, kellemes beszélgető partner (is)!
1. Lina +36301279899 beszámoló Budapest 120168 erotikus masszázs
3. Lina +36301279899 beszámoló Budapest 120168 erotikus masszázs4. Lina +36301279899 beszámoló 2023-12-18 18:20:04 erotikus masszázs 1201685. Lina +36301279899 beszámoló 2023-12-18 18:20:04 erotikus masszázs 1201686. Lina +36301279899 beszámoló 2023-12-18 18:20:04 erotikus masszázs 120168
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
A gyors, de alapos zuhanyt követően megvártam amíg ő is megérkezik a felfrissülés után, és mivel látta, hogy a tatami mellett állok, már tudta is mire számítok és vette is le a fehérneműt. Így már a tatami mellett állva pettingeltünk kicsit, én a cicipáros kényeztettem, ő a tenyerébe véve ellenőrizte, hogy a farkam hogy reagál a közelségére. Most sem kellett csalódnia. Mondjuk álló farokkal már nem olyan könnyű a friss törülközővel letakart tatamin elhelyezkedni, de a bemelegítésnek is megvan a maga előnye, masszázs közben többször is alkalom nyílik a szintfenntartó/fokozó kézimunkára. Választhattam krém, vagy olaj közül, a krémet választottam. A lábfejemtől elkezdve, az alsó, majd felső lábszárt gyúrta át nem túl erősen, de alaposan, majd rátért a derék, hát, váll masszírozására. Közben kötetlenül beszélgettünk, időnként finom puszikat kaptam a nyakamra, miközben éreztem a két hatalmas mellett a hátamra simulni. A látszólag tétlen helyzetem ellenére, kihasználva a közelségét finoman izgattam a külső szeméremajkakat, ami érezhetően nem volt ellenére. Mindvégig jól éreztem magam a kezei között és a határozott érintések mellett vizuálisan is élveztem a ringó keblek látványát.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
A masszázs befejezését követően a hátamra fordultam, kezdésként kicsit összebújtunk, én ismét a bimbókat izgattam a nyelvemmel, Lina pedig hol finoman kézimunkázott, hol a nedvesedő punciját izgatta. Néhány perc elteltével széttárt combjai közé bújtam és hosszú perceken keresztül nyalakodtam, miközben az ujjaimmal az érzékeny mellbimbókat izgattam. Reakciói alapján több alkalommal is orgazmus közeli állapotba került, de még nem élvezett el. Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába. Az ajkai és a nyelve játékának köszönhetően már-már elélveztem, de mielőtt erre sor került volna ismét pozíciót váltottam és a feje mellé térdelve kínáltam fel meredező hímtagomat, amit Lina továbbra is ütemesen kényeztetett a szájával. Közben ő sem akart kimaradni a jóból és széttárt combjai között játszott a csiklójával, aminek látványa mind közelebb juttatott a várt orgazmushoz. Érezhette, hogy közeleg a vég, mert mélyen bevette a farkam és addig nem is eresztette, amíg nem érezte, hogy lassan, de ütemesen sperma csöpög a szájába. Nem bízott semmi a véletlenre, kiszívta, mint éhes gyerek a cumisüveget. Nem kapkodott, hagyta, hogy kiélvezzem az orgazmus pillanatait és csak azután nyúlt a papírtörlő után, amikor a kéjes remegés alábbhagyott. Pár percre kiszaladt „bepúderozni az orrát”, addig én pihentem kicsit, majd még néhány percig összebújva élveztük egymás társaságát. Majd gyors, frissítő zuhany és öltözködés után búcsút vettünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
1 órára mentem, extraként – mint már említettem – a NFVSZ-t vettem igénybe, most kihagytam a vibrátoros játékot, bár alkalmanként azt is igénybe szoktam venni. Mint minden esetben most is a megérkezést követően, még a zuhanyozás előtt átadtam a csokrot a megszokott apró ajándék kíséretében.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 29 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Visszajáró vendégeként most sem csalódtam. Lina – a kolleginákhoz hasonlóan - jó kedélyű, nyitott, a vendég igényeit maximálisan kielégíteni igyekvő masszőz, ehhez rendelkezik is minden testi és lelki adottsággal. Valószínűleg nem ez volt az utolsó találkozásunk, remélem az érzés kölcsönös.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-12-30 11:37:57
Informatív, már-már regényszerű beszámolót írtál.

2023-12-19 10:33:03
Sok érdekes információval lettem gazdagabb az írásodat olvasva. Kiment "bepúderezni az orrát" ez nagyon tetszett, ezután így fogom kérni legközelebb, hagy töröljem le a pódert az orrodról a hasammal. A vibrátoros játékra is érdeklődő vagyok ha legközelebb lesz kérlek írd meg.

2023-12-19 10:10:19
Gratulálok ismét egy tökéletes novella született a tolladbol.

2023-12-19 10:09:42
Gratulálok ismét egy tökéletes novella született a tollaid közül

2023-12-19 07:52:10
Remélem a "bepúderezni az orrát" nem azt jelenit, mint a filmeken ;)
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

(2023-03-28) : Masszázs csak egy pillantásnyi volt, mint egy kis irányt mutató jelző táblára nézni a sztrádán a fülledt erotika világa felé rohanva. Fénysebességgel haladtunk át és azon vettük észre magunkat, hogy őrült módon simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, csókolgatjuk egymást. Valódi nyelves csókokat kaptam tőlük

felejthetetlen: 8db
(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

(2023-07-20) : Aztán Linán volt a sor, tőle is egy finom barátnős csókot kaptam, de ő egy fokkal vadabb és hevesebb volt, szinte felfalt, egyre nagyobb szenvedéllyel követelte magának ami jár.

(2023-06-10) : Na ekkor kaptam egy kis plusz élményt is, ugyanis a randi elején megbeszéltük, hogy csinálnak egy kis leszbi showt is, amennyi belefér náluk. Két oldalról mellém térdeltek és elkezdtek fölöttem csókolózni és simogatták egymást. Na ilyet se láttam még élőben, és főleg nem testközelből!

nagyon jó: 4db
(2024-01-15) : Simogatós masszázs volt ami akkor teljesen jól esett, közben beszélgettünk (főleg ők amiből nekem visszaigazolódott hogy tényleg uncsi tesók). A vége felé Lina be-be nyúlkált a férfiasságomhoz így már nem tudtam hason maradi és ezzel kezdetét vette a második felvonás.

(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

: 3db
(2023-04-13) : em volt B tervem hogy bármiféle masszázs legyen, ettől függetlenül majdnem lett. Vanda akit dinamikus személyisége miatt a legbevállalósabbnak gondoltam na pont ő akart masszázzsal kezdeni. Mondta hogy akkor forduljak meg hasra és akkor elkezdi a masszázst, közben jött oda Lina és Evelin. Mondtam várj nekem nem kell(aranyos volt ez az elhivatottság), érdekes lett volna kettesben ez a párbeszéd hogy folytatódik,

(2023-02-23) : Eljött a csere ideje, Lina vette át a botkormányt, Vanda pedig jött egy kis csöcsörészésre, majd egymás ajkait szopogatva-szívogatva smároltunk vadul míg Lina lefetyelt fürge nyelvével hol a golyókon, hol pedig hosszában a rúdon és a makkon.

(2023-02-15) : Mosolyogva invitáltak a matracra. Gyorsan ledobtam a kezemből a törülközőt majd hasra feküdtem. A lányok határozott mozdulatokkal kezdték gyúrni a testem olajos kezükkel. Közben halkan beszélgettünk, nem váltottuk meg a világot, de az biztos, hogy a hangulat szépen oldódott hármunk közt. Mikor a hátamat is átgyúrták szinkron mozdulatokkal, Evelin a lábam közé helyezkedett és a fenekem kezdte erőteljesen masszírozni