Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-20 08:01:47

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36306923931 118745 erotikus masszázs

Klapanciusz a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Jóideje nem jártam kedvenc masszázsszalonomban, a Corvin Angyalainál, kik között legutóbbi látogatásom óta több új leányzó is felbukkant, mind csupa kívánatos fotókkal. Úgy döntöttem hát, hogy ideje tiszteletemet tegyem, ehhez pedig a mostani felhozatalból az általam már ismert lányok közül kiválasztottam kedvencemet, Linát, továbbá a legújabb és leggömbölyűbb leányt, Ninát. Az ő képei között van egy Linával közös is, ami sejtetni engedte hogy talán jól kijönnek egymással.

Lina számát hívtam, melyet egy nagyon kedves ismerős hang vett fel, persze nem Lina, hiszen itt külön telefonos koleginák felelnek ezért a feladatért, jelen esetben egy korábban itt dolgozó csodaszép leányzó. Mivel egymásra ismertünk, egy kicsit elcsacsogtunk a régi szép időkről, aztán megkérdeztem hogy jó párosításnak mondaná-e a Lina-Nina duót. Biztosított afelől, hogy a lehető legjobb választásba trafáltam bele, ők ketten kiemelkedően jól kijönnek egymással, igazi leszbit élhetek át velük. Ennyi elég is volt hogy azonnal menni akarjak, de csak másnapra volt közös szabad időpontjuk, akkor is csak egy óra, de jobb híján befoglaltam magamnak azt. Aztán már csak az idegőrlő várakozás…
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A szalon nagyjából már vagy egy éve ugyan ott van, a Corvin sétány elején, azaz a megközelíthetőség kiváló: kocsival ott a pláza mélygarázsa, tömeggel meg a 4-es 6-os vili és a 3-as metró. Szóval nem lehet kifogás hogy félreesik vagy gáz a környék.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A lakás is ugyan az, asszem van vagy három szoba meg két fürdő, de kell is, mert mindig dolgozik 3-4 lány egyszerre. Ez most határozottan nem negatívumként értékelendő, eddigi tapasztalatom alapján a logisztika mindig kiváló, csak azzal találkozok akihez megyek, nem kell várni a fürdőre, meg semmire, szóval perfekt. Pedig elég sokszor jártam már ebben a szalonban, talán sehol máshol ennyiszer. A tisztaság, higiénia, berendezés, és minden egyéb is nagyon rendben van, de mindigis így volt, amióta járok ide.
Lina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Lináról már írtam korábban, de elég régen, és az eltelt idő alatt azt kell mondjam még csinibb lett. Nőiesen telt alkata valahogy még kellemesebb lett mióta nem láttam, szinte tökéletes idomok, csak ott kerekedik ahol kell, ott viszont eszményi formájúak idomai. Nem mintha korábban baj lett volna vele, de szerintem mostani alkata az igazi, tökéletes telt angyal. Popsija gyönyörűen gömbölyödik minden szögből mustrálva, lábacskái csodásan formásak lábujjaktól a combtőig, nagy és kerekded mellei ugyan lógnak egy kicsit, de ezt tökéletesen kompenzálja azzal, ahogy pajzán módon szinte kiköveteli hogy a vendég játszadozzon velük. Arca folyton mosolygós, huncut tekintetével elvarázsol, mely széles, kerekded pofijáról sugárzik. Gyönyörű sima és bársonyosan puha bőrét minden porcikáján élvezet simogatni. Puncija csodás, vadítóan illatos és ízletes, húsos ajkai mennyei örömök forrásai, ahogy beborítják az ember orrát és száját. Csodálatos, igazi nagybetűs érett Nő, fiatalsága ellenére.

Nináról majd az ő beszámolójában írok részletesen, de szintén egy igazi szépség, csak egy kicsit más karakter.
1. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 118745 erotikus masszázs
3. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 118745 erotikus masszázs4. Lina +36306923931 beszámoló 2023-07-22 00:30:14 erotikus masszázs 1187455. Lina +36306923931 beszámoló 2023-07-22 00:30:14 erotikus masszázs 1187456. Lina +36306923931 beszámoló 2023-07-22 00:30:14 erotikus masszázs 118745
Erotikus masszázs
Érkezésem után Lina örömmel látta hogy egy régi kedves vendége tért vissza, ezen fellelkesülve kicsit elcsacsogtunk ki hogy van mostanság, közben pedig Ninát is bemutatta nekem. Átbeszéltük hogy van egy csomó új lehetőség a szalonban (pl BDSM), de én csak a szokásost kértem, plusz rákérdeztem hogy valóban szeretik-e egymással a leszbit. Na erre olyan huncut mosolygós összekacsintás volt az első reakció, hogy abból egyértelmű volt a szitu, de azért szóban is megerősítették.

Fürdés után visszatérve megkérdezték a lányok hogy milyen kenőanyagot szeretnék a masszázshoz. Mondtam hogy ha lehet, kihagynám a masszázst, vagy majd a végén, ha marad idő. Persze sejtettem hogy nem fog, de a lányoknak így se volt ellenére egyáltalán, belevágtunk rögtön a kényeztetésbe.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Összesimultunk hát hármasban, én középen, két oldalamon két gyönyörű nő, Lina egy szolidabb fehérnemű szettben, Nina viszont egy iszonyú dögös bőrhatású fekete ruciban, ami most volt rajta először, de biztos nem utoljára, mert nem csak én dicsértem, hanem Lina is. Enyelegtünk egy kicsit, puszilgatták a nyakam, a mellkasom, közben én a kezeimmel matattam a kellemes domborulatokon, majd letérdelve a matracra folytattuk ezt. Elkezdtem lehámozni a csajokról a textilt, előbb Lina melltartója került le, hogy megcsókolgathassam cickóit, majd Nináról is elkezdtem lefejteni a szexi rucit a vállpántoknál fogva. Előbukkantak csodás mellei, melyeket muszáj voltam jól megdögönyözni, és természetesen összenyálazni is. Ezután folytattam volna a ruhácska lefejtését, de megelőzött és ő maga bújt ki belőle. Ezért áttértem Lina bugyijának leszaggatására, na persze azért egyben maradt az az alsónemű, de immár mindkét leány kívánatos puncija feltárult előttem, megnyílt a lehetőség hogy ellenőrizzem az izgalmi állapotokat. Mindkét pinus kellemesen nedves volt már, alig vártam a nyalakodást, de előbb még pár csókot akartam bezsebelni.

Először Ninától kaptam egy fincsi csókot, igazi barátnős, szenvedélyes, érzéki csók volt, összegabalyodtak ajkaink, nyelveink, cuppogtunk egymáson rendesen. Aztán Linán volt a sor, tőle is egy finom barátnős csókot kaptam, de ő egy fokkal vadabb és hevesebb volt, szinte felfalt, egyre nagyobb szenvedéllyel követelte magának ami jár. Majd egymással is levágtak egy vad és érzéki csókcsatát az orrom előtt, csak úgy nyalták-falták egymást, nem volt kérdés hogy itt bizony igazi leszbizés folyik, ez a két csaj tényleg imádja egymást... 😍 Én is be akartam szállni egy hármas csókra, de úgy belefelejtkeztek egymásba, hogy teljesen megszűnt nekik a külvilág. Mikor pedig idézőjelesen végre abbahagyták (mert hát a látvány se volt semmi), már nem volt időm kifejteni ebbéli igényemet, mert szó szerint letepertek, mondván hogy mostmár leszek szíves átadni magam nekik.

Nem tudtam ellenkezni, de persze nem is akartam, a lányok nekemestek és kezelésbe vettek. Lina pillanatok alatt kőkeményre szopta a rudat, míg Nina felváltva számba adta csodás cickóit. Közben egy-egy csók is elcsattant, aztán cseréltek a lányok, Linától kaptam cickó-arcpakolást, de nem ám akármilyet, csak úgy gyűrte bele a számba őket, miközben az épp szabadon lévő cicivel bársonyosan simogatott ahol csak elért vele. A botkormányt ezalatt Nina vette át, érzékien és élvezettel kényeztette farkamat és a zacsit is. Én meg igyekeztem mindkét puncit kézzel izgatni, ha épp elértem őket, de többnyire elértem legalább egyet, mert a csajok igyekeztek úgy helyezkedni, hogy én is örömet szerezhessek nekik. Következő műsorszámként a lányok egyszerre kezdték végignyalogatni a dákót tövétől a makkig, két oldalról haladtak végig rendkívül érzéki módon, pörgetve rajta nyelveiket, csókosan körbefonva ajkaikkal, nyalták-falták egyszerre, hosszú percekig megállás, sőt lassítás nélkül. Ettől nagyon bevadultam, nem bírtam tovább punci nélkül.

Ezért szóltam nekik hogy mostmár szeretnék egy fincsi puncit a számra. Lina már pattant is mint a villám, megelőzve Ninát, aki szintén első akart lenni, de kénytelen volt helyette a farkammal vigasztalódni. Amilyen műsort levágott vele szólóban, szerintem ez sikerült is neki. Eközben Lina szemből arcomra ülve csípőjének egyre gyorsabb mozgatásával és egyre mélyebbre nyomásával már-már szinte erőszakot tett puncijával a számon és a nyelvemen, míg végül baromi édesen, remegve és kéjesen nyögdécselve el nem élvezett. Mindezt persze én is rendkívüli módon élveztem, hiszen isteni fincsi illatos puncijának nedves zamata a mennyekbe repített. Cseréltek a csajok, Nina jött nyalatni a puncit, Lina pedig ment kígyót bűvölni. Te jó ég, Ninának is milyen mennyei a puncija! Vadító illat, mámorító íz, és ahogy sóhajtozik meg remeg közben, egyszerűen csodálatos. Feszes cickóinak látványa ebből az alsó betekintési szögből nemkülönben dögös, hátmég markolászni őket felváltva gömbölyű és feszes fenekével...

Kicsit már kezdtem elfeküdni a hátam, ezért tűzszünetet kértem, amit a lányok nem voltak restek kihasználni a maguk örömére, a tükör előtt a matracon egymással szemben térdelve előbb cici-csatáztak egyet, majd szorosan összeölelkezve mohó és vad csókolózásba fogtak. Én meg nyálcsorgatva moziztam, simogattam a két csodaszép popsit, benyúltam a nedvességtől szinte tocsogó puncikhoz, de ők egy pillanatra se zökkentek ki, csak úgy falták egymást, mit sem törődve azzal hogy én hova nyúlkálok és mit simogatok rajtuk. Pontosabban nagyon is reagáltak mindenféle mocorgással és egymás ajkai közül kisurranó édes kacajjal, de egymásnak egy pillanatnyi szünetet se adtak. Aztán egyszercsak Lina hanyatt lökte Ninát, és a "na mostmár én is kérek egy kis pinát", vagy valami hasonló felkiáltással lábai közé vetette magát.

Én meg hirtelen nyikkanni se tudtam, hogy "hé, én is kérek ám", vagy valami, de feltaláltam magam: Nina hanyatt fekve észbontó látványt nyújtó cickóival kezdtem gyurma tanfolyamba, majd mikor már jelesre vizsgáztam ebből, nyelvemmel alaposan megcirógattam a bimbókat és a környéket. Bár ez Ninának is tetszett, csakhamar nyúlkálni kezdett közben a farkam felé, elkapva azt huzogatta kitartóan, de aztán rám szólt hogy tegyem már közelebb, had szopogassa. Hát lehet erre a kérésre nemet mondani? Szájába adtam a dákót, amit ő élvezettel szopogatott, miközben én gyönyörködtem benne ahogy Lina mohón élvezkedik lucskos puncijával. Aztán mikor már nem volt elég a puszta látvány, én is odakéreckedtem a punihoz, hogy Linával együtt nyalogassuk a nedves kelyhet megbolondítva egy-egy lopott csókkal a fincsi szeméremajkakon pihenve.

Ezután csere következett, és bár én magam is így képzeltem el a folytatást, de azért az értésemre lett adva hogy itt bizony mindenki mindenkit ki kell nyaljon, nincs apelláta, és Nina még nem nyalta Linát, úgyhogy most ez kell jöjjön. Nem tudom mi lett volna ha ellenkezni merek, de nem mertem, viszont nem is akartam. Élvezettel csöcsörésztem meg Linát is fektében, majd neki is szájába adtam a farkam miközben Nina nyalta-falta a punciját mohón. Aztán megkérdeztem hogy jöhetek-e fölé, áttérdelve a feje felett. Az igenlő választ (pontosabban "naná", vagy "még szép", vagy hasonló reakciót) követően egy kicsit megigazgattam a matrac szélén lelógó hajzuhatagát, hogy ne arra térdeljek, majd elhelyezkedtem a farok torokra csúsztatásához. Lina ügyesen elnyelte tövig, én pedig ráborulva testére, ezúttal az ő puncijához kéreckedtem oda Nina mellé. Ő sem volt irigy, örömmel osztozkodott velem az illatos és nedves ajkacskákon, együtt faltuk őket szenvedélyesen, csókolóztunk ajkaink közé csempészve őket, ez egyszerűen valami fenomenális élmény!

Hamarosan kénytelen voltam kérni egy kis frissítő szünetet, hoztak nekem egy pohár ásványvizet, majd a kellő hidratáció után folytattuk. Ezúttal megint én kerültem alulra, de mostmár egy pillanatra se hagytak a csajok punci nélkül, és majdnem végig egyszerre fuvoláztak a hangszeremen. Azaz egyikük 69-ben fekve rajtam osztozkodtak a farkam kényeztetésében. Mit osztozkodtak, versenyeztek baszki! És cserélgették magukat rajtam, hogy mindkét punciból alaposan megkapjam a jussom. Persze én se voltam rest alaposan kiélni vágyaimat, belefúrni orromat, számat, egész arcomat mindkét fincsi illatos kis pinácskába. A lányok is nagyon élvezték ezt, bele-bele remegtek, sóhajtoztak, nyögdécseltek, mindezt úgy hogy közben végig ajkaik között volt a farkam. Bevallom nem emlékszek már tisztán mindenre, mert volt jópár pillanat amikor extázisba merülve az agyam épp nem az emlékképek mentésével volt elfoglalva, hanem a gyönyör átélésével, de azt hiszem végül mindkét lány elélvezett. Lina ráadásul már másodszor, úgyhogy mostmár rajtam volt a sor.

Mégegyszer meg akartam kóstolni a lányokat szemből is, ezért kértem hogy felváltva kínálják fel kelyheiket. Előbb Nina helyezte rám édes ágyékát, én meg lustán átadva magam a mámornak szívtam magamba puncijának isteni illatát, markolásztam tökéletes látványt nyújtó csodás melleit, miközben Lina érzéki nyelvjátéka a farkamon a csúcs közelébe juttatott. Utolsó csere következett, Lina mennyei kelyhének édes illatai és Nina ajkainak gyönyörűséges szorítása a makkomon juttatott a csúcsra, ahogy tökéletes ritmussal érzékien és egyre vadabbul szó szerint beleverte a farkamat a saját szájába, ráadásul közben a zacsit is gyengéd, de határozott mozdulatokkal markolászta. Olyan hirtelen és elementális erővel jött a kitörés, hogy jó része végül mellé ment, mert Nina pont akkor tartott egy pillanatnyi szünetet a makk szopogatásában, és mire észbe kapva ismét rábukott, már csak a cucc fele ment a szájába. Én persze ennek csak utólag kerültem tudatába, mert percekre elöntötte agyamat az eufória...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extraként mindkét lánytól csókot és szájbaélvezést kértem, plusz ugye a leszbi. Ez egy kicsit több rózsa mint a másik kettő, de nem vészes. Ugyan csak utólag rendeztük, és végül csak Ninának sikerült a szájába élveznem, neki se a teljes adag ment, de úgy voltam vele hogy ezen nem fogok filléreskedni, fantasztikus élményt kaptam tőlük, úgyhogy a teljes előre megbeszélt csokorméretet adtam át. Nem kevés, de ezért az élményért, két ilyen csodás nővel, nekem abszolút megérte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 74 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Az utóbbi bő fél évben ez volt a legélvezetesebb, legkielégítőbb randim, talán még életem eddigi legjobbjához is nagyon közel jártak. Jónéhány pillanat örökre az agyamba égett, a látvány, az érzés, az illatok... Fantasztikus volt az egész, úgy ahogy volt. Szinte az összes kedvenc nyalánkságomat végigpróbáltuk a csajokkal, és nemcsak hogy benne voltak zokszó nélkül, hanem ők is élveztek minden pillanatot, önfeledten játszadoztak nemcsak velem, de még egymással is.

Drága Linácska, édes Ninácska, imádlak benneteket, köszönöm ezt a csodálatos élményt, amivel megajándékoztatok! 😘

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-28 22:32:49
Te egy threesome specialista vagy, ez már a sokadik hármas beszámoló, amelyet olvasok tőled. Most se vallottál szégyent, kiváló beszámolót írtál.

2023-07-25 04:11:14
Ez aztán az élményt megelevenítő írás. Ezer gratulációm ezért a mindrn részletre kiterjedő beszámolóért. Egy csoda volt ott a Corvinban!

2023-07-24 08:53:08
Huuh micsoda menet volt. Gratula hozzá, és az olvasmányos beszamolóhoz is. Felkerültek a lányok a kedvencek közé. 😎

2023-07-22 21:26:37
Minden beszámolónak ilyennek kellene lennie. Csak gratulálni tudok hozzá, meg az élményhez is.

2023-07-22 17:57:14
Szuperlatívuszokban tudok csak említés tenni az irasaodat illetően, annyira jó lett.
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

(2023-03-28) : Masszázs csak egy pillantásnyi volt, mint egy kis irányt mutató jelző táblára nézni a sztrádán a fülledt erotika világa felé rohanva. Fénysebességgel haladtunk át és azon vettük észre magunkat, hogy őrült módon simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, csókolgatjuk egymást. Valódi nyelves csókokat kaptam tőlük

felejthetetlen: 7db
(2023-12-18) : Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába.

(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

nagyon jó: 5db
(2024-01-15) : Simogatós masszázs volt ami akkor teljesen jól esett, közben beszélgettünk (főleg ők amiből nekem visszaigazolódott hogy tényleg uncsi tesók). A vége felé Lina be-be nyúlkált a férfiasságomhoz így már nem tudtam hason maradi és ezzel kezdetét vette a második felvonás.

(2023-06-07) : A franciájuk is egyformán izgalmas. Fuvola virtuóz mindkettő, ez nem kétséges. Tartalmas műsort nyomattak, amiben nekem semmi más dolgom nem volt, csak nézni őket és élvezni a ténykedéseik minden pillanatát.

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

: 4db
(2024-03-18) : Lina mind eközben lágyan viszonozta a csókot, közben keze előbb a hátamon siklót végig számos módon és formában, helyzet úgy adta belekapaszkodott vállamba, és hol a combjaival, hol a kezével ellenőrizte hogy kellően hat-e testének közelsége rám.

(2023-04-13) : em volt B tervem hogy bármiféle masszázs legyen, ettől függetlenül majdnem lett. Vanda akit dinamikus személyisége miatt a legbevállalósabbnak gondoltam na pont ő akart masszázzsal kezdeni. Mondta hogy akkor forduljak meg hasra és akkor elkezdi a masszázst, közben jött oda Lina és Evelin. Mondtam várj nekem nem kell(aranyos volt ez az elhivatottság), érdekes lett volna kettesben ez a párbeszéd hogy folytatódik,

(2023-02-23) : Eljött a csere ideje, Lina vette át a botkormányt, Vanda pedig jött egy kis csöcsörészésre, majd egymás ajkait szopogatva-szívogatva smároltunk vadul míg Lina lefetyelt fürge nyelvével hol a golyókon, hol pedig hosszában a rúdon és a makkon.