Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Lilla12  beszámolója
*interneten, ezen a telefonszámon aktuálisan lévő hirdetés képe
ROSSZ szexpartner beszámoló

Lilla12

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-10-13 17:44:27



Milf1 szerint kamuképpel hirdet
Hasonlóság:
1
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Lilla12 +36209819123 122838 szexpartner

Milf1 a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Lilla12 hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Viberen beszéltünk meg mindent. Másik oldalon láttam hirdetését mint új lány.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem a közeli utcában tudtam parkolni. Címet nem pontosan adta meg hanem a szomszéd házét. BKk busz megálló van a közelben. A címet könnyű volt megtalálni egy forgalmas úton.
Helyszín
Randi helyszíne:
2
Fürdő:
1
Hely diszkréció:
1
Lakás állapota, hát nem ez álmaim lakása, de mondjuk nem ezért mentem, de akarva akaratlanul is láttam, mert az udvarról a konyhán keresztül lehetett menni a szobába. Egy szobás ha jól láttam galéria van. A fürdő kicsi tusoló egyben a wc-vel. Tusfürdő választék nem igazán van, jó ha egy van. Törölköző minta egy kicsit nyirkos lett volna. A szobában egy személyes ágyon lett volna az hancur, ami elmaradt.
Lilla12 külseje
Tetszett:
1
Adatok valóságtartalma:
1
Amiben fogadott:
1
Higiénia:
2
Arc:
3
Képeken így utólag belegondolva nem biztos, hogy ő van. Végig otthoni ruhában volt nem is láttam azt, hogy ez változzon. Így nem láttam semmit se alakjáról. Így egyértelmű, hogy nem voltam megelégedve.Lilla12 209819123  Milf1 beszámolója
Action
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
1
Érkezésemkor a bejárati ajtó előtt ült egy idősebb hölgy gondolom családtag lehetett és fiatalabb lány aki pedig a barátnő lehetett. Már itt kellett volna hátra arcot fordítanom, de gondoltam hátha jó lesz a randi. Így maradtam utólag már rosszul döntöttem. A lakásba lépve rendeztük az anyagi támogatást ezt kérte is erre utalt az, hogy mennyi időre jöttem kérdezte. Megkérdeztem, hogy tusolhatok e majd kaptam egy kicsit nyirkosnak tűnt törölközőt. Próbáltam ott használni a törölközőt ahol száraznak éreztem. Gyors tusolás után visszatértem a szobába és ott állt teljesen felöltözve otthoni ruhában és cipő is volt rajta. Látta rajtam, hogy meg vagyok lepődve, kérdezte is hogy valami baj van. Már ekkor a kezébe vette a gumit. Mondtam neki, hogy szeretném én is kényeztetni erre az volt a válasza, hogy nem szereti a nyalják és az ujjazást se szereti, mert az fáj neki. Mondtam neki, hogy ezt nem így kellene csinálni, hogy teljesen felöltözve csináljuk erre az volt a válasza, hogy majd ő eldönti mikor fog levetkőzni. Itt sokkaltam be és mondtam neki, hogy így nem maradok. Elkezdtem öltözni közben mondtam neki, hogy kérem vissza a pénzemet, mert nem volt semmi. Azt ő nem adja vissza, mert egy órát beszéltünk meg. Ok rendben, de erről fogom tájékoztatni az oldal adminjait is. Mondtam neki hogy még így nem jártam egy lánynál se amióta több mint 11 éve járok. Mondtam neki, hogy akkor felezzük meg óra díját és egy *** adjon vissza legalább, mert csak tusoltam, erre nem igazán volt hajlandó első körben. Már az ajtóban voltam mondta menjek vissza és akkor visszaadja a felét. Így eljöttem nagy csalódás volt. Lehúzos lány így jött le nekem.
Elszámolás
Megérte:
1
Korrektség:
1
Anyagiakat előre rendeztem a neki vitt nasi alá téve. Ami átlag alatti volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Problémák
Fentebb mindent leírtam, amit lehetett. Így kerülendő a lány. Lehúzásra játszik.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lilla12 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLilla12 legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.