Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Lilibeth

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-12 14:59:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lilibeth +36306904533 119850 szexpartner

ANUNNAKI a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Lilibeth hirdetővel
csodás cicik
legjobb mellszex
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Régen irtam beszámolót, nagyon régen, gondoltam most megosztom Veletek egy randimat a sok korábbi közül.
A látogatott kedvenceimet nem értem el, ezért Lilibethet hívtam, aki a másik oldalon már előbb kezdett hirdetni, azóta a figyelmemet lekötötte, de nem jutottam el hozzá.VTR egyeztetést küldtem kis szöveggel. Éppen vonalban volt, hívtam és a nagyon kedves hangját hallva, megbeszéltük a találkozót szóban is. A VTR-is visszaigazolja, valamint a címet is megküldte.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Ezúttal a BKV szolgáltatását vettem igénybe, ez volt praktikus, busz talán száz méterre állt meg a lépcsőháztol.
Villamos nincs, troli nem túl messze, parkolás fizetős, vagy a Récseiben talán dijmentesen, meg sose parkoltam ott.
Szerintem a megközelítése átlagos.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás emeleten van, ha rövid lennék azt mondanám minden kifogástalan.
A többre kíváncsiak miatt.Nemrég épült társasházban nappalis lakásban egy hangulatos szobácskàban mulattak az időt, ahol szobainas, masszázs ágy franciaágy..mellette tükör található, lehet van légkondicionáló is, de másra nem figyeltem, ott volt Lilibeth.A fürdőszoba minden igényt kielégítő, fürdőkád függönyel, tusfürdő elég, dezodorok, szájvizek, stb. Rajtam senki ne kérje számon miből mennyi, legyen és kész, nem emiatt megyek. Volt olyan kalandom egy szőke Angyal (ez volt a neve), ahol a bejárati ajtó üvege törött volt, ehhez igazodott a lakás is, a kaland pedig belém égett olyan jó volt.
Lilibeth külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lilibeth elég képet tett fel, amiket cserélni is szokott, volt arcos is, ezért nem ért meglepetésként a látványa, vagy mégis.
Mint sok esetben itt is elmondhatom a valóság sokkal jobb (bár a képei alapján került a meglátogatására jelölt lányok mellé).
Gyönyörű fehér, nagyon finom bőr, szuper alak, cici meseszép, popsi kerek, nem ragozom tovább, ennivaló a lány, Majd elfelejtettem Arca kedves, nekem tetszett, csendes visszafogottság jellemzi Őt.
1. Lilibeth +36306904533 beszámoló Budapest 119850 erotikus masszázs
3. Lilibeth +36306904533 beszámoló Budapest 119850 erotikus masszázs4. Lilibeth +36306904533 beszámoló 2023-11-13 10:05:21 erotikus masszázs 1198505. Lilibeth +36306904533 beszámoló 2023-11-13 10:05:21 erotikus masszázs 1198506. Lilibeth +36306904533 beszámoló 2023-11-13 10:05:21 erotikus masszázs 119850
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Megérkezés, telefon, kapukod, lift belépés Ajtó nyílik Lilibeth kis átlátszó piros semmiségben, haja kiengedve, látom jó helyre jöttem. Kézfogással bemutatkozás, aztán úgy rémlik volt puszi, megfelelek e, igen, cipő le, szobába be, volt az eleje a találkozásnak. Fürdés után vissza, Ő is kiment egy percre, gondolom megnézte nem romboltam e le fürdőt.
A masszázs aszatlnak támaszkodva vártam, mert állva akartam kezdeni az ismerkedést Vele, a testével, mindenével.
Így is történt. Gondolkodtam azon milyen részletességgel írjam meg az élményemet, erre jutottam.Meg kell jegyeznem, irányító típus vagyok, megérzem mikor kell ilyennek lennem. Most is így történt, szinte mindent én kezdeményeztem, és ebben Lilibeth maximális velem jött.
Lilibeth rendkívül érzékeny Nő,mindenben partner amit az adatlapján feltüntetett, ezeket ki is használtam. Volt kis csókolózás, sok sok punci kényeztetés több pózban, cicik számában, játszottak a barátommal, Lilibeth minden érzékeny részemet puszilgatta, nyalogatta, szopogatta, attól függően mit kértem, nagy lelkesedéssel végezte ezen nekem kedvességeket. Puncija nagyon hamar nedvesedett, finom íze van, örömömre és az övére hosszasan kényeztettem.
Ujjazás nincs, ez legyen a legnagyobb baj egy ilyen remek lánnyal. Szeretkezés gumiban, az az igazság, hogy egymást b...tuk meg misszben, aminek a végén egy óriási élveztem, alig tértem magamhoz. Tisztogatás, jöhetnek még búcsú puszik, mindezt Ő Ruha nélkül, hogy lássam, öljem, és el.
Elszámolás
Elszámolás a bővebb infó alapján, borítékban az elején, ajándék kíséretében átadva.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 30, másfel órás randira 45, két órás randira 58 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mondtam Lilibethnek, úgy lépek ki az ajtón, hogy egy szuper nőnél voltam, és vissza kell jöjjek, ez a valóság.
Ha valakihez visszamegyek az minimum felejhetetlen élmény volt először, Lilibeth ezt adta nekem.
Ajánlom ezt a rövid írást Lilibethek, remélem tetszik Neki.
Lilibeth finom Nő minden tekintetben, az látogassa aki tudja ez mit jelent

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lilibeth szexpartner beszámolójáról


2023-11-13 11:09:34
"A többre kíváncsiak miatt"- írod. Hát, igen, ezért írunk beszámolókat, nem?
Mutasd mindet

FunkciókLilibeth legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2024-04-07) : Az egyik legizgalmasabb produkciója az volt, amikor mélyen a szájában volt a rudam és a kiöltött nyelvével a zacsimat birizgálta. Olyan amplitúdóval tette, hogy alig bírtam ki, hogy ne durranjak el.

(2023-12-08) : Paciban már kedves ismerősként üdvözöltem a csodás kebleket. Végül mégis visszatértünk a franciaórához. Ismét hosszan élvezkedtem, így már csak annyi csevegésre maradt időnk, amíg utcakész állapotba hoztam magam, az meg nem volt sok

(2023-11-26) : Először finoman ízlelgette, majd zacskót is kényeztette. Kértem tőle popókényeztetést is nyelvvel, amit szintén teljesített. Finoman csinálta, úgy ahogy kértem.

nagyon jó: 8db
(2022-10-13) : Annyira finoman, barátnősen csinálta, hogy kértem fejezzük be így az első fordulót, ami nem volt ellenére. Finom szájmunkáját izgalmas nyelvjátéka egészíti ki, amiből összessségében egy nagyon jó francia kerekedett. Bő nyállal éskéz nélkül csinálta, épp ahogy abban a pillanatban a legjobbana esett.

(2021-11-05) : Tehát úgy franciázott, hogy teljesen felém fordult, arca, teste. Minden porcikáját elérhettem. Francia közben simizhettem a legrejtettebb zugait is, így ért a vég a szájában. Még tartogatta a szájában és játszott vele mielőtt a papírtörlőbe végezték. Egy kis szusszanást követően gyors zuhany, öltözés és fájó elválás volt a sorrend.

(2021-09-26) : Ledöltünk az ágyra Timi kezdett lágy tempóban natúr franciázni, amikor kértem, hogy ne kiméljen akkor picit rátett, az már egésszen jól esett. Fokozandó az élményeket javasoltam, hogy menjünk át 69-be, itt már a közös nevező kialakítása nehezebben ment.

: 12db
(2024-04-22) : Finoman szánkázott végig szájával a farkamon, néha mélyebbre vette, majd megállt, és nyelvével belül stimulálta, ezt ismételgettük. Kicsivel később javasolta, helyezzem magam kényelembe, így lefeküdtem, ő pedig velem szemben a lábaim közé feküdve folytatta a fenti szopást,

(2024-02-14) : Anyhow, we came to oral action and it felt like she enjoyed what she was doing. And trust, I definitely did. She knows how to get the best out of you - again: literally!

(2023-12-19) : A terv az volt, hogy majd még meglovagol, de elkövettem azt a hibát, hogy észrevettem hogy a mellettünk lévő tükörben milyen szépen ringanak a mellei miközben hátulról tolom.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-01-12) : Hiába érkeztem pontosan, nem tudtam találkozni Timivel. A kapu elől hívtam. Azt mondta elszaladt vásárolni, 10 perc és visszaér. Nem ért vissza. Viszont írt egy sms-t, hogy ne várjam, közbejött neki valami. Mondhatom örültem. :( Cserébe megírtam rövid történetemet.