Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lili

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-03-03 08:18:12

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lili +36705585676 120833 erotikus masszázs

FoxT a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
perfekt alak
fergeteges csúszka
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon pár nappal korábban egyeztettünk, az nap pontosítás. A lehetőségekről, mi egymásról szívélyesen elbeszélgetünk.
Lilivel az egyeztetés egyszerű volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Cím egyértelmű.
Helyismerettel 3-5 perc sétára vannak parkolási lehetőségek.
BKV villamos, ajtó előtt busz, troli némi séta.
A megadott házszám előtt állva Lilla pik-pak elnavigál, a lépcsőház ajtó melletti bejáraton át pár lépcső és nyílik is a színhely ajtaja.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Diszkrét randi helyszín, pici garzon.
Félhomály ellenére minden egyértelmű, masszázságy, tatami, tükör. Fogason és a kanapén a ruhák jól el helyezhetők. Tusoló esetleg szűken kétszemélyes, nem kevesebb mint 5 tusfürdő, több különböző flakon Listerin. Szuper rend, tisztaság
Lili külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Belépés után egy szempillantás alatt olyan erős vizuális élmény ért, hogy nocsak. Lili ott áll t maga valójában és sokféleképpen értelmezhető kedves mosollyal az arcán. A mosoly szólhat,
a találkozásnak, annak, hogy megmutathatja elképesztő alakját, nőiességet, annak, hogy
milyen vizslató szemekkel nézem.
Fotoi alapján sejthető, hogy mutatós, formás nő, de 3D –ben király. Alakja nagyszerű, mesébe illő arányokkal. Bőre feszes, fini tapintású, észbontó hozzá simulni.
Az oldalon szereplő adatok és a valóság egybe vág.
Lili varázslatos.
1. Lili +36705585676 beszámoló Budapest 120833 erotikus masszázs
3. Lili +36705585676 beszámoló Budapest 120833 erotikus masszázs4. Lili +36705585676 beszámoló 2024-03-04 10:17:50 erotikus masszázs 1208335. Lili +36705585676 beszámoló 2024-03-04 10:17:50 erotikus masszázs 1208336. Lili +36705585676 beszámoló 2024-03-04 10:17:50 erotikus masszázs 120833
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Ajtón belül puszi, ismerkedő rövid traccsolás, ruha le, tisztálkodás.
Mint kiderül a masszázsra nem jutott idő, de nem veszteségként éltem meg.
Helyszínek közül a tatamit választottam, alapos álló előkészült után.
A tatami oldalánál lévő tükörnek köszönhetően Lilit szemből éreztem, ragyogó formáin legeltettem szememet a tükör segítségével, együtt létünk alatt ez rendszeres volt. A találkozásunk meghatározó eleme nem ez volt, sem időben, sem mértékben. Néhány mozdulata alapján úgy ítéltem meg, hogy jártas a masszírozásban,
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Tusolás után állva simultunk össze, így teljes terjedelmében élvezhettem és érhettem remek testét és érzékelhettem bőrét. Kezeimmel a hátát, előbb a nyakát, majd kemény fenekét fedeztem fel, Lili kezei is a hátam simogatásával voltak elfoglalva. Közben számos apró puszikkal halmoztam el nyakát, vállát. Higgadtnak nem nevezhető bemutatkozás után, a matrac volt a kézenfekvő választás, és ez Lilinek nem volt ellenére.

Az elkövetkező pecekben Lili lágy kéz mozdulataié, gyöngéd puszilgatásai volt a főszerep, minden olyan tájat bejárt, amelyről azt gondolta, hogy sóvárgásomat fokozza. Igyekeztem a számlát kiegyenlíteni, kezem bejárta ismét a hátsó fertályt, oldalt fordultunk, hogy a tükörbeli vizuális élmény teljesebb legyen. Aztán tovább fordulva felülre kerültem és hosszan el voltam foglalva a cicikkel.

Mindez rákészülés volt egy pompás csuszkának. Kölcsönös és alapos olajozás, és kezdetét vette egy változatos intenzitású és a test egészét bejáró masszázs, amelyben meghatározó szerepe Lili melleinek volt. Ahogy mozgott a mellbimbókat egyre keményebbnek éreztem. Lili egyre inkább a nemesebb felemre koncentrált. Számos módon kényeztet, hol ujjaival, hol melleivel, érezte, hogy érdemes tovább lépni, és szájjal óvszert varázsolt rám. A mámor a szájában folytatódott. Franciája nagyon érzékiséggel tele gyengédséggel tele, lágy, de ugyanakkor pikáns. A szája és a nyelv olyan varázslatot végez, ami kapitális. Nagyon elmerültem, az ajaka örömében, Lili felvette a ritmusomat és eljuttatott a beteljesülésig.

Ernyedten feküdtem Lilával összegubancolódva. Idilli percek következnek, fesztelenül beszélgetünk. Másra nem jutott idő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztem, extrákról nem eset szó.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 32, két órás randira 44 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Az összkép számomra nagyon pazar. Lili vadító testi formákkal, parádés technikával rendelkezik. Ezeken felül figyelmes, odaadó személyiség. Nagyon érdemes vele találkozni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-06 21:05:12
Lili, vagy Lilla, akinél voltál?
Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-01) : Lili tényleg megfelelő erősséggel végezte a masszázst, így sikerült is a lapocka környékén jó néhány letapadást és csomót feloldania, majd a masszázst a végén ütögetéssel és rezegtetésel és néhány simító mozdulattal fejezte be. Nagyon jól esett.

felejthetetlen: 5db
(2023-07-11) : Teste összerezzen míg kezeimet erősen megszorítva érezteti velem, hogy célba ért. Hagyom lenyugodni majd egy kis pihi után és folyatódik a szeánsz. Most én vagyok a kedvezményezett. Hanyatt fekszem magamra fektetem és elkezdem simogatni, majd finom érzéki csókcsatába bonyolódunk, mert Lilinél alap a csók közös szimpátia alapján. Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal izgatjuk egymást majd lejjebb csúszva birtokba veszi a velem egykorút. Kezével majd szájával, de előtte felkerül a védőruházat farkincára. Mert Lilinél fő a biztonság. Ne kapunk, viszünk magunkkal semmit haza. Kelletlen meglepetést okozva magunknak és másoknak. Kellemetlen dogoktól megkíméljük magunkat és vendéglátónkat.

(2022-12-21) : Ragaszkodott hozzá, hogy először a masszázspadra dobjam fel magamat. Ebben én semmi kivetni valót nem látok, ismerkedjünk az elején egy kicsit. A bokáimtól indult el felfelé, a nem kezelt részekre pedig egy vastagabb törölközőt terített. Közepesen erős mozdulatokkal dolgozott a testemen, a

(2022-11-05) : Átkaroljuk egymást, beszélgetünk erről-arról, időnként csokolózunk. Ez olyan valódi csók, volt, legalábbis annak tünt, akkor és ott. Én még ruhában voltam, de már eléggé vágytunk(tam) egymásra. De hát mi ebben a masszázs?

nagyon jó: 8db
(2022-11-03) : Ez nagyon kedvemre volt, de az is, amikor ellentmondást nem tűrően kezdett franciázni, miközben fogalmam sem volt, hogy mikor ruházott fel. Most már meg tudta csillogtatni a francia tudását, és a teljes repertoárját ki tudtam élvezni.

(2022-09-09) : Teljesen átmaszírozott a vádliktól kezdte, közepesen erős mozdulatokkal egészen a nyakamig. Vállamnál és a hátamnál sokat időzött, de kellett is és jól is esett. Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor a masszázs befejeződött és erotikus rész következett ismét... kértem hogy feküdjön a hátára, szeretném kényeztetni én is.

(2022-09-02) : Egy kis feszültséggel már kevesebb, úgyhogy jöhet az iromlazítás maszírozás. Tényleg jól esett, svéd masszázs típust kaptam, jól átmaszírozott és megállapítottuk, hogy a számítógépes ülőmunka az eléggé megterhelő a vállaknak.

: 3db
(2023-10-27) : Valószínűleg meghúztam a lapockámat és ezért eléggé fájt még reggel, de mire távoztam tőle már nem volt gondom. Azért gyengéd simogatást is kaptam tőle búcsúzásunk előtt, ami szintén nagyon jól esett, de azt már szerintem nem masszázs néven. A masszázs ideje alatt végig a tükörben gyönyörködhettem Lili bájos kinézetében

(2023-10-20) : Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.

(2022-03-11) : Masszázs közben jól elbeszélgettünk, oldódott -ha volt egyáltalán- a feszültség. Sok mindent megtudtunk egymásról. A kezei ügyesek nagyon. Nem sportmasszázs erősségű, de a hátamon és lapockánál lévő letapadásokat jól tudja oldani. Derekamnál és vállamnál is többet időzött. A vádlimat sajnos szinte teljesen kihagyta volna, de külön kérésre természetesen visszatért oda is.