Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lili

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-11-05 21:34:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Yossarian1!

Örömmel tölt el, hogy ezt a csodás randinkat is megörökítetted kedves beszámolóddal. Köszönöm

Beszámoló Lili +36701696058 116103 erotikus masszázs

Yosarian a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
igéző szemek
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Liliről már írtam két beszit, még nyár végén, amikor még elöző helyén volt. Jó kis randik voltak, lila színű mindkettő. Sajnos kb. egy hónapja eltünt a hírdetése, azt hittem végleg kiszállt. A két lila beszijét meggondolatlanul alacsonyabb régióba helyeztem, helyet hagyva az aktív hírdetőknek. Ezt rosszul tettem, mert a minap visszatért körünkbe, új helyen, frissen, üdén. Ahogy megláttam, rögtön hívtam, kiváncsi voltam mi történt. Akkor nem értem el, de a következő hívásom már felvette. Egy nagyon közvetlen kis beszélgetés zajlott le köztünk, a publikus részeket elmondta ideiglenes távollétével kapcsolatban. Nem terveztem vele randit, de mivel nem volt tőlem túl fair a róla írt beszik elsüllyesztése, meg egyébként is kedvencem, másnap délelőttre megbeszéltünk egy talit. VTR-en is elküldtem, de azt egy kicsit elbénáztam, ezért még hívtam másnap reggel, amit jól tettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A randi helyszíne továbbra is Zugló, de annak az M3-hoz közelebbi részén. Tömegközlekedéssel is könnyű megközelíteni, bármely irányból. Nekem Budáról busszal, átszállás nélkül kb. 35 perc volt. A megálló sem volt távol a címtől, úgy kettő percre saccolom. Autóval a környező mellékutcákban találni helyet, sajnos már fizetős.
Helyszín
Fürdő:
5
Randi helyszíne:
5
Egy nagyobb csomópont mentén van Lili kezelője, érkezéskor megadja a pontos bejutási tudnivalókat. Egy kisebb garzont képzeljünk el, ami egyterű, kivéve a fürdőt és a mellékhelyiséget. Az utcáról kis lépcsőzés után jutunk el az ajtóig. Funkcionálisan, minimalista stílusban berendezett helység, kis konyharésszel, jó nagy kanapéval, középen masszázspad, szoba végében kétszemélyes matrac, oldalt nagyméretű tükörrel aminek a szélén ledcsík fut. A matrac szépen előkészítve egy jó kis pajzánkodásra. A fürdőszoba kabinos, zuhanyzós, két személy közös tusolása is kivitelezhető. Tusfürdő választék több mint elég, mosdónál 3 féle minőségi szájvíz, eldobható pohárral. Higiéniai teljesen rendben, nagyméretű törölközőt kapunk. A szobában padlófűtés van, légkondicionáló a falon, ha szükséges. Szerintem a helyszín pont ideális egy meghitt, masszázssal egybekötött randira.
Lili külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lili feltett képei alapján semmi csalódás nem fog érni. Egy nagyon bájos, szép arcú, szexi csajszival fogsz találkozni. Mélybarna szemei, csábos mosolya, nőies kisugárzása már az első perctől kezdve levesz a lábadról. A teste, mint a képein látsz, csak itt hozzá is érhetsz. Finom selymes tapintású feszes bőre, gyönyörű mellei, az a popsi, rögtön beindítja agyadban a dopamin termelést. Kedves, közvetlen, nem elszállós, ha úgy alakul bujós cica. Melltartó-tanga összeállítás volt a fogadóruha, nem sokat hagyva a képzeletedre.
1. Lili +36701696058 beszámoló Budapest 116103 erotikus masszázs
3. Lili +36701696058 beszámoló Budapest 116103 erotikus masszázs4. Lili +36701696058 beszámoló 2022-11-07 09:01:35 erotikus masszázs 1161035. Lili +36701696058 beszámoló 2022-11-07 09:01:35 erotikus masszázs 1161036. Lili +36701696058 beszámoló 2022-11-07 09:01:35 erotikus masszázs 116103
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Mint már említettem, Lili egy piros, bikavadító melltartó és piros tangaszerűségben nyitott ajtót. Beslisszoltam, majd örömünkben több puszit is nyomtunk egymás orcájára Cipő, dzseki le, ölelés folytatódik, Lili hellyel kinál a kanapén, narancslét hoz. Elmegyek kezet mosni, mégiscsak Bkv-val jöttem, gyorsan ki, majd vissza gyönyörű vendéglátóm mellé. Átkaroljuk egymást, beszélgetünk erről-arról, időnként csokolózunk. Ez olyan valódi csók, volt, legalábbis annak tünt, akkor és ott. Én még ruhában voltam, de már eléggé vágytunk(tam) egymásra. De hát mi ebben a masszázs? Tulajdonképpen semmi, ha csak nem az egymás simogatása által kiváltott izomlazulás. Feláltam, maradék ruhámat levettem, de valahogy megint összegabajodtunk, csók, kezeink már a másik örömét keresik. Lili már nem száraz, a farkam meg áll rendesen. De még nem zuhanyoztam, be a kabinban, Lili utánam.
Ő nekem segít én neki a tisztálkodásban.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Mikor már én is végeztem, Lili már a matracon várt meztelenül teljes szépségében. Melléfeküdtem, magam felé fordítottam, arcát, nyakát csókoltam ezerrel, majd ajkunk újra heves csókban forrtak össze. Ami ezután következett, azt nevezhetnénk egy behatolás nélküli pettingnek is akár. Forrt a levegő kettőnk között az tuti, mindketten egymás örömét keresve simogattuk az erogénabb részeket. Egy idő után, félve, hogy így megyek el, már csak az én ujjaim szeretgették Lili nedves punciját. Oldalt fekve magamhoz öleltem, szapora légzése, egyre sűrűsödő sóhajai, forró csókjai a nyakamra egyértelműen jelezték orgazmusa közeledtét, ami hamarosan be is következett. Teste megfeszült, magához húzott, kicsit megremegett. Megcsókoltam és a karjaimban tartottam még egy keveset.
Ezután Lili hanyatt fektetett, szájával testem kényeztetésébe kezdett. De nem sokára már keblei szántották fel nemesebbik részemet. Mielőtt elfelejteném azért egy kis olaj is segítette Lili tevénységét. Eljött az ideje amikor már csak a makkosra koncentrált. Mikor már kellő állapotba került szájával latexet görgetett rá. Lili eltüntette a makkost, fejecskéje ügyesen, finoman, ahogy szeretem diktálta a tempót. Fejem alatt párna volt, kiváló pcició ahhoz, hogy ne csak érezzem, lássam is, milyen élvezetben részesít Lili francia tudásával. Mivel már amúgy is eléggé fel voltam spanolva egyszer csak besötétedett, majd a felhők fölé emelkedtem és egy kicsit ott is maradtam. Visszatérésem zökkenő mentes volt, Lili megvárt, majd elvitte kelepcébe zárt szaporító anyagon. Ezután, mivel még volt időnk felajánlotta, hogy megmasszíroz ha szeretném. Megköszöntem, de én inkább puncijával szerettem volna még törődni, amivel mindketten egyetértettünk. Most Lili feje alá került a párna. Nyakától kezdve végigcsókoltam kívánatos testét. Amikor már szép csupasz punciját elértem, csak azzal törődtem. Gyengéden adagoltam a szeretetet nyelvemmel, semmi durvulás. Két kezemmel feneke alá nyúlva igyekeztem rajongásomat kimutatni vendéglátómnak. Emlékeim szerint ez sikerült is, Lili testbeszéde is erre utalt. Combjait ezután átmasszíroztam kicsit, úgy láttam jól esik neki. Sajnos a másfél óra hamar elszaladt, újra a vizesblokk meglátogatása következett. Miközben öltöztem, beszélgettünk, kaptam még egy pohár dzsúzt, nem siettetett, semmi tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén történt, másfél óra vizitdíját tettem a kisasztalra. Honlapján Lili megadja, mennyi az annyi. Teljesen korrekt. Extráról nem tudok.
Rózsacsokor
Yosarian nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 32, két órás randira 44 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Lilivel ez volt a harmadik randim és a legjobb is eddig. Nagyon kedves, vendégcentrikus lány. Mivel egyedül dolgozik a légkör is kiváló. Ajánlom főleg azoknak az uraknak akik az ilyen barátnős jellegű kényeztetésre vágynak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról


2022-12-16 17:52:56
Köszönöm neked, hogy felhívtad a figyelmem erre a rendkívül vonzó és barátnős érzéseket serkentő gyönyörűségre!!

2022-11-07 17:50:28
Szép írás Liliről meg a randiról. De nem is lehetett volna másképp, mert ha már triplázunkl, akkor ott már müködik a kémia. Szinte páran már egymásnak adjuk a kilincset. :-)) Vajon miért ? Gratulálok

2022-11-07 17:21:44
Kössz Yoss az írást! Tehát Lili változatlanul elbűvölő! Írásod szerint mindenféleképpen, mely kiválóan sikerült, jó volt olvasni emlékeket ídéző írásodat!
Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-01) : Lili tényleg megfelelő erősséggel végezte a masszázst, így sikerült is a lapocka környékén jó néhány letapadást és csomót feloldania, majd a masszázst a végén ütögetéssel és rezegtetésel és néhány simító mozdulattal fejezte be. Nagyon jól esett.

felejthetetlen: 4db
(2023-07-11) : Teste összerezzen míg kezeimet erősen megszorítva érezteti velem, hogy célba ért. Hagyom lenyugodni majd egy kis pihi után és folyatódik a szeánsz. Most én vagyok a kedvezményezett. Hanyatt fekszem magamra fektetem és elkezdem simogatni, majd finom érzéki csókcsatába bonyolódunk, mert Lilinél alap a csók közös szimpátia alapján. Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal izgatjuk egymást majd lejjebb csúszva birtokba veszi a velem egykorút. Kezével majd szájával, de előtte felkerül a védőruházat farkincára. Mert Lilinél fő a biztonság. Ne kapunk, viszünk magunkkal semmit haza. Kelletlen meglepetést okozva magunknak és másoknak. Kellemetlen dogoktól megkíméljük magunkat és vendéglátónkat.

(2022-12-21) : Ragaszkodott hozzá, hogy először a masszázspadra dobjam fel magamat. Ebben én semmi kivetni valót nem látok, ismerkedjünk az elején egy kicsit. A bokáimtól indult el felfelé, a nem kezelt részekre pedig egy vastagabb törölközőt terített. Közepesen erős mozdulatokkal dolgozott a testemen, a

(2022-09-28) : Lilinél már a közös fűrdésnél kezdődik a kölcsönös masszázs. Mert aki VTR-en keresztül foglal annak jár egy kellemes közös fürdés. És valljuk be, itt nem csak a tisztálkodásról szól a dolog, könnyed beszélgetés, simogatás, puszilgatás és nevetgélés, amolyan előjáték már.

nagyon jó: 8db
(2022-11-03) : Ez nagyon kedvemre volt, de az is, amikor ellentmondást nem tűrően kezdett franciázni, miközben fogalmam sem volt, hogy mikor ruházott fel. Most már meg tudta csillogtatni a francia tudását, és a teljes repertoárját ki tudtam élvezni.

(2022-09-09) : Teljesen átmaszírozott a vádliktól kezdte, közepesen erős mozdulatokkal egészen a nyakamig. Vállamnál és a hátamnál sokat időzött, de kellett is és jól is esett. Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor a masszázs befejeződött és erotikus rész következett ismét... kértem hogy feküdjön a hátára, szeretném kényeztetni én is.

(2022-09-02) : Egy kis feszültséggel már kevesebb, úgyhogy jöhet az iromlazítás maszírozás. Tényleg jól esett, svéd masszázs típust kaptam, jól átmaszírozott és megállapítottuk, hogy a számítógépes ülőmunka az eléggé megterhelő a vállaknak.

: 4db
(2024-03-03) : Az elkövetkező pecekben Lili lágy kéz mozdulataié, gyöngéd puszilgatásai volt a főszerep, minden olyan tájat bejárt, amelyről azt gondolta, hogy sóvárgásomat fokozza.

(2023-10-27) : Valószínűleg meghúztam a lapockámat és ezért eléggé fájt még reggel, de mire távoztam tőle már nem volt gondom. Azért gyengéd simogatást is kaptam tőle búcsúzásunk előtt, ami szintén nagyon jól esett, de azt már szerintem nem masszázs néven. A masszázs ideje alatt végig a tükörben gyönyörködhettem Lili bájos kinézetében

(2023-10-20) : Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.