Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lili

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-11-03 09:33:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon jól éreztem magam veled. Gyönyörű írásodból érezni, hogy Te is. Köszönöm

Beszámoló Lili +36701696058 116077 erotikus masszázs

Grizzlymedve a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
csodás cicik
teljesen feltölt
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt az oldalon láttam meg a hirdetését még anno a megjelenést követően szinte azonnal és az óta rendszeresek a szeánszaink. Egyaránt működik közöttünk a belső levelezés, az SMS és a VTR. Mindig több nappal előre szoktunk egyeztetni és az időpontok megállapítása során nagyon rugalmas. Elérni nem könnyű, de amikor megcsörgetem, és nem veszi fel, akkor is nyugodt vagyok, mert tudom, hogy amint lehetősége engedi, hamarosan jelentkezni fog.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Lilivel már az új helyén randiztam, amely nagyon jól megközelíthető mindenféle közlekedési móddal. Ugyanis az M3 bevezetőről a Nagy Lajos király útjánál letérve a Bosnyák térig a félutat kell megcéloznunk, ami tömegközlekedéssel nagyon egyszerű, mert busz és több villamos is jár itt.
Gépkocsival is nagyon egyszerű az odajutás, a parkolás viszont néha jelenthet kis többlet időt, de most nekem szerencsém volt, mert nagyon közel találtam üres helyet. Úgy láttam, a környéken a parkolás mindenütt fizetős,.
A megadott cím egyértelmű, a GPS pontosan odavisz, továbbá Lili még hajszálpontos és jól érthető iránymutatást is ad, hogy pontosan hol található a bejárat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lilinek az előző helye is nagyon szép és praktikus volt, azonban az új rendelője nagyságrenddel jobb még annál is. Ugyanis Lili egy valóságos ékszerdobozt alkotva egy nagyon hangulatos és szép helyet alakított ki. A lakás nem nagy, viszont éppen ezért nagyon barátságos és semmi szalon feeling nem érződik annak ellenére, hogy egyértelmű annak a felhasználási célja.
A lakásba lépve egy nagyobb térbe érkezünk, ahol a balra lévő fogason le tudjuk tenni a kabátot. Jobbra van egy konyhasarok, ettől jobbra a mindennel felszerelt zuhanyfülkés fürdő, majd ettől is jobbra, a különálló WC. A zuhanyfülke egyszemélyesnek épült, de éppen ez fokozza még inkább a varázsát a Lilivel való közös fürdésnek.
Azonban a leglényegesebb része a lakásnak az, ahol a szeánsz érdemi része történik, amely el van látva mindennel, ami egy tartalmas szeánszhoz szükséges. Kényelmes kis kanapé ahol meg tudunk szabadulni a ruháinktól és el is tudjuk azokat helyezni.
A kanapétól jobbra van elhelyezve a masszázspad, majd szintén jobbra van a matrac, amely nagyon kényelmes fekvést és elegendő helyet biztosít két ember számára bármilyen pozícióban. A mellette lévő, jól pozicionált hatalmas tükörben pedig nagyon jól lehet az eseményeket és Lilinek a rajtunk gyakorolt tevékenységét követni. A téglalap alakú tükör jelenleg álló pozícióban van, de hamarosan átfordítja Lili és akkor még tovább fog nőni a panoráma.
A helyiség nincsen túl csicsázva, csupán a tükröt szegélyezi LED csík, a takarók, lepedők színválasztása pedig illeszkedik a lakás eredeti színvilágához és dicséri Lili jó ízlését.
Nem szalon, nincsenek vihogó, vagy hangosan telefonáló barátnők, nem tapasztalhatjuk harsányan érkező, vagy távozó kollégák jelenlétét sem.
Lili külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amint az fentebb írtam, a helyszín egy ékszerdoboz, abban viszont saját maga Lili az ékszer.
Egy új fotó is felkerült az új helyen történő nyitással együtt, amely éppúgy a valóságot tükrözi, mint már a korábbról megtartott fotói is.
Az adatlapján lévő magassági és súly adatok egyaránt reálisak, amelyek alapján egyértelmű, hogy nem egy anorexiás lány, ugyanakkor semmi felesleg sincs, rajta amit a fotói is sugallanak, azokon semmi slankítás nincs, az arckitakaráson kívül semmi belenyúlás nem történt. Ebből adódóan a formái is a reális valóságot mutatják tetőtől talpig, és ebben a tekintetben sincs a fotókkal semmilyen trükközés a jobb eredmény érdekében. Ugyanis élőben is nagyon formás vádlik és combok, kerek popsi, formás csípő és derék a Lilié. Innen feljebb pedig nem tudok mást mondani, mint, hogy Lili tökéletes kebelcsoda, mert a hibátlan esésű és formájú mellein egyáltalán nem látszik és érzik a kis korrekció.
A formavilág tökéletességén túl mindenképpen fontosnak tartom az érintési és tapintási élményt, ami Lili esetében tetőtől talpig tapasztalható.
Viszonylag kevés a fotója, azonban az új popsis képpel együtt mégis mindent megmutat abból, amit személyesen is tapasztalhatunk.
Ami a fotókon nem látható, az az elbűvölően szép szeme, a magával ragadó meg nem szűnő mosolya, melyeket nagyon jól kiemel a vállára omló selymes, jó illatú haja.
Mindezekhez társul Lilinek a bájossága és a nagyon nagy kedvessége, valamint a tökéletes barátnőként történőként történő viszonyulása.
1. Lili +36701696058 beszámoló Budapest 116077 erotikus masszázs
3. Lili +36701696058 beszámoló Budapest 116077 erotikus masszázs4. Lili +36701696058 beszámoló 2022-11-03 11:33:37 erotikus masszázs 1160775. Lili +36701696058 beszámoló 2022-11-03 11:33:37 erotikus masszázs 1160776. Lili +36701696058 beszámoló 2022-11-03 11:33:37 erotikus masszázs 116077
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Mint az utóbbi szeánszainkon már minden esetben történt, így Lili most is utcai ruhában fogadott, ami ezúttal egy nagyon dögös testre simuló fekete nadrág, egy nagyon feszes mélyen dekoltált blúz és magassarkú volt. Lili esetében ezek az utcai szerkók sokkal jobban beindítanak és lázba hoznak, mint egy bugyi melltartó kombóban való fogadás. Még az ajtóban állva végig simítva vádlijától a combján át a popsiját, majd a felsőből kibuggyanó melleit látva azonnal a kis kanapé felavatását indítványoztam, de mire elmondtam volna, akkora már a nyakamat átölelve ült az ölemben. Sűrű csókocskákkal halmoztuk el egymást, de nagyon rövid idő után már hosszan tartó szenvedélyes csókolózásban forrtunk össze.
Fürdés előtt lekerült az utcai szerkó és megláttam a tűzpiros tangát és a melltartót amely igen jól mutatott a szép barna bőrén, majd még jobban a kanapéra dobva.
A közös fürdés során egy kis vízalatti lingam és jóni masszázzsal fűszerezve folytattuk a csókolózást. A fürdés után már egyikünk sem kívánta a kanapé korlátait igénybe venni.
Mivel ez volt a lakásban az első randi, így minden arra szolgáló berendezési tárgyat fel szerettünk volna avatni és így következett a masszázspad. Ennek jegyében, a fürdőből kilépve a masszázspadra kissé felültem, kissé annak támaszkodtam miközben Lili hozzám simult és így leltároztuk egymás testrészeit, a csókolózás hevéből semmit sem veszítve. Lili a csókolózás közben intenzíven babrálta a farkamat, majd a csókot abbahagyta és éreztem a nézésén, hogy többre vágyik, nem csak babrálni szeretné a farkamat, de közben már indult is lefelé. Nagyon lassan haladt és folyamatosan csókokkal halmozott el szinte centiről centire. Én pedig centiről centire jutottam az őrület határáig, hogy mikor érkezik már meg. De nem gyorsított, meghagyva nekem az édes szenvedést, hogy mire megérkezik már a durranás határán legyek. Na, végre megérkezett! De tovább haladt! Megvizslatta a golyóimat, majd úgy indult vissza. De most már nem volt lacafaca, miközben fellehelte a védőruhát, azzal a lendülettel koppig elnyelt, és végre éreztem a forró ajkainak és nyelvének az ölelését. Szégyen, nem szégyen, de a francia tudását, amelyet egyébként kifejezetten imádok, most nem nagyon tudta megcsillogtatni, mert addigra már annyira felhúzott, hogy néhány nyelvcsapást követően kapituláltam és csak néztem ki magamból. Lili nem engedett el, csak amikor már csökkent a kompresszió, majd rádőltem a padra és úgy simogatott, masszírozott vissza Lili a való világba.
Na így történt a masszázspad felavatása, és már nem akartuk sem a kanapé, sem a pad korlátait, hanem sokkal inkább akartuk a matracot felavatni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5

A matracra való áttelepedés után kértem Lilit, feküdjön kényelmesen a hátára, mert szeretnék a kedvére lenni, aminek nem is volt ellene. Széttárt lábakkal kínálta punciját, én pedig lábai közzé telepedve, kézzel és nyelvvel egyaránt igyekeztem elvinni az orgazmus csúcsa felé. Ha a beszi rólam szólna, akkor leírnám a kéz és nyelvmunkám részleteit, de mivel Liliről szól, így inkább azt írom le, ahogy fogadta a ténykedésem. Nem sok idő után éreztem, hogy a légzése lassul és a lábizmai kissé meg megremegnek, majd a hasán láttam és éreztem hullámzó rezgéseket, amelyekkel együtt már a mellei is szinte pulzálni kezdtek, amiket egyre intenzívebben markolászott, amibe én is bele segítettem. A légzése egyre intenzívebb lett és gyönyörű hangokat hallatva jutott el az orgazmusának a csúcsára. Innen közösen jöttünk lefelé, egy kicsi pihenő után azt éreztem, hogy át tudunk startolni és vissza tud menni a csúcsra. Jól éreztem, mert valóban még egy ugyanolyan orgazmussal ajándékozott meg, mint az előző is volt.
Lili megnyugvását szorosan összebújással segítettük, majd az összebújás csúszkává vált, amit kiadós kebelszexszel fűszerezett. Eközben sokszor nehéz volt eldönteni, hogy én dugom a mellét, vagy Ő veri a mellével a farkamat. Ez nagyon kedvemre volt, de az is, amikor ellentmondást nem tűrően kezdett franciázni, miközben fogalmam sem volt, hogy mikor ruházott fel. Most már meg tudta csillogtatni a francia tudását, és a teljes repertoárját ki tudtam élvezni. Nem maradtak ki a golyók sem a gondoskodásból, miközben a rudamat minden irányból alaposan teljes hosszában ápolta. Nagyon élvezetesen csúszkált az ajkaival a farkamon teljes hosszában. Kértem, hogy 69 – ben folytassuk, amit örömmel fogadott, így egyszerre tudtuk egymást kényeztetni. Miközben mindketten nagyon élveztük a másik tevékenységét, azon túl még tudtunk is közben figyelni egymásra, hogy ki hol tart az orgazmusa felé tartó útján. Így sikerült szinte egyszerre elreppennünk és pihegve bújtunk egymáshoz és konstatáltuk, hogy hibátlanul sikerült a lakásavató.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi két órás volt és negyven szál rózsát fogtam össze a csokorba, amely a fent leírtakat mind tartalmazta. Extrákról nem tudok, szerintem nincsenek. Nem írom az elcsépelt szlogent, hogy Lili maga az extra, mert remélem, a beszámolómból ez ennek leírása nélkül is kiderül.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 22, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A mostani szeánszunkról is nagyon jó érzésekkel és a legkisebb hiányérzet nélkül távoztam.

A hirdetése maximálisan korrekt, mert minden tekintetben és feltételben megfelel a valóságnak.

Ajánlom a Lilivel való randizást azok számára, akik nem szereti a szalonokat, viszont szeretik, ha nincs futószalag effektus, ellenben maximális a vendégre történő figyelés és hangolódás.

Szintén ajánlom azoknak, akik szeretik a tini lányok bájosságával történő elvarázslást egy érettebb NŐ – vel való randizás során.

A korábbi szeánszaink után is, minden esetben maximálisan elégedetten távoztam, mivel valamennyi esetben Lili a hozzám állásával bármi problémát eleve kizárt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról


2022-11-05 11:08:16
Beszámolód kiváló kategória, megerősítette az igen jól részletezett tartartalom a már korábban kialakult véleményemet gyönyörű partnereredről. A csillagot elküldtem, köszönöm és gratulálok.

2022-11-05 10:00:10
Azt hiszem egy ingatlanos is meg irigyelhetné a helyszín bemtatását. A masszázs fedőnévnek nevezett részben, pedig azt hiszem majdnem mindannyian ilyesmire gondolunk. A levezetés pedig "szeretnék a kedvére lenni" a legjobb kifejezés a magam élvezeteire... Köszi hogy megírtad!

2022-11-05 05:13:14
Kíváló bemutatót tettél közzé Liliről. Gratulálok a randidhoz!

2022-11-04 22:35:37
Liliről, Grizzlytől!! Egy kiváló írás! Persze nem is lehetne másként, hiszen a Nagymedve remek poéta, és Lili elbűvölő hölgy! Mit ragozzam?!Hoztátok szokott remek formátokat, sokunk örömére, és ezért külön köszönet Lilinek, és persze Neked is Grizzly!

2022-11-03 17:48:43
Egy tökéletes megírt beszámoló, egy tökéletes randiról. Nagyon szépen írtál Liliről, öröm volt olvasni. Gratulálok.
Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-01) : Lili tényleg megfelelő erősséggel végezte a masszázst, így sikerült is a lapocka környékén jó néhány letapadást és csomót feloldania, majd a masszázst a végén ütögetéssel és rezegtetésel és néhány simító mozdulattal fejezte be. Nagyon jól esett.

felejthetetlen: 5db
(2023-07-11) : Teste összerezzen míg kezeimet erősen megszorítva érezteti velem, hogy célba ért. Hagyom lenyugodni majd egy kis pihi után és folyatódik a szeánsz. Most én vagyok a kedvezményezett. Hanyatt fekszem magamra fektetem és elkezdem simogatni, majd finom érzéki csókcsatába bonyolódunk, mert Lilinél alap a csók közös szimpátia alapján. Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal izgatjuk egymást majd lejjebb csúszva birtokba veszi a velem egykorút. Kezével majd szájával, de előtte felkerül a védőruházat farkincára. Mert Lilinél fő a biztonság. Ne kapunk, viszünk magunkkal semmit haza. Kelletlen meglepetést okozva magunknak és másoknak. Kellemetlen dogoktól megkíméljük magunkat és vendéglátónkat.

(2022-11-05) : Átkaroljuk egymást, beszélgetünk erről-arról, időnként csokolózunk. Ez olyan valódi csók, volt, legalábbis annak tünt, akkor és ott. Én még ruhában voltam, de már eléggé vágytunk(tam) egymásra. De hát mi ebben a masszázs?

(2022-09-28) : Lilinél már a közös fűrdésnél kezdődik a kölcsönös masszázs. Mert aki VTR-en keresztül foglal annak jár egy kellemes közös fürdés. És valljuk be, itt nem csak a tisztálkodásról szól a dolog, könnyed beszélgetés, simogatás, puszilgatás és nevetgélés, amolyan előjáték már.

nagyon jó: 6db
(2022-12-21) : Ragaszkodott hozzá, hogy először a masszázspadra dobjam fel magamat. Ebben én semmi kivetni valót nem látok, ismerkedjünk az elején egy kicsit. A bokáimtól indult el felfelé, a nem kezelt részekre pedig egy vastagabb törölközőt terített. Közepesen erős mozdulatokkal dolgozott a testemen, a

(2022-09-09) : Teljesen átmaszírozott a vádliktól kezdte, közepesen erős mozdulatokkal egészen a nyakamig. Vállamnál és a hátamnál sokat időzött, de kellett is és jól is esett. Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor a masszázs befejeződött és erotikus rész következett ismét... kértem hogy feküdjön a hátára, szeretném kényeztetni én is.

(2022-09-02) : Egy kis feszültséggel már kevesebb, úgyhogy jöhet az iromlazítás maszírozás. Tényleg jól esett, svéd masszázs típust kaptam, jól átmaszírozott és megállapítottuk, hogy a számítógépes ülőmunka az eléggé megterhelő a vállaknak.

: 4db
(2023-10-27) : Valószínűleg meghúztam a lapockámat és ezért eléggé fájt még reggel, de mire távoztam tőle már nem volt gondom. Azért gyengéd simogatást is kaptam tőle búcsúzásunk előtt, ami szintén nagyon jól esett, de azt már szerintem nem masszázs néven. A masszázs ideje alatt végig a tükörben gyönyörködhettem Lili bájos kinézetében

(2023-10-20) : Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.

(2022-08-04) : Naná, hogy volt, Lili minden érintése masszázs a testnek, masszázs a léleknek, mikor ő dédelget. Kiemelném még a péniszemmel végzett intim tornát is, ami szerencsémre egy vissza-vissza térő eleme volt a foglalkozásnak. Igen intenzívre és hatásosra sikeredett az úgynevezett tandem simogatás is amit autodidakta is lehet űzni.