Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lili 2022

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-09-09 14:49:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves sz-norb.tomi!

Elnézést kérek a késői reagom miatt!
Sikerült meglepned ismét ezzel a szép beszámolóval. Nagyon örültem neki, annak méginkább, hogy másodjára is ilyen tökéletes és felejthetetlen lett a randink, mert ugyebár Te is nagymértékbe hozzájarultál.
Egy igen kellemes élmény volt/vagy számomra!

Várlak vissza sok szeretettel!

Csókollak

Lili

Beszámoló Lili 2022 +36701696058 115550 erotikus masszázs

sz-norb.tomi a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg Lili 2022 hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Múlt heti randink óta néha üzenetet váltottunk, de telefonon egyeztettünk a randi időpontjáról. Könnyen elértem, gond nélkül. Végül nekem munka miatt kicsit csúszott is a kezdés, de nem csinált belőle gondot, időben jeleztem neki üzenetben amire válaszolt is. Szóval gördülékeny volt minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval történt, parkolás ingyenes még és ráadásul hely is volt. Tömegközlekedés szempontból sem rossz a hely, metró és egészséges séta kombinációval jól megközelíthető a hely ill. trolival is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakótömb újabbak közé tartozik az utcában. Tiszta rendezett utca, kevesen sétálnak szóval még az utca is elég diszkrét. A lakás szép, látszik rajt, hogy a funkcióját tekintve erotikus masszázsra lett kialakítva, több tükörben lehet mozizni. Higiénia tökéletesen megfelel, minden tiszta, rendezett. A fürdő tiszta a zuhanycsap trükkös, aki nem ilyet használ annak kicsit fura lehet, de ez ne ijesszen el senkit. Tusfürdőválaszték bőséges, pont van olyan amit én is használok otthon.
Masszázsszobában tatami és masszázspad áll rendelkezésre, én tatami mellett döntöttem az elég kényelmes :-)
Lili 2022 külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Nagyon kedves, aranyos, érzéki nő. Fekete melltartóban és tangában fogadott. Nagyon csábító volt már akkor legszívesebben már a belépéskor letéptem volna róla mindent és azonnal kinyaltam volna... de ugye ez nem az a hely és én úriember vagyok. Szóval szép arc, csillogó szemek, de aki itt megáll az nagyon profi, ugyanis azok a mellek múlt hét óta nem lettek kisebbek, szép nagyok, turbózva persze, de egy élmény a látvány is.
1. Lili 2022 +36701696058 beszámoló Budapest 115550 erotikus masszázs
3. Lili 2022 +36701696058 beszámoló Budapest 115550 erotikus masszázs4. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-09-09 17:41:37 erotikus masszázs 1155505. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-09-09 17:41:37 erotikus masszázs 1155506. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-09-09 17:41:37 erotikus masszázs 115550
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Kicsit késtem munka miatt, de időben jeleztem neki, probléma mentesen meg tudtuk beszélni. Címet újra tisztáztuk és ahogy leraktam a kocsit már siettem is a házhoz és csörgettem meg, hogy bejuthassak. Ismerősként köszöntöttük egymást, és két puszi után indultam a szobába lepakolni. Kaptam egy törölközőt és már indultam is zuhanoyzni. Gyors zuhany és szájvizes frissítés után siettem a szobába, ahol vendéglátóm már ruha nélkül várt.
Egymással szemben állva simogattuk egymást, puszik mindenhova, finom simogatások, érzéki mozdulatok sora... nagyon izgató volt és már ágaskodtam is. Finoman simogatta a farkam közben mosolyogtunk egymásra és puszilgattuk egymást. Gumiért nyúlt kényelembe helyeztem magam, ő szájjal felhelyezte a gumit és már szájában is voltam. Nyalta, szívta szopta ingerelt rendesen úgyhogy nagyon gyorsan el is élveztem. Olyan orgazmusom volt, hogy a lábam is beleremegett... letisztogatott majd indulhatott a masszázs szeánsz :-) elég kemény heteken vagyok túl munka miatt, és ki is jött a stressz rajtam, elég erősen és hosszan kellett maszírozni a hátam és a vállam. Nagyon jól esett. Felfrissültem, teljesen. Teljesen átmaszírozott a vádliktól kezdte, közepesen erős mozdulatokkal egészen a nyakamig. Vállamnál és a hátamnál sokat időzött, de kellett is és jól is esett. Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor a masszázs befejeződött és erotikus rész következett ismét... kértem hogy feküdjön a hátára, szeretném kényeztetni én is. Végig csókoltam, pusziltam, nyaltam, faltam testét, a fülébe súgtam, hogy ki fogom nyalni és szerintem már ettől be is indult ő is és én is. Melleknél kötelező köröket megtettem jelekből ítélve tetszett a ténykedésem, majd elhelyezkedtem a puncinál és belekezdtem nyelvmutatványomba. Lassan indítva, körkörös modulatokkal nyaltam majd csiklóját ingerelve csak kezeimmel combját átkarolva indult be az intenzív nyelvelés. Öröm volt hallgatni reakcióját, látni ahogy élvezi közben én nem pihenve nyaltam tovább. Miután sikerült elélveznie újra én következtem...
Megkért hogy most én feküdjek a hátamra, felsőtestét beolajozta, és kaptam egy kis olajos csúszka masszázst. Közben a cicik közé bevetődött már álló farkam. Néha rászorítottam és ő már nyúlt a gumiért, hogy szájába vegyen. Hosszan kényeztetett, nyalta-falta a farkam hosszú percekig élveztem bólogatását, de most kicsit több ingerre volt szükségem és kértem hajoljon fölém és a cikiket az arcomba nyomta, szopogattam nyaltam a ciciket, közben az egyik kezemmel a popsiját markoltam, másik kezemmel a cicit irányítottam, majd a kemény farkamhoz nyúltam és kivertem magamnak. Közben folyamatosan a nyakam csókolta, nyomta hozzám ciciket, éreztem a mellkasomon... nagyon élvezetes volt...
Kértem 2 perc pihenőt majd letisztogattam magam és irány a levezető zuhany. Megbeszéltük öltözés közben, hogy nagyon jól sikerült egymásra hangolódni, élvezetes erotikus masszázspillanatok vannak mögöttünk és remélhetőleg találkozunk még :-)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
1
Nem akarom megbontani, a másfél órában kétszeri lehetőséget használtam ki. Fenti részben kifejtettem bővebben.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extra nincs, ő maga az! Előre tettem a kis komódra a megbeszélt összeget. Adatlapon is szerepel az összeg, randink végéig ott is maradt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 22, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szerintem az sok mindent elmond, hogy nem járok masszázsra, de nála már kétszer is voltam rövid időn belül.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili 2022 erotikus masszázs beszámolójáról


2022-09-10 07:36:52
Sorjázod a lelkes beszijeidet Liliről, ami a bizonyítéka annak, hogy Lili kiváló randipartnered lett. Gratulálok!
Mutasd mindet

FunkciókLili 2022 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-01) : Lili tényleg megfelelő erősséggel végezte a masszázst, így sikerült is a lapocka környékén jó néhány letapadást és csomót feloldania, majd a masszázst a végén ütögetéssel és rezegtetésel és néhány simító mozdulattal fejezte be. Nagyon jól esett.

felejthetetlen: 5db
(2023-07-11) : Teste összerezzen míg kezeimet erősen megszorítva érezteti velem, hogy célba ért. Hagyom lenyugodni majd egy kis pihi után és folyatódik a szeánsz. Most én vagyok a kedvezményezett. Hanyatt fekszem magamra fektetem és elkezdem simogatni, majd finom érzéki csókcsatába bonyolódunk, mert Lilinél alap a csók közös szimpátia alapján. Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal izgatjuk egymást majd lejjebb csúszva birtokba veszi a velem egykorút. Kezével majd szájával, de előtte felkerül a védőruházat farkincára. Mert Lilinél fő a biztonság. Ne kapunk, viszünk magunkkal semmit haza. Kelletlen meglepetést okozva magunknak és másoknak. Kellemetlen dogoktól megkíméljük magunkat és vendéglátónkat.

(2022-11-05) : Átkaroljuk egymást, beszélgetünk erről-arról, időnként csokolózunk. Ez olyan valódi csók, volt, legalábbis annak tünt, akkor és ott. Én még ruhában voltam, de már eléggé vágytunk(tam) egymásra. De hát mi ebben a masszázs?

(2022-09-28) : Lilinél már a közös fűrdésnél kezdődik a kölcsönös masszázs. Mert aki VTR-en keresztül foglal annak jár egy kellemes közös fürdés. És valljuk be, itt nem csak a tisztálkodásról szól a dolog, könnyed beszélgetés, simogatás, puszilgatás és nevetgélés, amolyan előjáték már.

nagyon jó: 6db
(2022-12-21) : Ragaszkodott hozzá, hogy először a masszázspadra dobjam fel magamat. Ebben én semmi kivetni valót nem látok, ismerkedjünk az elején egy kicsit. A bokáimtól indult el felfelé, a nem kezelt részekre pedig egy vastagabb törölközőt terített. Közepesen erős mozdulatokkal dolgozott a testemen, a

(2022-11-03) : Ez nagyon kedvemre volt, de az is, amikor ellentmondást nem tűrően kezdett franciázni, miközben fogalmam sem volt, hogy mikor ruházott fel. Most már meg tudta csillogtatni a francia tudását, és a teljes repertoárját ki tudtam élvezni.

(2022-09-02) : Egy kis feszültséggel már kevesebb, úgyhogy jöhet az iromlazítás maszírozás. Tényleg jól esett, svéd masszázs típust kaptam, jól átmaszírozott és megállapítottuk, hogy a számítógépes ülőmunka az eléggé megterhelő a vállaknak.

: 4db
(2023-10-27) : Valószínűleg meghúztam a lapockámat és ezért eléggé fájt még reggel, de mire távoztam tőle már nem volt gondom. Azért gyengéd simogatást is kaptam tőle búcsúzásunk előtt, ami szintén nagyon jól esett, de azt már szerintem nem masszázs néven. A masszázs ideje alatt végig a tükörben gyönyörködhettem Lili bájos kinézetében

(2023-10-20) : Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.

(2022-08-04) : Naná, hogy volt, Lili minden érintése masszázs a testnek, masszázs a léleknek, mikor ő dédelget. Kiemelném még a péniszemmel végzett intim tornát is, ami szerencsémre egy vissza-vissza térő eleme volt a foglalkozásnak. Igen intenzívre és hatásosra sikeredett az úgynevezett tandem simogatás is amit autodidakta is lehet űzni.