Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lili 2022

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-09-02 13:11:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves sz-norb.tomi!


Nem reméltem beszámolót részedről és legfőképpen nem ilyen gyorsan. Köszönöm, hogy a sok teendőd mellett szakítottál rá időt! Örülök, hogy jól érezted Magad velem, és a társaságodban csak úgy elrepűlt az idő, szinte észre sem vettem!
Köszönöm, hogy gondolsz rám!
Várlak vissza sok szeretettel bármikor!

Csókollak

Lili

Beszámoló Lili 2022 +36701696058 115466 erotikus masszázs

sz-norb.tomi a 2022-08 hónapi randiján történteket írta meg Lili 2022 hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Mikor megjelent a hirdetése a 14. kerületben azonnal feltűnt, írtam is neki azonnal üzenetet, hogy remélem mihamarabb tudunk találkozni. Aztán munka miatt úgy alakult, hogy 1 hónapot kellett várni a találkozóra, sajna nagyon sokat melózok és a rendelési időkből kicsúszok. Na de vissza az egyeztetésre... szóval volt minden, üzenetváltás az oldalon, telefonon is beszéltünk. Azonnal válaszolt mindenre, kedves és rugalmas volt. VTR-t is használ, aki szereti ezt az opciót.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Én kocsival érkeztem a helyszínre munkából (majd randi után irány vissza munkába...). Könnyen találtam parkolóhelyet (ingyenes). Ha valaki, tömegközlekedéssel menne, semmi gond közelben áll meg troli és azt hiszem busz is. Cím is egyértelmű, újabb építésű lakótömb.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modernebb maga a lakás. Higiénia teljesen rendben van, látszik, hogy munkára bérli és eszerint van berendezve. Hangulata tökéletes. Rend és tisztaság mindenhol.
Fürdő tiszta, tusfürdő több márka, bőven volt választék (volt olyan is amit én használok).
Lili 2022 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeknek megfelelő Milf, sőt jobb is élőben mint a képeken. Piros bodyban fogadott, nehéz a szemeibe nézni őszintén megmondom :-) a mellei csalogatják a férfiszemeket. Hosszú barna haj, méretes cicik, formás popsi.
Nagyon kedves, aranyos nőt ismertem meg.
1. Lili 2022 +36701696058 beszámoló Budapest 115466 erotikus masszázs
3. Lili 2022 +36701696058 beszámoló Budapest 115466 erotikus masszázs4. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-09-05 12:05:41 erotikus masszázs 1154665. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-09-05 12:05:41 erotikus masszázs 1154666. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-09-05 12:05:41 erotikus masszázs 115466
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Megbeszéltünk, hogy hosszabb időtartamban belefér a kétszeri lehetőség is és még én is tudom kényeztetni őt. Eliszkoltam zuhanyozni és kicsit felfrissülni így nap végén, de még két munka között. Visszatértem a szobába már ruha nélkül várt és nem tudtam a szemeibe nézni, pedig igyekeztem. A tatami mellett döntöttem, de előtte picit simogattam testét, felülvizsgáltam hogy minden a helyén van-e :-) közben nekem már keményen állt a farkam, és abban maradtunk, hogy először kapok egy kényeztetést. Le is feküdtem a tatamira kaptam egy kis csúszkát, majd felkerült a védőfelszerelés és szájában is voltam. Igazi barátnősen csinálja, lassú mozdulatokkal, érzékien. Kezeit nem használta szerencsére, lassan bólogatott. Hamar ért is a vég, úgyhogy szilviába csomagoltuk a csomagolandót én megfordultam és kaptam most már a masszázst. Krémmel kértem és mondtam h nyugodtan csinálhatja erősen nem számít. Egy kis feszültséggel már kevesebb, úgyhogy jöhet az iromlazítás maszírozás. Tényleg jól esett, svéd masszázs típust kaptam, jól átmaszírozott és megállapítottuk, hogy a számítógépes ülőmunka az eléggé megterhelő a vállaknak. Ott hosszabban időzött is, van mit kimaszírozni a vállamból és a hátamból. Kértem, hogy főleg ezekre a helyekre koncentráljon és ennek eleget is tett. Nagyon jól esett a masszázs, de szerettem volna én is kényeztetni, úgyhogy kértem, hadd forduljak meg és helyezkedjen el most ő és végig akarom simogatni és csókolni a testét. Fülét, nyakát csókoltam, szájra csak puszi fér nála bele, nincs ezzel gond előre megbeszéltük a határokat. Végigcsókoltam testét és a puncijánál elhelyezkedve kedtem meg franciás kényeztetésem. Szépen lassan indítottam és gyorsítottam fel, közben figyeltem reakcióit, tükörben láttam arcát is, hallottam sóhajokat, közben kezeink összekulcsoltuk és nyelvem a lehető legintenzívebben nyalta kelyhét. Szépen nedvesedett és hangja is megjött, sóhajtozott és ekkor feljebb kapcsoltam és el is röpítettem. Hagytam lenyugodni és a belső combajira adtam egy-két puszit és köszöntem meg, hogy partnerem volt. Kis Pihenés után még volt időnk a második élvezésre, úgyhogy én kerültem hátra a tatamin, Lili fölémtérdelt, beolajozta a felsőtestét és egy nagyon érzéki csúszkát kaptam tőle. A végéhez közeledve rámnehezedett és a mellei közel kerültek a fejemhez, nekem ez olyan intenzív érzés volt, hogy el is sültem. Szilviával kaptam segítséget letakarítani magam és kértem még 5 percet pihegni. Nagyon jól esett az egész randi és az még inkább hogy így rámért napvégén. Bevallom nem vagyok masszázsos, de ez így most nagyon kellett és jól esett. Gyönyörű nővel egy érzéki masszázs, kell-e ennél több?! Szerintem nem.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Nem tudtam megbontani, a másfél órában kétszeri lehetőséget használtam ki. Fenti részben kifejtettem bővebben.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megbeszélt tiszteletdíjat a kis asztalkára helyeztem előre. Minden a megbeszéltek szerint történt.
Rózsacsokor
sz-norb.tomi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 22, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kedvessége és figyelmessége mindenképp kiemelendő, valamint a könnyű egyeztetés is. Nagyon kellemesen éreztem magam vele, és a franciája is jól esett.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili 2022 erotikus masszázs beszámolójáról


2022-09-12 10:56:33
vagy kétszer voltam Lilinél...

2022-09-09 19:23:47
Ez miért jelent meg kétszer? Beküldted 2-án is, meg 9-én is?

2022-09-06 18:09:23
Temek írás egy kivételes hölgyről! " Nehéz a szemébe nézni":) babonáz, és mindíg rád néz! Ez így igaz!! Gratulálok az élményhez Neked és Lilinek is!

2022-09-05 18:49:32
Köszönet a belefektetett energiáért és a megosztásért
Mutasd mindet

FunkciókLili 2022 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-01) : Lili tényleg megfelelő erősséggel végezte a masszázst, így sikerült is a lapocka környékén jó néhány letapadást és csomót feloldania, majd a masszázst a végén ütögetéssel és rezegtetésel és néhány simító mozdulattal fejezte be. Nagyon jól esett.

felejthetetlen: 5db
(2023-07-11) : Teste összerezzen míg kezeimet erősen megszorítva érezteti velem, hogy célba ért. Hagyom lenyugodni majd egy kis pihi után és folyatódik a szeánsz. Most én vagyok a kedvezményezett. Hanyatt fekszem magamra fektetem és elkezdem simogatni, majd finom érzéki csókcsatába bonyolódunk, mert Lilinél alap a csók közös szimpátia alapján. Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal izgatjuk egymást majd lejjebb csúszva birtokba veszi a velem egykorút. Kezével majd szájával, de előtte felkerül a védőruházat farkincára. Mert Lilinél fő a biztonság. Ne kapunk, viszünk magunkkal semmit haza. Kelletlen meglepetést okozva magunknak és másoknak. Kellemetlen dogoktól megkíméljük magunkat és vendéglátónkat.

(2022-11-05) : Átkaroljuk egymást, beszélgetünk erről-arról, időnként csokolózunk. Ez olyan valódi csók, volt, legalábbis annak tünt, akkor és ott. Én még ruhában voltam, de már eléggé vágytunk(tam) egymásra. De hát mi ebben a masszázs?

(2022-09-28) : Lilinél már a közös fűrdésnél kezdődik a kölcsönös masszázs. Mert aki VTR-en keresztül foglal annak jár egy kellemes közös fürdés. És valljuk be, itt nem csak a tisztálkodásról szól a dolog, könnyed beszélgetés, simogatás, puszilgatás és nevetgélés, amolyan előjáték már.

nagyon jó: 6db
(2022-12-21) : Ragaszkodott hozzá, hogy először a masszázspadra dobjam fel magamat. Ebben én semmi kivetni valót nem látok, ismerkedjünk az elején egy kicsit. A bokáimtól indult el felfelé, a nem kezelt részekre pedig egy vastagabb törölközőt terített. Közepesen erős mozdulatokkal dolgozott a testemen, a

(2022-11-03) : Ez nagyon kedvemre volt, de az is, amikor ellentmondást nem tűrően kezdett franciázni, miközben fogalmam sem volt, hogy mikor ruházott fel. Most már meg tudta csillogtatni a francia tudását, és a teljes repertoárját ki tudtam élvezni.

(2022-09-09) : Teljesen átmaszírozott a vádliktól kezdte, közepesen erős mozdulatokkal egészen a nyakamig. Vállamnál és a hátamnál sokat időzött, de kellett is és jól is esett. Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor a masszázs befejeződött és erotikus rész következett ismét... kértem hogy feküdjön a hátára, szeretném kényeztetni én is.

: 4db
(2023-10-27) : Valószínűleg meghúztam a lapockámat és ezért eléggé fájt még reggel, de mire távoztam tőle már nem volt gondom. Azért gyengéd simogatást is kaptam tőle búcsúzásunk előtt, ami szintén nagyon jól esett, de azt már szerintem nem masszázs néven. A masszázs ideje alatt végig a tükörben gyönyörködhettem Lili bájos kinézetében

(2023-10-20) : Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.

(2022-08-04) : Naná, hogy volt, Lili minden érintése masszázs a testnek, masszázs a léleknek, mikor ő dédelget. Kiemelném még a péniszemmel végzett intim tornát is, ami szerencsémre egy vissza-vissza térő eleme volt a foglalkozásnak. Igen intenzívre és hatásosra sikeredett az úgynevezett tandem simogatás is amit autodidakta is lehet űzni.