Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lili 2022

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-08-26 14:40:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Satyros!


Hát hol is kezdjem. Talán a legelején! Örültem, hogy elfogadtad a meghívásom, és abban ringattam magam, hogy ezzel a gesztussal és a hozzávalókkal együttesen majd kiküszöböljük a csorbát! Tévedtem! Azért rejtettél el némi tüskét a jövőre nézve, nehogy azt higgyem tökéletesen megfelelt az igényeidnek azt amiben részed volt!
A csalodás ott kezdödött, hogy a hasonlóságomat leértékelted, mindazonáltál ellenőrzött hirdető vagyok, és teljesen megfelelek a valóságnak! Nem.lehet kifogás az, hogy jobb vagyok életben ezáltal pedig leértékelsz pontügyileg!
A fürdő tőkéletes, de mégis zavar a zuhanyfüggöny. Mégis mit gondoltál, hova jösz? A párizsi notre dame -ba? Mindazonáltal a rendelőm hangulata tisztasága és berendezése hozza a szinvonalat mint ahogy ezt le is irtad, hogy kellemes hangulat övezi.
Nem vágytam lila szalagra, csupán arra, hogy aláírd és a régi görbét kiegyenesitsd!
Félig megtetted, félig mégis hagytál némi keserűséget, hogy emésszem magam miatta!
Én egy általam és a saját kereteim belüli meghívást eszközöltem irányodba! Ha nem felelt volna meg, nem kellett volna elfogadni, mintsem szóvátenni igazi úriember módjára, hogy nem valósult meg az NF, hiszen nincs is!
Ez pont olyan, hogy meghivunk valakit vacsorára, közöljük mi a menű, elfogadják és aztán a fejünkre róják, hogy nem volt rák, pedig ő arra vágyott volna, de mégis lecsóra volt meghívva!

Mindazonáltal nem tagadom, hogy jól éreztem magam Veled és a beszi tartalma is ezt sugározza, hogy Te sem Voltál másképp ezzel! Ezt azért irtam le, hogy vannak dolgok amikkel a másikat megbántjuk akarva akartalanul a bősze és férfiui cselekedetünkkel!

Üdvözlettel

Lili

Beszámoló Lili 2022 +36701696058 115399 erotikus masszázs

satyros a 2022-08 hónapi randiján történteket írta meg Lili 2022 hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
legjobb mellszex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Korábbi levelezésünk révén éltem a kedves meghívással és ugyan nem volt egyszerű mindkettőnknek megfelelő időpontot találnunk a nyári szabadságok és pihenések miatt, de a végén csak összejött a találkozó. Nagyon nem bántan meg!!😍
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Zuglói TESCO közelében van az a kis utca ,amelyben egy jópár éve épült házban található a “rendelő”. GPS pontosan odavisz , parkolni nem nehéz annak ellenére, hogy sok autó várakozik az utcában és a parkolás ingyenes. A közeli Fogarasi úton jár a troli , aki BKV-val jön, annak így lehet megközelíteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A ház bejáratát könnyű megtalálni, a kód nagyon egyszerű és az első emeletre kell csak felgyalogolni. Belépve a lakásba rögtön az volt az érzésem, hogy milyen kellemes hely! 👍🏻 Nem nagy, kb. 2 szoba és egy nappali lehet benne, de ezt csak gondolom, mivel a tetthelyen, a fürdőszobán és az előszobán kívül más helységben nem jártam. A fürdő is rendben van, mert bár ugyan kád van benne, de függönnyel lehet elkerülni azt , hogy utána ússzon a fürdőszoba. A szobában van masszázságy és TATAMI, a vendég kérésének megfelelő helyeken történnek a különböző események.
Lili 2022 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtó kinyílt én meg beléptem és megpillantottam Lili-t! Ugyan Nelli is mély benyomást tett rám anno , de az emlékek azért koptak az idő előhaladtával, így aztán nem csoda, hogy tátva maradt a szám! Gyönyörű vagy!!😍 talán valami ilyesmi jött ki a számon és tényleg nem tudtam leplezni a bámulatomat. Nekem Lili egy majdnem tökéletes Nő, de messze-messze az a fajta, aki után az utcán is megfordulsz, de a strandon még egy fának is nekimész, amikor utána bámulsz és úgy mész tovább hátrafordított fejjel. Szóval az arca és a mosolya (ami szinte folyamatosan jelen van) megragadja és nem ereszti a tekintetet. Illetve az első pillanatokban , mert aztán az ennél is nagyobb szemvonzó “mágnes”, a gyönyörű mellek hatása érvényesül és oda ugrik a fókusz. És ott is marad! 🙈
Persze nagyon ciki, amikor beszélnek hozzád, Te meg csak bámulod a dekoltázst és azon gondolkodsz, hogy mikor láthatod, foghatod , simogathatod és csókolgatod Őket!
Lili alakja is ideális: nem vékony, nem molett, hanem pontosan olyan, amit jó magadhoz húzni! Én is így tettem már az előszobában. A bőre nyári vagy szolibarna, de a lényeg, hogy szép a színe és nagyon kellemes tapintása van. Ellenállhatatlan a vágy a simogatására, csókolgatására.
1. Lili 2022 +36701696058 beszámoló Budapest 115399 erotikus masszázs
3. Lili 2022 +36701696058 beszámoló Budapest 115399 erotikus masszázs4. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-08-26 22:58:03 erotikus masszázs 1153995. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-08-26 22:58:03 erotikus masszázs 1153996. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-08-26 22:58:03 erotikus masszázs 115399
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
4
Erotika:
2
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Az ajtón belépve egyből megöleltük egymást, érződött, hogy zavarban vagyunk , hisz vszeg mindkettőnknek a szokványostól eltérő volt ez a szituáció. Miután ezt tisztáztuk és egy jót nevettünk ezen, bementünk a szobába. Ott tovább ismerkedtünk egymással, alapvetően simogatás formájában, ami nagyon jó bevezetés volt a vtr-ben kért közös fürdés előtt. A zuhany alatt már egy-egy apró csók is elcsattant, a visszafogott fajtából. Az egész légkörre amúgy ez lenne a legmegfelelőbb szó. Nem a szenvedély volt jellemző semmire az ott tartózkodásom alatt, hanem az érzékiség az érintésekkel és simogatásokkal. Alaposan megmostuk egymást, illetve az a koreográfia része lehetett, hogy az akkor már vérrel telt farkamat nekem kellett megmosnom és hasonlóképpen ő mosta meg a saját intim területeit.
A szobába visszatérve megkérdezte, hogy hol legyen a masszázs. Rábíztam a választást, ahol neki kényelmesebb, mert én bárhol tudok élvezni egy jó masszírozást. Hát ezt a masszázspadon élveztem!! Nagyon jól esett annak ellenére (vagy pont ezért?!🤪) , hogy ebben a szakaszban csak és kizárólag annyi erotika volt, hogy a mellei hozzá-hozzá értek a hátamhoz egy-egy mozdulatnál. A fürdés után már nem vett fel semmit
A lábamnál kezdte , haladt felfelé, a fenekemnél elidőzött aztán kérdezte, hogy akarom-e a hátamat és a nyakamat is. Persze, hogy akartam, mert erős mozdulatokkal operált és nagyon jóleső érzés volt ez. Még kb negyed óráig dolgozott rajtam hasonló módon és intenzitással, amikor is az “egészségedre” jókívánsággal jelezte, hogy véget ért a programnak ez a része. Már kicsit több, mint fél óra telt el ekkor az érkezésemtől, de nekem pár pillanatnak tűnt. Mit tesz a relativitás?! Amikor a partner Végig mosolyog és vidám hangulatú, kötetlen beszélgetés folyik?😉😉
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
4
Pornós feeling:
2
A masszázspadról leszállva a tatamin következett a folytatás. Hanyatt feküdtem és vártam a folytatást. Nagyon kívántam, hogy érintsem, hogy érintsen, hogy csókoljam, hogy csókoljon. Most is a finom érintések, az apró csókok a simogatás, a mellek kényeztetése jellemezték a pillanatokat. Élveztem mindent, amit Lili adott. Én is viszonoztam volna a kedvességét, de mozdulataiból, helyezkedéséből úgy éreztem, hogy nem igényelné, így nem erőltettem, pedig nagyon szívesen megkóstoltam volna a titokzatos és csábító kelyhét. Így maradtam én főszereplőként a középpontban és úgy éreztem, hogy ott minden tényleg csak rólam szólt. A kezei játéka, a mellei között történő csúszka majd az ikrek számba adása nagyon megkeményített. Minden egyes szívdobbanásomra mozdult egyet a farkam, ahogy lüktetett benne(m) a vér. Szemmel láthatóan tetszett neki, hogy milyen hatást vált ki belőlem. Legszívesebben ott helyben felfaltam volna. De nem tettem😄😄
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az elejétől fogva jellemző barátnő érzés mennyire fokozta a pozitív hangulatot. A tüzet, a legjobb értelembe vett feszültséget, ami ott vibrált közöttünk.
Izgató volt, hogy minden úgy történt ahogy szerette volna, Ő irányított teljes mértékben. Egyszer csak felkerült rám a gumi, ami most már nem ért meglepetésként, így nem is azt a reakciót változta ki belőlem, mint a múltkor.
A gumi felhelyezése után kezdetét vette az incselkedés egy újabb fejezete. Szép fokozatosan ismerkedett a velem egykorúval. Csókolgatta, nyalogatta szinte a tekintetével becézte és fokozatosan vette birtokba. Pár perc után azt vettem észre, hogy majdnem teljesen eltüntette, abszolút mélytorkos elemeket alkalmazva. Aztán ismét lágyabb ritmusra váltott és úgy folytatta. Tű pontosan ráérzett, hogy hogyan szeretem és miként lehet velem kapartatni a falat a kéjtől. Pár perc alatt kivégzett volna, ha nem lett volna gumi rajtam, de mivel ez egy kötelező kellék nála, így könnyen adtam át magam a mozdulatok és szívóerő teljes élvezetének. Csak rajtam múlt (vagy csak én gondolom így😄😄), hogy meddig tart ez a formáció. De percekkel később, miközben pont azon gondolkodtam, hogy hová lenne jobb kiengedni az utódokat (melle közé vagy a szájába) egyszer csak éreztem, hogy megállíthatatlanul közeleg a vég. Nem fogtam vissza magam és egy hatalmasat élveztem!! Ő, mint egy igazi barátnő még tovább mozgott és kényeztetett a szájával, gondolom amíg érezte az elemi erejű lüktetésem, hagyott lenyugodni és után odabújt hozzám. Magamhoz szorítottam és megcsókoltam. Felejthetetlen pillanat volt!😄😄
Percek teltek el így , majd megszabadított a gumitól és megtisztogatott. Az időnk sajnos le is járt, így elmentem zuhanyozni és lassan távoztam.
Elszámolás
Megtartotta a szavát és a vendége voltam erre az alkalomra. Szerintem jó befektetést csinált, mert azáltal, hogy ilyen élményem volt, hamarosan visszatérek Hozzá!
Rózsacsokor
satyros nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 22, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Rám egyáltalán nem jellemző módon izgultam a találkozó előtt, pont a nem hibátlan előzmények miatt, de Lili személyiségének és kedvességének köszönhetően egy felejthetetlen élményben volt részem. Csak azért nem Istennő, mert az a fránya NF nem tudott megvalósulni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili 2022 erotikus masszázs beszámolójáról


2022-09-04 19:41:48
Jó ez a beszámoló. Hangulatos is, és látszik, hogy igyekszel Te is kárpótolni őt a korábbi negatív megjegyzésekért. Talán itt követted el a hibát, hogy tojástáncot kezdtél járni. Amúgy meg szerintem kár bármelyik félmondatba is olyat belemagyarázni, amire a szerző nem is gondolt.

2022-08-28 20:31:27
Nos, azt hiszem ezt hívják kultúrának, pro és kontra. A beszi, a reag és a reag reagja egyaránt világosan megmutatta, hogy értelmes kommunikációval minden félreértés tisztázható, de ehhez meg kell értenünk a másik szempontjait, aminek előfeltétele, hogy normálisan megbeszéljük a dolgokat. Teljesen biztos vagyok benne, hogy remek randitok lesz a következő, amivel itt már senkinek nem lesz dolga.

2022-08-28 19:07:30
Kedves Mindenki! Úgy látom a beszámolóm és Lili reagálása sokkal nagyobb hullámokat kavart, mint kellett volna, annál mindenképpen, mint amit szerettem volna. Én csak meg szerettem volna írni egy csodálatos randi megtörténtét azért, hogy mindenki értesüljön róla, hogy Lili mennyire korrekt és betartotta az ígéretét. Egy olyan gesztust, amit itt nem tesznek a hölgyek. Nemcsak, hogy betartotta, hanem olyan élménnyel ajándékozott meg, amilyennel itt nem is igen találkozik az ember. Sajnos a pontozáskor felületes voltam, az összkép lebegett előttem és a részletekre nem figyeltem eléggé. Utólag nem tudom módosítani , de Lili szempontjainak fényében most már máshogy tenném. Azt hiszen hamarosan meglátogatom Őt ismét, hogy személyesen is tisztázhassam ezt Vele, mert megérdemli.

2022-08-28 18:10:08
Jól értem, kaptál egy ingyen találkozót azért , mert a hölgy kiírásai alapján nem volt natur francia és ezt te sérelmezted?
Ez a lány túl jó volt hozzád!

2022-08-28 18:07:09
A hirdető túlságosan is korrekt volt, az ingyen randi felajánlásával te pedig nagyon is kritikus. Ezt egy ajándékként kellett volna felfognod és nem fanyalogni.
Mutasd mindet

FunkciókLili 2022 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-01) : Lili tényleg megfelelő erősséggel végezte a masszázst, így sikerült is a lapocka környékén jó néhány letapadást és csomót feloldania, majd a masszázst a végén ütögetéssel és rezegtetésel és néhány simító mozdulattal fejezte be. Nagyon jól esett.

felejthetetlen: 4db
(2023-07-11) : Teste összerezzen míg kezeimet erősen megszorítva érezteti velem, hogy célba ért. Hagyom lenyugodni majd egy kis pihi után és folyatódik a szeánsz. Most én vagyok a kedvezményezett. Hanyatt fekszem magamra fektetem és elkezdem simogatni, majd finom érzéki csókcsatába bonyolódunk, mert Lilinél alap a csók közös szimpátia alapján. Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal izgatjuk egymást majd lejjebb csúszva birtokba veszi a velem egykorút. Kezével majd szájával, de előtte felkerül a védőruházat farkincára. Mert Lilinél fő a biztonság. Ne kapunk, viszünk magunkkal semmit haza. Kelletlen meglepetést okozva magunknak és másoknak. Kellemetlen dogoktól megkíméljük magunkat és vendéglátónkat.

(2022-11-05) : Átkaroljuk egymást, beszélgetünk erről-arról, időnként csokolózunk. Ez olyan valódi csók, volt, legalábbis annak tünt, akkor és ott. Én még ruhában voltam, de már eléggé vágytunk(tam) egymásra. De hát mi ebben a masszázs?

(2022-09-28) : Lilinél már a közös fűrdésnél kezdődik a kölcsönös masszázs. Mert aki VTR-en keresztül foglal annak jár egy kellemes közös fürdés. És valljuk be, itt nem csak a tisztálkodásról szól a dolog, könnyed beszélgetés, simogatás, puszilgatás és nevetgélés, amolyan előjáték már.

nagyon jó: 7db
(2022-12-21) : Ragaszkodott hozzá, hogy először a masszázspadra dobjam fel magamat. Ebben én semmi kivetni valót nem látok, ismerkedjünk az elején egy kicsit. A bokáimtól indult el felfelé, a nem kezelt részekre pedig egy vastagabb törölközőt terített. Közepesen erős mozdulatokkal dolgozott a testemen, a

(2022-11-03) : Ez nagyon kedvemre volt, de az is, amikor ellentmondást nem tűrően kezdett franciázni, miközben fogalmam sem volt, hogy mikor ruházott fel. Most már meg tudta csillogtatni a francia tudását, és a teljes repertoárját ki tudtam élvezni.

(2022-09-09) : Teljesen átmaszírozott a vádliktól kezdte, közepesen erős mozdulatokkal egészen a nyakamig. Vállamnál és a hátamnál sokat időzött, de kellett is és jól is esett. Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor a masszázs befejeződött és erotikus rész következett ismét... kértem hogy feküdjön a hátára, szeretném kényeztetni én is.

: 4db
(2023-10-27) : Valószínűleg meghúztam a lapockámat és ezért eléggé fájt még reggel, de mire távoztam tőle már nem volt gondom. Azért gyengéd simogatást is kaptam tőle búcsúzásunk előtt, ami szintén nagyon jól esett, de azt már szerintem nem masszázs néven. A masszázs ideje alatt végig a tükörben gyönyörködhettem Lili bájos kinézetében

(2023-10-20) : Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.

(2022-08-04) : Naná, hogy volt, Lili minden érintése masszázs a testnek, masszázs a léleknek, mikor ő dédelget. Kiemelném még a péniszemmel végzett intim tornát is, ami szerencsémre egy vissza-vissza térő eleme volt a foglalkozásnak. Igen intenzívre és hatásosra sikeredett az úgynevezett tandem simogatás is amit autodidakta is lehet űzni.