Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lili 2022

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-03-11 10:20:11

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Leendő Vendégeim!
Szeretnék reagálni erre a beszámolóra. Annak idején nem volt lehetőségem, hiszen a hirdetésem és a telefont sem én kezeltem és tiszta lapot sem szeretnék kérni emiatt, mert niincs takargatni valóm! Most, hogy saját magam kezelek mindent és a kedves érdeklödő a saját félszeg hangomat hallja bejelentkezni, garantálom, hogy senki nem lesz kész tények elé állítva érkezésekor!
Valamint, szeretném.meghivni a Tisztelt MT úrat, pontosabban Satyros úrat egy 1 órás kiengesztelő randira. Hátha sikerül a régi keserű szájizt jóva tennem ( ami közlöm nem az én hibámból fakadt), nyilván az általam nyujtott lehetőségekkel és a régi kedvességemmel megspékelve! Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!
Üdvőzlettel. Lili

Beszámoló Lili 2022 +36701696058 113389 erotikus masszázs

satyros a 2022-03 hónapi randiján történteket írta meg Lili 2022 hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
legjobb mellszex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Előző nap kerestem egy kora délelőtti randi reményében, amit sikerült is megbeszélni. A későbbi kellemetlen pillanatok elkerülése végett külön kitértem a csúszka részre és a kölcsönösségre, mert voltam már olyan helyen ,ahol pórul jártam, mert a helyszínen kiderült, hogy nem teljes az átfedés az adatlap és a valóság között. Ezt csak azért írtam le ide is, mert később lesz jelentősége. A telefonban nagyon kedves hangja volt (később kiderült, hogy nem vele beszéltem, de Nellynek is hasonló a hangja az életben is) és készségesen elmagyarázott minden fontos elemet, hogy a randi zavartalan lehessen. Aznap reggel kellett még egy megerősítő sms-t küldeni, de ezzel nincsen semmi probléma
Megközelítés
A tetthely a Kondorosi lakóparkban található, megközelítése egyszerű autóval és BKV-val is. Parkolni nem könnyű, de legalább ingyenes, ha sikerül. GPS pontosan vezeti az embert a helyszínre. Érdemes a Reál Alfa parkolóban megállni és onnan sétálni egy pár percet.
Helyszín
Kapukódot megkaptam, fel a megfelelő emeletre és az ajtó mögött nem ért meglepetés 😄. Tiszta lakás, kicsi, de a célnak teljesen jól megfelel. A fürdő is rendben van, a szobában nincs masszázspad, hanem egy nagy franciaágy gondoskodik a megfelelő kényelemről. Tükröt nem láttam a szobában, úgyhogy mozizásra nincsen lehetőség.
Lili 2022 külseje
Nelly külseje nagyon pozitív élmény volt számomra, de az esztétikus külső hatását csak fokozta a kedvességéből, mosolygásából adódó plusz! Egy fekete bodybam fogadott, ami még eltakart sokmindent, különösen a melleit, de azért már ekkor is lehetett látni, hogy arányosan vékony alkatú és nagy mellekkel rendelkezik. Az arca nekem nagyon tetszett, a kora a kiírtnak tűnt. Mosolygása még szebbé tették vonásait.
Váll alattig érő hosszú sötét haja igen tetszetős, csakúgy mint a szép lábai és kisebb méretű, de nagyon formás és markolható feneke. Viszont a mellei mindent visznek!! Szép formájúak, nagyok, de mégsem lufik, szilikonosak, de max csak tapintás után derül ez ki. Szóval nagyon ott vannak. Egy olyan mellmániásnak, mint én vagyok ez a mennyország😄
1. Lili 2022 +36701696058 beszámoló Budapest 113389 erotikus masszázs
3. Lili 2022 +36701696058 beszámoló Budapest 113389 erotikus masszázs4. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-03-11 12:01:30 erotikus masszázs 1133895. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-03-11 12:01:30 erotikus masszázs 1133896. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-03-11 12:01:30 erotikus masszázs 113389
Erotikus masszázs
Fürdés után leheveredtem az ágyra és kezdetét vette a masszázs része a programnak. Hangsúlyozom, hogy nekem ez is nagyon fontos eleme egy látogatásnak. Mielőtt nekilátott volna a masszírozásnak megszabadult a fekete body-tól és egy pillanatra elállt a lélegzetem, amikor megpillantottam úgy egyben Nelly-t. A gusztusosan vékony alkatát a szép nagy ikreivel… Egy pillanatra megfordult a fejlemben, hogy mégsem masszázzsal kellene kezdeni, hanem Őket csókolgatni és kényeztetni, de aztán az agyam felülkerekedett a vágyaimon és hasra fordultam. Ekkor hiányzott nagyon az a fránya tükör. Masszázs közben jól elbeszélgettünk, oldódott -ha volt egyáltalán- a feszültség. Sok mindent megtudtunk egymásról. A kezei ügyesek nagyon. Nem sportmasszázs erősségű, de a hátamon és lapockánál lévő letapadásokat jól tudja oldani. Derekamnál és vállamnál is többet időzött. A vádlimat sajnos szinte teljesen kihagyta volna, de külön kérésre természetesen visszatért oda is. A combom és fenekem már inkább a következő etapra volt felkészítés a lágyabb mozdulatokkal és a zacsinak és környékének besimításaival. Apró cirógatásokkal ért véget a massszázs, majd én kértem a fordulást, amit persze támogatott kedves vendéglátóm is.
Levezetés
Fordulás után elkezdte simogatni az akkor már igencsak éledező farkamat. Ennek hatására, no meg gyönyörű melleinek simogatására és masszírozására rendesen megkeményedtem. Ekkor fölém került és a mellei közé fogta a cerkát, hogy az izgalmi állapot még jobban fokozódjon. Ezután feljebb kúszott, hogy könnyen tudjam csókolgatni az ikreket meg így a fenekét is tudtam markolászni és simogatni, miközben ő is mozgatta a csípőjét. Ez igen kellemes élmény volt, viszonylag hosszabb ideig csináltuk, de már nagyon szerettem volna az ajkai között is lenni, amit valószínűleg ő is megérzett, mert elindult lefelé.

És ekkor ért a hidegzuhany!!!!!!

Gumi után nyúlt. Egy pillanatra meghökkentem, hogy rossz helyen járok és a szex irányába akarja eltolni a súlypontot, de nem, ennél sokkal rosszabb irányt vettek a történések. A kérdésemre, hogy “azzal meg milyen szándéka van” jelezte, hogy ő csak gumival vállalja a franciát biztonsági okokból. Ami teljesen érthető és nincs is vele gond, ha KORREKTEN JELZI AZ ADATLAPON és minden vendég ennek tudatában dönt a látogatásról. De ebben az esetben nem ez történt, mert az adatlapon alapban van a NF. Távozásom után gyorsan csekkoltam a “másik oldalon” lévő hirdetést is és azon sincsen ez másként. Nagyon csalódott lettem és ezt valószínűleg látta is az arcomon, mert mondta, hogy akkor kézuel tudna kényeztetnj. Jobb híján igent mondtam rá, mert lehet azt azért nagyon jól is csinálni. Persze ritka az olyan hölgy, aki ezt a fajta kényeztetést magas szinten képes űzni. Sajnos Nelly sem tartozik ebbe a kategóriába. 😞 Kedves volt meg igyekezett, de csak húzogatta a szerszámot. Ekkor döntöttem el, hogy más irányban folytatjuk. Krémet kértem és a melleit, de főleg a völgyet bekrémezve az ikrek közé tettem a farkam és úgy kértem, hogy csúszkáljon rajtam. Készségesen teljesítette, amiből végül is egész jó kis mellbe dugás kerekedett ki. Na ezt igazán élveztem. Annyira, hogy pár perc után végem is lett😄
Szépen letörölgetett és hozzám bújt még egy kicsit. Jól esett, de az elmaradt NF azért innentől már rányomta bélyegét a további lelkesedésemre. Még egyet zuhanyoztam és távoztam.
Elszámolás
Nagyon korrekt volt, pontosan annyi, mint a telefonban és előre kérte. Amennyiben tudtam volna, hogy mik a valódi lehetőségek és annak tudatában látogatom meg úgy azt mondanám, hogy átlagos tiszteletdíjért átlagos a szolgáltatás.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 22, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nelly egy nagyon szép és kedves MILF, aki próbál minden téren a vendeg igényeinek megfelelni.
Gyönyörű mellei engem magukhoz láncoltak. A nem létező lehetőségek alapnak feltüntetése az adatlapon viszont a vendég átverése, ami szerintem csúnya dolog és nem szabadna így lennie. Ha más haszna nem lesz ennek a beszámolónak mint az, hogy lekerül a nem létező NF a lehetőségek közül, már megérte megírnom. Tulajdonképpen jól éreztem magam kedves Nellynél, de az elmaradt NF azért rányomta a bélyegét az összképre és a további lelkesedésemre.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili 2022 erotikus masszázs beszámolójáról


2022-08-27 23:16:00
Annyit tennék még hozzá, hogy Lili tényleg végtelenül korrekt és kedves Hölgy! Az igazi barátnő feeling garantált nála. Betartotta az igéretét 😄👍🏻

2022-07-16 12:14:42
Közben megtudtam, hogy Lili nemrég új helyre költözött, ahol sokkal önállóban és jobb körülmények között tud dolgozni.

2022-07-16 10:12:09
Csatlakozom az előttem szólóhoz,
példaértékű a hölgy reagálása, hozzáállása!

2022-07-16 09:44:52
Igazad van Perfekt, példa írtékű a reagálás, nagyon pozitív a kép így a hölgyről.

2022-07-15 21:05:10
Ez a reag mostanában egyedülálló. Tanítani való az ilyen hozzá állás. Respect a hölgynek!
Mutasd mindet

FunkciókLili 2022 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-01) : Lili tényleg megfelelő erősséggel végezte a masszázst, így sikerült is a lapocka környékén jó néhány letapadást és csomót feloldania, majd a masszázst a végén ütögetéssel és rezegtetésel és néhány simító mozdulattal fejezte be. Nagyon jól esett.

felejthetetlen: 5db
(2023-07-11) : Teste összerezzen míg kezeimet erősen megszorítva érezteti velem, hogy célba ért. Hagyom lenyugodni majd egy kis pihi után és folyatódik a szeánsz. Most én vagyok a kedvezményezett. Hanyatt fekszem magamra fektetem és elkezdem simogatni, majd finom érzéki csókcsatába bonyolódunk, mert Lilinél alap a csók közös szimpátia alapján. Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal izgatjuk egymást majd lejjebb csúszva birtokba veszi a velem egykorút. Kezével majd szájával, de előtte felkerül a védőruházat farkincára. Mert Lilinél fő a biztonság. Ne kapunk, viszünk magunkkal semmit haza. Kelletlen meglepetést okozva magunknak és másoknak. Kellemetlen dogoktól megkíméljük magunkat és vendéglátónkat.

(2022-11-05) : Átkaroljuk egymást, beszélgetünk erről-arról, időnként csokolózunk. Ez olyan valódi csók, volt, legalábbis annak tünt, akkor és ott. Én még ruhában voltam, de már eléggé vágytunk(tam) egymásra. De hát mi ebben a masszázs?

(2022-09-28) : Lilinél már a közös fűrdésnél kezdődik a kölcsönös masszázs. Mert aki VTR-en keresztül foglal annak jár egy kellemes közös fürdés. És valljuk be, itt nem csak a tisztálkodásról szól a dolog, könnyed beszélgetés, simogatás, puszilgatás és nevetgélés, amolyan előjáték már.

nagyon jó: 7db
(2022-12-21) : Ragaszkodott hozzá, hogy először a masszázspadra dobjam fel magamat. Ebben én semmi kivetni valót nem látok, ismerkedjünk az elején egy kicsit. A bokáimtól indult el felfelé, a nem kezelt részekre pedig egy vastagabb törölközőt terített. Közepesen erős mozdulatokkal dolgozott a testemen, a

(2022-11-03) : Ez nagyon kedvemre volt, de az is, amikor ellentmondást nem tűrően kezdett franciázni, miközben fogalmam sem volt, hogy mikor ruházott fel. Most már meg tudta csillogtatni a francia tudását, és a teljes repertoárját ki tudtam élvezni.

(2022-09-09) : Teljesen átmaszírozott a vádliktól kezdte, közepesen erős mozdulatokkal egészen a nyakamig. Vállamnál és a hátamnál sokat időzött, de kellett is és jól is esett. Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor a masszázs befejeződött és erotikus rész következett ismét... kértem hogy feküdjön a hátára, szeretném kényeztetni én is.

: 3db
(2023-10-27) : Valószínűleg meghúztam a lapockámat és ezért eléggé fájt még reggel, de mire távoztam tőle már nem volt gondom. Azért gyengéd simogatást is kaptam tőle búcsúzásunk előtt, ami szintén nagyon jól esett, de azt már szerintem nem masszázs néven. A masszázs ideje alatt végig a tükörben gyönyörködhettem Lili bájos kinézetében

(2023-10-20) : Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.

(2022-08-04) : Naná, hogy volt, Lili minden érintése masszázs a testnek, masszázs a léleknek, mikor ő dédelget. Kiemelném még a péniszemmel végzett intim tornát is, ami szerencsémre egy vissza-vissza térő eleme volt a foglalkozásnak. Igen intenzívre és hatásosra sikeredett az úgynevezett tandem simogatás is amit autodidakta is lehet űzni.