Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Lili

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-08-18 17:39:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Josaryan!

Korábbiakhoz hasonlóan most is sikerült elvarázsolnod a felejthetetlen élményekkel és azok káprázatos megfogalmazásával.
Nagyon örültem, hogy újra láthattalak.
Köszönöm ezt a szép beszámolót is.
Csók Kili

Beszámoló Lili +36305667067 122366 erotikus masszázs

Yosarian a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Lili már régóta belopta magát szívembe, előző két helyén is voltam vendége, megelédettségem nem rejtettem véka alá, róla írt beszálóim csak pozitív élményekről tudósítottak. Egy ideje nem találkoztunk, viszont az oldal egyik belső beszélgetésében olvastam, hogy már új helyen dolgozik. Eszembe jutottak azok a kellemes órák, amit vele tölthettem, ezért vtr-en időpontot kértem tőle, de sajnos akkor ez nem jött össze. Na de miyen kicsi a világ, az ez előtti randi során derült ki, hogy az akkori vendéglátóm barátnője Lili. Ezt égi jelnek fogtam fel, ezért néhány napra rá újra a vtr-segítségével kértem randit Lilitől ami szerencsére most mindkettőnknek megfelelt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ez mindig egy jó kérdés. Merről jössz, mivel, mennyire ismered a várost, stb.
Autóval simán hagyakozhatsz a belső helymeghatározásra. Kicsit bővebben. Zugló Bosnyák térhez közel, Rákos patak közvetlen közelében, pontos cím a lakópark utcai frontján fent a falon. A közelben buszmegálló a belváros felöl, valamint troli leszállóhely ,,Stadionok" felöl. Parkírozás szempontjából, ha jól láttam díjtalan. Én most Kelenföld felöl érkeztem, metró-busz segítségével, plussz egy kis séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Bevallom nekem már volt némi helyzeti előnyöm a cím megközelítésénél, mivel előtte néhány nappal már jártam itt Lili kolleganőjénél. Szóval pontos cím a falon, van egy külső zöld színű bejárat, kaputelefon, utána parkba be, instrukciók alapján megfelelő épület. Itt már csak be kell ütni a megfelelő kódot, a lakás már nincs messze. Másfél szobás Lili bérleménye, egy kisebb előtérből nyílnak a többi helységek. Balra a nagyobbik, Lili által használt szoba, tágas amerikai konyhás, van masszázspad, nagyméretű matrac a földön szépen előkészítve, kanapé, asztal, stb.
A redőny lehúzva, de csak annyira, hogy azért ne csak érezzünk, lássunk is. A matrac melletti falon végig tükör, csak azt nem látod amit nem akarsz. A komfort érzetet klíma biztosítja, amire mostanában igen nagy szükség van, zene valami kütyüböl lágyan, andalítóan. Van még egy kisebb szoba, ott is jártam a múltkor, de azt már bemutattam. A fürdőszoba most is teljesen rendbe volt, két személynek is megfelelő, egyébként függönyös, kádas. Szájvíz, száraz kilépő, mindenhol tisztaság, szó nem érheti a házat. Ottlétem alatt semmilyen külső zajt nem észleltem.
Lili külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lili már akkor megvett, amikor évekkel ezelőtt először megláttam őt. Talán közrejátszott némi kémiai is, de egy biztos, az eddigi randiainkon soha nem éreztem, hogy randijaink egy szolgáltatás része lenne. Jó régen nem láttam már Lilit, de amikor becsukodott az ajtó és megláttam őt anyaszült meztelen, csak álltam és alig tudtam betelni a látvánnyal. Lili egyszerűen baromi jól nézett ki! Feltett képei azért érzékeltetik mire, kire számíthatunk, de a valóság übereli azt. Még karcsúbb, feszesebb mindenütt, szép arca most is elbűvölt, barna szemei csillogóak, titokzatosak mint Lili egész lénye. Nagyon csinos Lilien, jó pár kilótól megszabadult mióta nem találkoztunk, lehet érdemes lenne még frissebb képeket feltennie. Csak úgy árad belőle a nőiesség. Mellei teltek, nekem kedvencek, lábai kecsesek, formásak, punci szépen borotvált, popsi remekbe szabott. Bőre nincs telefirkálva, smink szinte semmi, Lili egy natúr szépség. Nem egy fecsegő típus, de ha igényled, szívesen beszélget veled. Ő azokoz a lányokhoz tartozik, akivel egy barátnős, gyengédebb randit tölthetsz el.
1. Lili +36305667067 beszámoló Budapest 122366 erotikus masszázs
3. Lili +36305667067 beszámoló Budapest 122366 erotikus masszázs4. Lili +36305667067 beszámoló 2024-08-19 00:48:27 erotikus masszázs 1223665. Lili +36305667067 beszámoló 2024-08-19 00:48:27 erotikus masszázs 1223666. Lili +36305667067 beszámoló 2024-08-19 00:48:27 erotikus masszázs 122366
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másfél órás randira mentem Lilihez, amibe simán belefért egy lazító, relax masszázs is. Tisztálkodás után azért volt egy kis puszi-nyuszi, még állva, amit Lili esetében ki nem hagynék. Már ekkor is előfordultak masszázs elemek, ami a későbbi terápia bevezető részének hatásos bevezetője volt. A masszázspad és a matrac közül a matracot választottam a lazulás színhelyéül. Hasra feküdtem, Lili mögöttem, meztelen testének látványa a tükörnek hála, szívet gyönyörködtető volt. Lábaimmal kezdte, olajat használt, kérésemre csak módjával adagolta azt. Szeretem Lili kezeit, finoman, érzékien csinálta, úgy, ahogy nekem akkor és ott pont jól esett. Ahogy feljebb jött, először csak lábaim közé, majd a fenekemre ülve folytatta hátam, vállam és nyakam masszírozását. Azt hiszem azt az érzést nem kell leírnom, milyen az amikor egy forró punci az ember fenekén, hátán csúszkál. A látvány élőben csak fokozta ezt a hatást, időnként már Lili keblei is beszálltak a buliba. Ezt a részt még sokáig élveztem volna, de az igazán jó részek még csak most következtek. Lili szép lassan lefelé csúszott, kezével először a belső combomat simogatta, majd már egyértelműen benyúlt alám, amiben én is segítségére voltam csípőm megemelésével. Az hiszem minden reggel egy ilyen érzésre kellene ébredni, ahogy egy gyönyörű meztelen nő férfiasságod finoman megkaparintja. Az érzés leírhatatlan, de azért megpróbáltam érzékeltetni valahogy. A történések ettől kezdve már fel kapcsolódtak egy magasabb fokozatba, amikor már nem beszélhetünk sima masszázsról.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Lili masszázs után újra frissitővel kinált, amit a konyharész asztalánál fogyasztottunk el. Addig el mondom mi az ami Lilinél belefér a kényeztetésbe és meg is valósult a helyszínen is. Adatlapján pontosan le van írva mit vállal kényeztetése kapcsán. Tulajdonképpen nem lehet panasz, eléggé bőséges a választék egy ilyen kedves, csinos, elbűvölő csajszitól. Mielőtt visszamentünk volna a matracra, egy kicsit csókolóztunk. Nyilván ne egy nyelv a manduláig típusút képzeljünk el, de a szájra puszinál azért sokkal több. Lilit imádom ölelni, nyakát csókolni, selymes bőrét simogatni. Nincs messze a matrac, de nem kapkodjuk el az odavezető utat sem. Bőven van még időnk, Lilit hanyatt fektetetem, miközben csókjaimmal árasztom el, ő átölel, ágaskodó farkam figyelmébe ajánlom. Kis olajat öntök kezembe, combjainál kicsit elidőzöm, miközben Lili már a tőlem kapott olajjal kezével farkamat szeretgeti. Finoman lágyan, de valami baromi izgatóan. Újjaim már csupasz puncijánál a legérzékenyebb részeket dédelgetik. Szemét lehunyva, farkam most elengedi, légzése felgyorsul, kezével szabad kezem szorítja. A hüvelyi izgatást Lili most nem annyira kedveli, ezért csak csiklóját simogatom, ami már félreérthetetlenül jelzi megelégedettségét. Néhány puszival tudtomra adja, hogy most ő is szeretne valami kellemeset nyújtani nekem. Hanyatt fektet, érzékien simogatni kezdi alsó testem, pici olajjal farkamat is és magát is bekeni. Először párszor jó szorosan végig csúszik rajtam, majd csak melleivel maszírozza hímtagom. Ülve is , átsiklik rajtam néhányszor, mellkasomnál kicsit a nyelvével izgat, tudja, hogyan szeretem. Egy idő után lábam közé jön, kérdi jöhet-e a gumi. Mielőtt bárki rendőrért kiálltana, Lili csak óvszerrel vállalja a franciát. Ránézek félkész farkamra, erre? Simán, mondja és szájával seperc alatt rágörgeti. Kókuszos, közli és már érzem ajka melegét. Úgy tűnik farkam egy kis bátorításra szorul, ezért megkérem Lilit, úgy helyezkedjen, hogy kezemmel elérhessem. Így is lesz, most már nem csak a tükörben láthatom, hanem én is érezhetem lába közét. Ekkor már szájában is növekedésnek indulok, kezével a zacsit simogatja. Az egész testes tükör csak fokozza azt az érzést amit Lili a szájával okoz nekem. Még bírnám, de már vágyom az ejakulációra és arra a röpke nírvánára ami a beteljesülést hozza el. Röviden, egy jó nagyot élvezek Lili ajkai közé. Ő egy kicsit bent tart, majd leveszi rólam a biztonsági felszerelést.
Újra az asztalhoz megyünk, iszunk egy kis frissítőt. Van még vagy negyed óra, vissza a matracra. Felajánlom francia tudásom Lilinek, kedvesen megköszöni, de még érzékeny ott lent. Ő is szívesen foglalkozna még velem, de én meg rövid távon egylövetű vagyok. Úgyhogy egy kicsit még cirógatjuk egymást, miközben egy jót dumálunk erről-arról. Azért itt még nincs teljesen vége, együtt megyünk fürödni, ő is megmossa az enyém, én is az övét.., így fair.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Adatlapján ki van írva tiszteletdíja, ez a helyszínen sem változik. Extrákról nem tudok, az alap tartalmazza vállalását. Mivel nem először jártam nála, a végén rendeztem a rendeznivalót.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 32, két órás randira 44 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Most is, mint eddig minden alkalommal jól éreztem magam Lilivel. Vele valóban át tudsz élni egy barátnős randit, persze ez nyilván rajtad is múlik. Ajánlom őt, ez nem kérdés.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról


2024-08-20 12:31:13
Lili fogadó öltözékére nagy gondot fordítottál 😃, valóban nem semmi lehet, amikor egyből teljes pompájában mutatkozik👏. Kiemelkedő írás ✍️ Személyes, részletes, informatív, Lili alanya a beszinek. 💯👌 Gratulálók az élményhez, kösz az igényes publikációt.🙏 🏷️🔢💐✔️
Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-01) : Lili tényleg megfelelő erősséggel végezte a masszázst, így sikerült is a lapocka környékén jó néhány letapadást és csomót feloldania, majd a masszázst a végén ütögetéssel és rezegtetésel és néhány simító mozdulattal fejezte be. Nagyon jól esett.

felejthetetlen: 5db
(2023-07-11) : Teste összerezzen míg kezeimet erősen megszorítva érezteti velem, hogy célba ért. Hagyom lenyugodni majd egy kis pihi után és folyatódik a szeánsz. Most én vagyok a kedvezményezett. Hanyatt fekszem magamra fektetem és elkezdem simogatni, majd finom érzéki csókcsatába bonyolódunk, mert Lilinél alap a csók közös szimpátia alapján. Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal izgatjuk egymást majd lejjebb csúszva birtokba veszi a velem egykorút. Kezével majd szájával, de előtte felkerül a védőruházat farkincára. Mert Lilinél fő a biztonság. Ne kapunk, viszünk magunkkal semmit haza. Kelletlen meglepetést okozva magunknak és másoknak. Kellemetlen dogoktól megkíméljük magunkat és vendéglátónkat.

(2022-12-21) : Ragaszkodott hozzá, hogy először a masszázspadra dobjam fel magamat. Ebben én semmi kivetni valót nem látok, ismerkedjünk az elején egy kicsit. A bokáimtól indult el felfelé, a nem kezelt részekre pedig egy vastagabb törölközőt terített. Közepesen erős mozdulatokkal dolgozott a testemen, a

(2022-11-05) : Átkaroljuk egymást, beszélgetünk erről-arról, időnként csokolózunk. Ez olyan valódi csók, volt, legalábbis annak tünt, akkor és ott. Én még ruhában voltam, de már eléggé vágytunk(tam) egymásra. De hát mi ebben a masszázs?

nagyon jó: 9db
(2024-08-30) : Aztán egy idő után már kicsit erősebb mozdulatokkal be is tette a farkamat a cicijei közé, ahogyan csúszkált rajtam. Ezt követően a szájával gumit húzott, és egy szintén fantasztikusan érzéki, nem kapkódos, közepes erősségű francia kényeztetésben volt részem. Ekkor már nem akartam és nem is tudtam volna különösebben sokáig tartani magam, erőteljes rángások között élveztem bele a szájába (ill. a gumiba).

(2022-11-03) : Ez nagyon kedvemre volt, de az is, amikor ellentmondást nem tűrően kezdett franciázni, miközben fogalmam sem volt, hogy mikor ruházott fel. Most már meg tudta csillogtatni a francia tudását, és a teljes repertoárját ki tudtam élvezni.

(2022-09-09) : Teljesen átmaszírozott a vádliktól kezdte, közepesen erős mozdulatokkal egészen a nyakamig. Vállamnál és a hátamnál sokat időzött, de kellett is és jól is esett. Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor a masszázs befejeződött és erotikus rész következett ismét... kértem hogy feküdjön a hátára, szeretném kényeztetni én is.

: 4db
(2024-03-03) : Az elkövetkező pecekben Lili lágy kéz mozdulataié, gyöngéd puszilgatásai volt a főszerep, minden olyan tájat bejárt, amelyről azt gondolta, hogy sóvárgásomat fokozza.

(2023-10-27) : Valószínűleg meghúztam a lapockámat és ezért eléggé fájt még reggel, de mire távoztam tőle már nem volt gondom. Azért gyengéd simogatást is kaptam tőle búcsúzásunk előtt, ami szintén nagyon jól esett, de azt már szerintem nem masszázs néven. A masszázs ideje alatt végig a tükörben gyönyörködhettem Lili bájos kinézetében

(2023-10-20) : Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.