Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lili

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-10-20 11:14:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lili +36305667067 119622 erotikus masszázs

BalgaBelga a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
perfekt alak
fergeteges csúszka
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
VTR-en foglaltam nála 1 órás időpontot a következő napra. Rövid időn belül megkaptam az elfogadó üzenetet, természetesen címmel együtt. Még a nyáron első alkalommal telefonon érdeklődtem és foglaltam, az is relatív könnyen ment. Ő használja a zöld szabad jelzést, ilyenkor érdemes őt hívni. Fontos, tudtommal Lili sms-re nem válaszol.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
14. kerület fő ütőerőjének számító útja (térképen jelölve), már relatív közel az M3-as kivezetőjéhez. BKV több fronton, megállókkal tulajdonképpen a ház előtt. GPS tudja a címet (én autóval voltam), parkolni a környéken fizetősen lehet. Én a Róna utcai parkolókat preferáltam, ott mindig van hely.
Bejutáshoz az épületbe hívni kell Lilit, ő nyitja bentről - érdekes, de nem kóddal nyílik.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
1. emelet, kvázi a bejárattól pár lépcső és már ott is vagy. Picike garzon, behúzott függönyökkel, szintén pici zuhanykabinnal, 2-3 féle tusfürdővel, papírpoharas liszterin szájöblítési lehetőséggel. Törölköző: eddigi tapasztalatom alapján ezek voltak a legpuhább és legillatmentesebb anyagok, amivel találkoztam. Masszázsolaj vagy krém nyoma/szaga sehol!
Van masszázságy és tatami, én az utobbit választottam.
Lili külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lili baromi csinos kompakt hölgy, szerintem a fotóknál még csinosabb is. De persze ez szubjektív. Az adatlapján szilikon cicik szerepelnek és bár nagyon nagy tapasztalatom ebben nincs😊, azt kell mondjam, félelmetesen jól sikerült az átalakítás.
1. Lili +36305667067 beszámoló Budapest 119622 erotikus masszázs
3. Lili +36305667067 beszámoló Budapest 119622 erotikus masszázs4. Lili +36305667067 beszámoló 2023-10-20 17:08:53 erotikus masszázs 1196225. Lili +36305667067 beszámoló 2023-10-20 17:08:53 erotikus masszázs 1196226. Lili +36305667067 beszámoló 2023-10-20 17:08:53 erotikus masszázs 119622
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Második alkalommal voltam nála és összehasonlítva elsővel, a mostani sokkal hatékonyabb, határozottabb volt. Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lilinél alapból minőségi csuszka, lingam és gumis francia van. Elméletileg kölcsönös francia is szerepel az adatlapon, én azt még nem próbáltam.
Csuszkája nagyon finom, plusz a testemre elhelyezett apróbb csókok igencsak fokozták a kedvemet. Nem siette el a csuszkát, minőségi időt fordított rá. Óhatalanul én is elkezdtem rajta kalandozni, engedte, finom illata, szép nyaka, gyönyörű mellei (semmi nyoma bármi műtéti beavatkozásnak!) igencsak felizgattak.
Ezután óvszert bontott és átváltott franciára. Kellemes, nem túl vehemens, olyan ráérünk, ugye? módon csinálta. Pár perc múlva én kértem rá, hogy a végét kézzel fejezze be, így is lett.
Technikája - újfent szubjektív vélemény! - nekem hol erotikusan pont jól elandalító, de néhol már picit túl finom/szelíd. El tudom képzelni, hogy néha ez így jó, ahogy van, de néha egy picit több egészséges erotikus "vadság" elférne.
Levezetésként odafeküdt mellém és valóban (és nemcsak semmitmondóan) váltottunk még pár mondatot, mielőtt indultam volna zuhanyozni.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Tudtommal az adatlapján fent van pontosan minden, mondhatni, hogy bp-i átlag. én efelett picit kerekítve köszöntem meg neki a kellemes egy órát.
Lili az egész idő alatt nagyon korrekt volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 32, két órás randira 44 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Csinos, őszinte, halkabb, messzemenően alkalmazkodó és kedvelhető hölgyről beszélünk. Talán ha egy picit határozottabb és vagányabb lenne, akkor messze a bp-i átlag felett lenne. Nagyon jól éreztem magam vele, hiányérzetem nincs😊
Ajánlom minden férfiúnak, akik kedves, figyelmes, szelíd és persze nagyon csinos, minőségi hölgyet keres.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-21 21:10:50
Tökéletesen visszaadja írásod minden egyes karaktere a kettesben tölthetett idő értékét, misztikumát. Csak így tovább!

2023-10-21 09:55:23
Szép írás, valóban tükrözi Lilit és a tőle kapható élményeket. Gratulálok.
Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-01) : Lili tényleg megfelelő erősséggel végezte a masszázst, így sikerült is a lapocka környékén jó néhány letapadást és csomót feloldania, majd a masszázst a végén ütögetéssel és rezegtetésel és néhány simító mozdulattal fejezte be. Nagyon jól esett.

felejthetetlen: 5db
(2023-07-11) : Teste összerezzen míg kezeimet erősen megszorítva érezteti velem, hogy célba ért. Hagyom lenyugodni majd egy kis pihi után és folyatódik a szeánsz. Most én vagyok a kedvezményezett. Hanyatt fekszem magamra fektetem és elkezdem simogatni, majd finom érzéki csókcsatába bonyolódunk, mert Lilinél alap a csók közös szimpátia alapján. Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal izgatjuk egymást majd lejjebb csúszva birtokba veszi a velem egykorút. Kezével majd szájával, de előtte felkerül a védőruházat farkincára. Mert Lilinél fő a biztonság. Ne kapunk, viszünk magunkkal semmit haza. Kelletlen meglepetést okozva magunknak és másoknak. Kellemetlen dogoktól megkíméljük magunkat és vendéglátónkat.

(2022-12-21) : Ragaszkodott hozzá, hogy először a masszázspadra dobjam fel magamat. Ebben én semmi kivetni valót nem látok, ismerkedjünk az elején egy kicsit. A bokáimtól indult el felfelé, a nem kezelt részekre pedig egy vastagabb törölközőt terített. Közepesen erős mozdulatokkal dolgozott a testemen, a

(2022-11-05) : Átkaroljuk egymást, beszélgetünk erről-arról, időnként csokolózunk. Ez olyan valódi csók, volt, legalábbis annak tünt, akkor és ott. Én még ruhában voltam, de már eléggé vágytunk(tam) egymásra. De hát mi ebben a masszázs?

nagyon jó: 8db
(2022-11-03) : Ez nagyon kedvemre volt, de az is, amikor ellentmondást nem tűrően kezdett franciázni, miközben fogalmam sem volt, hogy mikor ruházott fel. Most már meg tudta csillogtatni a francia tudását, és a teljes repertoárját ki tudtam élvezni.

(2022-09-09) : Teljesen átmaszírozott a vádliktól kezdte, közepesen erős mozdulatokkal egészen a nyakamig. Vállamnál és a hátamnál sokat időzött, de kellett is és jól is esett. Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor a masszázs befejeződött és erotikus rész következett ismét... kértem hogy feküdjön a hátára, szeretném kényeztetni én is.

(2022-09-02) : Egy kis feszültséggel már kevesebb, úgyhogy jöhet az iromlazítás maszírozás. Tényleg jól esett, svéd masszázs típust kaptam, jól átmaszírozott és megállapítottuk, hogy a számítógépes ülőmunka az eléggé megterhelő a vállaknak.

: 3db
(2024-03-03) : Az elkövetkező pecekben Lili lágy kéz mozdulataié, gyöngéd puszilgatásai volt a főszerep, minden olyan tájat bejárt, amelyről azt gondolta, hogy sóvárgásomat fokozza.

(2023-10-27) : Valószínűleg meghúztam a lapockámat és ezért eléggé fájt még reggel, de mire távoztam tőle már nem volt gondom. Azért gyengéd simogatást is kaptam tőle búcsúzásunk előtt, ami szintén nagyon jól esett, de azt már szerintem nem masszázs néven. A masszázs ideje alatt végig a tükörben gyönyörködhettem Lili bájos kinézetében

(2022-03-11) : Masszázs közben jól elbeszélgettünk, oldódott -ha volt egyáltalán- a feszültség. Sok mindent megtudtunk egymásról. A kezei ügyesek nagyon. Nem sportmasszázs erősségű, de a hátamon és lapockánál lévő letapadásokat jól tudja oldani. Derekamnál és vállamnál is többet időzött. A vádlimat sajnos szinte teljesen kihagyta volna, de külön kérésre természetesen visszatért oda is.