Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Lili

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-17 15:08:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Roundcube!😊

Engedd meg, hogy reagáljak az általad leírt "beszámolóra", ugyanis kötelességemnek érzem megvédeni magam és leírni, az én nézőpontomat is.
Mint feltűnt már neked is, hogy az én munkaidőm délután 3-ig szól, hisz a telefonban is rákérdeztél, amit le is írtál a fentiekben. Neked csak a fél 3 lett volna jó, és 1 órára szerettél volna jönni. Nos, bárhogyan is számolom, ha nem kapkodunk, (márpedig ha sietnék, az lenne felírva “rossz beszámolóként”) fél 4 lett volna mire végzünk. Ez már túl lóg a munkaidőmön, de mindkettőnk érdeke, ezért nem is tudlak hibáztatni, így meg is beszéltük a fél 3-as időpontot.
Te délután 2-kor jelezted nekem, hogy késni fogsz.
Kedves Tőled, hogy egyáltalán szóltál, VISZONT az, hogy nekem már ez nem fér bele, ne az én saram legyen!
Valóban közbe jött egy nagyon fontos dolog, ami miatt nem tudtalak volna fogadni, viszont ha nem jött volna közbe semmi, akkor is nagy valószínűséggel a késés miatt, már nem vállaltalak volna.
Nem ismerjük egymást, sajnos nem volt szerencsénk még találkozni, de elhiheted, nem véletlenül dolgozom kizárólag 3-ig, és nem tovább.

Beszámoló Lili +36209941378 121818 szexpartner

Roundcube a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
Egyeztetés
Reggel 9 körül beszéltük meg a randit 14:30-ra. Kérdeztem tőle hogy a 9-15 órás ráérés azt jelenti-e hogy 3-ig lehet maximum maradni, vagy az az utolsó szabad időpont, erre adta azt az opciót hogy 14:30-ra menjek 1 órára. Tényleg nagyon kedves aranyos volt. Mivel Budapesten 17:30-kor van programom, akkor előrebb hoztam egy megbeszélést, a vidéki, delután 1 órás ügyfelemet áttettem másnapra (vidékről járok BP-re), 12:45-kor uccu. 14:06-kor hívom hogy lehet 5-8 percet kések. Ekkor közölte hogy de jó hogy hívom, már "kereste a számom", közbe jött valami családi, le kell mondania. 24 perccel az időpont előtt... OK mindenkinek közbe jöhet valami, de most ez azert nyomott fel mert itt ülök a Duna Plázában egy órája, a 13 órás ügyfelemet intézhetem holnap, dolgozni sem tudok, mert nem hoztam gépet, 20 perccel előbb pedig senki nem vállal be vendéget a közelben. Mondta hogy majd kárpótol, de ez nem vigasztal. Lehet más napon nem lenne gondom, de ma igen. Sajnálom hogy ezt kellett írnom. Szerintem nagy élményt hagytam ki.
Megközelítés
Az Árpád híd közelében. Kocsit kint hagytam Kelenföldön, inkább BMV-ztem. Feleslegesen, a megbeszélésem a Moszkvánal lesz.
Leírás
Mit írjak ide mégis? Amit tudtam az egyeztetésnél leírtam. Telóról írok, ide nem akarok mást írni. Remélem meg van az 50 karakter.
Webmesteri megjegyzés
A beszi határeset. Ugyan a hirdető lemondta, és nem jellemző az ilyen probléma a hirdetőre, de nagyon kevés idő volt már a randiig, a vendég már elindult. Bárki ek köz e jöhet valami akár 1 percel a eabdi előtt is, de a felek ezt egymás között rendezzék, ha marad feszültség köztük akkor jön a beszámoló, mi pedig kitesszük. Itt az sem szerencsés , hogy nem a hirdető hívta a vendéget, hogy hoppá nem lesz jó, hanem vendég telefonált.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili szexpartner beszámolójáról


2024-06-19 14:44:05
Érdekes volt elolvasni, a legmegdöbbentőbb egyes tisztelt makktársak reakciója volt.

2024-06-19 07:53:48
A beszámolót meg a reagálást is jogosnak tartom, érthető, hogy a vendég morcos, ill. Lili álláspontja is simán érthető. Szerintem egy nyugodtabb napon találkozniuk kéne, hiszem, hogy egy jó randi fog belőle kisülni. Én ezt tenném.

2024-06-18 22:14:17
A beszivel nincs semmi probléma, de ha a reagót is hozzá adjuk majd el osztjuk kettővel, na akkor van ott az igazság.
Ha valaki háromig dolgozik akkor nem kell fél háromkor egy órát vállalni, ha meg vállalta akkor legyen. Ha valakit fél háromra várnak akkor még ha vidékről is érkezik illik odaérni időre, mindenki tudja mennyire kiszámíthatatlan a Bp. forgalom. A hirdető bevállalta, mert gondolta a vendég pontos lesz, de nem lett így, viszont már nem szerette volna az idejét nagyon kitolni, ami érthető. Ha meg az én hibámból nem érek oda akkor a kárpótlást illik figyelembe venni ,nem megsértődni. Ketten ülnek a sárban és egymást dobálják. Hm...

2024-06-18 19:03:13
Gondolom az mellékes , h a “ diszpécser “ el beszélte le aki a telefonotokat kezeli . Van akinek leesik , h amikor téged vagy a barátnőidet hívja érdekes mindig ugyanaz a hang ! Nincs ezzel gond csak a teljesség igényéhez hozzá tartozik !

2024-06-18 17:39:29
Egy olyan napon amikor minden gondod van ne tervezzél randit úgy hogy még szivességet kérsz az idejéből a hölgynek, aztán meg késést jelentesz. A kárpótlást kellett volna elfogadni nem ezt a beszámolót megírni.
Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2024-05-08) : Finoman simogattam, csókolgattam őket, majd az ágyra feküdtünk ahol finoman a combomra dölve kezdett franciázni, lágyan kényeztette a makkot, közben finom kézmozdulatok, hogy fokozza az élményt. Kértem h cseréljünk, had nyalakodjak egy kicsit én is.

(2024-04-07) : Inkább franciás etapok voltak. Rövidebbek, majd felnézés. Jobban szeretem a folyamatos elnyújtottat. De az élmény így is rendben volt, mert a látvány és az érzés szuper.

(2024-02-03) : Jó minőségű krémmel kent be itt ott, romantika mentesen. Aztán egyszercsak a csúszka következett. Örültem a közelségének, de amúgy egyébként nem tartom sokra ezt a csúszkát.

nagyon jó: 3db
(2024-06-04) : Aztán védőt kértem amit nekem kellett felrakni, ezt nem értettem, mindegy. Majd jött a finom lovaglás, kifejezetten jól mozgott, érezte az ütemet, irányítható volt. Lassítást kértem, pózváltás, missziben gyönyörű ahogy látod Őt, a ciciket

(2024-05-31) : Érezni kezdtem lassan az energiát, partnerem ezt észrevéve egy újbóli francia leckével még rákeményített. Előkerült egy újabb gumi, most már iparkodtam hogy ne maradjak le a jóból, megkértem Lilit hogy félig feküdjön a hátára, úgy hogy popsiját tolja rám.

(2024-05-23) : Pacival kezdtünk bemelegítés gyanánt. Nem voltunk egyáltalán hevesek, inkább olyan kisebb lazább módon ment minden. Aztán kértem hogy egy jó mögé kerülős cselt hagy csináljak. Így hátulról érkeztem. Jó érzés volt benne lenni,

: 8db
(2024-07-20) : Egyre jobb és jobb lett, kértem hogy forduljon rám és 69-ben élveztem a fenekét és a punciját miközben kegyetlen jól elmentem. Legszívesebben maradtam volna egész napra nála annyira finom mindene.

(2024-07-18) : Itt kicsit nehéz objektívnak maradnom, mert Lili nagyon tetszett nekem, de top 2-ben volt a kényeztetés amit tőle kaptam. Igazi barátnős kényetetés volt

(2024-07-06) : Combfix marad csak Lilin és ekkor láttam meg illetve éreztem azokat a mennyei természetes ciciket. Na a show franciával kezdődött, Lili oldalasan rám nézve egy elég kiadós, golyókat nem kihagyós kényeztetés volt. Imádtam nézni ahogy kontrollban van és hogy szemkontaktus csak akkor nem volt amikor magát nézte a tükörben miközben serénykedett.

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat