A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Lili

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-02 08:04:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lili +36209941378 121672 szexpartner

Szélturbina a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
gyönyörű arc
élvezi az ujjazást
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt, reggel, amikor villogott a „Most hívhatsz” felirat. Nem vette fel, de kb. 20 perc múlva megcsörgetett. Fülbemászóan csilingelő a hangja. Aznapra, hó végi péntek, egyeztettünk időpontot délutánra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
M3-as metróval. Forgách utcától pár perc.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A lépcsőházat és a liftet külön ajtó választja el a folyosótól. Ebben az előtérben ottjártamkor rossz volt a teret bevilágító lámpa. Állandóan villódzott. Két párhuzamos lift van. A folyosó kivételével nagyon bőségesen bántak a térrel az épület azon részein, amit láttam. Többen vannak a helyszínen, én a vendégek fogadására két szobát láttam kialakítva.
A szoba a célnak megfelel, nekem egy kicsit furcsa volt az ágy hiánya, viszont az oldalsó tükör rendkívül kellemes adalék. Mondjuk vigyázni kell vele, mert nekem sikerült belerúgnom.
A fürdőszoba rendkívül tágas. A kád relatíve magasan van. Van zuhanyfüggöny és elég jó a választék a tusfürdőkből is. A szájvíz mellé eldobható műanyagpoharak vannak kikészítve.
Lili külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A képek magukért beszélnek. Érdeklődően huncut szemek. Bájosan mosolygó húsos ajkak. Kellemesen arányos gyönyörű alak, feszesen sima bőrrel. Két tetoválást fedeztem fel a testén, az egyik a jobb keble felett, ez egy szöveges, a másik a bal kezén a csuklóján van. Lili nem csak elragadó, hanem megragadó is. Üde színfoltja a néha a kezeink közt szétporladó valóságnak. A röpke ismerkedésünk alatt azt tapasztaltam, hogy nem játssza meg magát, elmondja a véleményét és két lábbal áll a földön.
1. Lili +36209941378 beszámoló Budapest 121672 erotikus masszázs
3. Lili +36209941378 beszámoló Budapest 121672 erotikus masszázs4. Lili +36209941378 beszámoló 2024-06-03 07:15:02 erotikus masszázs 1216725. Lili +36209941378 beszámoló 2024-06-03 07:15:02 erotikus masszázs 1216726. Lili +36209941378 beszámoló 2024-06-03 07:15:02 erotikus masszázs 121672
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Nem ő fogadott. Egy másik, idősebb, ugyanakkor rendkívül dekoratív nő vezetett a tetthelyre. Egy rózsaszín fehérnemű volt rajta. Követtem az előttem járó ringó popsit, :) valahogy erre fixálódott a tekintetem. Bevezetett a szobába. Rendkívül feszültségteljes volt a munkahetem, ezért nagyon reméltem, hogy ez a találkozó nem lesz pofára esés, ugyanakkor itt még erőteljes kétségeim voltak. Kíváncsi voltam, hogy hova vezet ez a dolog. A szobában tisztáztuk azt, hogy kihez is érkeztem. Lilire alig pár percet kellett várnom és belibbent a szobaajtón. Olyan fehérnemű volt rajta, mint ami a képeken is látható, a lila virágmintás.
Lili rendkívüli módon hasonlít egy régi kedves ismerősömre a múltamból, ezért az együttlét alatt zavarba ejtően megbámultam. Letusoltam. A szobában a törölközőt az ajtó melletti kis barna puffra dobtam. Szembe fordultam vele, mondta, hogy feküdjek le nyugodtan, de én inkább állva kezdtem el foglalatoskodni testének a porcikáival. Magamhoz húztam, puszi a szájra, nyakra (inkább kellemesen lágy puszikák vannak mintsem csók). Megfordult, így kalandoztam körbe a még melltartóban lévő kebleit. Rögvest fel is ajánlotta, hogy kiszabadítja őket, de nem csak a cicik kerültek ki a fogságból, hanem minden más is. Meg is jegyezte, hogy most legalább egálban vagyunk. Franciázni volt szándékában, de jeleztem neki, hogy még nem szeretném. Leültünk a tatamira. A formás mellein motoszkált a kezem, miközben az ajkammal és a nyelvemmel a bimbóit kényeztettem. Jelezte, hogy erre nagyon érzékeny, úgyhogy ezt a későbbiekben hanyagoltam. Adtam pár puszikát az ajkára és a nyakára, majd a lábainak az oázisa felé vettem az irányt. Lili puncija rendkívül kívánatos, kicsi zárt ajkakkal rendelkezik. Nyalakodtam egy keveset, valamint simogattam a belső combját. Lili pedig a bal karomat cirógatta. Ezt követően a nyelvi ingerlés mellett az ujjaimat is bevetettem. Először csak egyet, majd kettőt. Éreztem, ahogy a szűk és izmos kehely egyre kívánósabbá válik. Jeleztem, hogy szeretnék bele bújni. Lili kibontotta a gumit, de azt magamnak kellett felhúznom. Az elmondása szerint az a legnagyobb gondja, hogy hirtelen sosem tudja, hogy melyik oldalról lehet lehúzni. Kérdezte, hogy hogy szeretném, mert itt minden úgy lesz, ahogy én akarom. Ez az „ügyfélközpontúság” végig jellemző volt rá, ami a gondolataimat egy csöppet ki is zökkentette a szokásos medréből. Teljesen alkalmazkodó volt, végig hozzám igazodott. Úgy terveztem, hogy először hátra dőlve élvezem, ahogy meglovagol, majd pedig átfordulunk misszionáriusba, azonban csak lovaglás lett belőle :) . Változatos tempóval lovagolt, hol rám simulva a nyakamra adott csókokkal, hol nagyobb tempóval a kezeire támaszkodva. Azt is kértem, hogy egészen üljön fel, így megcsodálhattam az egész testének a látványát. Mindeközben végig a szemembe nézett, jókedvűen mosolyogva facsart ki. Több pillantást is vetettem a mellettünk lévő tükörre, meg is jegyeztem, hogy jó adalék a szobához. Rendkívül felemelő érzés volt látni, ahogy egy feszes testű tinilány dolgozik az élvezetemért. Akció közben többször elhangzott tőle, hogy cuki vagyok. Jól estek a bókok. Misszionáriusra már nem tudtunk átváltani, mert a látvány és a szűk puncijának az együttes hatására megtöltöttem a gumit.
Egy órában egy aktus van, így következő lépésként változatos, technikás, néha egy kis kézimunkával átitatott francia nyelvleckét kaptam. A heréket és a pénisz tövét is kényeztette. Néha csak a makk körül kalandozott a nyelve, míg máskor egészen hosszan eltüntette a meredező férfiasságom. Fekve csodáltam, hogy mit művel velem, miközben a lábát simogattam. Így voltunk egy ideig, majd felültem (ekkor rúgtam bele a tükörbe, szerencsére nem lett semmi baj). Adtam pár puszit az ajkára, cirógattam a testét. Így franciázott tovább egy kicsit. Úgy éreztem, hogy ebből nem lesz átütő siker, de adtam még egy esélyt a látványnak. Felálltam, Lili elém térdelt és így kényeztetett tovább. Nem rajta múlott, hogy nem jött össze a második.
Rendbe tettem magam és tíz perccel hamarabb távoztam.
A szokásomtól eltérően nem voltam túlontúl közvetlen, beszédes, annyira maga alá gyűrt a látvány, valamint az agyamat átjáró nosztalgia.
Nagy esőzés volt aznap, pont az érkezésem időpontjában. Ezért az esernyőmet is használtam. Azért, hogy ne áztassak össze mindent, az előtérben hagytam. Lili kísért ki, a meztelen testének az igéző látványa pedig elterelte az ernyőmről a figyelmet, úgyhogy a folyosó végéről vissza kellett lépnem érte. Lili nyitott ajtót fehérneműben. Elnézést kértem az általam okozott kellemetlenségért, elvettem az ernyőt és már ott sem voltam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején adtam át egy fehér borítékban. Végig a törölközőket tartó polc tetején maradt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az együtt töltött idő egésze alatt a testiségé volt a főszerep, értelemszerűen ezért is mentem. Ugyanakkor a rendkívül jó szex ellenére maradt bennem valami megmagyarázhatatlan hiányérzet, de ez nem Lili miatt van így. Összességében a Lilivel való együttlét egy rendkívül jól sikerült lezárása volt a hihetetlen nagy frusztrációval átitatott hetemnek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili szexpartner beszámolójáról


2024-06-16 13:25:36
Remek írás, hiánytalan. Hangulatos beszid egyike a példának, hogy kell őszintén tárgyilagosan informálni, köszönöm.

2024-06-16 11:33:42
Rendkívül informatív és részletes beszámolót írtál.

2024-06-05 18:25:35
Egyetèrtek a "bájos" meglátásoddal Karak811.

2024-06-05 10:49:15
Elnézést az előző félmondat valahogyan elküldődőtt, nem lehet javítani.

Szóval lehet annak egy egészséges bája, amikor a szolgáltató rutintalan a gumihúzás tekintetében. :)

2024-06-05 10:45:14
Elképzelve a helyzetet, lehet
Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2024-05-08) : Finoman simogattam, csókolgattam őket, majd az ágyra feküdtünk ahol finoman a combomra dölve kezdett franciázni, lágyan kényeztette a makkot, közben finom kézmozdulatok, hogy fokozza az élményt. Kértem h cseréljünk, had nyalakodjak egy kicsit én is.

(2024-04-07) : Inkább franciás etapok voltak. Rövidebbek, majd felnézés. Jobban szeretem a folyamatos elnyújtottat. De az élmény így is rendben volt, mert a látvány és az érzés szuper.

(2024-02-03) : Jó minőségű krémmel kent be itt ott, romantika mentesen. Aztán egyszercsak a csúszka következett. Örültem a közelségének, de amúgy egyébként nem tartom sokra ezt a csúszkát.

nagyon jó: 3db
(2024-06-04) : Aztán védőt kértem amit nekem kellett felrakni, ezt nem értettem, mindegy. Majd jött a finom lovaglás, kifejezetten jól mozgott, érezte az ütemet, irányítható volt. Lassítást kértem, pózváltás, missziben gyönyörű ahogy látod Őt, a ciciket

(2024-05-31) : Érezni kezdtem lassan az energiát, partnerem ezt észrevéve egy újbóli francia leckével még rákeményített. Előkerült egy újabb gumi, most már iparkodtam hogy ne maradjak le a jóból, megkértem Lilit hogy félig feküdjön a hátára, úgy hogy popsiját tolja rám.

(2024-05-23) : Pacival kezdtünk bemelegítés gyanánt. Nem voltunk egyáltalán hevesek, inkább olyan kisebb lazább módon ment minden. Aztán kértem hogy egy jó mögé kerülős cselt hagy csináljak. Így hátulról érkeztem. Jó érzés volt benne lenni,

: 7db
(2024-07-20) : Egyre jobb és jobb lett, kértem hogy forduljon rám és 69-ben élveztem a fenekét és a punciját miközben kegyetlen jól elmentem. Legszívesebben maradtam volna egész napra nála annyira finom mindene.

(2024-07-18) : Itt kicsit nehéz objektívnak maradnom, mert Lili nagyon tetszett nekem, de top 2-ben volt a kényeztetés amit tőle kaptam. Igazi barátnős kényetetés volt

(2024-07-06) : Combfix marad csak Lilin és ekkor láttam meg illetve éreztem azokat a mennyei természetes ciciket. Na a show franciával kezdődött, Lili oldalasan rám nézve egy elég kiadós, golyókat nem kihagyós kényeztetés volt. Imádtam nézni ahogy kontrollban van és hogy szemkontaktus csak akkor nem volt amikor magát nézte a tükörben miközben serénykedett.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-06-17) : Reggel 9 körül beszéltük meg a randit 14:30-ra. Kérdeztem tőle hogy a 9-15 órás ráérés azt jelenti-e hogy 3-ig lehet maximum maradni