Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Lili

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-31 12:04:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lili +36209941378 121655 szexpartner

julios a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Lilivel az időpont még az előző héten pár nappal a tali előtt volt lefixálva. Telefonos egyeztetés volt, mindjárt elsőre sikerült elérnem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megadott cím konnyen megtalálható, a Forgách utcai metró megállótól páp perc gyaloglás a Duna irányába, autóval a parkolás nem gond az új lakópark környékén. (nem fizetős parkolás is található)
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Mivel teljesen új jellegű épületről/lakóparkról van szó, ennek szellemében könnyen elképzelhető a belső tér, folyosó és a lakás állapota is. Modern. Ehhez a helyhez pont beleillik Lili aki már várt az ajtó mögött. Az előszoba minimalista stílusban, de a szükséges bútordarabokkal felszerelt, nem sokat nézelődtem itt miután befogadást nyertem, inkább Lilin legeltettem a szemeim. Innen bekísért a tataminos szobába.
Lili külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lili nem árul zsákbamacskát, nagyon szép fotói vannak az oldalon, amelyek abban a pillanatban amikor megpillantottam valósággá váltak. Még az alsónemű választása is megegyezett.
Vendéglátóm egy nagyon fiatal, bájos lány sugárzó szemekkel és nagyon formás ajkakkal, és hasonlóan formás alakkal.
Az a típusú lány/hölgy akit az ember szívesen elvinne vacsorázni, színházba...de a hétvégi wellnesst nem is mondom.
Annyit még hozzáteszek hogy amikor először megláttam az arcos képeit nekem azonnal egyfajta szlávos jelleg dominált a látottakból, valóságban ugyanúgy. Nekem ez csak pozitívum :)
1. Lili +36209941378 beszámoló Budapest 121655 erotikus masszázs
3. Lili +36209941378 beszámoló Budapest 121655 erotikus masszázs4. Lili +36209941378 beszámoló 2024-05-31 12:15:15 erotikus masszázs 1216555. Lili +36209941378 beszámoló 2024-05-31 12:15:15 erotikus masszázs 1216556. Lili +36209941378 beszámoló 2024-05-31 12:15:15 erotikus masszázs 121655
Action
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
4
A szobában elhelyeztem dolgaimat a megfelelő helyre, és elindultam tusolni, persze előtte meginvitáltam Lilit egy közös tusolásra (ezt mindig megteszem) de most ebben magamra maradtam. Visszatérve a szobába már kellőképpen kiéhezve elkezdtem egy lágy simogatásos ismerkedést. Végigmértem mégegyszer Lili alakját, közben lágyan elkezdtünk csókolózni. Nem heves csókcsatára kell gondolni, hanem olyan elsőrandisra. Kértem Lilit hogy forduljon meg (ez még mind álló helyzetben a tatami mellett) hogy hátulról is kicsit simulhassak tini testéhez.
Vendéglátóm felajánlotta hogy feküdjünk le a tatamira, partnerem velem szembe ülő helyzetben. Lekerült a melltaró, közben simogattam felsőtestét. Van egy szép szöveges tetoválása a jobb melle felett, erről beszélgettünk pár szó erejéig. Lágy csókolózás, majd kedvesem elkezdte a csodás franciáját. Már ekkor alig bírtam magammal. Pihenésképpen lekerült a bugyi is, majd folytatta a kínzásomat. Alap ötletem az volt hogy szeretkezünk egyet először, fel is került a gumi, ezt a részt rámbízta, majd megfordult szembe hogy egyirányba lehessünk. A gumi hatására kicsit meglágyultam, kezével maszírozott lágyan, de mivel éreztem hogy nem lenne hosszú menet mivel annyira felspanolt, átgondoltam az életemet, levettem a gumit és kértem hogy féloldalt fekve, én mellétérdelve a szája elé franciázzon. Csodálatos szájmunkáját nem bírtam sokáig így ajkai között elélveztem. Higiénia pár perc...
Pihenésképpen kértem egy kis masszázst, itt egy picit noszogatnom kellett. Nála az alap tézis az hogy ebben a kategóriában az ember szexelni akarjon, masszázst keressen a másik helyen. Ezen egy kicsit viccelődtem, mondtam hogy nálam a két dolog szervesen összefügg. Beadta a derekát, mellém ült a tatamin, és kaptam egy lágy krémes nyak-váll simogatós masszázst. Jókat beszéltünk közben, értelmes a kommunikációja.
Viszonzásképpen én is megmaszíroztam, a hasára fektettem és óvatosan lágy teste fölé helyezkedtem, de bátorított így ráültem a popsijától lejjebb. Csodálatos látvány és érzés volt simogatni és masszírozni, elismerte ténykedésemet. Most az én jutalmam következett, megfordult és engedélyt kértem egy kis nyalakodáshoz. Csodálatosan szép, formás, tinis puncija van, de nem takart hanem minden része szépen látszódik. Ělvezkedésem miatt pár percet eltöltöttem combjai között, de mivel láttam hogy ez Lilit nem hozza izgalomba ezért én sem erőltettem a dolgot.
Érezni kezdtem lassan az energiát, partnerem ezt észrevéve egy újbóli francia leckével még rákeményített. Előkerült egy újabb gumi, most már iparkodtam hogy ne maradjak le a jóból, megkértem Lilit hogy félig feküdjön a hátára, úgy hogy popsiját tolja rám. Ebben a pózban benyomtam a nedves puncijába, és ki-be mozgatva próbáltam magam keményíteni. Az a fránya gumi ( most is vastagabbnak éreztem a gumi anyagát, meg is említettem Lilinek) megint megtette hatását, nem tudtam teljesen bekeményíteni. Gumi le, és kölcsönös franciába folytattuk a rosszalkodást. Amikor újra kőkemény lettem partnerem csodás ténykedésére, még egyszer eljátszottuk az előző storyt, de mivel nekem és gondolom Lilinek is már egy kicsit kényelmetlen volt a helyzet, helyet változtattunk, én felálltam a kislány elém térdelt és egy újabb csodás, most már vadabb szopás után Lili kivert a melleire. Beteljesedés. Pihenés alatt kedvesen nyugtatott hogy sok embernél már nem jön össze a második kör...viccesen megjegyeztem hogy azért jöttem másfél órára...habár ha belegondolok hogy elhasználtunk 3 gumit és egyik sem lett megtöltve...hmmm. Higiéniai percek...búcsúzkodás....a viszontlátásra kedves Lili.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi előtt rendeztem Lilivel a 1,5 óra alapot majd a nfvsz extrával lett a végén kerek a persely.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Liliben egy kedves lányt ismertem meg, aki lesi a vendég akaratát hogy jól érezze magát. Cserébe Ő is elmondja nyíltan hogy mit szeret, mi esik neki jó és mi nem, amit illik betartani. Akármilyen variációt feldobtam a válasza mindig az volt hogy "ahogy akarod". Nem az a fajta lány aki előre kinyílik, egy széfhez hasonlítanám ahol meg kell találni a megfelelő kódot a többszöri próbálkozás után.
Van benne egyfajta visszafogottság, de ez csak pozitívum számára. Kívánom a további randit Vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili szexpartner beszámolójáról


2024-06-16 10:43:35
Kellemes, olvasmányos beszámoló. Plusz pont, hogy a csokrot is megadtad.

2024-06-04 14:23:09
Ebben az ✍️, minden szuper.A szöveg 💬, a randi 💏, a lány 💃. Köszönet a kiemelkedő élményért!

2024-06-02 22:12:19
Kár hogy nincs nagy kedv masszázsra, nálam szex olyan mint a tavaszi szellő ahogy jött úgy tova is tűnik, ezért második menetre egy lingam masszázs az igazi élvezet.

2024-06-02 07:47:42
Igazán részletes és izgalmas volt írás. Számomra nem világos, hogy az aktus miért 4-es? Több segítséget vártál volna, hogy megtaláltad meg a kulcsot Lilihez? Köszönet a megosztásért!

2024-05-31 13:44:19
Nagyon kellemes stílusban megírt beszi egy még kellemesebb randiról, köszönet a megosztásért!
Gratulálok Mindkettőtöknek az élményhez! 😉
Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2024-05-08) : Finoman simogattam, csókolgattam őket, majd az ágyra feküdtünk ahol finoman a combomra dölve kezdett franciázni, lágyan kényeztette a makkot, közben finom kézmozdulatok, hogy fokozza az élményt. Kértem h cseréljünk, had nyalakodjak egy kicsit én is.

(2024-04-07) : Inkább franciás etapok voltak. Rövidebbek, majd felnézés. Jobban szeretem a folyamatos elnyújtottat. De az élmény így is rendben volt, mert a látvány és az érzés szuper.

(2024-02-03) : Jó minőségű krémmel kent be itt ott, romantika mentesen. Aztán egyszercsak a csúszka következett. Örültem a közelségének, de amúgy egyébként nem tartom sokra ezt a csúszkát.

nagyon jó: 2db
(2024-06-04) : Aztán védőt kértem amit nekem kellett felrakni, ezt nem értettem, mindegy. Majd jött a finom lovaglás, kifejezetten jól mozgott, érezte az ütemet, irányítható volt. Lassítást kértem, pózváltás, missziben gyönyörű ahogy látod Őt, a ciciket

(2024-05-23) : Pacival kezdtünk bemelegítés gyanánt. Nem voltunk egyáltalán hevesek, inkább olyan kisebb lazább módon ment minden. Aztán kértem hogy egy jó mögé kerülős cselt hagy csináljak. Így hátulról érkeztem. Jó érzés volt benne lenni,

: 8db
(2024-07-20) : Egyre jobb és jobb lett, kértem hogy forduljon rám és 69-ben élveztem a fenekét és a punciját miközben kegyetlen jól elmentem. Legszívesebben maradtam volna egész napra nála annyira finom mindene.

(2024-07-18) : Itt kicsit nehéz objektívnak maradnom, mert Lili nagyon tetszett nekem, de top 2-ben volt a kényeztetés amit tőle kaptam. Igazi barátnős kényetetés volt

(2024-07-06) : Combfix marad csak Lilin és ekkor láttam meg illetve éreztem azokat a mennyei természetes ciciket. Na a show franciával kezdődött, Lili oldalasan rám nézve egy elég kiadós, golyókat nem kihagyós kényeztetés volt. Imádtam nézni ahogy kontrollban van és hogy szemkontaktus csak akkor nem volt amikor magát nézte a tükörben miközben serénykedett.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-06-17) : Reggel 9 körül beszéltük meg a randit 14:30-ra. Kérdeztem tőle hogy a 9-15 órás ráérés azt jelenti-e hogy 3-ig lehet maximum maradni