Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Lili

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-23 15:10:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lili +36209941378 121591 szexpartner

moltobello a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Régóta kedvencek között volt már Lili,de igazán akkor került jobban előtérbe,mikor kategória váltás történt. Úgy láttam hogy következő napon tudok időt szakítani arra,hogy közelebbről is megismerjem őt. Hívtam kora délután, egyből sikerült beszélni vele. Mindent megbeszéltünk telefonon,azt is hogy reggel egy megerősítő sms-t küldök.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Küldtem az üzit reggel,kis kiegészítéssel,hogy akár hamarabb is tudok jönni. Jött a módosításra az igenlő válasz. Kocsival a dagály fürdőtől nem messze,egy nagyon új házban találkoztunk. A lépcsőházban még majdhogynem a festék szag is az új érzést keltette. Parkoló volt bőven,a navigáció házszám alapján pont egy parkolóval odébb vezetett,de igazán le tudtam sétálni azt a kb 40 métert. Fizetős a terület.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Vadiúj lakás, legalábbis nekem annak tűnt. Célnak megfelelő módon berendezve, fürdő elég nagy, jó a zuhany függöny is,nem elhanyagolható hogy nem tapad az emberre zuhany közben. Tusfürdő, szájhigiénia ápolás megoldott.
Szobában matrac a padlón,de legalább nem nyikorog az ágy.
Lili külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ajtón belépve, elém tárult Lili szépséges mindene. Fekete combfix,bugyi, és bőr szerű fűző volt rajta. Piszkosul fiatal, és szép nagyon. Cuki és kedves,na meg nagyon lelkes is. Szőke haj, barna szép szem,kiemelve pillákkal,ami abszolút jól áll neki. Szép formás jó tapintású cicik, és feszes posi,na meg a szép punci sem mellékes! Jól össze van rakva!
1. Lili +36209941378 beszámoló Budapest 121591 erotikus masszázs
3. Lili +36209941378 beszámoló Budapest 121591 erotikus masszázs4. Lili +36209941378 beszámoló 2024-05-23 20:50:12 erotikus masszázs 1215915. Lili +36209941378 beszámoló 2024-05-23 20:50:12 erotikus masszázs 1215916. Lili +36209941378 beszámoló 2024-05-23 20:50:12 erotikus masszázs 121591
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
4
Csók:
3
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Fürdés után Lili kérte hogy helyezzem el a testemet a matracon, hátamon fekve.
Én szót fogadtam, és vártam az eseményeket. Lili nem sokat variált, mellém fekudt fordított pozícióban,majd egyből kézbe vette a dolgokat. Nem sok kellett kishaveromnak hogy harcr a kész legyen. Először csak simogatás volt, majd francia örömök elé néztem. Változatos nem erős, inkább finom mozdulatokkal emel magasabb szintre Lili, közben többször is néz engem,hogy tényleg jó e amit csinál. Oldalt tükör,amiben elég jó mozit adtak épp. Egy szőke tinilány kényeztet egy fickót,aki elég jól viseli eme terhet. Nemsokára cserét kértem és Lili feküdt a helyemen hanyatt. Én kérdeztem hogy mit szeret,mit nem? Azt válaszolta hogy kezdjek neki bárminek, ha olyan ami esetleg nem jó, akkor majd jelzi. Szája volt a kiindulási pont, és onnan haladtam csókokkal lefelé. Semmit sem hagytam ki a csodás testéből, mindenhova jutott puszi. Majd végre megérkeztem a puncihoz. Körbe kóstoltam, majd belevetettem magam a nyelv torna órába. Tiszta illatos puncival találkoztam, jó "ízzel", és cuki kinézettel. Mint ahogy kb a 20as éveiben járó lányokra jellemző. (Gondolom) Éreztem hogy nagyon fergeteges eredmény nem lesz belőle,amire rá is kérdeztem. Mondta hogy inkább sex közben tudja élvezni a dolgokat. Nosza mondtam hogy akkor erre készüljünk fel. Vissza helyezkedtem és újabb francia kényeztetést kaptam. Kellően harcra kész lettem, gumit kértem és felhelyeztem,mert Lili még nem annyira rutinos ebben, de hát segítek szívesen. Mindent a cél érdekében! Pacival kezdtünk bemelegítés gyanánt. Nem voltunk egyáltalán hevesek, inkább olyan kisebb lazább módon ment minden. Aztán kértem hogy egy jó mögé kerülős cselt hagy csináljak. Így hátulról érkeztem. Jó érzés volt benne lenni, tükörben csodálva hogy egy ilyen csinos fiatal lánnyal miket művelek. Néha jött egy egy sóhaj,de nem értem el sikert,amit persze nem is várhat el az ember első alkalommal. Későbbiek során biztos hogy jobban fogja élvezni Lili is. Mert tényleg mindenben partner,csak össze kell hangolódni. Miután már fáradtan, kértem hogy a 69 NFVSZ-t abszolváljuk. El is helyezkedtünk a megfelelő pózban. És Lili fáradhatatlanul dolgozott rajtam, én mindeközben nyaltam faltam a puncit, néha egy ujjammal besegítettem. Egyszer egyszer itt is hallottam némi sóhajt,de nem stresszeltem rajta hogy mindenáron kielégítsem őt. Jól elhúzva az élvezetet,hatalmasat élveztem az ajkai közé! Mindketten Szilviát hívtuk segítségül a tisztogatáshoz.
Majd ülve jót beszélgettünk sok mindenről.
Aztán nem is néztem az órát,de mivel kész voltam mindennel, öltöztem és tipli kifelé. Ajtóban puszi ölelés búcsú!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezés után egyből elhelyeztem a rózsákat a kis csoki doboz alá,a megbeszélt mértékben, egy extrával (NFVSZ) kerek csokor lett. Maximálisan elégedett voltam mindennel!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mint említettem, piszkosul fiatal. Kicsit talán frusztrált is engem hogy mit keresek én ott egy ilyen lánnyal. De aztán elhessegettem ezt a gondolatot. Lili nagyon lelkes, és igyekszik minden téren megfelelni. Többieknek jó tanács! Szereti ha nőként bánnak vele nem pedig tárgynak tekintik. Ez mondjuk nálam alap,de elmondása szerint van bőven olyan aki közel sem ilyen. Sajnos biztos vannak olyanok is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili szexpartner beszámolójáról


2024-05-24 11:59:16
Kiváló írás! Részletes és hangulatot kiválóan átadó beszi!
Lehet, új csillag jelent meg felettünk!

2024-05-24 08:41:00
Ez tetszik jó érzés volt benne lenni, ez általában így szokott lenni, persze vannak kivételek.

2024-05-24 08:25:31
Jár a gratuláció! 🙂

2024-05-24 05:13:28
Köszönöm a dicséretet! Rupert-nek meg szerintem pont ott van berepedve a kijelző a telefonon,ahol a "jól megírt" opció található. Valószínűleg ezért ad mindenkinek átlagos-t 😂😂😂😂

2024-05-24 00:32:23
Remekül megírt beszi, élvezet elolvasni. Részletesség oda varázsoltad az olvasót. lilli a képeken és ezek szerint a randikon is csodás lány, miden tiszteletet megérdemel 🌸🌷🌺 Köszi a beszit!
Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-05-08) : Finoman simogattam, csókolgattam őket, majd az ágyra feküdtünk ahol finoman a combomra dölve kezdett franciázni, lágyan kényeztette a makkot, közben finom kézmozdulatok, hogy fokozza az élményt. Kértem h cseréljünk, had nyalakodjak egy kicsit én is.

(2023-12-09) : Krémet használt hozzá, lentről haladva felfelé, egyáltalán nem volt erős, inkább simogatósnak mondanám, de jólesett minden érintés. A combom masszírozása esett a legjobban, itt már ébredt bennem a vágy

(2023-11-22) : Masszázs inkább simogatós, gyengéden erős, aki NDK-s úszónős svéd masszázst szeretne, annak nem itt a helye, menjen inkább thai masszőrhöz. Engem pont nem érdekelt ez az egész, mert vendéglátómmal masszázs közben egy jót beszélgettünk és ez többet ért.

nagyon jó: 4db
(2024-06-04) : Aztán védőt kértem amit nekem kellett felrakni, ezt nem értettem, mindegy. Majd jött a finom lovaglás, kifejezetten jól mozgott, érezte az ütemet, irányítható volt. Lassítást kértem, pózváltás, missziben gyönyörű ahogy látod Őt, a ciciket

(2024-05-31) : Érezni kezdtem lassan az energiát, partnerem ezt észrevéve egy újbóli francia leckével még rákeményített. Előkerült egy újabb gumi, most már iparkodtam hogy ne maradjak le a jóból, megkértem Lilit hogy félig feküdjön a hátára, úgy hogy popsiját tolja rám.

(2024-04-07) : Inkább franciás etapok voltak. Rövidebbek, majd felnézés. Jobban szeretem a folyamatos elnyújtottat. De az élmény így is rendben volt, mert a látvány és az érzés szuper.

: 4db
(2024-06-02) : Változatos tempóval lovagolt, hol rám simulva a nyakamra adott csókokkal, hol nagyobb tempóval a kezeire támaszkodva. Azt is kértem, hogy egészen üljön fel, így megcsodálhattam az egész testének a látványát. Mindeközben végig a szemembe nézett, jókedvűen mosolyogva facsart ki.

(2024-03-26) : Pici termetéhez mérten nem erős volt a masszázs, inkább lazító, kényelmes, relaxálós. Mindent megtett, hogy kedvezzen nekem, és jól masszírozott. Nagyon jó érzés egy ilyen szép lány érintése, és csúszkája.

(2024-03-06) : Krémet használt, ezzel gyúrta át a combomat, derekamat. Nem tudom mennyire volt szakszerű, de azért jól esett. Beszélgetést ő kezdeményezte, aminek nagyon örültem.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-06-17) : Reggel 9 körül beszéltük meg a randit 14:30-ra. Kérdeztem tőle hogy a 9-15 órás ráérés azt jelenti-e hogy 3-ig lehet maximum maradni