Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lili

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-09 21:55:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lili +36209941378 120112 erotikus masszázs

árrpi a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Hirtelen szabadult rám kis szabadidő, de nagyon kevés, így próba-szerencse alapon hívtam Lilit, egy picit azért reménykedtem, mert az adatlapján volt egy felkiáltójeles mondat, hogy még van szabad időpont, ezért biztat mindenkit, hogy próbálkozzanak! A telefonban elmondta a lényegre törő információkat, majd rákérdeztem a lényegre: tudnék-e nagyon rövid időn belül menni hozzá? Kellemes meglepetésként igen volt a válasz.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A tömegközlekedést választottam, gyorsan ott voltam, BKV-val nem lehet gond, a Forgách utcai metróállomástól pár perc séta. Van a közelben parkolási lehetőség, ami szerintem fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy modern, többemeletes társasház a cím. A lépcsőház bejáratánál telózás után megkaptam a bejutáshoz szükséges infókat. A lakás szalonként üzemel, több masszázs-szoba is van, a miénk tatamis volt egy kis oldalsó tükörrel. A fürdőszoba kádas, többféle tusfürdő is volt, bőséges volt a kínálat. Szájvíz és dezodor is biztosított.
Lili külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Ámulatba ejtően csinos, szexi lány fogadott. Majdnem azt írtam, hogy manöken típus, de a manökenek ugye általában magas termetűek, Lili inkább az alacsonyabb kategóriába tartozik, ráadásul nagyon kecses, formás idomokkal rendelkezik, azért nem nádszál típus. Tulajdonképpen pontosan úgy néz ki, mint a képeken, ami miatt megfogta a fantáziámat, szóval semmi csalódás nem érhetett. Bár a képei retusált címkével vannak ellátva, szerintem ez csak a tetkókra vonatkozik, mert módjával ugyan, de az van rajta, ami a képeken nem látszik. Semmi művi beavatkozás, természetes, telt keblek, formás popsi, csupasz punci! Korának megfelelően elbűvölő, igazi tini arc, gyönyörű zöld szem, szőkésbarna haj. Szerintem abban a szexi kétrészes fehérnemű-harisnya kombóban fogadott, mint a képeken.
1. Lili +36209941378 beszámoló Budapest 120112 erotikus masszázs
3. Lili +36209941378 beszámoló Budapest 120112 erotikus masszázs4. Lili +36209941378 beszámoló 2023-12-11 12:40:05 erotikus masszázs 1201125. Lili +36209941378 beszámoló 2023-12-11 12:40:05 erotikus masszázs 1201126. Lili +36209941378 beszámoló 2023-12-11 12:40:05 erotikus masszázs 120112
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Erre a program elején, a zuhanyozás után került sor. Szerencsére figyelembe vette a kérésemet, hogy nem szükséges sok időt szánni rá, mosolyogva megjegyezte, hogy ezt mások is mondták már, szóval nem ez volt a fő fejezet a randinkon. Krémet használt hozzá, lentről haladva felfelé, egyáltalán nem volt erős, inkább simogatósnak mondanám, de jólesett minden érintés. A combom masszírozása esett a legjobban, itt már ébredt bennem a vágy... Azért a hátam, lapockák, sőt a karjaim is megkapták ami jár, majd engedélyt kaptam hogy megfordulhatok. Levette a melltartóját, és jött egy csúszka...
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
A melleivel le-föl csúszkált rajtam, közben a popót markolásztam, finom csókokat loptam, illetve a nyakát puszilgattam. Amikor egészen lecsúszott, a cicijével a farkamat dörzsölte, nagyon izgató volt. A csúszka után levarázsolta magáról a bugyiját is, majd oldalára helyezkedve mellém feküdt, én kényelembe helyeztem magam, s a farkamat cirógatta, majd hirtelen a szájába vette. Megmondom őszintén, kicsit keveselltem az átmenetet, gyakorlatilag fél perc simi után máris a szájában volt a cerkám, és már az elejétől fogva gyors tempóban franciázott, de az érzés fenomenális volt. És ugyanilyen csúcs volt a látvány is, szopás közben a széttárt lábai között virított a puncija, neki is álltam a kézi kényeztetésnek, először a csiklót izgattam, majd a hüvelybe tévedt a középső ujjam, és lassú, majd közepes sebességgel haladt az ujjam be és ki. Lili szájában közben az intenzív tempó hatására csúcsközeli állapotba kerültem, így kértem egy kis szünetet. Pihenésképpen a hátára fektettem, majd a lába közé bújtam, hogy én is franciázhassak neki. Először csak puszilgattam körülötte, majd a csiklóját is, aztán a nyelvem következett. Fokozatosan gyorsuló tempóban kényeztettem Lilit, de azt valahogy éreztem, hogy nem fogom tudni elrepíteni, így nem vittem túlzásba a dolgot. Utána én csúszkáltam Lilin, a farkam a hasán ficánkolt, közben csókolgattam ahol csak értem, majd följebb haladtam, és a farkammal a ciciket dörzsöltem, ez a program egyik legizgalmasabb része volt, ahogy a kemény farkammal a bimbókat masszírozom. Adtam még néhány szopogatós puszit a ciciknek, majd hanyatt feküdtem, hogy ismét Lili érvényesüljön. Ismét a forró szájába vette a velem egykorút, annyira izgató volt, hogy néha megint meg kellett állítanom (nem csak az érzés, de a látvány is csodás volt, amiben a tükör is segítségemre volt), de mivel az idő sajnos gyorsan haladt, így eljött az idő, amikor nem volt visszaút, és hatalmasat élveztem a szájába, csodás happy finish volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendezve, alapjában azt mondanám, hogy pesti átlag, de miután az nfvsz, ujjazás és csók is extrának számít, ha valaki mindhármat igénybe veszi (mint például én is mindet kértem), már átlag fölöttivé megy a rózsák száma, igaz, Lili is bőven átlag feletti teremtés. Ő egy igazi kincs! Azért a csókkal kapcsolatban van hiányérzetem, őszintén szólva vannak hölgyek, akiknél még felár nélkül, alapból is jóval szenvedélyesebb, mélyebb csókolózásban volt részem, de ezt a visszafogottságot betudom a korkülönbség okozta távolságtartásnak.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Fantasztikus másfél órát töltöttem Lilivel, bebizonyosodott a tippem, amit a képek alapján állapítottam meg: ritka szexi, csoda szép lány, ha ilyen gyönyörű hirdetőre bukkan az ember, érdemes azonnal felkeresni, ki tudja meddig lehet még hozzá szerencsénk! Saját bevallása szerint is új még az oldalon, kb. 3 hete van itt, ami egy picit talán érezhető is volt, de szerintem ez természetes. Az pedig különösen jólesett, hogy bár többször is szünetet kértem, de ő ezt tolerálta, megértette hogy nem akarok kétszeri élvezést, csak egyszer, a legvégén, szóval kellemes élménnyel gazdagotam!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról


2024-01-05 19:54:39
Ugyan elég részletes beszámolót olvastam de semmi extra nem volt benne

2023-12-27 17:01:03
..az nem tűnt fel hogy nem azzal beszéltél akihez mentél?

2023-12-27 16:42:10
Minden információval ellátott színes gördülékeny a hozzáállást a hölgynek jól le festi a dilemmák eloszlatása rá is alkalmas

2023-12-12 05:34:05
Ez a beszámoló részemre eldöntötte azt amire eddig bizonytalankodtam. Igaz tökéletes írás nincs, itt is csak az volt a problémám hogy nem én éltem át ezt a találkozót. Köszi hogy megírtad!

2023-12-11 22:39:35
Mindenre kiterjedő, alaposan, jól megírt beszámoló. Köszönöm, hogy megosztottad!
Mutasd mindet