A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Lexi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-02 07:42:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lexi +36701688686 121671 szexpartner

Donhuan17 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Lexi hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
>Régről ismerem.Visszatért legnagyobb örömömre.:)Telón előző nap hívtam,akkor mondta kemény asszonyos határozottsággal,h másnap,aznap reggel hívjam,ha akarok valamit.:DÉrtettem főnökasszony,és úgyis tettem másnap reggel,majd tali.:)Rákérdeztem a matekra nem változott,a régi maradt.
Megközelítés
>Kondorosira merőleges pivel kell megszorozni,és kijön a házszám,lépcsőház.:DEgy lyukkal arrébb rendel a Drágám,mint előtte.Parkolás ingyenes.Helyet keresni kell.
Helyszín
>Minden okés ilyen téren.Belépsz cipő le.Kisszobába be.Nagyon kicsi szoba van most.Ventillátorral.Van szék is fáradt orálbajnokoknak,mint én.Fényt itt is varázsoltunk.Tisztaság oké.Fürdő mindennel felszerelt.Választék is van.Ágy itt is nyekeg,dehát ki költene rá,nemigaz?:DD
Lexi külseje
>Fiatal.Kor rendben.Súly rendben.Ápolt,jó illatú leányzó.Tetkók vannak régebbről,de még nincs túltolva.:DAz a fajta kis "töltött galamb" típus,aki az orálban jó szokott lenni,tapasztalataim alapján.Kedves.Kedvenc mondatom tőle:"amit csak szeretnél":))
1. Lexi +36701688686 beszámoló Budapest 121671 erotikus masszázs
3. Lexi +36701688686 beszámoló Budapest 121671 erotikus masszázs4. Lexi +36701688686 beszámoló 2024-06-03 07:14:47 erotikus masszázs 1216715. Lexi +36701688686 beszámoló 2024-06-03 07:14:47 erotikus masszázs 1216716. Lexi +36701688686 beszámoló 2024-06-03 07:14:47 erotikus masszázs 121671
Action
>Szükséges információk megadása után felkullogtam a tetthelyre lifftel.Itt már eltévedtem.:DSegített,és nem lett ideges tőle..:)Belépve puszi satöbbi.Matek átadása a szobában.Tisztálkodás,és belecsaptunk a lecsóba.:)Csók tudtam,h nincs,nem is ezért megyek hozzá,azért a kilenc kerbe járok Törpillámhoz meg Pocahontashoz.:DKis gyurmázással kezdtem vele,nem szeretem,ha egyszerre xopják.Majd leült az ágy szélére és jött az első osztályú barátnős orál,méghozzá nagy szorgalommal.Érdekes a technikája.Szemkontakt is van ha szólsz neki.Zsákot is kényezteti,oltári finoman.Kértem mélytorkot is extrába,az olyan barátnős,de lennt is tudja tartani.Nem tudom a nyelvével,mit csinál közben de nagyon jó érzés a makkomnak.Én pofáztam neki végig,elviselte!:DEzt jó darabig nyomattam vele,majd kértem egy kis lovaglást hirtelen ötlettől vezérelve.Nagyon jó benne.Közepesen szűk.Majd hátulról adtam neki keményen,megjött a hangja is,itt már szólt h fáj neki.Itt is Csődőrnek éreztem magam hirtelen,mint az "Angel" utcában később.Majd úriember lévén visszatértünk a csodás franciskára.Végig nyomta,nagy szorgalommal.Örültem neki.:)El is fáradtam,és sajnos elkövettem azt a nagy hibát,h túltoltam az időt,és már nem bírtam elélvezni sehogy,bárkire gondoltam is vagy bármi...:DDIdőm lejártával távozás.Nincs TP.
Elszámolás
>Van egy alap.Arra megy a mélytorok v más extra ami darabja egy Széchenyi minusz 1.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
>Szuperul éreztem magam.Dehát én tudtam,h miben jó és azt kértem tőle.:)Anno még mikor bálba jártam fiatalon,akkor volt egy ilyen csaj a faluban,kis dundi,aki ilyen jól gyógyított szájjal....:DD Harminc éve csajozok,ez az oldal még nem is létezett,de ki merem jelenteni,h orálban legjobbak többségében az ilyen kis molett Hölgyek!:))Ajánlom őt orálfanoknak,sexben átlagos.:))

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lexi szexpartner beszámolójáról


2024-06-03 08:40:28
szegény lányok..ezerrel..nem szép!

2024-06-03 07:43:18
Ez a mások beszi amit most olvasók tőled egymás után. Mindkettőre jót adtam, de azért néhány gondolatom megosztanám. A ,,vok" nem túl menő. Aztán írod, hogy ,,nagy" vagy, mégis tolod ezerrel a lányoknak!? Ennyi.
Mutasd mindet

FunkciókLexi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-04-22) : Ez után ágyra ült és kezelésbe vettem a farkamat. Lassan az ágyra feküdtünk és így csókolgattam végig testét, haladva a kis barlanghoz. Itt sokáig elidőztem, nyaltam, ujjaztam, néha hagytam ő is szopjon egy kicsit.

felejthetetlen: 4db
(2023-03-18) : Majd következett a régóta várt francialecke. Lelkes tanulónak bizonyultam, Lexy pedig tehetséges és odaadó tanárnak. Ismét teszteltük az ágy tűrőképességét. Már az előző menet alatt is panaszosan nyikorgott, de amikor Lexy meglovagolt,

(2022-02-25) : Jó érzés volt, nem rohant, nem kapkodott, nem cibálta, hanem érzéssel játszadozott vele. Kis idő után viszonoztam kedvességét és megízleltem odalent. Igazi barátnős punci, édes, kissé szűk, élmény volt nyalni is. Ténykedésem közben többször jelezte, hogy ha mást szeretnék vele, akkor hajrá :) nem is kellett túl sokszor mondania, az oralizálást megszakítván, kaptam egy finom, szájjal elvégzett meggumizást.

(2021-07-07) : Megkértem üljön az arcomra, hogy kényeztetni tudjam kis puncikáját. Most is ha rágondolok, valami elindul lent, délen. Ténykedésemet élvezte, de szerintem nem élvezett el. Szereti a franciás kényeztetés, de igazán a kufirculás jön be neki. Remélem igazam van és jól érzem. Annyira kinyaltam, hogy estére még az állkapcsomat is éreztem.

nagyon jó: 19db
(2023-07-05) : A menü innen már ismert volt. Ágy szélére leülve szopizott nekem, ami fantasztikus, jó beveszi, szinte eltüntette az ekkor már erekkel duzzadó farkamat. Közben simogattam, punciját kutattam.

(2023-04-17) : Újaztam, nyaltam, ő szopizott. Lassan vegyvédelem is felkerült és egy jót lovagoltunk. Hamar hatalmasat élveztem. Pihenést egy masszással végeztük részemre. Nem sokára megkérdeztem, hogy érzem, mehet a 2.kör.Puding próbája....

(2023-03-13) : Mikor már jó nedves lett, gumi fel és meglovagolt. Fantasztikus volt látni ahogy lovagol rajtam, közben én a melleit fogdostam, nyaltam. Hamarosan ürült a tár a gumiba.

: 13db
(2024-05-10) : Nem sokára az ágyra ült és fantasztikus franciába részesített. Mivel átlagos mérettel vagyok megáldva, hamar eltűntette szájába duzzadó hímtagomat. Nem felejtette ismét a golyókat is kényeztetni.

(2023-03-31) : Édes puszik,ölelés,úgy ahogy azt kell.Leraktam a mérföldjáromat,aztán be a szobába.Ajándékot átadtam,nem kérte előre,én így szoktam.Székre a textiliák,közben kommunikáció.én tisztálkodi,majd uzsgyi vissza.Picit vizesre hagytam a Brét,majd megkértem törölgesse meg nekem szárazra türcsivel.

(2023-03-07) : .A másfél órát az én kéréseimnek megfelelően töltöttük több pózt váltogatva talán néha tul gyorsan is miattam de teljesen kedves és kommunikatív volt végig.Ami még tetszett hogy nem játsza meg magát feleslegesen ha valami jó neki azt tényleg jelzi és hallatja azonban nem akar Oscar díjat nyerni.

lehetne jobb: 1db
(2023-04-28) : Belépve azért hümmentettem egyet, de éhes voltam maradtam, viszont felmérve a “kihivást” inkább a franciás programot preferáltam, azt is inkább úgy, hogy nyaktól felfelé legyen meg az optika. NF, nna, abban nem volt hiba, kitartóan dolgozott mind a két körben.

egyeztetési probléma: 1db
(2021-05-31) : Bejutottam és ő is van a képeken. DE! Az adatlapján nincs feltüntetve, hogy lenne tetkója. Sajnos én nagyon viszolygok a tetoválásoktól, el nem bírom viselni őket. Lexi pedig van szépen. Nem 1-2 kicsi, hanem szép nagyok. Mikor megláttam, kivert a víz. Mondtam neki, hogy ezt igazán kiírhatta volna az adatlapjára, mert akkor akármilyen szép, biztosan nem hívom fel.