A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Leóna

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2016-04-02 06:49:35

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Kedves!
Köszönöm:) Örülök, hogy jól érezted Magad:), én is jól éreztem magam Veled!
Bármikor várlak szeretettel:)
Sok puszi Leonka

Beszámoló Leóna +36702683024 78402 szexpartner

degu a 2016-03 hónapi randiján történteket írta meg Leóna hirdetővel
Egyeztetés
III. kerületben kerestem valakit. Nem túl régóta jelent meg ezen az oldalon a hirdetése de már legalább egy beszámoló is felkerült ami pozitív képet festett róla ezért is döntöttem úgy hogy szerencsét próbálok, be volt jelölve, hogy aznap elérhető.
Délután hívtam, telefonon könnyen elértem és épp szabad volt így tudtam is menni a randira. Kedves hangja volt, részletesen ecsetelte a lehetőségeket.
Megközelítés
Számomra könnyű volt odatalálni mert ismert környék, de másnak sem lesz gondja az odatalálással. Nekem még ráadásul útba is esik. Árpád híd budai hídfőjétől nem túl messze van. Sajnos a parkolás már nem ingyenes, de helyet azért lehet találni bár nem túl sok az ürs hely de azért van.
Helyszín
Szentendreivel párhuzamos 10 emeletes panel egy felsőbb emelete. A fürdő rendben van a célnak megfelel. A szobában nagy franciaágy van, ruhának egy szék van rendszeresítve de van fogas is.
Leóna külseje
.Leóna a képeknek megfelelő alakú, magas csinos, klassz nő, szuper testtel, nem túl nagy cickókkal. Kisugárzása nagyon pozitív, arcra is helyes, nincs miért aggódni, hogy nem arcképpel hírdet de persze ez egyénje válogatja kinek mi jön be.
1. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 78402 erotikus masszázs
3. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 78402 erotikus masszázs4. Leóna +36702683024 beszámoló 2016-04-02 06:49:35 erotikus masszázs 784025. Leóna +36702683024 beszámoló 2016-04-02 06:49:35 erotikus masszázs 784026. Leóna +36702683024 beszámoló 2016-04-02 06:49:35 erotikus masszázs 78402
Action
Lépcsőház előtt telefon majd kód és emelet megadása után bejutás és lifttel fel a magasba. Rács van a folyosó ajtón ami érkezésemkor nyitva volt és Leóna már nyitotta az ajtót. Fehérneműs szerelésben fogadott lábán magassarkú volt amiben még magasabb is volt mint én. Nagyon dögös volt így nem volt kérdés, hogy maradok-e. Egyből puszival fogadott, megkért, hogy cipőt az előszobában vessem le majd irány a szoba. Ruhák levetése után irány a fürdő. Mivel tényleg dögös a csaj, isteni hátsója van ezért már állt is a cerkám mint az állat. Mivel mos csak egy franciára mentem elhelyezkedtem az ágyon kényelmesen majd jött ő is. Nem rögtön ott lent kezdte, hanem végigpuszilta, simogatta testem fentről lefele és csak azután cuppant rá a már álló ezredesre úgyhogy állítgatással már nem volt gondja. Hamar eltüntette az ezredest tövig, a mélytorok az teljes mélytorok se csalás se ámítás, Változatosan csinálta, sokszor hosszasa mélytorokkal ami a kedvencem és ráadásul nagy beleéléssel. Egy darabig élveztem a mennyország kapuját de persze nem lehetett a végtelenségig bírni így hatalmasat élveztem a torkára. Ezután se szaladt sehová se, hanem még egy picit kényeztetett. Kellett egy kis idő mire magamhoz tértem. A lelkesedés, beleélés az egész végig kitartott, semmi jele nincs a belefásulás, csak legyünk túl rajta hangulatnak. Még öltözés közben is kaptam ölelést tőle :)
Elszámolás
Az elején kérte, a piaci átlag de nagyon jó érték aránnyal. Bár azt hozzá kell tennem, hogy én csak a franciát próbáltam, arról tudok nyilatkozni.
Rózsacsokor
degu nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mindenkinek csak ajánlani tudom, fantasztikus nő, szuper kisugárzással. látszik rajta, hogy szereti amit csinál. Biztos visszamegyek még hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Leóna szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLeóna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 12db
(2022-07-07) : Ahogy bimbómat szopogatta farkam egyből reagált. Ő pedig azonnal átpártolt. Nem sokat töprengett. Megfelelö nyalakodást követően torokra vette farkamat. Isteni a szája. Közben, majd el felejtettem folyamatosan dorombol mint macska a tejfölös bödön fölött. Lehetett közben cicikkel, popsival, sőt még a puncival is foglalkozni. J

(2021-08-29) : Majd elém térdelt és lassan izgatóan a szájába vett miközben kezeivel tovább simogatott.Barátnősen kezdte lassan érzékien ,nyálasan majd fokozatosan lett belőle mély torkosan kicsit pornós elemekkel tarkított szopás.Valahogy az ágyra keveredtünk ahol további csókokkal halmoztuk el egymást, miközben kézzel izgattuk egymást.

(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

nagyon jó: 13db
(2023-10-21) : Aztán letérdelt elém és egy igazi mélytorkos szopást kaptam ,teljesen eltűnt a hímtagom a szájában ,jó sokáig lenn tartotta.Nagy élvezettel néztem és a szép nagy melleit markolásztam közben.

(2023-07-14) : A masszázs után mellém feküdt és csókolózással, simogatásokkal és kölcsönös franciával ismét harcképessé varázsolt. Majd gumi és ismét végig mentünk az előzőekben említett pózokon

(2023-07-04) : Amikor Leóna volt rajtam, akkor kezdett lefelé haladni testemet végig csókolgatva amíg le nem ért a lábaim közé, ahol először nyalakodott, majd elkezdett franciázni. Pár másodperc múlva meg is mutatta mélytorkos tudását, farkamat teljes egészében elnyelte.

: 20db
(2023-10-16) : Eszméletlen jó volt ahogy teljesen eltüntetett, közben rámnéz és örömmel Fogadja a dicséreteim! Elég sokáig élveztem igy de a lábaim kezdtek gyengülni, ezért hanyatt fektettem és úgy adtam újra a szájába.

(2023-08-08) : Az ágyon megragadtam a lehetőséget, hogy tüzetesebben felfedezzem a testét, így néhány csók után elindultam lefelé, ahol jól fogadta ténykedésem és kezével instruálta fejem a cél felé. Egy idő után helycsere következett és felettem áthajolva mutatta be francia tudását, miközben kezemmel továbbra is teljes testét elérve tudtam kényeztetni. Szájában teljesen eltűntem és sokszor feszítette a határig a húrt, melyet mindig pajkos mosollyal fogadott.

(2023-07-04) : A franciája valami csodálatos! Ahogy a szájával kényeztette a farkam, azt tanítani kellene a fiatalabbaknak. Teljesen beveszi, az egész farkamat kényeztette, nemcsak a végét. A mélytorok valóban az. Átlagnál picit nagyobb a méretem, de simán eltüntette a szájában a teljes farkamat.