Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Leóna

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-02-13 10:50:57

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm:)
Várlak szeretettel vissza 😘

Beszámoló Leóna +36702683024 120640 szexpartner

Egy_Magyar_Úr a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Leóna hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon beszéltünk, kedves hangja magával ragadott. Készségesen mindent elmondott amire kíváncsi voltam, közeli időpontot meg is tudtunk beszélni. minden gördülékenyen ment elsőre.
Telefont ő kezeli, ahogy érzékeltem nem társaságban dolgozik, mindent ő menedzsel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
3. kerület, Flórián tér, ennél frekventáltabban nem is lehetne. Autóval a társasház sorában meg lehet állni, nekem nem sikerült a ház előtt, de kis séta nem árt... Fizetős a parkoló. Társasházi sor utolsó panel háza (Nem a hosszú sorháznak, hanem a másik oldalon, az üzletközpont mellett)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tízemeletes panelház sokadik emelete, nem kell bemutatni. A lakás nagyon rendezett, tiszta, szellős (panelhez képest) Az előszobában volt hely levetkőzni, pedig 2nm-nel nem nagyobb, illetve a fürdő is rendezett, tiszta. A dolgozó szoba már tágasabb volt, fotel, illetve ágy. Szép, igényes bútorok. Ha tippelnem kellene itt is lakik, otthonos volt.
Leóna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tiniket meghazuttoló teste van. Ilyen feszes testet, még 20 éveseknél sem látni, nincs egy deka felesleg sem rajta. Mellei mint 2 Gagarin tornyosultak ki a fehérnemű alól, magas sarkúban várt, bár ő maga sem alacsony, szerintem így még magasabb is volt nálam, viszont a mellek így már az ajtóban kellemesen szemmagaságba tolódtak :)
Arca kellemes volt számomra, ott figyelhető meg az egész testén hogy nem 20 éves.
1. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 120640 erotikus masszázs
3. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 120640 erotikus masszázs4. Leóna +36702683024 beszámoló 2024-02-13 18:21:24 erotikus masszázs 1206405. Leóna +36702683024 beszámoló 2024-02-13 18:21:24 erotikus masszázs 1206406. Leóna +36702683024 beszámoló 2024-02-13 18:21:24 erotikus masszázs 120640
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Leóna nagyon közvetlen hölgy, hamar sikerül vele szinkronizálódni.
Érkezésemkor ahogy már írtam a picike előszobában várt, szexi fehérneműben, magas sarkúban, ami nagyon tetszett, hosszú lábait, és feszes melleit kiemelte. Tudtam megérkeztem ahová vágytam :)
Dolgozó szobába bekísért, pár szót váltottunk, de őszintén semmire nem tudtam értelmesen, összeszedetten válaszolni, kicsit zavarban voltam, egy dögös nő állt előttem fehérneműben. Valami retardáltnak tűnhettem.
Szerencsére profi a hölgy, oldotta a hangulatot. Zuhanyozóba elkísért, ő már frissen várt, nem csatlakozott. Végeztem, majd vissza hozzá.

Az ágyon várt, magához hívott, és a maradék törölközőt segitett levenni. Simogatta a lábam, testem, és óvatosan a farkamat is. Nagyon tetszett, ott álltam előtte, a farkamat keményre simogatta, és elkezdett franciázni. Inkább porszívózni. Átlagos vagyok, teljesen eltűntem a torkában, és csak percek múlva került elő, teljesen kisajátította. Kaptam mindent, istenien franciázik, eltűnteti, mélytorkozik, golyókat nyálasan nyalogatja. Nem volt választásom, teljesen kisajátította a farkam. Nem akartam azonnal elmenni, kértem, hogy keressünk óvszert is, hogy meglovagolhasson, lássam a mellek ringását is. Levegőhöz jutottam pár másodpercig, míg gumit keresett, de olyan gyorsan rám varázsolta, hogy észbe sem kapta.
Kedvesen mosolygott, mondta is, hogy szép farkam van, pont neki való, és már nedves nagyon.
Gondoltam én is a punciját megkóstolom, de önző voltam, és annyira magával ragadott a szopás, hogy csak benne akartam lenni. Hagyat feküdtem, pillanat alatt rámvarázsolta magát, és mint egy akrobata lovagolt rajtam. Mondjuk nem volt sok idő sajnos, elég hamar végem lett a szűk meleg lucskos punciban, miközben a mellek csapdosták az orromat...

Sajnálta is, hogy nem ment tovább, szimpatikus vagyok neki, szívesen élvezett volna még egy kicsit :)

3ö perces ismerkedésre mentem, az idő könyörtelenül lejárt, de tuti megyek a hetekben újra
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején, mivel még nem ismertük egymást, így mindenki nyugodtabb volt. Természetesen történt, leraktam a szobában. Minden forintot megér a gyönyörűség.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hatalmas technika, tudás, kedvesség, és szeretet van benne. Kérek mindenkit szeretettel álljon hozzá, és meghálálja. Teste isteni, francia fenomenális, a szex pedig gigantikus. Csak ajánlani tudom

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Leóna szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLeóna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 11db
(2022-07-07) : Ahogy bimbómat szopogatta farkam egyből reagált. Ő pedig azonnal átpártolt. Nem sokat töprengett. Megfelelö nyalakodást követően torokra vette farkamat. Isteni a szája. Közben, majd el felejtettem folyamatosan dorombol mint macska a tejfölös bödön fölött. Lehetett közben cicikkel, popsival, sőt még a puncival is foglalkozni. J

(2021-08-29) : Majd elém térdelt és lassan izgatóan a szájába vett miközben kezeivel tovább simogatott.Barátnősen kezdte lassan érzékien ,nyálasan majd fokozatosan lett belőle mély torkosan kicsit pornós elemekkel tarkított szopás.Valahogy az ágyra keveredtünk ahol további csókokkal halmoztuk el egymást, miközben kézzel izgattuk egymást.

(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

nagyon jó: 14db
(2024-01-28) : Ebben a pillanatban mondtam azt, hogy ma csak szopatás lesz, hiszen ezt ki kell élveznem. Szóval elöszőr ágy szélén ülve előtte álvva szopattam, majd onnan letérdeltettem és úgy folytatta. Onnan visszatért az ágy szélére és a kezeit a popómra tette és húzta magát a hasamra. Egyszerűen zseniális érzés volt, mert régen kaptam ilyen leckét egy hirdetőtől. Amikor éreztem, hogy vége az első körnek, kérdeztem, hogy hova mehetek, és kérte hogy legyen arcra. Mondom nekem is megfelel.

(2023-07-14) : A masszázs után mellém feküdt és csókolózással, simogatásokkal és kölcsönös franciával ismét harcképessé varázsolt. Majd gumi és ismét végig mentünk az előzőekben említett pózokon

(2023-07-04) : Amikor Leóna volt rajtam, akkor kezdett lefelé haladni testemet végig csókolgatva amíg le nem ért a lábaim közé, ahol először nyalakodott, majd elkezdett franciázni. Pár másodperc múlva meg is mutatta mélytorkos tudását, farkamat teljes egészében elnyelte.

: 22db
(2023-10-21) : Aztán letérdelt elém és egy igazi mélytorkos szopást kaptam ,teljesen eltűnt a hímtagom a szájában ,jó sokáig lenn tartotta.Nagy élvezettel néztem és a szép nagy melleit markolásztam közben.

(2023-10-16) : Eszméletlen jó volt ahogy teljesen eltüntetett, közben rámnéz és örömmel Fogadja a dicséreteim! Elég sokáig élveztem igy de a lábaim kezdtek gyengülni, ezért hanyatt fektettem és úgy adtam újra a szájába.

(2023-08-08) : Az ágyon megragadtam a lehetőséget, hogy tüzetesebben felfedezzem a testét, így néhány csók után elindultam lefelé, ahol jól fogadta ténykedésem és kezével instruálta fejem a cél felé. Egy idő után helycsere következett és felettem áthajolva mutatta be francia tudását, miközben kezemmel továbbra is teljes testét elérve tudtam kényeztetni. Szájában teljesen eltűntem és sokszor feszítette a határig a húrt, melyet mindig pajkos mosollyal fogadott.