Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
anita08(45+)
Budapest XIV.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Leóna

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2023-10-16 13:56:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm:) Várlak szeretettel vissza:)

Beszámoló Leóna +36702683024 119581 szexpartner

Jimmy09 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Leóna hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Hét közepén hívtam, elsőre sikerült elérnem, hamar felvette és sikerült szombatra időpontot egyeztetnünk ami mindkettőnknek megfelelt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Flórián tér mellett, én autóval érkeztem volt parkoló bőven de ha tömeggel is könnyen oda talál az ember.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Érkezés után hívtam, elmondta amit kellett és pikk-pakk fenn is voltam a lakásnál.
Átlagos kisebb panel lakás de teljes a tisztaság minden rendezett. A fürdő sem tágas de egy zuhanyzáshoz pont elég, volt hely jópár féle tusfürdőnek is!
Nagyobb ágy a szobában a ruháknak is van hely, kényelmesen le lehet vetkőzni.
Leóna külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Egy nagyon dögös csipkés bodyban fogadott, hatalmas mosollyal! Azt kapod amit a képeken látsz,magas, nagyon formás nő, fantasztikus szilikon mellekkel,markolni való fenékkel! Az arca korának megfelel,szép fogak,vidám szemek,nem fog csalódni senki. A testén nem fog az idő, a harmincasok nagy részét kenterbe veri!
1. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 119581 erotikus masszázs
3. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 119581 erotikus masszázs4. Leóna +36702683024 beszámoló 2023-10-16 16:33:28 erotikus masszázs 1195815. Leóna +36702683024 beszámoló 2023-10-16 16:33:28 erotikus masszázs 1195816. Leóna +36702683024 beszámoló 2023-10-16 16:33:28 erotikus masszázs 119581
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Belépés után bemutatkoztunk, puszik, majd bekisért a szobába. megmutatta hol vetkőzhetek,gyorsan neki is láttam. közben megdicsérte a tetoválásaim és én is őt.
Az alsóm még magamon hagytam,amire kacéran rá is kérdezett de mondtam neki hogy meghagyom meglepetésnek.
Elkisért a fürdőbe,kaptam törölközőt,megköszöntem és mondtam hogy sietek vissza. Gyorsan és alaposan meg is oldottam majd némi szájvíz után már indultam is a szobába.
Mosolyogva várt,még a fogadó szettben,örült hogy végre mindent láthat. Ahogy közeledtem felé, ő felém lépett és egyből megcsókolt! Finom igazi csókok voltak teljes nyelvhasználattal. Nagyon jól esett,ahogy hozzám bújt, simogatott közben. Nem bírtam sokág én is elkezdtem felfedezni a testét, miközben finoman nyaltam a nyakát simogattam a testét azokat a csodás melleit. Ezt ő is viszonozta majd a farkam után nyúlt ami már javában keményedett,elkezdte simogatni és dicséretek közben nemsokára már a szájában voltam. Nagyon profin kezdett kényeztetni,lassan kezdett de hamarosan már tövig bekapta és lennt is tartotta!Kezdtem beindulni,kihámoztam a ruhájából,markoltam a melleit de eközben sem hagyta abba áldásos tevékenységét sőt, finoman én is toltam, mozogtam a szájában,olyankor még a torkát is érezhettem! Eszméletlen jó volt ahogy teljesen eltüntetett, közben rámnéz és örömmel Fogadja a dicséreteim! Elég sokáig élveztem igy de a lábaim kezdtek gyengülni, ezért hanyatt fektettem és úgy adtam újra a szájába. Ez is fantasztikus látvány volt ahogy teljesen magába szív,közben simogatja a combom,hasam.Ebben a pózban én is jobban hozzá fértem,simogattam a fazonra igazított puncit (gyerekkorom óta nem találkoztam ilyennel,szép emlékeket hozott) ami már igazán forró és nedves volt! Szerettem volna megkóstolni,aminek őszintén megörült! Nagyon szép és finom is volt a puncija,igyekeztem minden tudásom bevetni. Húzta a fejem az ölébe,szorított a combjaival,nyögdécselt és úgy tekerte a csípőjét hogy esélyem se legyen hibázni! Sokáig voltunk így de nem bántam mert éreztem hogy élvezi! De már nagyon kívántam,feltérdeltem és gumit kértem. Missziben kezdtünk finoman csúsztattam be,lassan kezdtünk de bíztatott és elég temmpósra váltottunk,én faltam a melleit,nyakát és persze folyamatos csókok. Idővel kértem had támadjak hátulról,azt a látványt semmiképp nem akartam kihagyni! És milyen jól tettem! Nagyon éreztük egymást úgy,tolta rám magát,körözött a fenekével,én meg toltam neki tövig ahogy csak tudtam. hol gyorsabban hol lassabb de határozott mozdulatokkal igyekeztem a kedvére tenni, hamár nekem olyan jó. Néha előre nyúltam,felhúztam magamhoz,markoltam a mellét,csókokat váltottunk,teljesen benne vagyok ő pedig tekergett rajtam! Végül a hasára feküdt,így még feszesebben éreztem. Minden maradék energiám bele adtam és végül így élveztem el, hörögve, gumiban,szorosan benne!
Egy darabig még így maradtunk amíg meg nem nyugodtam. Megtörölgetett,hanyatt dőltem pihenni, ő hozzám bújt és még így beszélgettünk kicsit.
Az egy óra el is telt,remegő lábakkal felöltöztem, egy búcsúcsók,pár simogatás és indultam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem kértem extrát, teljesen elég számomra ami az alapjában van. Nekem teljesen megérte,nagyon jó élmény volt vele!
A rózsákat az előszobában tettem le mielőtt felvettem volna a cipőm.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Már a folyamatos mosolyával kedvességével megvett, a teste és technikája,lendülete is megfogott. Szerintem erősen ajánlott, én még biztos találkozok vele!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Leóna szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLeóna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 11db
(2022-07-07) : Ahogy bimbómat szopogatta farkam egyből reagált. Ő pedig azonnal átpártolt. Nem sokat töprengett. Megfelelö nyalakodást követően torokra vette farkamat. Isteni a szája. Közben, majd el felejtettem folyamatosan dorombol mint macska a tejfölös bödön fölött. Lehetett közben cicikkel, popsival, sőt még a puncival is foglalkozni. J

(2021-08-29) : Majd elém térdelt és lassan izgatóan a szájába vett miközben kezeivel tovább simogatott.Barátnősen kezdte lassan érzékien ,nyálasan majd fokozatosan lett belőle mély torkosan kicsit pornós elemekkel tarkított szopás.Valahogy az ágyra keveredtünk ahol további csókokkal halmoztuk el egymást, miközben kézzel izgattuk egymást.

(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

nagyon jó: 13db
(2023-07-14) : A masszázs után mellém feküdt és csókolózással, simogatásokkal és kölcsönös franciával ismét harcképessé varázsolt. Majd gumi és ismét végig mentünk az előzőekben említett pózokon

(2023-07-04) : Amikor Leóna volt rajtam, akkor kezdett lefelé haladni testemet végig csókolgatva amíg le nem ért a lábaim közé, ahol először nyalakodott, majd elkezdett franciázni. Pár másodperc múlva meg is mutatta mélytorkos tudását, farkamat teljes egészében elnyelte.

(2022-07-12) : Egy idő után szép fokozatosan lejjebb ereszkedett, majd térdre rogyva a szájába vett. Nem kapkodta el, finoman végigsimított a nyelvével, majd kicsit mélyebbre engedte. Túl sok idő nem telt el és az ágyra heveredtünk. Egy-két nyalintás után úgy tüntetett el a szájában tövig, hogy nem akartam hinni a szememnek,

: 21db
(2023-10-21) : Aztán letérdelt elém és egy igazi mélytorkos szopást kaptam ,teljesen eltűnt a hímtagom a szájában ,jó sokáig lenn tartotta.Nagy élvezettel néztem és a szép nagy melleit markolásztam közben.

(2023-08-08) : Az ágyon megragadtam a lehetőséget, hogy tüzetesebben felfedezzem a testét, így néhány csók után elindultam lefelé, ahol jól fogadta ténykedésem és kezével instruálta fejem a cél felé. Egy idő után helycsere következett és felettem áthajolva mutatta be francia tudását, miközben kezemmel továbbra is teljes testét elérve tudtam kényeztetni. Szájában teljesen eltűntem és sokszor feszítette a határig a húrt, melyet mindig pajkos mosollyal fogadott.

(2023-07-04) : A franciája valami csodálatos! Ahogy a szájával kényeztette a farkam, azt tanítani kellene a fiatalabbaknak. Teljesen beveszi, az egész farkamat kényeztette, nemcsak a végét. A mélytorok valóban az. Átlagnál picit nagyobb a méretem, de simán eltüntette a szájában a teljes farkamat.