Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Leóna

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2023-08-08 08:31:50

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm!
Várlak szeretettel vissza:)puszillak

Beszámoló Leóna +36702683024 118922 szexpartner

DrBtraS a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Leóna hirdetővel
perfekt alak
feneketlen mélytorok
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az egyeztetés WhatsApp-on zajlott, pár üzenetváltás keretén belül. Nagyon gyors és kedves válaszokkal fogadta a megkeresésemet. Elsőre sikerült közös metszetet találni a naptárban, bár tény, hogy ~fél héttel a találkozó előtt zajlott a beszélgetés. A randi előtti (munka)napon még egy utolsó megerősítést kellett hagynom, ahol egy végső pecsét került a dátumra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Flórián tér környékéről lévén szó, elég könnyen megközelíthető és megtalálható a helyszín. BKV szempontjából a kötöttpályás közlekedés talán a leginkább célravezető, viszont aki autóval érkezik sem fog végtelen parkolási krízisbe bonyolódni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszínre érkezve csörgetés után kaptam a bejutáshoz instrukciókat. Egy gyors liftezés után nyitott ajtó mögé bújva várt Leóna. A lakásban egyedül fogadt, így a diszkréció és nyugalom teljes mértékben adott. A fény viszonylag nagy mennyiségben jut be a szobába az ablakokon át és a randi idejére sem volt sötétítés, így teljes "megvilágítás" mellett lehetett Leóna társaságát élvezni. Alapvetően minden rendezett és tiszta, van hely öltözködésre és tiszta törölközők tömkelege áll rendelkezésre. A fürdőszobába a berendezés mellett leginkább lapjával lehet beférni, de abszolút tiszta és célnak megfelel - tusfürdők hada közül lehet válogatni.
Leóna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Az ajtó mögött egy mosolygós, szexi, magas hölgy fogadott egy pántos, combfixes - gyakorlatilag semmiben. Az öltözet csak fokozta a megszeppenésem, viszont Leóna kedves hangja és mosolya hamar letöre a kezdeti feszültséget. Alakja elképesztő, illetve ezt az alakot végtelenül lágy, puha bőr fedi. Karját néhány tetoválás tarkítja. A képek egyértelműen nem zsákbamacskát árulnak, ha valakinek elnyeri tetszését azokon keresztül, akkor élőben kizárt a csalódás.
1. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 118922 erotikus masszázs
3. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 118922 erotikus masszázs4. Leóna +36702683024 beszámoló 2023-08-08 09:15:08 erotikus masszázs 1189225. Leóna +36702683024 beszámoló 2023-08-08 09:15:08 erotikus masszázs 1189226. Leóna +36702683024 beszámoló 2023-08-08 09:15:08 erotikus masszázs 118922
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
A fürdőből kilépve a szobában találkoztunk ismét. Itt egy pár simogatással kezdeményezett, majd a nyelvemre támadt a saját nyelvével. Csókváltás közben fedeztük fel egymás testének részleteit - egymással szemben állva. Nyakát, vállát és melleit további csókokkal dekoráltam, miközben ő is korbácsolta az én vágyaimat. Egy idő után elkezdtem megszabadítani ruháitól, majd az ágyra borulva folytattuk a kalandot.

Az ágyon megragadtam a lehetőséget, hogy tüzetesebben felfedezzem a testét, így néhány csók után elindultam lefelé, ahol jól fogadta ténykedésem és kezével instruálta fejem a cél felé. Egy idő után helycsere következett és felettem áthajolva mutatta be francia tudását, miközben kezemmel továbbra is teljes testét elérve tudtam kényeztetni. Szájában teljesen eltűntem és sokszor feszítette a határig a húrt, melyet mindig pajkos mosollyal fogadott. Elképesztő francia tudásával, ha szerett volna, akkor egy perc alatt kivégez - de türelmesen, a határokat egyre kijjebb tolva teltek a kellemes percek. Mindemellé a mutatvány mellé a golyók kézzel való simogatása, masszírozása is belefért, mely tetőzte az érzékiséget.

Ezután szájjal gumihúzás következett és misszionárius pózba heveredtünk. Mindeközben csókváltás és simogatás töltötte be a teret a közös mozdulatok mellett. Tökéletes testét ismét végig tudtam vizsgálni, ezúttal fokozott élvezetek mellett. Mivel az órára rápillantva láttam, hogy fogytán az idő, illetve az elkerülhetetlen vég is egyre közelebbinek látszódott, így kértem, hogy forduljunk és ő kerüljön felülre. Továbbra is elképesztő látvány tárult elém, illetve mellé elképesztő mozdulatok is társaultak. Leóna itt vette kezébe az irányítást és végzett ki, majd finom, lágy mozdulatokkal vezette le az izgalmat. Nem siettetett, hagyta, hogy lenyugodjak.

Gyors fürdéssel, öltözéssel és rövid szóváltással zártuk a randit. Az idő úgy repült, mintha 2x gyorsítással éltük volna azt az egy órát :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem vettem igénybe, a találkozó végén került az éjjeli szekrény tetejére az összeg.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Úgy érzem, hogy tökéletesen azt kaptam, mint amire számítottam. Egy kedves, türelmes és lenyűgözően jó alakú hölgy társaságát. Abszolút felpörgette a nap és hét kezdetetét és frissült erővel tudtam útnak indulni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Leóna szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLeóna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 12db
(2022-07-07) : Ahogy bimbómat szopogatta farkam egyből reagált. Ő pedig azonnal átpártolt. Nem sokat töprengett. Megfelelö nyalakodást követően torokra vette farkamat. Isteni a szája. Közben, majd el felejtettem folyamatosan dorombol mint macska a tejfölös bödön fölött. Lehetett közben cicikkel, popsival, sőt még a puncival is foglalkozni. J

(2021-08-29) : Majd elém térdelt és lassan izgatóan a szájába vett miközben kezeivel tovább simogatott.Barátnősen kezdte lassan érzékien ,nyálasan majd fokozatosan lett belőle mély torkosan kicsit pornós elemekkel tarkított szopás.Valahogy az ágyra keveredtünk ahol további csókokkal halmoztuk el egymást, miközben kézzel izgattuk egymást.

(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

nagyon jó: 13db
(2023-10-21) : Aztán letérdelt elém és egy igazi mélytorkos szopást kaptam ,teljesen eltűnt a hímtagom a szájában ,jó sokáig lenn tartotta.Nagy élvezettel néztem és a szép nagy melleit markolásztam közben.

(2023-07-14) : A masszázs után mellém feküdt és csókolózással, simogatásokkal és kölcsönös franciával ismét harcképessé varázsolt. Majd gumi és ismét végig mentünk az előzőekben említett pózokon

(2023-07-04) : Amikor Leóna volt rajtam, akkor kezdett lefelé haladni testemet végig csókolgatva amíg le nem ért a lábaim közé, ahol először nyalakodott, majd elkezdett franciázni. Pár másodperc múlva meg is mutatta mélytorkos tudását, farkamat teljes egészében elnyelte.

: 20db
(2023-10-16) : Eszméletlen jó volt ahogy teljesen eltüntetett, közben rámnéz és örömmel Fogadja a dicséreteim! Elég sokáig élveztem igy de a lábaim kezdtek gyengülni, ezért hanyatt fektettem és úgy adtam újra a szájába.

(2023-07-04) : A franciája valami csodálatos! Ahogy a szájával kényeztette a farkam, azt tanítani kellene a fiatalabbaknak. Teljesen beveszi, az egész farkamat kényeztette, nemcsak a végét. A mélytorok valóban az. Átlagnál picit nagyobb a méretem, de simán eltüntette a szájában a teljes farkamat.

(2022-08-24) : Ezt követően elém guggolt és elkezdődött egy egészen hihetetlen mélytorkos szopás. Torkozás közben a seggembe kapaszkodott, hogy még jobban be tudja húzni torokra a brokkolit. Rendesen ellen kellett tartanom a lábammal, különben hanyattestem volna.