Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Leóna

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2023-07-14 00:17:07

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm!
Várlak szeretettel vissza:)
Puszi

Beszámoló Leóna +36702683024 118671 szexpartner

cooper24 a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Leóna hirdetővel
perfekt alak
csodás csók
nagyon kezdeményező
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Leónát bemutatkozása és képei alapján már rég óta meg szerettem volna látogatni. A beszámolói alapján elfoglalt lánynak gondoltam, így nem bíztam a véletlenre a találkozásunkat. Randi előtt 6 nappal hívtam fel előszőr. Az első hívom alkalmával nem sikerült elérnem, de nem adtam fel és második alkalommal már felvette a telefont. Nagyon kedves és közvetlen volt végig, minden lehetőségről tájékoztatott, nem igazán kellett kérdeznem semmit. A 6 nappal későbbi időpont foglaláson se akadt ki, nagyon kedvesen kezelte. A távoli időpont miatt kérte, hogy találkozó napja előtt küldjek egy megerősítő üzenetet, amit el is küldtem és kb. 1 órán belül pozitív választ kaptam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Telefonos beszélgetésünk alkalmával már megadta a pontos címet. GPS-el mentem, könnyen odataláltam. A lakás III. kerületben, Flórián tér környékén található, egy több emeletes társasházban. Kicsit féltem a parkolás miatt, de később kiderült teljesen alaptalanul. Délelőtt mentem és parkoló volt bőven . Közvetlen a szomszédos ház előtt sikerült letennem az autót. Parkolás fizetős.
Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mikor megérkeztem megcsörgettem és kedvesen megadta a kódot és az emelet számot. A lakásig lifttel mentem fel, Leóna az ajtó mögé bújva várt.
Belépést követően megváltam a cipőmtől és bekisért a szobába. A lakásban egyedül volt, így a diszkréció teljes mértékben adott. Ahol jártam ott rend és tisztaság fogadott mindenhol. A szobában halk nyugtató zene szólt. Szerencsére nem volt besötétítve és a klímának hála nem volt dög meleg se. Az öltözéshez egy külön fotel volt az ágy mellé készítve és bár nem emlékszem már, de egy szobainast is előkapott valahonnan.
A tetthely egy kihúzható kanapé volt, így volt hely bőven.
A fürdőszobát nem mondanám tágasnak, de tökéletesen elfértem benne. A fürdéshez kb. 10 tusfürdő közül választhattam, a szájvízhez kis poharak voltak kikészítve. „Action” előtti és utáni tusolás alkalmával egy-egy új friss illatos nagyméretű törölközőt kaptam.
Leóna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mikor becsukódott az ajtó egy nagy kő esett le a szívemről. Egy mosolygós brutálisan szexis nő ált velem szemben. Alakja korát teljesen meghazudtolja, teljesen megfelel a képeken látottaknak. A fotókon is látható pántos piros ruhában fogadott, ami nagyon jól kiemelte tökéletes alakját.
Ha fel kéne sorolnom mi tetszett rajta a legjobban akkor talán a tökéletes formás kemény melleit, feszes hasát és azok a hihetetlenül formás izmos lábait emelném ki. A találkozó alatt végig combfixet viselt, ami alapvetően jó állt Neki…, de könyörgőm ilyen lábakat nem szabad eltakarni.
A találkozónk alatt végig nagyon kedves és érdeklődő volt. Nagyon jól oldotta a kezdeti kommunikációs nehézségeket. Az első perctől úgy beszélgettünk mintha már 1000 éve ismertük volna egymást. Egyeltalán nem feszengett, nagyon közvetlen és őszinte kedves nőt ismertem meg személyében.
1. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 118671 erotikus masszázs
3. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 118671 erotikus masszázs4. Leóna +36702683024 beszámoló 2023-07-14 09:17:56 erotikus masszázs 1186715. Leóna +36702683024 beszámoló 2023-07-14 09:17:56 erotikus masszázs 1186716. Leóna +36702683024 beszámoló 2023-07-14 09:17:56 erotikus masszázs 118671
Action
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
A fürdőből törölközővel a derekamon léptem ki. Ahogy a szobába értem egyből odalépett hozzám és átölet. Szerencsére a fogadó öltözetétől nem vált meg, aminek külön örültem. Lassan simogatni és puszilgatni kezdtük egymást és közben mindegyikünk keze elindult felfedezni a másik testét.

Egyből a nyakát és a vállát kezdtem csókolni majd pár finomabb rendes csókot is váltottunk, ami később vagy csókolózásba ment át. Lassan megszabadítottam a ruháitól és egyből rávetettem magam azokra a tökéletes keblekre. Alig tudtam betelni velük. Úgy állnak ahogy kell, nem csálé, nincs 10 cm szünet közöttük, természetes hatású, brutálisan jó. Közben persze szabad kezemmel néha lefelé is elkalandoztam, ami szerencsére nem volt ellenére. Nem sokáig bírtam megszabadítottam a ruháitól és lassan az ágyra telepedtünk, ahol tovább faltuk egymást. Lassan lefelé vettem az irányt és elténykedtem kicsit odalenn. A látvány és az ápoltsága annyira felizgatott, hogy talán 1 percig bírtam és egyből gumit kértem. Nem ellenkezett, egy mosollyal nyugtázta és szájjal felhelyezte. Előszőr misszionáriusba kezdtük, ami nagyon jó volt. Közben végig csókolóztunk és simogattuk egymást. Majd egy kis lovaglá következett, amibe külön öröm volt számomra mert megcsodálhattam tökéletes testét. Majd első menetnek kutyus vetett véget, egyszerűen nem bírtam…az a látvány.

Miután végem lett, letakarított és egyből mellém bújt. Olyan barátnősen, lábunk összefonódót, csókolgatott és közben beszélgettünk. Majd később felajánlott egy masszázst, amit nagyon jól csinált.

A masszázs után mellém feküdt és csókolózással, simogatásokkal és kölcsönös franciával ismét harcképessé varázsolt. Majd gumi és ismét végig mentünk az előzőekben említett pózokon.
Ahogy szokták mondani jó társaságban gyorsan telik az idő, sajnos Leonánál még gyorsabban. Így gyors tusolás és öltözés után fájdalmas búcsút vettem tőle.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonban megbeszélt összeget a találkozó elején a szobában lévő kisasztalra tettem. A találkozó végéig ott maradt nem nyúlt hozzá. Extrát nem vettem igénybe.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam vele, tökéletes volt minden. Olyan érzésem volt végig mintha a barátnőmnél lettem volna. Teljesen el tudtam magam engedni, egy kényelmetlen pillanat se volt. Nem volt üresjárat. Egyszerűen Tökéletes volt. Feldobta a napom!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Leóna szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLeóna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 11db
(2022-07-07) : Ahogy bimbómat szopogatta farkam egyből reagált. Ő pedig azonnal átpártolt. Nem sokat töprengett. Megfelelö nyalakodást követően torokra vette farkamat. Isteni a szája. Közben, majd el felejtettem folyamatosan dorombol mint macska a tejfölös bödön fölött. Lehetett közben cicikkel, popsival, sőt még a puncival is foglalkozni. J

(2021-08-29) : Majd elém térdelt és lassan izgatóan a szájába vett miközben kezeivel tovább simogatott.Barátnősen kezdte lassan érzékien ,nyálasan majd fokozatosan lett belőle mély torkosan kicsit pornós elemekkel tarkított szopás.Valahogy az ágyra keveredtünk ahol további csókokkal halmoztuk el egymást, miközben kézzel izgattuk egymást.

(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

nagyon jó: 12db
(2023-07-04) : Amikor Leóna volt rajtam, akkor kezdett lefelé haladni testemet végig csókolgatva amíg le nem ért a lábaim közé, ahol először nyalakodott, majd elkezdett franciázni. Pár másodperc múlva meg is mutatta mélytorkos tudását, farkamat teljes egészében elnyelte.

(2022-07-12) : Egy idő után szép fokozatosan lejjebb ereszkedett, majd térdre rogyva a szájába vett. Nem kapkodta el, finoman végigsimított a nyelvével, majd kicsit mélyebbre engedte. Túl sok idő nem telt el és az ágyra heveredtünk. Egy-két nyalintás után úgy tüntetett el a szájában tövig, hogy nem akartam hinni a szememnek,

(2022-02-14) : A nyelvével folyamatosan simogatta a makkomat, gyakran a szemembe nézett és a nyálával is többször megöntözte ágacskámat. A mélytorok nála nem csak marketing szöveg. Úgy elnyelte a dorongomat, hogy ajkaival már a bozótost érintette. Sokáig lent tartotta, a torka finom szorítását is érezhettem, közben bal kezével a Mikulás zsákját masszírozta.

: 22db
(2023-10-21) : Aztán letérdelt elém és egy igazi mélytorkos szopást kaptam ,teljesen eltűnt a hímtagom a szájában ,jó sokáig lenn tartotta.Nagy élvezettel néztem és a szép nagy melleit markolásztam közben.

(2023-10-16) : Eszméletlen jó volt ahogy teljesen eltüntetett, közben rámnéz és örömmel Fogadja a dicséreteim! Elég sokáig élveztem igy de a lábaim kezdtek gyengülni, ezért hanyatt fektettem és úgy adtam újra a szájába.

(2023-08-08) : Az ágyon megragadtam a lehetőséget, hogy tüzetesebben felfedezzem a testét, így néhány csók után elindultam lefelé, ahol jól fogadta ténykedésem és kezével instruálta fejem a cél felé. Egy idő után helycsere következett és felettem áthajolva mutatta be francia tudását, miközben kezemmel továbbra is teljes testét elérve tudtam kényeztetni. Szájában teljesen eltűntem és sokszor feszítette a határig a húrt, melyet mindig pajkos mosollyal fogadott.