Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Leóna

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2022-07-07 17:00:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Leóna +36702683024 114887 szexpartner

Bohém2 a 2022-07 hónapi randiján történteket írta meg Leóna hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Már beszéltünk,de a héten már az időpontot egyeztettük. A hangja nagyon tetszett. Nyugodt és kedves mi illik alakjához. Mindenről részletes tájékoztatást kaptam. Időben is voltunk így az általam kért időpontnak részéről sem volt akadálya. Ezután ment a Vtr, mit gyorsan vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ilyen részletes pontosságú címet még nem kaptam. Gps ismeri pontosan oda vezet. Mintha csak a Flóriánba mennék. Parkolás könnyű, akad hely szinte a ház előtt. Tömegközlekedés fullos.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Panel többedik emelete. A ház rendben tartott, akár csak a lift. Lakás patyolat. Jó levegőjű, világos, igényyes. Nem látszik panelnek. A légkondi igen csak jól működik. Játszószobában hatalmas ágy, egy fotel, szobainas, hova a gönceim raktam. Falon egy hatalmas tv, mi alatt is van pakolási lehetőség az apróságoknak. Fürdő kicsi, de szuper. Kád függönnyel és felszerelve minden szükségessel.
Leóna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Nem is tudom hol és hogyan kezdjem. Egy fekete bodyban, combfixben a hozzá illő magassarkúban fogadot. Ha álarcos bálban találkozunk ebben a szerelésben azt mondom, de jó ez a huszas! Csodálatosan karban tartott teste van Leónának. Cicik tökéletesre formáltak,természetes hatásúak,szép popsi, kecses lábak. Arca is korát meghazudtoló. Ahogy megláttam, már nyúlt agyamból is kitörlődött, hogy milf. Ehhez jön kedvessége, közvetlensége és el nem fogyó mosolya. Ahogy a bemutatkozáskor egymásra néztünk a tetszem neked?, maradhatok kérdés anulálódott. Egy gondolatom volt, de jó lenne látni utcai ruhában. Persze nem kocsból, mert az veszélyes lenne a közlekedőkre nézve.
1. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 114887 erotikus masszázs
3. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 114887 erotikus masszázs4. Leóna +36702683024 beszámoló 2022-07-08 19:09:07 erotikus masszázs 1148875. Leóna +36702683024 beszámoló 2022-07-08 19:09:07 erotikus masszázs 1148876. Leóna +36702683024 beszámoló 2022-07-08 19:09:07 erotikus masszázs 114887
Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Közös maszturbáció:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Cipőt lerugtam és máris a szobában voltunk. Nem kapkodva, de igyekeztem megszabadulni az öltözékemtől. Máris kísért a fürdőbe. Jól esett a zuhany és mentem is vissza. Állva bújtunk össze. Mivel a magassarkútól megszabadult nyakamat puszilta. Kezeink tájékozódó kalandtúrán. Ahogy bementem elhajítottam a törcsit így most Leónát kellett megszabadítani a bodytól. Ellenállás híján nem okozott problémát. Popsijába markoltam mire mellei nekem feszültek.
Kértem is rögvest, hogy pozícionáljunk az ágyra. Faltuk egymást hol értük. Azonnal ráérzett a gyöngémre. Ahogy bimbómat szopogatta farkam egyből reagált. Ő pedig azonnal átpártolt. Nem sokat töprengett. Megfelelö nyalakodást követően torokra vette farkamat. Isteni a szája. Közben, majd el felejtettem folyamatosan dorombol mint macska a tejfölös bödön fölött. Lehetett közben cicikkel, popsival, sőt még a puncival is foglalkozni. Járt is kezem ide oda. A vége 69 lett. Illatos puncija élvezte nyalakodásomat. Mikor nyelvem hüvelyébe toltam még rásegített. De nem volt probléma. Popsiját széthúztam és máris volt levegő. Ösztönösen érez mindent. Csak mozdultam, lehet mondttam, de már bontotta is a védelmet. Hogy szeretnéd és helyezkedett máris fölém. Nem fergeteges, inkább megfontolt lovaglása. A kölcsönös élvezetre hegyezi ki. Pózt kellett váltani. Missziben folytattuk és így lett vége.
Hozzám bújt, feje vállgödrömben. Mint barátnő tenné. Nagyon élveztem. Közben simogatott, puszilgatott keze erre arra kalandozott. Kölcsönös izgatásba kezdtünk. Leóna kétszer is élvezett a jelek alapján.
Addig addig míg nem farkam életre kelt. Felszerelés és misszi, amelyet doggy követett. Először fejét egészen mélyre eresztette, majd vállaiba kapaszkodva. Ez már nem fejeződött be.
Újra összebújtunk és beszélgetni kezdtünk.Azt kell mondjam tabu nélküli beszélgetés folyt közöttünk és jókat is nevettünk .
Az idő viszont kegyetlen úr. Gyors tusolás, öltözés, várlak máskor is mondta és el. Jaa a kapott hideg kólát, mit nem ittam meg útravalónak kaptam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén történt, rátettem az éjjelire. Megköszönte, én is. Nagyszerű választás volt Leóna.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Csak ilyenek érjenek. Nem kívánok magamnak jobbat, odaadóbbat, barátnősebbet. Csodálatos partner, minden a kisujjában van. Érez és megelőz.
Köszönöm az együtt töltött időt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Leóna szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLeóna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 10db
(2021-08-29) : Majd elém térdelt és lassan izgatóan a szájába vett miközben kezeivel tovább simogatott.Barátnősen kezdte lassan érzékien ,nyálasan majd fokozatosan lett belőle mély torkosan kicsit pornós elemekkel tarkított szopás.Valahogy az ágyra keveredtünk ahol további csókokkal halmoztuk el egymást, miközben kézzel izgattuk egymást.

(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

(2019-01-08) : Nem is kellet sok és a torkába szájába élveztem amit azonnal lenyelt.Rövid kis beszélgetés az új cicikről miközben már kézzel verte a farkam,majd megszabadult a felesleges ruhadaraboktól és a melleit kínálta fel finom óvatos kényeztetésre

nagyon jó: 13db
(2023-07-14) : A masszázs után mellém feküdt és csókolózással, simogatásokkal és kölcsönös franciával ismét harcképessé varázsolt. Majd gumi és ismét végig mentünk az előzőekben említett pózokon

(2023-07-04) : Amikor Leóna volt rajtam, akkor kezdett lefelé haladni testemet végig csókolgatva amíg le nem ért a lábaim közé, ahol először nyalakodott, majd elkezdett franciázni. Pár másodperc múlva meg is mutatta mélytorkos tudását, farkamat teljes egészében elnyelte.

(2022-07-12) : Egy idő után szép fokozatosan lejjebb ereszkedett, majd térdre rogyva a szájába vett. Nem kapkodta el, finoman végigsimított a nyelvével, majd kicsit mélyebbre engedte. Túl sok idő nem telt el és az ágyra heveredtünk. Egy-két nyalintás után úgy tüntetett el a szájában tövig, hogy nem akartam hinni a szememnek,

: 22db
(2023-10-21) : Aztán letérdelt elém és egy igazi mélytorkos szopást kaptam ,teljesen eltűnt a hímtagom a szájában ,jó sokáig lenn tartotta.Nagy élvezettel néztem és a szép nagy melleit markolásztam közben.

(2023-10-16) : Eszméletlen jó volt ahogy teljesen eltüntetett, közben rámnéz és örömmel Fogadja a dicséreteim! Elég sokáig élveztem igy de a lábaim kezdtek gyengülni, ezért hanyatt fektettem és úgy adtam újra a szájába.

(2023-08-08) : Az ágyon megragadtam a lehetőséget, hogy tüzetesebben felfedezzem a testét, így néhány csók után elindultam lefelé, ahol jól fogadta ténykedésem és kezével instruálta fejem a cél felé. Egy idő után helycsere következett és felettem áthajolva mutatta be francia tudását, miközben kezemmel továbbra is teljes testét elérve tudtam kényeztetni. Szájában teljesen eltűntem és sokszor feszítette a határig a húrt, melyet mindig pajkos mosollyal fogadott.