Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Laura

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-09-17 23:51:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Laura +36300961985 122613 szexpartner

Tavroe a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Laura hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
változatos pózok
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
4
Elérhető:
2
SMS kommunikáció:
4
Nagyon kíváncsi voltam Laura erotikájára, főleg a szavakkal való izgatásra, mert szerintem ezt kevesen csinálják jól úgy, hogy valóban izgató legyen, de ízléses is maradjon. Emiatt aztán Laura már régen a kívánságlistám élmezőnyében szerepelt.

Végre véget ért a kánikula és adódott egy jó alkalom a pásztorórára, és meglepődve szembesültem azzal, hogy a kedvenceim szinte egyike sem fogad vendéget a számomra alkalmas 5 óra után, kivéve Laurát. Így aztán két jó okom is volt, hogy őt keressem meg, de ez eleinte nem ment jól.

Mert hiába villogott a "most hívhatsz" jelzés, nem vette fel és nem is hívott vissza, és az sms-re sem reagált, pedig az adatlapja szerint válaszol. És VTR elérhetősége sem volt, pedig a bemutatkozó szövegben és a korábbi beszámolókban is egyértelmű utalást találtam a VTR használatára.

Kezdtem az egészről lemondani és alternatívát keresni, mikor is a 3. napon közel tucatnyi hívás után, szóval kellő kitartás után jött egy sms, hogy na, most hívhatom! Innentől kezdve minden sínre került.

Végtelenül kedves, mosolygós volt már a telefonban is, nagyon tetszett a hangja: bájosnak és nőiesnek találtam. A randi technikai részleteiről nem nagyon kellett beszélnünk, mert már minden feltétellel megismerkedtem, így aztán lefixáltuk az időpontot, és közben elmondta, hogy technikai problémák akadályozták, és emellett diszkrét is akart lenni, ezért nem hívott vissza. Ígérte, hogy helyreállíttatja a VTR-t, mert időről időre "elromlik". És tényleg meg is tette, így a szándékomat VTR-en is "megpecsételtem", amit még aznap visszaigazolt. A VTR-ben is, sms-ben is megkaptam a címet, amit egyébként már a telefonáláskor elárult. A randi reggelén még kért és kapott egy megerősítő sms-t.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím egyértelmű és eltéveszthetetlen volt: Újlipótváros külső negyede, a Lehel-csarnok magassága, pár utcányira a Váci úttól. Az utcában nem jár tömegközlekedés, de nem túl sok sarokra van a Lehel téri metró vagy busz és troli is elérhető a másik irányban. A parkolás fizetős (talán "A" zóna) mégsem láttam üres helyeket, de némi szerencsével talán megugorható a feladat a környék utcáiban.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Randi helyszíne:
4
Egy klasszikus pesti bérházba vitt az utam, miután megkaptam Laurától a pontos bejutási koordinátákat. Egy belső udvaron kellett átmennem a vágyaim felé, nem volt megterhelő sem fizikailag, sem tájékozódásilag: az udvar másik oldalán egy nyitott ajtó jelezte a célpontot. A szituáció nem volt túl diszkrét, de szerencsére nem éreztem a hátamban a szomszédok fürkésző tekintetét.

Laura kéjlakjának csak egy részéről maradtak emlékképeim, de az biztos, hogy rend és tisztaság fogadott mindenütt. Az "action room"-ban egy „sok-mindenre-jó” kanapét, fehér franciaágyat, kis éjjeli szekrényt, egy ruhásszekrény szerű valamit találtam a franciaágy mellett, amiről kiderült, hogy Laura privát zuhanyozóját rejti. Az ágy melletti falra szerelve is és az ágy lábánál is voltak tükrök (nagyon jó szolgálatot tettek)! Laura halvány fényű LED-csíkokkal és gyertyákkal erősítette az erotikát a szobában a saját jelenlétén felül.

A fürdő nagyon klassz: jó tágas, még egy szauna is van benne, de nekem itt legjobban az épített és gres lapokkal burkolt zuhanyfülke tetszett, amiből annak ellenére sem (nagyon) fröcskölt ki a víz, hogy nincs ajtaja. A nyitó és a záró zuhanyozáshoz is külön törülközőt kaptam, volt elég tusfürdő és szájvíz is műanyag pohárkákkal.
Laura külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Laura egy ápolt, magára sokat adó, ugyanakkor buja idomokkal rendelkező középmagas MILF: a megadott testméretek minden bizonnyal korrektek. Szép szőke haj, smink, erős szemkontúr, sok mosoly, kedves tekintet, csinos megjelenés. Biztosan elvenné az eszemet, ha egy légtérben kellene vele dolgoznom nap mint nap. A legújabb képén látható fehér miniruhában és egy pasztell árnyalatú klasszikus magassarkúban fogadott.

Persze, később kiderült, a ruha alatt nem viselt semmit, ami ilyen méretű telt mellek esetében azonnali merevedést okoz mar csak gondolati síkon is ;-) A teljesen selyem-simára szőrmentesített intim zóna, és a teltebben kerek fenék mellett a ciciket muszáj megénekelni: kifejezetten nagyok, szép formájúak széles bimbóudvarral, minden férfi vágyálmai! Kár, hogy annyit nem tudtam velük foglalkozni, amennyit a tökéletességükkel "megérdemeltek" volna. És mindemellett Laurának finom illata is volt, ami azonban a randi utáni pillanatokban inkább volt hátrány a lebukásveszély miatt.
1. Laura +36300961985 beszámoló Budapest 122613 erotikus masszázs
3. Laura +36300961985 beszámoló Budapest 122613 erotikus masszázs4. Laura +36300961985 beszámoló 2024-09-18 07:56:30 erotikus masszázs 1226135. Laura +36300961985 beszámoló 2024-09-18 07:56:30 erotikus masszázs 1226136. Laura +36300961985 beszámoló 2024-09-18 07:56:30 erotikus masszázs 122613
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Kilépve a fürdőből Laura arcára a teljes értetlenség ült ki, miért van még a derekamon a törülköző, és azonnal elvette. Így ott álltam pucéran, miközben rajta még volt ruha és cipő is. Az ő levetkőztetése külön szertartás keretében történt: az álló tükör elé állt, és arra kért, hogy szorosan öleljem magamhoz hátulról. Irányította a simogató kézmozdulataimat, és közben ő is én is élveztük az egész alakos vizuális élményt, főleg, amikor egy mozdulattal kiszabadította a ruha alól azokat a fantasztikus telt ciciket. Persze nem voltam rest és a ruha alsó részének takarásától is megszabadítottam a popsit és az intim területeket, így a ruha kb. már csak a derekát-csípőjét vette körül. Majd Laura egy mosolygós "mit rosszalkodsz te itt" felcsattanással konstatálta, hogy az álló farkam nyomni kezdte az oldalát, szembefordult, majd apró puszit nyomott a számra (miután csók nincs nála, ezért nagyon örültem ennek az apró kis "megbecsülésnek", amiből aztán kaptam még többet is).

Miközben továbbra is a nagy tükör előtt álltam Laura elém térdelt, és franciás ápolásban részesítette a megvastagodott bőrceruzát. Nyugodtan mondhatom, hogy a technikája különleges, mivel az egyik kezével kapaszkodik bele, miközben azzal a helyes kis rózsaszín nyelvecskéjével dolgozik rajta szorgalmasan. Nekem főleg ez a kép/érzés maradt meg!

Aztán átvonultunk az ágyra, és feltette a nap nagy kérdését: "akarsz puncit nyalni?" Akartam. Befészkeltem magam a combjai közé és élveztem a finom semlegesen illatos ízeket és a kopasz textúrát. Laura irányította fejemet, sőt még a kezemet is, amivel a combját öleltem, és arra ügyelt, nehogy túlságosan elvigyen a hév és sok legyek... úgy tűnt, nála a finom érintés az elsődleges (és a megengedett). A kitartó finom nyelvmunkának aztán meg is lett a hatása sóhajok, zihálás, nyögések és minden férfi fülének kedves "ne hagyd abba!" felszólítás formájában. Az élvezetes műsor aztán másodpercekig tartó combremegéssel zárult, utána pedig megfordultunk: én hanyatt, most ő fészkelte be magát a lábam közé, és folytatta a nyalakodást a dorong teljes hosszában, megcsiklandozta a nyelvével a zacsit is az élmény teljessége érdekében. Nem lenne méltányos kifelejteni (sem az érdeklődők tájékoztatása, sem szexteljesítmény elismerése tekintetében), hogy a franciás kényeztetésnek volt klasszikus szopásos, de mélytorok nélküli része is, amiben a legizgalmasabb elemeket a szemkontaktus és a nyálvisszacsorgatás adták.

Amikor azt kérdezte, hogyan akarom a szexet, én csak annyit válaszoltam: "mindenhogy". Ő pedig felsorolta: "lovagolva, hanyatt, hátulról, oldalról, állva..." Aztán csak a harmadikig jutottunk el: jött a gumi, beleült és lovagolt rajtam, amiben meghatározó élményelem volt a gyönyörű mellhimba látványa. De jutott látvány a misszinél és a kutyusnál is, mivel Laura külön felhívta a figyelmemet, hogy érdemes mozizni az ágy melletti tükörben, és előszeretettel figyelte magát, ahogy a "férfiszeretet" dolgozik rajta. Kutyus pózban engedtem ki a srácokat a gumiba, és Laura imádnivalóan türelmes volt, mert nem ugrott le, végig hagyta, hogy benne nyugodjak le hosszú percekig, legalább is én hosszú perceknek érzékeltem.

Ezután masszázs következett kb. a szex-felvonással egyforma időtartamban, és Laura bemutatta, hogy ő valóban képzett svédmasszőr. Erről nehéz lenne hosszan mesélni: vádlitól fölfelé indulva eljutott a háton keresztül a vállakig igazán erős masszírozó fogásokkal, semleges olajat használva. Igazi masszőrként figyelt a görcsösebb és fájdalmasabb részekre is. Egy idő után valahogy azt vártam, elhangzik majd a varázslatos "megfordulhatsz" szó, de erre nem került sor, és fizikailag nem is lett volna rá igényem. Helyette az hangzott el: "egészségedre", és valóban úgy is volt a találkozónk minden elemében. Végül is a fizikai szexélmény és a frissítő masszírozás mellett a lelkem (és a fülem) is megkapta a kényeztetést: Laura megdicsérte az ölelésem finomságát, meg azt is mondta, hogy "finom nyelved van", és aktus közben többször biztatott, hogy "dugjál!". Azt hittem ez másképp lesz, de ezeknek valahogyan nem volt nyers pornós hatása, mert más értelmet/hangsúlyt kaptak Laura erotikus univerzumában.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pontos csokormérettel készültem, ezt kérte Laura a bemutatkozó szövegében. A kis borítékot és egy aranydobozos figyelmességet - amiért mosolygós köszönetet kaptam - mindjárt az elején odaadtam, hiába mondta Laura, hogy ráért volna a végén... (én inkább odaadom, mert ha a végén megbódulok, elfelejtem, és utánam kell szólni, az nagyon ciki tudna lenni). Aztán nem tudom, mi lett vele, nem törődtem vele.

Extrafogás nincsen Laura menülapján egy kivétellel, de az hidegen hagyott.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Utólag belegondolva egy speciális masszázsprogramon voltam Lauránál, ahol az erotikus kényeztetés/levezetés nem kézzel vagy szájjal, hanem kivételesen dugással történik. Mindent megkaptam, ami a testi lelki ápoláshoz kell: simogatásokat, ölelést, szexet, izgató szavakat, erotikát és nagyon-nagyon sok kedvességet. A "minden" ellenére úgy érzem, maradtak még kiaknázatlan lehetőségeim Lauránál, amiknek még utána kellene járnom! Laura vendégszeretetét azoknak ajánlom, akik (csak ismételni tudom) kedvességgel dúsított finom erotikára, és egy vadítóan buja idomú, magára igényes MILF hölgy társaságára vágynak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Laura szexpartner beszámolójáról


2024-09-29 17:08:15
Mindenben nagyon pontos, részletes, hiteles és élvezetes. Az elérhetőséget pontosítanám, mivel ott csak 2*-ot adtál. Laura elég következetes annyiban, hogy a jelzett rendelkezésre állás első óráját a logisztikának szenteli. Érdemes ilyenkor próbálkozni, ezt általában jelezni is szokta.

2024-09-20 06:05:34
Félszázadik besszije Laurának igazán ünnepi darab. --- Alapos felvezetés, idilli stílusban hömpölyög az oldalon. Laura alakja meg van énekelve. --- Akció érzéki leírásában jól követhetek a történések és a jelennek meg az élmények. --- Nagyrabecsülés az élmény szerzőknek és köszönet a közre adásért!

2024-09-18 17:16:14
Részletesen megörökített élvzetes beszámoló.A "ne hagyd abba" nekem is ismerős.

2024-09-18 11:21:53
Egy jól megörökített, vérbő beszámolóban emlékeztél meg a Laurával töltött randitokról. Gratula nektek!

2024-09-18 08:38:47
Izgalmasan részletezett beszámoló egy tökéletes találkozásról és a két ember közötti összhangról. Az "összkép" a fentiek tömör összefoglalása.
Mutasd mindet

FunkciókLaura legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-06-25) : Végtelenül érzéki franciát kaptam , amiből doktorálhatna simán .Néha csak a végével kokettált , néha eltüntette az egészet , közben változatos ritmus és ütem váltások sodortak az élvezés felé . A II. felvonásig kaptam egy isteni masszázst , profi volt és szakszerűen .

felejthetetlen: 1db
(2024-01-07) : Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.

nagyon jó: 1db
(2024-05-20) : Lágyan kezdte,nyalogatta a golyóimat,majd fel a rúdon és egyre hevesebben szopott.Mozogni kezdtem a szájában ami nem volt ellenére.A feje alá nyúltam és egyre hevesebben járattam Benne.A keze azért ott volt,nem tudtam mélyen,nem is akartam de ez így nagyon izgató volt.

: 2db
(2024-04-28) : Ezért rozzant testemnek a lovagló pozíció volt az ideális.Gumírozás után egy határozott mozdulattal egyszerüen ráült afarkamra. Teljesen magába fogadott forrón és szorosan.Gondoltam én majd finoman kezdünk, de nem, egyből vágtában csattogtunk( mint az Epsomi derbyn ).

(2024-03-23) : Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni. Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre.