Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Laura

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-25 22:57:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Laura +36300961985 121893 szexpartner

Mcennedy a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Laura hirdetővel
Egyeztetés
Elég korán hívtam telefonon , nem voltam biztos benne ,hogy felveszi? . Gyorsan felvette . Egy csilingelő bársonyos hang köszöntött , feledhetetlen a hangja . Már ahogy beszélgettünk kiderült , hogy nagyon jó a humora , vág az esze ,intelligens Nő .
Megközelítés
Kocsival mentem , tudtam hova esik így könnyen megtaláltam . Parkolásra nem árt időt szánni .
Helyszín
Régi építésű ház , a lakás magasföldszinten van . Tökéletes fürdőszóba , ahol még egy szauna is helyet kapott . Szobában nagy ágy és tükrös gardrobszekrény .
Laura külseje
Gyönyörű arcú lány , szemei igézőek és mindig pajkosan csillogók. Minden porcikáján érezni , hogy rendszeresen sportól . Cicik a hihetetlenül jó és a fantasztikus között vannak . Popsija szemet gyönyörködtetően kerek és kemény igazán falni való. Puncikája tükörsima .
1. Laura +36300961985 beszámoló Budapest 121893 erotikus masszázs
3. Laura +36300961985 beszámoló Budapest 121893 erotikus masszázs4. Laura +36300961985 beszámoló 2024-06-26 08:22:13 erotikus masszázs 1218935. Laura +36300961985 beszámoló 2024-06-26 08:22:13 erotikus masszázs 1218936. Laura +36300961985 beszámoló 2024-06-26 08:22:13 erotikus masszázs 121893
Action
Öleléssel és puszival fogadott , aztán frissítővel kínált . Még egyszer megbeszéltük a lehetőségeket . Csuda jó csevegő partner , és nagyon közvetlen . A kis felvezetés után mentem tusolni , hogy mihamarabb a kezeim közé kerüljön. Amikor visszamentem , Ő szabadított meg a rám csavart törölközőtől . A szabadon lebegő formás mellei rögtön segítségemre voltak az erekcióban . Nyomban kézbe is vettem a csodákat és kezdtem a kényeztetésüket . Fantasztikus élmény nyújtott , a nyelves kényeztetésre rögtön reagált az Én kis tündérem , a hangos sóhajok tetszetős visszajelzések voltak . Nyaltam , csókoltam, mintha nem lenne több nap . Aztán megindultam lefelé , hogy az utolsó kis textiltől is megszabadítsam . Csoda szexi látvány volt amikor lepöndörödött a kicsi tanga és kivillan a nunija . Próbáltam visszafogni magamat, de vele képtelenség .Nyelvem azonnal elkezdte kényeztetni a gyönyörű punciját , csodás volt hallgatni a finom nyögéseit. Remélem egy kis örömet tudtam a napjába csempészni . Aztán Ő vette át a stafétabotot , szó szerint ! Erotikus és izgató volt minden érintése. Remegve vártam , nem túl sokáig , hogy a szájába kerüljek . Végtelenül érzéki franciát kaptam , amiből doktorálhatna simán .Néha csak a végével kokettált , néha eltüntette az egészet , közben változatos ritmus és ütem váltások sodortak az élvezés felé . A II. felvonásig kaptam egy isteni masszázst , profi volt és szakszerűen . Aztán az elemek gyorsan újra töltődtek . Aztán észrevette , hogy megint felkeményedtem , nem teketóriázott és ismét orális élvezetekbe részesített . Nem akartam el önzőzni és kölcsönös kényeztetéssel folytattuk. Amikor éppen a csiklóját nyalogattam , érzékien szívott , ami megint közel vitt a gyönyörhöz .Tudtam ezt túl sokáig így nem fogom bírni ,így hát gumit kértem .Ahogy hanyatt dőltem nem is volt kérdéses a következő epizód , finoman beleült , nyomban forróság öntötte el . Aztán amikor elkezdte a csípő körzést , még jobban megkeményedtem , bizsergett minden porcikám . Gyönyörű látványt nyújtottak a táncoló mellei . Aztán ismét időt kellett nyernem , kértem hogy forduljunk kutyusba . Persze úgy, hogy láthassam a tükörben is. Először andalgó ritmusban vezettem fel . Nagyon szűk volt , és forró . Ez gyorsabb ostromra sarkal , közben a tükörben figyeltem ahogy élvezi . Aztán jött a robbanás , és rá dőltem ! Annak ellenére , hogy már kifutottunk az időből még egy jót beszélgettünk .
Elszámolás
Annyi volt amit a telefonban megbeszéltünk .
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Annyira intenzív és csodálatos élmény volt , hogy még mindig a hatása alatt állok .

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Laura szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLaura legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-11) : Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))

felejthetetlen: 1db
(2024-01-07) : Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.

nagyon jó: 2db
(2024-05-20) : Lágyan kezdte,nyalogatta a golyóimat,majd fel a rúdon és egyre hevesebben szopott.Mozogni kezdtem a szájában ami nem volt ellenére.A feje alá nyúltam és egyre hevesebben járattam Benne.A keze azért ott volt,nem tudtam mélyen,nem is akartam de ez így nagyon izgató volt.

(2023-09-06) : Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás,

: 4db
(2024-04-28) : Ezért rozzant testemnek a lovagló pozíció volt az ideális.Gumírozás után egy határozott mozdulattal egyszerüen ráült afarkamra. Teljesen magába fogadott forrón és szorosan.Gondoltam én majd finoman kezdünk, de nem, egyből vágtában csattogtunk( mint az Epsomi derbyn ).

(2024-03-23) : Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni. Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre.

(2023-09-03) : Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába.