A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Laura

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-09-11 22:23:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Papi1

Szeretnék elnézést kérni,hogy ily sokára reagálok az ISTENNŐS beszámolódra.
Köszönöm szépen az apró részletekre is kiterjedő ìrásodat. Csodálatosan érezem magam én is veled,és azt a rengeteg nevetést is,amit együtt átéltünk.
Várlak máskor is sok szeretettel!
Puszi
Laura

Beszámoló Laura +36300961985 119231 szexpartner

papi1 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Laura hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Beszámolokon láttam Laura hírdetését, régóta elmentettem már a kedvencek közzé, tetszettek a képei, adatlapja és a beszámolók amiket az előttem járó makktársak írtak, de feltett nemrégen egy videót, ahol lehetett látni "élőben" és az arcát is.
Kedves, vidám habitusa megfogott és akkor eldöntöttem, hogy nem kérdés, meg akarom ismerni Laurát közelebbről is.
Itt az oldalon üzenetben kezdeményeztem a randit, majd másnap írtam egy sms-t, hogy hagytam neki egy szerelmes levelet a beszamolok-on.
pár órával később kaptam egy diszkrét csörgést tőle. Felhívtam és egy nagyon kedves hang fogadott a túloldalról. Említette, hogy olvasta a szerelmes levelemet és hamar le is fixáltuk az általam javasolt időpontot aznapra. Minden simán ment. :D
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A parkolás könnyű volt, a háztól nem messze a szomszédos utcában sikerült leparkolnom, volt hely bőven. Cím pontos, GPS oda visz, ház szám kint van, jól látható, egyértelmű az odatalálás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ház előtt hívtam Laurát, kedves csilingelő hangon elmondta a code-ot és a továbi itinert, csengettem és nyílt is az ajtó.
Van egy kis átjáró a belső udvar felé, onnan pedig egyértelműen a navigálás szerint a legszebb ajtót kell célba venni.
Hogy őszinte legyek nem a lakást figyeltem meg elsősorban, hanem a vendéglátómat, de mindenkit biztosíthatok, hogy egy nagyon kellemes, tiszta, rendezett, tágas lakásban fogadott a kedves vendéglátóm. Minden a helyén van, maximálisan kényelmes egy ilyen találkára. Fürdő tágas zuhanyzóval, 2 személyre is kényelmes ;P Tusfürdő, szájvíz, tiszta törülköző, kilépő, minden ami kell, plusz egy nagyon klassz újszerű infracabin.
A szoba is kényelmes, pont elegendő méretű. Farncia ágy, kanapé, és egy kardrób szerű, de nem, zuhanyzó fülke van a szobában elrejtve. Nekem ez nagyon tetszett, igazán praktikus! :D
Laura külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A képeknek abszolút megfelel, élőben szerintem szebb, csinosabb és nagyon szimpatikus kedves, helyes arca van.
Nagyon nőises Laura, szép haja van, élénk tekintete és bomba cicik és popsi díszítik. :)
Tetszett a fogadó ruha, talán az egyik képen az van rajta, egy fekete testhez símuló mini ruha volt rajta, mint utóbb kiderült más nem is volt alatta. ;P
0 csalódás, minden igaz ami az adatlapon van.
1. Laura +36300961985 beszámoló Budapest 119231 erotikus masszázs
3. Laura +36300961985 beszámoló Budapest 119231 erotikus masszázs4. Laura +36300961985 beszámoló 2023-09-12 09:08:04 erotikus masszázs 1192315. Laura +36300961985 beszámoló 2023-09-12 09:08:04 erotikus masszázs 1192316. Laura +36300961985 beszámoló 2023-09-12 09:08:04 erotikus masszázs 119231
Action
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Profi masszázs:
5
Nos, kérem szépen. Az úgy volt, hogy. :)
Kedves puszis üdvözlés és egymás körbe mustrálása után cipő le és szobába be.
Laura megkínált vizzel. kaptam egy tiszta törülközőt és elkísért a fürdőig, közben végig csacsogtunk, mondtam is, amíg fürdök, nyugodtan maradjon, folytassuk a dumcsit, mert már azonnal valami közösen kedvelt témára kattantunk. De kedves vendéglátóm magamra hagyott és várt rám.
Tisztálkodás után Laura bekísért a szobába, még egy pár percig állva folytattuk a témát és utána egy újabb izgalamsabb témába bonyolódtunk. :)
Laura ruhában én törülközóvel a derekamon és elkezdődött egymás felfedezése.
Pici simik, óvatos közeledés majd egyszer csak Laura megfordult háttal nekem és határozott mozdulattal megfogta a kezeimet és tenyereimet a melleire helyezte és szinte együtt gyúrmáztuk őket. :P
Nagyon szép és nagy mellei vannak. Én nagyon cicis vagyok, főleg, ha ennyire csoda nagyok és feszesek.
Rövid időn belül közös erővel lehámoztuk Laura ruhácskáját és leült az ágy szélére. Én elé térdeltem és elkezdtem közelebbről ismerkedni a csoda cicikkel. Hmmm... imádni valóak. :)
Majd Laura megkért, hogy álljak elé mert ő is szeretné megnézni mit hoztam neki. :))) Szépen lehámozta rólam a törülközőt és egy nagyon izgató, lassú finom felfedező útra indult a nyelvévae és ajkaival.
Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D
Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))
Nos nekem nem kellett 2xer mondani, hasra vetettem magam, elkaptam a combjait és elindítottam a nyelvemet egy felfedező útra. Laura kifejezetten örült, hogy szeretek "Öhhhömmm "-ni, mert imádja. :))
igyekeztem előadni, mintha nem most csináltam volna először, jelekből adódóan lehet, hogy valamit sikerült jól csinálnom, mert úgy tűnt, hogy nincs ellenére. :D
Meg kell jegyeznem, hogy részemről a kémia megvolt, mert nagyon finom, jóízű és illatos nunija van Laurának. Élmény volt pörgetni a nyelvemet rajta. :)
Ficánkolt Laura amíg el voltam a combjai között és egyszer csak, mintha szellemet látott volna, hírtelen felült rámnézett és azt mondta kissé türelmetlen hangon, hogy " Várj... most dugjál meg hátulról!!! "
Mondtam, oké hölgyem, ennek semmi akadálya, kérése számomra parancs! Kapaszkodjon! :D Pattintott rám egy gumit én meg rögvest beloptam a macit a málnásba és egy heves tempóval indítottuk mókát. :P
Menet közben kérdezte, hogy: "Jaj! Nem is kérdeztem, hogy hátulról jó-e neked???" Milyen kis Cuki figyelmes nőci! Zabálni való! :)))
Ez az egyik kedvenc pózom, szóval pánikra semmi ok! válaszoltam.
Pár percig döngettünk ebben a pózban, én nagyon fel voltam izgulva és a végén úgy döntöttem, hogy a gumiba fognak csapódni a srácok. Megbeszéltük nagy vidáman a végén, hogy sikerült együtt elrepülnünk. :D
Picit pihentünk, közben kortyoltam egy pohár vizet és pihenés képpen lábainkat összefonva beszélgettünk egy jót.
Nagyon jó beszélgető partner is Laura, kellemes személyiséggel van megáldva. Élmény vele minden perc. :))
Beszélgetés közben vettem észre, hogy milyen gyönyörű pici kis fomás lábai vannak. Tényleg sexy! :))
Aztán felajánlotta Laura a szaunázást és ott folytattuk az ismerkedést, beszélgetést. Picival több mint 20 percet szaunáztunk és kiderült, hogy Laura is nagy szaunás mint én. :))
Nagyon jó az infra szaunája.
Szauna után pedig együtt elmentünk zuhanyozni és Laura elkezdett a zuhanyzóban incselkedni vellem. Felháborító! :DDD
Le sem tudtam zuhanyozni rendesen, Laura máris elkezdett rosszalkodni. :DDD
Hihetetlen egy nőszemély! :))) Alig lehetett vele bírni! :D
Már adta is a feladatokat, punci simi, cici simi és zuhi-dugi.
Kérdezte ártatlan kis tekintetével, hogy: IIt szeretnél megsexelni, vagy a szobában?
Mondtam: Itt is, meg ott is! :P
Elrepült a szobába egy óvszerért és már pattintotta is fel az esőköppenyt a szerzsámra, megfordult háttal és finoman bepucsított.... Hmmm, de fincsi volt vizesen a zuhi allatt.
Hát most sem egy finom szeretkezés volt, hanem inkább egy heves döngetés. Kapaszkodtam, hol a csinos kis ringó csípőjébe, hol a gyönyörű cicijeibe, vállába, nyakába, mindenébe, amit csak értem. :P
Kalssz volt, de elfáradtam a szaunában kicsit így nem mentem el a zuhiban. Kértem, hogy folytassuk a szobában. Megtörülköztünk és bementünk a szobába.
Mondtam Laurának még a zuhany alatt, hogy szeretnék a melleire élvezni, erre felcsillantak a szemei: Oké, Rendben!!! :))) Annyira ari volt! :)
Szóval már bent vagyunk ismét a szobában. Laura az ágy szélére ült én elé álltam és élveztem ismét a finom Varázs Fuvola előadását. :D
Nagyon erotikus látvány volt, imádtam nézni és élvezni. :))
Kis idő múlva a cicik közzé kéredzkedtem és rendesen megdugtam őket. Nagyon finom a cicijeit dugni. :)
Majd kértem, hogy ismét ajkaival kényeztessen.
Mivel picit fáradtnak éreztem magam, éreztem, hogy a 2. kanyart nehezen fogom bevenni, de az sem kizárt, hogy még kanyar előtt lefulladok éppen ezért kértem a Sexy partneremet, hogy kapcsoljon a kis finom puha kezecskéível 6.-ik sebesség fokozatba, de nem éreztem, hogy sikerülni fog. Picit átvettem a botkormányt, hátha nekem sikerül, Laura közben sexy módon gyúrmázta a cicijeit és nyalogatta izgatóan a makkomat, de éreztem, hogy a második menet nekem aznap elrepült az első körben. :)
Igy kértem Laurát, hogy adjuk fel a játszmát és erre felajánlott egy rövid masszírt, mert még volt egy pici időnk.
Nem bántam meg, mert kellemes és erős kezei vannak.
Legközelebb a masszázsát szeretném élvezni majd az infra helyett.
Időnk lejártával felajánlott még egy zuhanyzási lehetőséget és kaptam egy tiszta száraz törülközőt is.
Zuhiból visszatérve öltözés közben benyomtunk pár db. finom csokigolyót dumáltunk storyztunk még egy kicsit, majd öleléssel puszival nehezen, de elengedtük egymást.
I'll BE BACK!!!...... ;P
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szerintem Laura maga az EXTRA. Úgy tudom van prosztata masszázs az adatlapon, én nem éltem vele.
Korrekt messzemenően.
Elszámolás: Annyi, amennyi ki van írva az adatlapján, nincs trükk.
Szinte szó sem esett róla, ha rajta múlik. Igazán diszkréten van kezelve.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Olyan érzésekkel távoztam, hogy Laurához szívesen visszatérek a jövőben is.
Mindent megkaptam amit vállal és azon felül pluszt is, az pedig a kedves, természetes, barátságos, érdeklődő, cserfes kis személyisége. :)
Tényleg első perctől már megvolt az összhang közöttünk, nagyon kellemesen éreztem magam és abszolút barátnő érzésem volt. Talán az is lett. :D
Öröm, boldogság, fülledt erotika és kellemes, természetes nyugalom volt egy kis időtartamra Laura kéjkuckójában. :P
Csak azon igényes makktársaknak ajánlom Laurát, akik értékelik egy kedves inteligens Nő vendégszeretetét és nem mellesleg a fülledt erotikát.
( Fúúúú ez nem volt őszínte, dehogy ajánlom, senki nem menjen hozzá!!! :))))) )

Puszi Laura XXX
Köszi innen is a csodálatos élményt! ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Laura szexpartner beszámolójáról


2024-01-07 08:34:21
Ez igen szerintem minden férfi ilyen randirol álmodik. Köszi a beszámolódat.

2023-09-12 12:27:14
Köszi Nabut! 😉

2023-09-12 10:49:12
Ha nem tudom ki volt a vendéglátód, és a szauna sincs említve, akkor is ráismerek, hogy Ő Laura. Kiválóan adtad vissza a hangulatát a randinak, na persze könnyű Róla írni, hiszen fokozott élménnyel ajándékoz minket nap, mint nap.
Mutasd mindet

FunkciókLaura legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-07-16) : Viszont a franciája is kivételes, lábam széttárva, némileg elértem velük a helység szemben lévő falát, igy kicsit ki tudtam támasztani kezeim pedíg két oldalt széttárva. Kellett is, mivel Laura nem kis elánnal csapott le rám, úgy véltem, hogy ha nem fogom vissza magam,

(2023-06-08) : Ezután ő szeretgette meg a töppedt bögyöröm. Volt nyálcsurgatás, nyelvhez csapkodás amit a tükörből lehetett mozizni, bár érezni jobb. Kérdezte. 1 órában hányat lehet lőni? 1-et mondta.

(2023-05-26) : Laura franciája érzéki és igen alapos, bőseges nedvességgel ellátva, ezt most kiegészítve azzal/ erre kérte engedélyemet, melyre örömmel vállalkoztam/a kis rezgő játékszert a gát és a nyílashoz szorította. Na ez betett nekem, Laura pedíg nem kis élvezettel szemlélte mindezt, ez még fokozta a kedvem.

felejthetetlen: 2db
(2024-01-07) : Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.

(2023-05-23) : Többször megjegyezte , hogy most már ő jön , de én nem bírtam tétlen élvezetekbe merülni . Majd tovább haladtam lefelé , keresve a Kánaánt , sikerült is meglelnem . Sikeresen felfedeztem minden zugot , azt hiszem az ő megelégedésére is .

nagyon jó: 2db
(2023-09-06) : Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás,

(2023-06-24) : Szobában ruhák le, irány a zuhany. Utána elkezdjük. Laura kis semmiségben várt, bugyi nélkül :) Felfedezni való, szerencsére hagyta magát. Hamar megkóstolhattam a finom puncikát.

: 5db
(2024-03-23) : Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni. Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre.

(2023-09-03) : Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába.

(2023-08-02) : Fantasztikusan szop. Kézzel, kéz nélkül, érezhető a professzionalizmusa. Szerettem volna látni a punciját, simogatta magát, széthúzta, maximális erotika. Közben puszilgattam a combját és azt a kezét is, amivel kielégítette magát.