Kiemelt
Enikő(28+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Laura

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-09-06 12:27:54

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Garabon!
Nagyon szépen köszönöm a NAGYON JÓ beszámolót 😘
Szimpatikus érzéki és nagyon érzékeny férfi vagy. Nekem tetszik 😃. Örülök, hogy minden rendben találtál és megnyugodtál! 😊
Máskor is várnak téged egy kellemes ölelés re.
Sok puszi 😘
Laura

Beszámoló Laura +36300961985 119177 szexpartner

garabon a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Laura hirdetővel
csodás cicik
tényleg élvezi
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző nap volt egy jól sikerült randim, de még éreztem magamban az erőt. Számos lány van a kedvenceim között, általában közülük hívok fel valakit, Laura hirdetésével azonban eddig még nem találkoztam, aznap reggel került elém, az oldal dobta fel (a felső sávban, talán?). Beleolvastam a beszámolóiba, és úgy éreztem, most leginkább vele szeretnék találkozni, úgyhogy hívtam is. Nem vette fel, viszont úgy 10 percen belül nagyon diszkréten egyszer visszacsörgetett. Újra hívtam, felvette, bemutatkoztam, mondtam, hogy még nem találkoztunk, és kérdeztem, hogy aznap felkereshetem-e, másfél órára, mert kicsit lassan oldódom. Mondta, hogy dél körül van legközelebb szabad időpontja, viszont csak egy óra hosszan. "Nem baj, akkor is legalább megismerjük egymást", mondtam, és fixáltuk a randit, kaptam egy címet, és megbeszéltük, hogy amikor odaérek, hívom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az M3-as egyik megállója közelében, ami eléggé közlekedési csomópont is; a térkép jól eligazít. BKV-val mentem, a metrótól pár perc séta, a házat könnyen meg lehet találni a cím alapján. Kicsit még annál is korábban érkeztem, mint gondoltam, úgyhogy tettem egy kört a környéken, aztán négy perccel a megbeszélt időpont előtt hívtam Laurát, gondoltam, hátha. Két perc múlva visszacsörgetett, újra hívtam. "Itt vagyok a kaputelefonnál", mondtam. Akkor mondta a csengőszámot, majd az útba igazítást is megadva beengedett.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
"Nem semmi kecó", mondtam Laurának valamikor a randi vége felé, és hát tényleg, ilyen helyen még nem jártam. Van egy közlekedő, amiről, úgy rémlik, négy ajtó nyílik, ebből az egyik a fürdőbe, a másik a hálószobába. A ház maga régi, a lakásban viszont minden mintha nemrég lett volna felújítva, vagy legalábbis így éreztem, bár leginkább csak a fürdőt figyeltem meg, mert Laura minden másról elvonta a figyelmemet. A fürdő ugyan hatalmas, de egy jókora részét a szauna foglalja el. Többféle világítást lehet kapcsolni, van fehér fényes fényár és hangulatosabb meleg fény is, engem ez fogadott, amikor tusolni mentem. A mosdó fölött rengeteg tusfürdő, különféle szájvizek, hozzájuk eldobható kis poharak, a zuhanyzónál elhúzható függöny. Gyors tisztálkodás, aztán törölközés közben nyilván azon gondolkodtam, hogy ha lesz legközelebb, a szaunába mindenképp be szeretnék majd jutni. A szoba kellően tágas, benne egy kis asztalka, egy kanapészerű ülőalkalmatosság és egy franciaágy, mellette hosszú tükör a falon, körülötte vörös hangulatvilágítás. Ennél én több fényt szeretek, Laura kérdezte is, kapcsolja-e erősebbre, de mondtam, hogy nem kell, és tényleg, hiszen ott feküdtünk a tükör és a ledsor előtt, ott pont ennyi fényre volt szükség.
Laura külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Laura egy zöld ruhában fogadott, egy ahhoz hasonlóban, mint amit az egyik képén visel. Gyönyörű nő, és rögtön a nyakamba borult (vagyis inkább kapaszkodott, mert közel egy fejjel magasabb vagyok nála), meg sem tudtam kérdezni, hogy maradhatok-e. "De gondolom, ezek szerint igen", mondtam aztán, mire megkérdezte: "És akarsz?" "Egy ilyen ölelés után? Hát hogyne!" Bementünk a hálóba, leszerszámoztam magam, irány a fürdő, aztán legközelebb akkor láttam Laurát, amikor kijöttem onnan, és akkor már meztelenül. Úgy még gyönyörűbb. A képei nem adják vissza, hogy milyen tökéletes idomai vannak, a ruhák elrejtik a mellei kerekségét, a szélesedő csípőjét és azt a nőies popsit. A szobaajtóban várt meztelenül, és még most is látom magam előtt, mintha lefényképeztem volna, olyan Hűha! volt az élmény. Gyorsan követtem is a szobába, és mondtam, hogy mennyire gyönyörű. Az arckitakarástól sem kell félni, Laura nagyon csinos, és szex közben még annál is szebb.
1. Laura +36300961985 beszámoló Budapest 119177 erotikus masszázs
3. Laura +36300961985 beszámoló Budapest 119177 erotikus masszázs4. Laura +36300961985 beszámoló 2023-09-06 19:26:18 erotikus masszázs 1191775. Laura +36300961985 beszámoló 2023-09-06 19:26:18 erotikus masszázs 1191776. Laura +36300961985 beszámoló 2023-09-06 19:26:18 erotikus masszázs 119177
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Némi ölelkezést követően Laura finoman az ágyra terelt, közölve, hogy először kapok egy kis masszázst, amit a lábammal kezdett. Rögtön feljajdultam, mert épp másfél napos izomlázam volt egy soklépcsőzős munka után, de kértem, hogy ne hagyja abba, pont jól esik, és gondoltam is rá, milyen rég jártam masszőrnél, úgyhogy csak folytassa. Nagyon kellemes, gyors svédmasszázs kaptam, amit a teljes egy órában el tudtam volna viselni, közben pedig csevegtünk, és itt vett egy kicsit érdekes irányt a randi. Néhány ártatlan kérdés nyomán ugyanis a munkámra terelődött szó, onnan a sok stresszre, majd azok párkapcsolati hatására, és bár pillanatok alatt nagyon bensőségesen kezdtünk beszélgetni, egyszer csak kértem, hogy ezt az irányt inkább ne folytassuk, mert éppen hogy nem vagyok túl valamin... de akkor már késő volt, és férfiasan megvallva eléggé elérzékenyültem. Laura azonban tökéletesen reagált le mindent, még ott az ágyon fekve kaptam egy egész testre simulós, hatalmas ölelést, aztán egy pohár vizet, aztán kicsit az ágyra ülve majd elheveredve beszélgettünk még egy keveset, majd a kellő pillanatban húzni kezdett magához. Előtte mondtam valami olyasmit, hogy "Ezek után nem tudom, hogy fog sikerülni", de az a kedvesség és az a buja erotika, ami Laurából áradt, gyorsan megtette a hatását. A hátán fekve húzott a nyakához, ott kezdtem csókolgatni, közben mindkettőnknek gyorsult a légzésünk, mozogni kezdett a csípőnk, és egy-két perc alatt hadra kész lettem.
Kértem is a gumit, "Ha te is kész vagy", és kaptam is azonnal. Aa legnagyobb meglepetésemre síkosítás nélkül hatolhattam be, pedig itt aztán nem volt különösebb előjáték sem (hacsak az érzelmi hullámzást nem tekintjük annak). Azután... fentebb már használtam ezt a szót, de annyira ide illik: rég volt ennyire buja élményben részem. Laura egész alkata, a gyönyörű idomai annyira nőiesek, és a vörös fény még inkább kihangsúlyozta a mellei, a teste hullámzását, úgy éreztem magam, mintha egy erotikus filmben lennék. Csakhogy ő ott volt előttem, csókolhattam a nyakát, a vállát, néha a mellét, aztán egyre inkább a csípőnk vette át a főszerepet, miközben néha oldalra néztem a tükörbe, ami természetesen tovább fokozta a filmes hangulatot, közben pedig Laura egyre közelebb került az orgazmushoz. Olykor kicsit lassítottam, néha gyorsítottam, pózt viszont nem váltottunk, az arcán láttam, hogy ez így pont jó (és annyira csinos volt!). Nagyon diszkrét kis hangokat hallatott, de azért azokból is egyértelmű volt, hogy lassan lépkedünk egyre fölfelé, aztán orgazmusa lett, én pedig lassítottam. Még egy kicsit mozogtam benne, finoman, azt vártam, hogy kiderüljön, el tud-e élvezni többször. Arra rá is kérdeztem, hogy kihúzzam-e, de mondta, hogy még ne, aztán úgy három perc múlva ő kérdezett rá, "Hogy csináljuk úgy, hogy neked jó legyen?", mire mondtam, hogy igazság szerint én még elég sokáig bírnám. Akkor végre tisztáztuk, hogy ő alapvetően egymenetes, ezért kibontakoztunk egymástól, és mondtam, hogy igazság szerint nagyon szeretem a franciázást. Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás, és a szájában ért el az orgazmus, olyan mélyről és hosszan fakadó, amit csak ritkán érez az ember. Tökéletes volt.
Utána még viszonylag hosszan beszélgettünk. Laura egyáltalán nem időnézős, én viszont rákérdeztem, hogy hol tartunk, mert elég beszélgetős típus vagyok, de nem szeretek visszaélni más idejével. Szerencsére erről itt nem volt szó, még pont az egy órán belül voltunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrákat. Annyit kért, amennyit a telefonban megbeszéltünk, ráadásul nagyon frappánsan. Az elején ugyanis, a nyakba borulásos forró üdvözlés miatt, úgy kizökkentem a vendégszerepből, hogy elfelejtettem megkérdezni, előre rendezzem-e, aztán meg olyan bensőséges hangulat alakult, hogy teljesen kiment a fejemből. Így aztán neki kellett figyelmeztetnie búcsúzkodás előtt, hogy "Kérsz egy cipőkanalat? Én meg majd ** kérek." Zavarba is jöttem volna, ha a hangsúlyából nem érződik, hogy egyáltalán nem neheztel. Úgyhogy gyorsan rendeztem a dolgot, és még egyszer megölelgettem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Laura egy nagyon csinos, dögös, ráadásul intelligens és érzékeny nő. Egyszerre határozott és nagyon figyelmes, és mint az a fentiekből is kiderült, nem volt könnyű dolga a kissé zaklatott hangulatom miatt, de maximálisan odatette magát. A lakás nagyon magas színvonalából, a rendezettségből, a számtalan tusfürdőből stb. is látható, mennyire odafigyel a minőségre. Nagyon örülök, hogy megismerhettem, és szeretnék még menni hozzá (a szauna miatt, a masszázsa miatt, az alakja miatt és a személyisége miatt is). Köszönöm az élményt, nagyon jól éreztem magam!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Laura szexpartner beszámolójáról


2023-09-06 19:49:15
Ez egy igazán jól megírt, minden blokkjában minden igénynek és elvárásnak megfelelő írás! És ha még a 'fejlődő' rangodat is tekintetbe veszem: parádés! Köszönet érte!

2023-09-06 19:38:18
Nagyon jól bemutattad Laurát ő valóban ilyen csinos intelligens érzéki nő.
Mutasd mindet

FunkciókLaura legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2023-09-11) : Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))

(2023-07-16) : Viszont a franciája is kivételes, lábam széttárva, némileg elértem velük a helység szemben lévő falát, igy kicsit ki tudtam támasztani kezeim pedíg két oldalt széttárva. Kellett is, mivel Laura nem kis elánnal csapott le rám, úgy véltem, hogy ha nem fogom vissza magam,

(2023-06-08) : Ezután ő szeretgette meg a töppedt bögyöröm. Volt nyálcsurgatás, nyelvhez csapkodás amit a tükörből lehetett mozizni, bár érezni jobb. Kérdezte. 1 órában hányat lehet lőni? 1-et mondta.

nagyon jó: 1db
(2023-06-24) : Szobában ruhák le, irány a zuhany. Utána elkezdjük. Laura kis semmiségben várt, bugyi nélkül :) Felfedezni való, szerencsére hagyta magát. Hamar megkóstolhattam a finom puncikát.

: 4db
(2023-09-03) : Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába.

(2023-08-02) : Fantasztikusan szop. Kézzel, kéz nélkül, érezhető a professzionalizmusa. Szerettem volna látni a punciját, simogatta magát, széthúzta, maximális erotika. Közben puszilgattam a combját és azt a kezét is, amivel kielégítette magát.

(2023-07-09) : A francia ágyon kaptam beszélgetés közben egy masszázst, majd bujálkodtam csodás keblein, testén. Rendkívül érzékeny, s jól reagáló az origója, csak a rendkívül finom bánásmód való neki. Orális kényeztetése fenséges! Ügyes is, figyel is rád, meg tényleg a kellemes finomságra törekszeik, amiben messze nem kezdő, mondhatni nagymester.