Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
anita08(45+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Vivien(29)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
szexpartner beszámoló

Laura

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-16 18:29:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Nabut!

Köszönöm szépen az ISTENNŐS beszámolót,és a kedves szavakat! Mindig izgatottan,nagy örömmel várom a következő randink, mert tudom hogy nagyon jól fogjuk magunkat érezni 😉
Számomra te vagy a FAVORIT! 😘
Sok puszi neked édes! 😘😘😘

Beszámoló +36 118696

Nabut a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Laura hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Immár harmadik találkozásunk Laurával. Először másnapra beszéltünk meg randit, második alkalommal két hét volt a vágyakozasi idő, ez alkalommal "csak" egy hét. Lauránál tehát nincsenek kőbe vésett szabályok ebből a szempontból,
rugalmas, jól tervezhető, és maximálisan megbízható.
Tehát írtam üzenetet, hogy nem bírom tovább, és egy pontos dátumot megjelölve közöltem elképzeléseimet, pozitív válasz hamarosan, most nem vtr-eztünk, elég volt az adott szó, kölcsönös bizalom már régen kialakult. No de milyen üzenet volt, amiben elfogadta a kért időpontot? Aki ismeri
Laurát az tudhatja, használja magas szinten az izgatás, csabítás fegyverét, ezzel megalapozva a találkozó sikerét.
Ha Laurát tervezed meglátogatni, célszerű akkor hívni, mikor villog a felirat, de elmondása alapján teheted ezt máskor is, nyílván tól-ig időben, ahogy épp olvasható adatlapján.
Ha nem veszi fel, visszacsörget amint lehetősége van.
Ha írsz üzenetet, hamarosan elolvassa,és várhatod a választ, de türelemmel legyél, hiszen gyakran elfoglalt. A telefonos beszélgetést ne hagy ki! Már egy "csupán" tájékozódó beszélgetés is erotikus élmény, persze első alkalom előtt ez illendő is.
Egyszerű, gördülékeny egyeztetes volt, úgy mint az előző két alkalommal.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az adatlapon található útvonaltervre kattintva igen jó iránymutatást kapunk. Lipótváros kevésbé forgalmas része, itt már nagy biztonsággal található parkolóhely a közelben.
Esetemben a bejárattal szemben az árnyékos oldalon, igaz
a randi végeztevel már tűző napon volt autóm. Egy milló fok!
Váci út száz- kétszáz méterre, Lehel tér se messze, úgyhogy ha bevállaljátok a tömegközlekedésnek nevezett rettenetet
/ tényleg, van klíma a buszon, metrón?/, akkor nem kell sokat gyalogolnod, de lelked rajta, Te tudod.
Semmi több nem jut eszembe.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Minden változatlan! Kifogástalan, és az alkalomhoz teljes mértekben megfelelő a lakás. Sőt! Szauna, de ezt már tudjátok, erről később is szót ejtek, mert.....megtörtént! Igen!
Nagy előszoba, bejárati ajtóval szemben kétszemélyes kanapé, a kanapé mellett balodalt egy kedves fiatal lányka, először nem vettem észre, " Szolgalány" nevezte így Laura,
neccharisnyában, és félig kilátszó keblekkel, ölében egy
törülközővel várja a vendégeit. Szótlanul, mozdulatlanul.
Végül is Ő is része az előszobának, igaz nem fogas, és nem
szék, de nem is szekrény. Távozáskor megcsöcsörésztem.
Maradok Lauránál!
Tovább!! A már többször megénekelt szaunás fűrdő, tip-top,
tusifürdő uszkve 6, vagy 7, és további illdomos kellékek, mint szájvíz , pohárka, dezodor, biztos volt még más is, de csak ezeket kentem , fújtam és ittam. A szoba, ahol...., most nem mondanám hogy töltöttük időnket,/ később részletezem/,
most is, mint mindíg láthatóan előkészítve fogadásomra.
Hangulatos világítás, halk zene, talán valami dzsessz, ágyon tiszta piros lepedő feszült, rajta törülköző meghajtva, két virágdísszel a közepén. Ágy mellett bal oldalt két, nagy tükör,
volt hogy onnan néztünk egymás szemébe, volt hogy onnan figyeltem ahogy Laura.....! Erről is később!
A szoba bal felső sarkában, ha az ágyról nézzük, légkondi is található, működött vagy nem, nem tudom,de se nem fáztam
se nem volt melegem. Igaz a melegre ez nem teljesen igaz.;)
Minden adott, kényelem, hangulat, kellemes illat, zene, tisztaság! Problémáról nem tudok beszámolni.
Laura külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Laura!! A Nő! A nagybetűs, a szexi, az intelligens, a csábító, ! Most piroska volt, mint a mesében! Egy mini piros, feszes ruhácskában fogadott, meglepett, de nagyon pozitív értelemben. Mikor leültem az előszoba kanapéjára, egy- két percig csodáltam, ahogy előttem mutatja magát, majd azt is megtapasztaltam, hogy bizony bugyit elfelejtett felvenni a ruhacska alá. "Asztapaszta" gondoltam, biztos a nagy kapkodás, amíg készült a fogadásomra. Viszont remek ötletet adott a következő látogatásomhoz,én is készülök egy aprócska meglepetéssel majd. Na de Laura, itt tartottunk!
Pár napja, bizonyítva kiváló marketing érzékét, egy két napra láthatóvá tette arcát a szerencsések számára, nekik üzenem, hogy a szín, tisza valóság, igen, Ő Laura! Akik nem látták, azok felé csak egyszerűen azt üzenem, "don't panic"!
Testalkata, magassága, és egyéb adottságai az adatlapnak megfelelőek, amit a fotókon látsz, azt fogod megtapasztalni
a valóságban is. A cicik zabálnivalóak, és bár méretes jelző illik rájuk, igen jó tartásúak, bimbók pedík büszke csúcsként kínálják magukat. Megéri időt áldozni rájuk, de az is igaz, hogy Laura nem is ad esélyt arra,hogy elkerüljék figyelmedet.
A popsi az a típus amibe jól bele lehet markolni, és kemény, kerek, igaz nem fokhamagerezd, hanem az az utcán is utánanézel típus. A lakást többször bejártuk, ügyeltem arra, hogy az úriember látszatát keltsem, és udvariasan" csak Ön után hölgyem" címszó alatt fenekét mustrálva követtem, hol a fűrdőbe, hol a fűrdőből, épp ahová a szükség hozta. Gyanítom sejtette" tisztességtelen" viselkedésem valódi okát
és talán kedvére való is volt,hiszen eközben dícsérő szavaim
sem maradtak el. Már megint elkalandoztam! Tehát Laura az egyben van és nagyon Nőt képviseli mind kűlső, mind belső tulajdonságait illetően. Az utóbbiról bővebben majd az összegzés fejezetben írok.
1.  +36 beszámoló Budapest 118696 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 118696 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1186965.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1186966.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 118696
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Közös fürdés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Hát action volt a javából!A randit megelőzően, üzeneteiben elmondta terveit, hogy mit is csinál velem, mivel jelentős volt az átfedés az én elképzeléseimmel, így szükségtelennek véltem, hogy bármit is előre tervezzek. Teljesen felesleges. Egyrészt Laura fantáziája végtelen, másrészt kedvelem a spontán kialakuló szituációkat, ettől izgalmasabb lesz a randi, egy hirtelen ötlet pedíg boríthat minden, nem mellékesen Laura igyekszik maximálisan, mind maga, mind a vendége elégedettségét megvalósítani. Dehát mondom én itt a magamét, a beszámolói magukért beszélnek.
Négy részre bontom a két órás együttlétünk eseményeit, így tisztább képet tudok adni, és érthetőbb lesz mi hogy történt.
1: SZAUNA
Megérkeztem, előszobai kanapén átbeszéltük az elmúlt időszak eseményeit, jót nevettünk, azon hogy az eltelt egy- két hetünk mindkettőnknek maga a káosz volt.
Cipő le, piros ruha mustrálva, dícsérve, irány a szobai kanapé
üdvözlő puszi a ciciknek, ruha le, Laura sok időt nem hagyott
irány a fűrdő, közölte. Bár mindketten frissek, üdék voltunk, egy kis denimmel kukac, punci frissitést után a forró/ mikor kapcsolta be?🤔/ szaunába mentünk. A padrész letakarva forró, de nem fájdalmas levegő símogatta a bőrömet, és már térdelt is elém Laura." Azt a kutyafáját" gondoltam, de már nem volt mit tenni, régi vágyam itt, és most teljesül. Pedíg igazából nem is beszéltük meg, csupán az előző randin említést tettem róla, hogy lennének elképzeléseim a szaunát illetően. Azért gondoljatok bele! Laura olvassa a férfi gondolatait, ez olyan erény ami egészen kivételes Viszont a franciája is kivételes, lábam széttárva, némileg elértem velük a helység szemben lévő falát, igy kicsit ki tudtam támasztani
kezeim pedíg két oldalt széttárva. Kellett is, mivel Laura nem kis elánnal csapott le rám, úgy véltem, hogy ha nem fogom vissza magam, akkor egy, max két perc. Azért ennél többre vágyok, élveztem is a helyzetet. És hogy megfogalmazzam milyen Laura franciája??Hát nem könnyű! Olyan mintha minden műfajból egy kicsit beleadna,így lesz egy kivételesen érzéki, akár mondhatnám barátnősnek is, viszont letekintve úgy éreztem magam mintha egy pornófilmben lennék.
Néha felnézett, ekkor kicsit lassított, majd kis nyálcsurgatás után intenzívebbé vált. Puszi a zacsira, kezeit alig használva, főleg a combomat símogatta. Említettem, hogy egy-két percnél többre vágytam! Talán négy, vagy öt perc lett belőle.
" nyugodtan élvezz el" mondta Laura, így mit is tehettem, még belekapaszkodtam a rácsba, megfeszültem és durrr!
Kicsúszott a számon, hogy " ez ku@va jó volt" Ő mosolygott elegedetten, persze tudta, látta rajtam.Egy pillanatra kilépett a fülkéből, kis öblítés" na akkor szaunázzunk" mondta.
Szaunáztunk, beszélgettünk, romantikus volt, és álomszerű.
Nem tudom mennyi idő telt el, de mintha egyszerre ugyan abban a pillanatban mozdultunk volna. Egy lépés csupán a zuhanyfülke, és a következő percben már ott is voltunk.

2: FÜGGÖNY MÖGÖTT
Termeszetesen felajánlottam szolgálataimat, hogy kebleit, fenekét hátát leöblítem, Ő viszont tette ugyanezt. Mikor is a bizonyos helyre ért éreztem, hogy itt más is történik, nem csak mosdatás.Habár a cerka nem volt maximumon, inkább félárbóc, meglepődve tapasztaltam, hogy mintha új erőre kapna. Nem kerülte el Laura figyelmét sem, hogy mi történik, csak azt vettem észre, hogy immár előttem térdel.
" Húúú bammeg" talán csak gondoltam, vagy lehet mondtam is, a zuhanyrózsát a semmibe irányítottam, kezeimmel megkapaszkodtam a csaptelepben és a csempézett falnak támaszkodtam. Úgy 10-15 perc telt el a szaunás történet óta, de ismét vérrel teltem ,csodáltam is, Laura kevésbé, néztem ténykedését fentről, ami előbb szaunában, most a zuhany alatt, mi jöhet még? "Élvezz el nyugodtan" szólt Laura
kisvártatva ismét, habár kellően izgatott és merev voltam,de a lábaim is mintha kicsit zsibbadtak volna, kértem , hogy folytassuk a szobában a kanapén. Gyors törölközés, majd a szokásos fenékmustra, tiszta pléd a kanapéra, elterültem rajta.

3: A pamlag!
Álló cerkával, hasonló pozíció mint a szaunában, de váratlan dolog történt. Laura nem térdelt elém, hanem feállt, nemes egyszerűséggel szemből a számra ült. Akkor most én jövök,
átkaroltam fenekét, magamhoz húztam és vadul kezdtem nyalni, Ő a fejemet húzta magához, vagy éppen melleit maszírozta, néha én is felnyúltam kicsit besegítettem, kisvártatva remegést ézrekeltem, gyorsítottam mindaddíg míg Laura elernyedt és elémroskadt. De pihenő nem volt, szinte ezzel egyidőben be is kapott, ketté is állt a fülem, úgy franciázott. Nem szokásom, de szinte üvöltöttem, lábaim megemelkedtek és elélveztem ismét. Hol vagyok?Kérdeztem lihegve. Kicsit megtöröltük magunkat, egymást Laura mellémbújt és átkaroltuk egymást.
" Menjünk az ágyra, ott kényelmesebb" szólt kisvártatva.

4: SZEX
Azért most már időt kértem! Kis masszázs lazításképpen, majd hol egymás mellett elterültünk, símogattuk egymást, majd a következő pillanatban Laura élém ült törökülésbe, így telt úgy 15 perc. Beszélgettünk komoly és kevésbé komoly témákról, kiveteles hangulatot teremtett kedves, közvetlen stílusaval, érdeklödve hallgatta amit mondtam, én nem kevésbe, amikor Ő szólt éppen. Teljesen kikapcsoltam,Laura is mondta, hogy most nagyon jól érzi magát, és nem éreztem a szineszkedést, látszott , hogy őszintén mondja.Símogatott, én viszont, semmit nem terveztem. De Laura még okozott meglepedést. Lábaimhoz térdelt és "Drága uram, megengedi, hogy bekapjam a farkát?"szólt, ez elképesző. "Hölgyem! Megtiszteltetésnek veszem ha bekapja, és nagyon boldog lennék" válaszoltam. Nem volt kérdés! Most a szex lesz, ehhez kellet a cerkát optimalizálni, nem is volt gond, ez percek alatt megtörtént.
Itt egy gondolat! Számomra az szép női test látványán felül fokozottan izgat a viselkedés, és ami mégnagyobb hatással van rám, az inteligencia. Nincs izgatóbb mint egy szép, okos nő. Gumi már előkészítve, és fel is került a farkamra, Laura pedíg szemből ereszkedett a " mélybe". Fejemnél mellei, Ő hol előrehajolt, hol hátrafeszült, kezem fenekét öleli át, majd kebleit, hátranyúl a zacsihoz, kicsit maszírozza, intenzív, de nagyon barátnős szex volt. Hol gyorsabban, éppen ki nem csúszott a farkam, hol mélyen benntartva csak a csípöjével körözve ült rajtam. Váltogatva, más esetben egy perc, max kettő a csúcsig, de most voltak előzmények így hosszabb ideig tartott nagy örömömre. Tévedés, nem én irányítottam, csak némileg tudtam uralni a helyzetet. Majd Laura vágtába kezdett,ennyit a helyzetkezelésemről, el is vesztettem a kontrollt, combjaiba markolva, kapaszkodva, lenéztem ahogy ki-be jár farkam, na ez pont elég is volt. Most már Laura intett, hogy kicsit halkabban, visszafogtam az élvezés hangját, szorosan magamhoz húztam és elélveztem. Pihentem még Laurában, egy-két percig, levegőt kapkodva öleltem, ez szintén kedves gesztus, nem szaladt ki, engedett lenyugodni, majd tisztogatás és elnyúltunk az ágyon. A randi hátra levő részében meg kicsit beszélgettünk, kerestem hol egy óra, de nem leltem, így rákérdeztem ,még öt percünk volt.
"Hihetelen gyorsan eltelt a két óra, mondtam is Laurának, ez persze dícséretnek szántam, mosolygott, majd gyors tusi , öltözés. Együtt öltöztünk, mivel Ő is elment a lakásból, így láthattam utcai viseletben is. Rövid sort, piros felső, az a látvány aki után a férfiak megfordulnak az utcán.
Elköszöntem, búcsú puszi és ölelés!
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az adatlapja tartalmazza az elszámoláshoz szükséges minden információt, már az első alkalommal sem beszéltünk róla, távozás előtt tettem a szobában lévő asztalkára borítékban.
Extra nálam nem releváns, alap, normál dolgokat szeretem,
ezeket Laura nagylelkűen és magas színvonalon nyújtja.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Jelenleg Laura esetemben a favorit! Nem véletlen, hogy viszonylag rövid időn belül harmadszorra találkoztunk, azt gondolom, hogy hamarosan ismét randizunk, hiszen olyan fokú fantáziával rendelkezik, ami garancia, hogy részem lesz újdonságban. A színvonal viszont állandó, és kiemelkedő.
Ahogy már említettem tervek nélkül érkeztem, de ha konkrét programot állítottam volna össze a randi előtt, valószínüleg nem tudtam volna sikeresebbé tenni találkozásunkat.
Remekül alkalmazkodik a vendég igenyeihez, de ezt úgy teszi, hogy közben elveit is megtartsa. Ez remek kombinació, hiszen ezzel együtt lesz Ő, a különleges Laura. Es ez a típusú hozzáállás nem zavaró, nem vezényel, hanem harmonizál, nem utasít, hanem mozdulataival tesz utalást elképzeléseire.
A szex előtti "...megengedi uram...." kérdése erre remek példa, én nem tudtam volna jobban a szex felé közelíteni.
De ez a fajta hozzáállas végig jelen volt, és az is biztos, ha lett volna valami csalafinta kívánságom, ami számára is elfogadható, akkor boldogan teljesíti. De erre nem volt szükség, hiszen jobban tudta, mit akarok mint én.
Beszélgetésünk a mai alkalommal kicsit komolyabb vizekre is terelődött, itt kiderült/ bár eddíg sem volt kétsegem/, hogy Laura egy komoly gondolkodású, és őszinte Nő, úgy vélem ez a tulajdonság az együttlét őszinteségére is jellemző.
Nem teherkén éli meg az érintést, hanem igyekszik élvezni partnere társaságát, persze ez nagyban függ hogy miként viszonyulunk hozzá, nekem talán szerencsem van, hiszen végig éreztem a szimpátiáját, így számomra is nagyobb élmény a vele eltöltött idő,és gondolom, hogy ez nem csak nálam van így. Az egyik legérdekesebb, legizgalmasabb nö az oldalon/ persze mindenkit nem ismerek/, de ez nem egyetlen tulajdonsága miatt van, hanem egy remek kevereke azon erényeknek, ami számunkra fontos lehet. És ami számomra talán az egyik legfontosabb tulajdonság amit mindíg kiemelten kezelek, az a figyelmes kommunikáció.
Ez nem csak a szükséges kommunikációt jelenti, hanem a randi utánit, ami jelenthet egy ajánlás küldése, de akár, ha íródott egy beszámoló, akkor az arra való reagálás.
Ha a randi tartalmát és ebben a fejezetben leírtakat figyelembe veszem, akkor a besorolás nem kérdéses, és további érvelés nem szükséges ennek alátamasztására.
Ha elolvassatok írásom, megköszönöm, ha segítséget nyújthattamtam, annak örülök, Laurának pedíg köszönet a fantasztikzs élményért.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Laura szexpartner beszámolójáról


2023-09-14 09:20:54
No igen, ez volt az az írás ami engem is inspirált, hogy megismerjem Laurát személyesen is. Jelentem, nem csalódtam, sem a beszi írójâban, sem a kedves vendéglátóban. 😉

2023-07-21 15:18:43
Ez aztán az igényes beszámoló! Köszi Nabut a sok hasznos infót! ...egy taggal bövült a kedvenceim listája.

2023-07-20 19:41:09
Hűha ember! Ez aztán a kedvcsináló! 👏

2023-07-18 13:13:54
Egy igazán csodálatos, fantasztikusan olvasmányos beszámoló. Igen nagy élvezettel faltam soraidat. Köszönet érte!

2023-07-18 09:00:11
Gratulálok! Szuper kis erotikus regény született. 😉
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-06-25) : Végtelenül érzéki franciát kaptam , amiből doktorálhatna simán .Néha csak a végével kokettált , néha eltüntette az egészet , közben változatos ritmus és ütem váltások sodortak az élvezés felé . A II. felvonásig kaptam egy isteni masszázst , profi volt és szakszerűen .

(2023-09-11) : Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))

felejthetetlen: 1db
(2024-01-07) : Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.

nagyon jó: 2db
(2024-05-20) : Lágyan kezdte,nyalogatta a golyóimat,majd fel a rúdon és egyre hevesebben szopott.Mozogni kezdtem a szájában ami nem volt ellenére.A feje alá nyúltam és egyre hevesebben járattam Benne.A keze azért ott volt,nem tudtam mélyen,nem is akartam de ez így nagyon izgató volt.

(2023-09-06) : Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás,

: 4db
(2024-04-28) : Ezért rozzant testemnek a lovagló pozíció volt az ideális.Gumírozás után egy határozott mozdulattal egyszerüen ráült afarkamra. Teljesen magába fogadott forrón és szorosan.Gondoltam én majd finoman kezdünk, de nem, egyből vágtában csattogtunk( mint az Epsomi derbyn ).

(2024-03-23) : Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni. Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre.

(2023-09-03) : Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába.