Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
szexpartner beszámoló

Laura

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-09 22:23:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Kopaszkukac1 :)

Nagyon szépen köszönöm a JÓ beszámolót!
Sajnos ìgy nem tudlak beazonosìtani,hogy mikor jártál nálam. Mindenesetre kedves gesztus volt részedről,hogy ìrtál kettőnkről...
Szép napot!
Puszi 😘
Laura

Beszámoló +36 118612

Kopaszkukac1 a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Laura hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Telefonon hívtam de nem értem el. Utána sms-re reagált, majd tudtunk beszélni. Kedves, előzékeny volt.
A beszamolok.hu-n néztem ki magamnak.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Szgk-val kényelmesen lehet a közelben parkolni. Én pl. a kaputól 10 m-re álltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szépen berendezett előtér vicces szolgalánnyal. 2 rendbeli működés, szépen művelve. A fürdő nagy, s igen hangulatos. Szaunázni valahogy nem akartam bár tényleg ott van, hisz kellemesebb dolgok vártak a szomszéd szobában. Kis mécses szettet vittem ajiba, aminek örült.
Laura külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeknek teljesen megfelel, csak épp hús-vér kivitelben, kézzelfoghatóan más érzés.
1.  +36 beszámoló Budapest 118612 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 118612 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1186125.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1186126.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 118612
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Lábimádat:
4
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Első tali részben ismerkedés jellegű volt. Laza, barátságos és rendkívül kedves. Gondolom ezt nagyon sokan keresik, és szeretik. Ez kifejezett erőssége is egyben. A francia ágyon kaptam beszélgetés közben egy masszázst, majd bujálkodtam csodás keblein, testén. Rendkívül érzékeny, s jól reagáló az origója, csak a rendkívül finom bánásmód való neki.
Orális kényeztetése fenséges! Ügyes is, figyel is rád, meg tényleg a kellemes finomságra törekszeik, amiben messze nem kezdő, mondhatni nagymester. Utána kértem, hogy szemből foglaja el helyét a nyeregben, melyben nem ellenkezett. Élvezi a jót! Nagyon jó érzés volt ez a számomra. Én elég hamar tetőzök, de ő is, s ez szuper combo!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem kértem, elszámolásban korrekt, s bizonyára nem voltam aggályt keltő a számára, hisz csak a végén rendeztem a csokrot.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Jó értelemben vett gyakorlott, ügyes, aki nemcsak törekszik élményt adni, hanem teszi is! Fanciája és barátságossága párját ritkító.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Laura szexpartner beszámolójáról


2023-07-31 18:20:31
Másfél sort írtál összesen a külsőről. Az arcáról, testéről nem írtál. Leírhattad volna, hogy milyenek a mellei a popsija, combjai stb. A legtöbben a külső alapján döntenek ezért fontos lett volna részletezni.

2023-07-17 17:51:54
Erre mondják felénk, hogy vérszegény.

2023-07-11 06:42:05
Elég rövid a beszámoló, kicsit szűkszavú, ha nem ismernem Laurat, nem biztos hogy meghozta volna hozzá a kedvem.

2023-07-10 19:53:08
Kolégák! A szitu az az, hogy számomra nem lényeges a rózsacsokor mérete. Amit kérnek azt odaadom. Nem jegyzem meg. Azaz itt pl már elfelejttetem s véletlenül se szerettem volna pontatlant írni. A lényeg, hogy jól érzem-e magam, s visszatérek-e valamiért. Itt bizony van miért visszatérni! Na ez a lényeg, s nem az "üzlet". Számomra. Nem török se írói babérokra, se nem kívánok felvágni, így valóban nem túl bőséges az írásom. Támpontokat azért adtam másoknak nem keveset, mint ahogy ez számomra is jól jön.

2023-07-10 19:20:59
A rózsamegadás hiánya miatt lehetne jobban megírt. A jövőben erre figyelj jobban oda. A rèszletezettsèg is mèg hagy kívánni valót.
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-06-25) : Végtelenül érzéki franciát kaptam , amiből doktorálhatna simán .Néha csak a végével kokettált , néha eltüntette az egészet , közben változatos ritmus és ütem váltások sodortak az élvezés felé . A II. felvonásig kaptam egy isteni masszázst , profi volt és szakszerűen .

(2023-09-11) : Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))

felejthetetlen: 1db
(2024-01-07) : Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.

nagyon jó: 2db
(2024-05-20) : Lágyan kezdte,nyalogatta a golyóimat,majd fel a rúdon és egyre hevesebben szopott.Mozogni kezdtem a szájában ami nem volt ellenére.A feje alá nyúltam és egyre hevesebben járattam Benne.A keze azért ott volt,nem tudtam mélyen,nem is akartam de ez így nagyon izgató volt.

(2023-09-06) : Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás,

: 4db
(2024-04-28) : Ezért rozzant testemnek a lovagló pozíció volt az ideális.Gumírozás után egy határozott mozdulattal egyszerüen ráült afarkamra. Teljesen magába fogadott forrón és szorosan.Gondoltam én majd finoman kezdünk, de nem, egyből vágtában csattogtunk( mint az Epsomi derbyn ).

(2024-03-23) : Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni. Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre.

(2023-09-03) : Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába.