Kiemelt
Most hívhatod!
Nykol(38)
Budapest XIII.
Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Lara

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-10-20 21:30:47



bajhori szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lara +36306923942 122894 szexpartner

bajhori a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Lara hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Viber majd VTR, de azért rácsörögtem egyet. Sose tudom kivel beszélek, de kezdem megszokni..várom a pillanatot amikor egy bariton hangon hallom a "Szia Lara vagyok" mondatot. Április elsejére simàn beférne. Egyébként szokásosan flottul ment az egyeztetés.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin plàza közel. Ebböl mindenki tudhatja. Parkolàs napközbe katasztrófa, este kivitelezhetö. Este 10 ig fizetös. Gps ismeri, egész közelig visz, de valamennyit kell gyalogolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ezt nem akarjátok egy csomó megelözö beszibe elolvasni?
hàztömb új,lakàs jol berendezett 3+ szobàs, kosz/penész nincs. Tusfürdö, szájviz, pohár pipa. Szobába matrac, beépitett szekrény, fotel, kisasztal, tükör.
Lara külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képek alapján magasabbnak gondolnám, bár a 160 cm elég beszédes. Lényeg, hogy alacsony. Vörös haj(bár nem tudom, hogy gyári vagy bolti-e), zöldszem pipa. böre mindenhol feszes, és rugalmas, megfelelöen puha. Testalkata arànyos, combjai ennek megfelelö hosszúságúak. Na de a cici...gyári...de urak..egész nap gyöntölném, meg egyéb huncutságokat müvelnék vele...bejön na..
Az arca. Nekem tetszik, véleményem szerint kifejezetten helyes..de ezt mndenki döntse el magànak...
1. Lara +36306923942 beszámoló Budapest 122894 erotikus masszázs
3. Lara +36306923942 beszámoló Budapest 122894 erotikus masszázs4. Lara +36306923942 beszámoló 2024-10-21 10:06:21 erotikus masszázs 1228945. Lara +36306923942 beszámoló 2024-10-21 10:06:21 erotikus masszázs 1228946. Lara +36306923942 beszámoló 2024-10-21 10:06:21 erotikus masszázs 122894
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Elsö körben megjegyzendö, hogy masszázslányként töltött utolsó napjaiban találkoztunk. Igy eksönröl itt még szó sem volt.
Masszázs:
Megérkezek, be a szobába.ott egy kis beszélgetés. (Ennyit nem szoktunk senkivel beszélni. Kellemes tàrsaság, igy gyorsan ment az idö). Fontos megjegyezni, hogy itt jelezte, hogy épp mensiföldén jár, igy a kölcsönösség nem opció (Picsába). Mivel amikor a vtr küldés történt nem àllt fent ez az àllapot, igy nem is jelezhette hamarabb. Iràny a zuhanyzó (...), visszajövök, ott vár, épp zenét készít be. Megint kis beszélgetés. Kérdezte, hogy masszázs-kényeztetés, vagy kényeztetés-masszázs legyen a sorrend. Mivel a kényeztetés-kényeztetés nem volt a lehetöségek között, igy javasoltam a masszázst kezdésnek. Törcsi le, ö pedig a fehérnemükböl hámozta ki magát (igen...alsó-felsö). Testem a hasamon, bekuporodik a làbamközé, és elkezdi. A vàdlimtól indul felfele, fenék majd a hàtam és a vàllam is kap a kezelésböl. Meglehetösen kellemes, nem a simogatàs, de nem is az "egyalkalomalattrendberaklakmindenhol" erösségü. Pont ideàlis tovàbbi beszélgetésre, meg ráhangolódni mindenféle huncutságra. Épp a fenekemnél jár, amikor hirtelen a fejéhez kap, felpattan, és gyorsan visszaveszi a bugyit. Teljesen elfeletette, hogy miujság, de cserébe nekem se esett le, hogy mi a szitu. Na itt megint volt miröl beszélni. (Egyik téma sem kerül közlésre...sorry :P ) javasolta hogy forduljak meg.
Levezetés:
Fordulás után elkezdtünk csókolózni. Fuh...ezt jó sokáig müveltük...durván. csak sodródtam az árral, de annyira jól esett és jól csókol, hogy nem birtam abba hagyni. Számomra elegendö nyelvhasználat, nem pedig a bántóan sok. Néhol csak ajakra, néhol föleg nyelves..frankó vàltozatos, számomra tök jó barátnös. A kuki sem tétlenkedett, bármilyen érintés hatása nélkül tudta a dolgát. Ugy belefeledkeztem, hogy fel se tünt (de tényleg), csak akkor amikor közösen ránéztünk a ropira, és konstatáltuk, hogy ez bizony felàllt. Még egy búcsúcsók, és elindult lefele. Nem kellett noszogatni, gyanitom egyre gondoltunk, természetesen mindenki a megfelelö kontextusban (nekem nem jutott eszembe, hogy szàjba veszem a pöcöröjét). Nagyon kellemesen kezdte, nyalogatva, makd az alkatrészek szintén kaptak a nyelvéböl, aztán finoman csak a hegyét, közbe a kéjbogyókat maszírozva, aztán csak eltünt a nagyrésze a répának (na mondjuk ez a méret talán nem kihivàs, nagyobb kukival más lehet a szitu...kérdezzetek rá). A kezét szintén használta, de roppant vàltozatosan. Csak kéz, kéz-száj egyszerre, kéz nélkül...annyira frankón kapta el a ritmust, hogy többször is majdnem sikerült elmennem, de aztán mégse, mivel jókor váltott...a répa csak áll, köpne, erre mégse...összességében legalább fél órára sikerült nyújtani a kényeztetést. Azért boritékolható volt, hogy elöbb-utóbb csak kiugrik a tejföl. Ez így is lett, a megbeszéltek szerint VSZ. Engem nem kellett törölgetni..sehol...lehet hogy haluztam, de amikor részmröl nem jött volna több, mintha még rá is szivott volna, egy extrát, hogy az esetlegesen csöben rekedtek is kijöjjenek. Ezt tényleg csak feltételesben, mert az elmúlt idöintervallum megtette hatàsát, és épp testen kivül lebegtem. Btw zsepibe tàvoztak, de meglehetösen kulturàltan. Nem rohangàlt a fürdöbe. Mellémfeküdt, még kicsit simogatott, kicsit csókolóztunk, de lassan idö van...megnézte, hogy miujság a fürdöbe, és mentem (...) öltözés közben még picit beszélgettünk, majd cipö fel és indulàs.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Két extra szokott érdekelni. Csók+vsz. Ezek mindkettö megesett a foglalkozás során, megfelelöen abszolválva. A randi elején került rendezésre a kötelezö. Vtr kedvezmény is jàrt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 36 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nekem nagyon pozitiv...kis vörös cseppjány szende kinézette, de mégis van benne egy olyan dög, amivel teljesen megvett. Minden esetben megfelelöen vàltozatos, igy semmi sem vàlt monotonná. Igy hogy már szexpartner...hehe...ugyis tudjátok...vagy majd megtudjátok :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról


2024-10-21 19:01:11
Gratulálok jó lett ez az episztola. Kellemes és olvasmányos.
Mutasd mindet