Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Lara

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-10-19 15:04:09



Perfekt szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lara +36306923942 122882 szexpartner

Perfekt a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Lara hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Séf bácsi nem csak a menük összeállításához ért, hanem a kompetenciái az étvágygerjesztő írásokra is kiterjednek. Olyan izgalmas beszámolót rittyentett Laráról, olyan ízlésesen tálalta elénk, hogy a nyál összefutott a számban, amikor elolvastam. Már akkor tudtam, hogy felkeresem őt…

Az idő múlása szerencsés csillagállást hozott. Mire a látogatásom időpontja realizálódott, addigra szexpartnerré avanzsált Lara. Operátora mindenben a segítségemre volt. Nem csak a telefonját kezeli, hanem a marketingese is egyben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin Pláza mögötti sétáló utca egyik exkluzív cordia háza. 4-6 villamos és/vagy metró.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Foglalásnál szerettem volna a francia ágyas szobát rezerválni, de abban az intervallumban már másnak volt kiadva az a nívós helyiség.

Kis szobával sem volt semmi bajom, az is tökéletesen eleget tett az elvárásaimnak. Szivacs - kényelmes, tükrök - jó helyen, fények - hangulatosak.

Levetkőztem, a ruháimat a fotelba és a fogasra pakoltam le. Addig Lara egy pohár vízért ment ki a konyhába. Friss és illatos törölközőt adott és már is mehettem a fürdőszobába.
Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe az adatlapjának a motivációs részét elolvasni. Abban a bemutatkozó részben van megemlítve – hanyag eleganciával- egy, nem hétköznapi mondat.

”… Nőies, természetes nagy mellű (90D kosár), dögös, vörös csaj vagyok..”

Ez a képeken nem igazán szembetűnő, de élőben valóban nagyon szépen megmutatkozik az a nagy cici (90D). Alacsony, karcsú, filigrán mosolygós lányka, ezért a hatalmas mellei még inkább dominálnak. Nem gravitálnak, nincsenek szétrágva a bimbók, nem szopkodták agyonra a lurkók, mert nem szült még.

Ha egy decens fehér blúzban „A” vonalas sötét szoknyában látom egy irodaházban, akkor biztos azt gondolom róla, hogy senki rá sem nézhet, mert Ő a direktor szexi titkárnője. Főleg, ha vastag keretes szemüveget is viselt volna. Szerencsére nincs direktor, úgyhogy most a szobában, amikor kettesben maradtunk én diktáltam neki.Vékony, hosszúkás arc éle és hozzá a duzzadt ajkai, nagyon izgalmassá tették a tekintetét. Végtagokon néhány tetkót láttam. Csak az egyiket jegyeztem csak meg, ami a horoszkópját is jelentette egyben.
1. Lara +36306923942 beszámoló Budapest 122882 erotikus masszázs
3. Lara +36306923942 beszámoló Budapest 122882 erotikus masszázs4. Lara +36306923942 beszámoló 2024-10-21 09:59:03 erotikus masszázs 1228825. Lara +36306923942 beszámoló 2024-10-21 09:59:03 erotikus masszázs 1228826. Lara +36306923942 beszámoló 2024-10-21 09:59:03 erotikus masszázs 122882
Action
Barátnő feeling:
5
Prosztata masszázs:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
5
Lábimádat:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Miután lefürödtem ártatlan tekintettel megkérdezte, hogy mit szeretnék.

Álnaívan visszakérdeztem, mintha most lennék első alkalommal egy ilyen helyzetben, hogy miből lehet választani. Erre elkezdte sorolni a mantrát:

Csók, aktus, több pózban, kölcsönösség, natúr francia, végig is, vibrátoros játék, lábimádat, prosztata masszázs, popó izgatás, kebel szex, közös maszti, pornófilm nézés, szüzesség elvétel, ujjazás, sztriptíz, és egy csomó masszázs. Itt, azért egyértelművé vált, hogy Lara nem a komputernél ülve, ECDL ismereteiből akar nekem bemutatót tartani. De nem is bántam, hogy ez másképpen alakult.

Csókolózás közben szabadítottam meg a ruházatától. Az a fekete két részes volt rajta, amiben a fotóin is viselt. Ikrekkel hosszú időt elfoglalatoskodtam. Nem mindennapi ilyen méretekkel találkozni. Főleg úgy, hogy közben a testalkata megmaradt karcsúnak. Kebleinek természetes formája és púder színű bimbó udvara igazi esztétikai csoda. Alig bírtam elszakadni tőlük, de hát hívogatott délebbre a kagylócskája, mennem kellett tovább.Punikája érintésre és nyalásra is egyaránt jól reagált. Egyszer biztosan elélvezett, amíg kinyaltam, látványosan beleremegett a teste közben. De utána is még többször is a csúcs közelében volt. Amíg ápolgattam, addig a nyitott tenyereink találkoztak és az ujjaink összefonódtak. Igazi barátnős feelinget produkált.

Majd a kezemet a szájához emelte és a mutató ujjamat szopni kezdte. Utána a középső ujjammal folytatta. Ez sem volt neki elég, ezt a két benyálazott ujjamat a punijába helyezte és vadul megujjazta vele magát. Hangosan nyögdécselt közben. Aztán leállított, hogy most legyen elég, és azt mondta, hogy ő következik. De figyelmeztetett, hogy ne menjek el gyorsan, mert később még belém akar ülni és meg szeretne lovagolni. Szó szerint így fogalmazott, "a kemény f@szodon ülve szeretnék újra elélvezni".

Vigyázott ő arra, nagyon is, hogy ne durranjak el időnek előtte. Izgatott, kényeztetett, de nem kivégezni akart. Franciás performansza az elején még lágy elemet tartalmazott. Tojásokat is finoman leápolta, prosztatát is puhán megmasszírozta. Kézzel és szájjal dolgozott meg. Úgy, hogy közben figyelte a testem rezgéseit. Interakcióra törekedett.A gumi húzás követően is ez maradt a fúziós vezérelv. Először megpaciztattam. Ügyesen kevert a farkamon és látványnak se semmi volt, az, amit ebben a pózban előadott. A mellei közé fúrtam az arcomat és próbáltam visszatartani magam. Sikerült. Amit ígért azt Ő be is tartotta. Hatalmasat élvezett egy jól megkomponált erotikus tangó végén a farkamon.

Kutyusosban és doggiban folytattuk. Lehetett tolni neki, csapattam is, de csak diszkréten. Annyi kérése volt, hogy nagyon ne lendüljek be, mert akkor a mellei nagyokat rántanak rajta és az kissé kellemetlen neki. Akceptáltam, amit kért light –osan adtam elő. Utolsó póz misszi volt. Itt már ő lefogta az alkarjával a melleit, hogy ne csapódjanak az arcába. Lendület meg volt, kilövésre felkészültem. Az utolsó pillanatig a szűk punikájában maradtam. Amikor elsülni készültem dákómat kihúztam, alul egy pontot nyomva tartottam. A gumit egy mozdulattal lerántottam és az arca mellé térdeltem. Dákeszt elengedtem és átadtam magam a kielégülésnek. Lara a makkomat a szájába vette és mindegy cseppjét kiszívta.

Mámoros állapotban rogytam mellé a szivacsra.

Száját megtörölgette, hozott nekem inni és utána szorosan mellém bújt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Materiális ügyek az elején kerültek lerendezésre. Nagy számok jöttek ki, de az élmény is óriási volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 54 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Explicit felejthetetlen élményben részesített. Jobb is, hogy nem a masszázs kategóriában, hanem már itt a szexpartner mivoltában találkoztunk össze. Bombasztikus melleit és a frenetikusra sikeredett aktusát nem tudom és nem is akarom elfelejteni. Már nagyon várom a következő találkozónkat, hogy azon újabb perverz dolgainkat adjunk teret.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról


2024-10-22 06:08:34
Perfekt – perfekt beszit tálalt ismét. Látogatás motivációját nem rejti véka alá. Szőrszál hasogatásként: parkolásra nem esik a szövegben szó. --- A „külső” fejezet a valós tények és a fantáziálás elegye amiből plasztikusan bontakozik ki Lara. --- Action pontozási sorának hossza mellbe vágó. Számos extra lehívásra került. Esemény dús 60 perc. Az események sora erotikus novellácskává fejlődik. --- A beszi Laráról szól, ő van a középpontba. --- Ováció és fergeteges vastaps a táncosoknak. A közönség előjegyezte a következő peremiért.

2024-10-21 14:27:09
Köszönöm a bókot de Laráé bizony az érdem
Mutasd mindet