Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Lara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-10-04 23:47:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lara +36303883483 122767 szexpartner

talisker a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Lara hirdetővel
Egyeztetés
A megegyezett randi előtt kb 50 perccel hívtam. Meg is lepődtem, hogy elsőre felvette, mert eléggé elfoglalt szokott lenni.
Többször jártam már nála az utóbbi pár évben, így teljesen letaglózott ami történt.
Megközelítés
Pontos címet egyeztettük, pontosabban, hogy még minidg a szokott címre kell menjek. Tömegközlekedéssel kényelmes megközelíteni. Parkolás ügyileg nem próbálkoztam a környéken, mivel könnyen impossible misson lehet.
Leírás
Pontosan 16:05-re beszéltük meg a randit. 16:03-kor hívtam, nem vette fel. Gondoltam biztos előkészíti magát, nincs a telónál. 16:05-kor pontban szintén, semmi válasz. Ezután 16:10,15,20,30 semmi válasz. Írtam egy SMS-t, hogy ha szabad lesz legyen kedves jelezzen. Jártam egyet a háztömb körül, gondoltam csak megvárom, korábban is volt, hogy már csúszott a dolog.
16:35, majd 45 körül még tettem próbálkozást (gondoltam lehet lehalkította a telót, bár ha 16:05-ös randihoz 40 pecen keresztül nem nézi, hogy keresik-e, ott komoly baj lehet. Kezdtem azt hinni, hogy vmi történt vele.)
Mindegy, írtam egy SMS-t, hogy bocsánat, de így 40 percnél többet nem tudok várni, talán máskor majd összejön a randi.

Alig küldtem el az SMS-t, jött egy üzi, hogy a küldő visszahívást kér. Na, megörültem, hogy mégiscsak összejön a dolog, igaz már egy órányi időm nem maradt de fél óra is fél óra.

És kb itt jött az, mai miatt egyáltalán megírtam ezt a beszámolót.
Rácsörögtem, felvette és mondta, hogy azért nem tudtunk találkozni, met nem pontosan érkeztem, hanem merészeltem 2 perccel előbb hívni, majd utána folyamatosan csörgött a telója és hogy az ilyesmiből neki eddig már több százezres kára származott, mert meghúzta a kocsiját és majdnem elcsúszott a kádban és majdnem bokáját törte stb ...
Konkrétan fel sem fogtam, hogy miről beszél. Kiselőadást tartott róla, hogy mi férfiak ugyanolyanok vagyunk, nem tudjuk felfogni, hogy ezzel a csörgetéssel mennyire stresszeljük a lányokat.
Mondtam, hogy talán ha felvette volna mondjuk a 3.-at, vagy ír, hogy bocsi csúszok ne csörgess, majd jelzek, akkor nem próbálkozom ennyiszer. Mivel rég óta jártam már hozzá (mondjuk nem heti/havi rendszerességgel, de kb 10 éve tuti), ezért meg sem fordult a fejemben, hogy egy leegyeztetett randi idejében és alatta ez zavarná.
Más lányokkal is előfordult már, hogy akármi miatt csúszik a dolog, vagy lemondódik. Ez nem gond, emberek vagyunk. Na de hogy valaki azért pattintson le, mert 2 perccel korábban telefonálok, cseszik felvenni a hívásokat, és a második SMS-re előadja a kioktatósat, az azért mellbe vert.
Komolyan nem tudom mit akart elérni ezzel a kioktató szöveggel, és különösen nem tudom hová tenni az egészet így 10 év távlatából.

Sajnálom, de ez bazira nem volt fair. Mondjuk ezek után biztosan nem fogad majd, de azt hiszem, hogy ezek után nem is fogok próbálkozni.
Úgy gondolom, ahogyan nekem is tanulnom kell az esetből, neki sem árt, meg ennek a közösségnek sem árt, ha ilyen információ is felkerül.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról


2024-10-10 20:23:22
Szépen gyűlnek az egyeztetési problémás bejegyzések.
Pedig pont Larát igyekeztem volna elérni bemutatkozása, a fotók és a felsorolt lehetőségek okán.

2024-10-10 06:13:41
Hát, hm, nem is tudom. Azt hiszem nem is tudom. --- Jobb élményeket!

2024-10-07 07:06:08
Hát ez tényleg elég unfair volt xd szerintem tök korrekt most 2 p vel előbb csörögni 1 x hogy most akkor minden okés e stb, totál felesleges volt az bánásmód szerintem :( lehet pont mások is felzaklatták előtte de ez akkorsem megoldás :( szomorúan olvastam ezt a beszit mivel én azelőtt állok hogy meglátogassam, kár hogy ez a 10 éved a kukába landolt

2024-10-06 22:22:37
Ámulva olvastam az esetleírásodat Lararol. Hölgy esetében gyakori az egyeztetési hiba jegyzet,de eddig ez téged szerencsésen elkerült.látogatásaidrol szívesen olvastam volna episztolát, azokat is meg kellett volna írni, nem csak ezt az utolsót, amivel így megbántott.

2024-10-06 21:47:17
Nagyon helyes, hogy megirtad, köszi szépen.
Mutasd mindet

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-06-03) : Finom franciája van felturbózza az embert rendesen. Nem volt annyira mélytorkos a franciája, de hogy jó volt az biztos. Nem egyszer megkérdezte, hogy szeretném, mert Laránál mindig a vendég az első, hogy neki legyen jó.

(2023-02-23) : Visszaadtam testemet neki csináljon vele, amit akar. Lara a pajtimra bukott meg is dicsérte, hogy milyen kemény egy percre se lankad. Míg ő franciázott addig én a cicijeit és a popsiját simogattam, mert úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek én is.

(2023-01-04) : rögtön viszonozni akarta, kezdve egy kis franciával, majd egy jó lovaglással, ami eddig az elmúlt alkalmakkor valamiért kimaradt. Jó döntés volt: csodás kilátás... kemény tempó! Az iramot próbálva tartani cseréltünk így-úgy amúgy: egy kemény dugás ment itt kérem.

felejthetetlen: 28db
(2024-06-24) : Mikor már folyt rólam is a víz rávetettük magunkat az ágyra és finoman lovagolni kezdet rajtam, ami vad csörtében teljesedett ki. A végkifejlet az ágy mellett ért, amikor elém térdelt újfent és kaptam egy olyan vad pornós szopást köpködéssel kísérve, hogy már nem tudtam tartani magam -

(2024-01-07) : Fordulàs vissza...megint Ö franciázik...még minsig veszett jó! Kell az a gumi...legyen misszi...kicsit megcifrázta...a làbait felemelte függölegesen...igy forrt egymàsba a testünk. Közben folyamatosan kaptam a motivációt.

(2023-10-20) : Jó ötlet, de én először maradnék ülve és úgy kapjon be. Lara rugalmas, a következő pillanatban már szopizza is a farkam, úgy ahogy szeretem. Nagyon bejön nekem ahogy csinálja, vérbőségem egyre nagyobb.

nagyon jó: 28db
(2023-11-13) : Az ágyra feküdtem, Lara meglovagolt, én szorítását élveztem és igyekeztem még nem elsülni. Én kerekedtem felülre, lábait a magasba tartva folytatódott a műsor. Lara biztatott, kért és követelt, én meg szót fogadtam, és alaposan megdugtam.

(2023-08-09) : Majd kérdés és ösztökélés nélkül teljes beleéléssel elkezdi szopni az akkor azért még lustácska farkamat. Lara a szájával viszont varázslatra képes és pillanatokon belül kőkeményre szokta szopni. Nem történt ez most sem másként... Én meg toltam neki keményen és közben simogattam a haját, markoltam a nagy formás cicijét és szopattam.

(2023-07-16) : Nem igazán az érzéki simogatós-bújós szeretkezés jut Laráról az ember eszébe, hanem az "ami a csövön kifér". Legalábbis rám ilyen hatással van, így egyből a mellei közé vetettem magam, majd volt mindenféle francia (Ő, én, együtt), aztán amikor eljött az ideje, jött a lovaglóóra. Hát ezt is nagyon jól csinálja!

: 56db
(2024-05-18) : Nagyon kitartó volt, és változatosan franciázott elég sokáig, apróbb pihenőkkel. Így első alkalommal nem bonyolítottam túl, csak ezt kértem. A szájában ért véget a program.

(2024-05-02) : Dugtam elölről, hátulról, oldalról, kipróbáluk, milyen zsoké... A végén azt kértem, vegyük le a gumit és a szájával tegye rá az I-re a pontot. Igy is lett, szépen kidekoráltam Lara fizimiskáját, vigyázva, hogy a szeme kimaradjon.

(2024-03-13) : Egy kis előjáték a melleivel csók és aztán olyan franciát nyújt neked hogy azért imátkozól hogy ne duranj el a szájába!

lehetne jobb: 1db
(2023-06-18) : gazából egy hosszú francia volt, amit lelkesen csinált, néha próbálta mélyen bevenni, de általában kérnem kellett. Popsira rákérdeztem de a válasz az volt, h túl nagy vagyok.

egyeztetési probléma: 15db
(2024-10-17) : Pontosan érkeztem a megbeszélt időben hívtam, foglaltat jelzett, kicsit vártam újra hívtam, megint foglalt. Ekkor már gondoltam, hogy valami nem OK. Írtam neki SMS-t, hogy megérkeztem, hamarosan jött is a válasz, hogy ma este nem jó neki. Érdekes, hogy előtte még 40 perccel még jó volt neki minden.

(2024-07-18) : Kb 1-1,5 oraval a randi előtt hivtam érdeklődés - egyeztetés céljából, meg is beszéltük a randit 15:30 ra , érkezéskor hivtam és nem vette fel kb 10-15 percen keresztül hivogattam mikor végül feladtam és eljöttem , nem gondoltam volna hogy ebbe futok bele úgy hogy a högynek több mint 100+ beszámolója van

(2024-06-05) : Itt kellett volna azonnal elhagynom a környéket is. De én sajnos kitartó voltam. Vártam még fél órát. Újból próbáltam hívni. Szerintem tudjátok.... Semmi Soha nem találkoztunk korábban, tisztelet tudóan beszéltem.

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat