Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Lara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-05 14:45:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lara +36303883483 121708 szexpartner

chinke46 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Lara hirdetővel
Egyeztetés
Kora délelőtt hívtam. Könnyű volt, elsőre felvette. Mondta pont jókor hívom, éppen most tart befelé a találkahelyre.
Megközelítés
Széll Kálmánhoz közel. Max 5 perc séta szóval bkv sima ügy. Kocsival is könnyű parkolni a Lidl garázsában a Csalogány utcában.
Leírás
Meg is beszéltük hogy nekem kell kb 45 perc, az neki is pont jó. Megérkeztem a város tulsó végéről. Ekkor nézek a telefonomra. Egy sms-t küldött, hogy sajnos nem fog beérni. Próbáltam hívni de nem vette fel. Megint küldött egy sms-t, hogy az (* - magán dolgokat nem tudunk megjhelentetni, csak a szolgáltatással kapcsolatosakat - webi), úgyhogy oda siet. Ok, rendben van, van ilyen. (*- magán dolgokat nem tudunk megjhelentetni, csak a szolgáltatással kapcsolatosakat - webi) Utána néha azért ránéztem az oldalra. Általában online volt és ki is volt írva hogy hívható, felveszi.
Én ökör gondoltam másnap még adok neki egy esélyt. Hasonló időben hívtam mint előző nap. Megint elsőre felvette. Elsőre nem tudta, hogy velem beszél, én voltam aki tegnap pórul járt. Amikor kérdeztem, (*- magán dolgokat nem tudunk megjhelentetni, csak a szolgáltatással kapcsolatosakat - webi), akkor tudatosult benne. Megint megbeszéltünk egy időpontot 11:45-re. Elindultam, hála istennek pont arra volt dolgom előtte. Kicsit később sms-t küld, hogy mehetek 11re is. Írtam szuper, lassan érkezem. Hamar oda értem, volt még kis időm. Elmentem a fény utcai piacra vettem egy doboz Ferrero-t, mert az adatlapja szerint azt szereti. Séta a címre. 10:58-kor az újabb sms. Idézem: "késsé 30 percet". Tudom-tudom. Itt kellett volna azonnal elhagynom a környéket is. De én sajnos kitartó voltam. Vártam még fél órát. Újból próbáltam hívni. Szerintem tudjátok.... Semmi Soha nem találkoztunk korábban, tisztelet tudóan beszéltem. Kedves voltam. Nem tudom mi volt a baj. De ez egyértelmű szivatás volt. Nem tudom mivel érdemeltem ki. Nem is fogom megtudni soha. Az itt olvasott beszámolókból nem gondoltam, hogy baj lehet. Mindenki meg volt elégedve. Voltak ugyan hasonló beszámolók, ahol a megbeszélt randi időpontjában nem vette fel a telefont. De ilyet, hogy direkt ott várat a kapuban. Ez színtiszta kibaszás volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról


2024-06-08 13:31:51
Kár, hogy így beszoptál vele. De köszi a részletes beszámolót.

2024-06-08 05:58:47
Egy éve megírtam a másik oldalon, hogy a képei régebben készültek és bár csinos, messze nem annyira, mint ahogyan azt a fotók mutatják! Jött egy felháborodott reagálás, hogy mégis mit képzelek magamról. Egy szó mint száz: jobban jártál még így is.

2024-06-08 00:31:27
Lábával komplikált a randi. Nem egyszerű a hölgy.

2024-06-06 20:04:00
Ez már a sokadik eset kedves Larától gondolkodjon aki hozzá akar menni a jövőben.Mennyire SZAVA HIHETŐ kedves LARA?

2024-06-06 10:43:54
Igen, volt sok hasonló eset, de azok mind korábban lebeszélt találkozók voltak. Én viszont kevesebb mint egy órával hívtam az időpont előtt. Ezért nem gondoltam, hogy ez lesz belőle.
Mutasd mindet

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2023-06-03) : Finom franciája van felturbózza az embert rendesen. Nem volt annyira mélytorkos a franciája, de hogy jó volt az biztos. Nem egyszer megkérdezte, hogy szeretném, mert Laránál mindig a vendég az első, hogy neki legyen jó.

(2023-02-23) : Visszaadtam testemet neki csináljon vele, amit akar. Lara a pajtimra bukott meg is dicsérte, hogy milyen kemény egy percre se lankad. Míg ő franciázott addig én a cicijeit és a popsiját simogattam, mert úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek én is.

(2023-01-04) : rögtön viszonozni akarta, kezdve egy kis franciával, majd egy jó lovaglással, ami eddig az elmúlt alkalmakkor valamiért kimaradt. Jó döntés volt: csodás kilátás... kemény tempó! Az iramot próbálva tartani cseréltünk így-úgy amúgy: egy kemény dugás ment itt kérem.

felejthetetlen: 26db
(2024-01-07) : Fordulàs vissza...megint Ö franciázik...még minsig veszett jó! Kell az a gumi...legyen misszi...kicsit megcifrázta...a làbait felemelte függölegesen...igy forrt egymàsba a testünk. Közben folyamatosan kaptam a motivációt.

(2023-10-20) : Jó ötlet, de én először maradnék ülve és úgy kapjon be. Lara rugalmas, a következő pillanatban már szopizza is a farkam, úgy ahogy szeretem. Nagyon bejön nekem ahogy csinálja, vérbőségem egyre nagyobb.

(2023-10-12) : Az ágyon elhelyezkedve kis ideig még folytatódott a finom nyálas szopás néhány glu-glu hang kíséretében mikor mélyebbre engedte majd gumi húzás után szépen lassan beleült az általa imádottnak mondott keménységembe, lassú mozgással egyből tövig engedve kezdve lovaglását.

nagyon jó: 28db
(2023-11-13) : Az ágyra feküdtem, Lara meglovagolt, én szorítását élveztem és igyekeztem még nem elsülni. Én kerekedtem felülre, lábait a magasba tartva folytatódott a műsor. Lara biztatott, kért és követelt, én meg szót fogadtam, és alaposan megdugtam.

(2023-08-09) : Majd kérdés és ösztökélés nélkül teljes beleéléssel elkezdi szopni az akkor azért még lustácska farkamat. Lara a szájával viszont varázslatra képes és pillanatokon belül kőkeményre szokta szopni. Nem történt ez most sem másként... Én meg toltam neki keményen és közben simogattam a haját, markoltam a nagy formás cicijét és szopattam.

(2023-07-16) : Nem igazán az érzéki simogatós-bújós szeretkezés jut Laráról az ember eszébe, hanem az "ami a csövön kifér". Legalábbis rám ilyen hatással van, így egyből a mellei közé vetettem magam, majd volt mindenféle francia (Ő, én, együtt), aztán amikor eljött az ideje, jött a lovaglóóra. Hát ezt is nagyon jól csinálja!

: 56db
(2024-05-18) : Nagyon kitartó volt, és változatosan franciázott elég sokáig, apróbb pihenőkkel. Így első alkalommal nem bonyolítottam túl, csak ezt kértem. A szájában ért véget a program.

(2024-05-02) : Dugtam elölről, hátulról, oldalról, kipróbáluk, milyen zsoké... A végén azt kértem, vegyük le a gumit és a szájával tegye rá az I-re a pontot. Igy is lett, szépen kidekoráltam Lara fizimiskáját, vigyázva, hogy a szeme kimaradjon.

(2024-03-13) : Egy kis előjáték a melleivel csók és aztán olyan franciát nyújt neked hogy azért imátkozól hogy ne duranj el a szájába!

lehetne jobb: 1db
(2023-06-18) : gazából egy hosszú francia volt, amit lelkesen csinált, néha próbálta mélyen bevenni, de általában kérnem kellett. Popsira rákérdeztem de a válasz az volt, h túl nagy vagyok.

egyeztetési probléma: 12db
(2024-01-18) : Aggódásomat azzal hesegettek el,hogy egy óra sem telt el a telefonos beszélgetésünk óta, ennyi idő alatt csak nem felejtheti el,hogy mit ígért nekem .Továbbá,az időzítést ő választotta ki.

(2023-11-21) : Mivel azt mondta pár perccel 8 előtt már nyugodtan rácsöröghetek, úgy gondoltam 19:57 megfelelő idő lehet. Megcsörgettem, talán 7 vagy 8 csörgésig vártam, letettem. Nem vette fel.

(2023-10-27) : 9.18kor hívtam, nem volt válasz, majd negyed órával később küldtem egy üzenetet neki, hogy esetleg elfelejtette a talinkat vagy dugóban van e? Várjak e még rá?

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat