A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Lara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-02 07:39:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lara +36303883483 121399 szexpartner

serlokholmsz a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Lara hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
változatos pózok
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Telefonon és VTR-en egyeztettük az időpontot előző nap, mivel reggelre foglaltam. Délután simán elértem telefonon, a VTR pedig egyszerű és nagyszerű.
A hirdetés itt is és a másik oldalon is látszik, itt a kedvencek közt van már régóta, ideje volt már felkeresni...
Reggel induláskor nem értem el, de azért bízva a vtr-ben elindultam.
Sajnos a Budapesti közlekedés megtréfált, 8-kor már látszott, hogy 9-re nem leszek ott, ezért újra hívtam. Kis idő múlva visszacsörgött és akkor már tudtunk beszélni.
Három opció volt, az egyik, hogy lemondom, a másik, hogy az óra helyett fél óra lesz, a harmadik pedig, hogy a késés ellenére tudok maradni egy órát. Szerencsére Lara nagyon rugalmas volt, úgyhogy a közel fél órás késés ellenére is összejött az óra..
Megközelítés
Már a telefonban javasolta, hogy a közeli lidl mélygarázsban tudok ingyenesen parkolni, úgyhogy azt vettem célba. Volt hely bőven, és utóbb kiedrült, hogy az első ingyenes óra után sem kellett fizetnem a parkolásért, ami nemrég változott a kiírás szerint.
Amúgy a GPS oda vezet, a pontos címről pedig a vtr gondodkodott. Nagyjából 3 perc séta volt a bejárat a lidl-től. A kis utcákban nem jár BKV, de a Széll Kálmán tér is csak egy ugrás, ott meg van minden.
Helyszín
Új építésű, modern házhoz értem a megadott cím alapján, ahol lift viszi fel az emeletre a fáradt vándort... A lakás a házhoz igazodóan újszerű, igényes.
Mindenhol tisztaság, a fürdőben kád, üvegfallal, több tusfürdővel, szájvizzel és nagy, tiszta törölközőkkel.
Egy apró hiba volt, hogy a kádcsaptelep megadta magát, úgyhogy plussz szolgáltatásként Lara vízpumpafogóval nyitotta-zárta. :-)
Én egy szobát láttam, ebben nagy ágy, szék, fotel és konyhasarok volt. Az ágy kényelmes, a lapedő tiszta, szóval panasz nem lehet.
Lara külseje
A képek nagyon diszkrétek, de kétségtelen, hogy Lara szerepel rajtuk.
Egyedül a haj nem stimmel, mivel a képeken hosszú, a valóságban pedig inkább rövid, vagy félhosszúnak mondanám. A haja még nyirkos volt, firssen fürdött, mielőtt érkeztem.
Lara rendkívül csinos, ápolt nő, a megadott paraméterek stimmelnek, bár méreteket csak szemmel vettem. Se mérleg, se centi nem kellett, mégis megállapítottam, hogy rendben van a hölgy. Szép bőr, formás idomok, tinisen ágaskodó, profin kialakíott cicik, kerek popó, sima punci. Az arca, ami a képeken valószínűleg csak a diszkréció miatt nem látszik, nekem bejött.
Ha úgy nézzük, a 35+ kor is stimmel, bár az nem világos, hogy mennyi a plussz. Nem egy tinilány, de nem is erre számít az ember, ha megnézi a hirdetést. Lara valójában egy igazi dögös milf, és mivel én szeretem az ilyet nem ért csalódás...
Az öltözködéséről sokat nem tudok, mivel a fogadóruha pontos elnevezését nem sikerült kiderítenem. Egyberészes laza, alul teljesen nyitott és felül is lenge - a ciciket kikandikálni hagyó - ruciban fogadott, amihez magassarkú cipő társult, és mind a cipő, mind a ruci rajta maradt az aktus alatt is úgy, hogy közben szabadon hagyta a legfontosabb részeket.
1. Lara +36303883483 beszámoló Budapest 121399 erotikus masszázs
3. Lara +36303883483 beszámoló Budapest 121399 erotikus masszázs4. Lara +36303883483 beszámoló 2024-05-02 10:18:04 erotikus masszázs 1213995. Lara +36303883483 beszámoló 2024-05-02 10:18:04 erotikus masszázs 1213996. Lara +36303883483 beszámoló 2024-05-02 10:18:04 erotikus masszázs 121399
Action
Az érkezés után gyors zuhi, a vizet Lara előre megnyitotta és mikor végeztem, zárta el az erre a célra odakészített célszerszámal, a törött csap miatt. Nekem is ment volna, de ragaszkodott hozzá, hogy ez az ő dolga...
Mikor végeztem, ő már a szobában várt. kiszabadítottam az amúgy sem túl zárt ruhából a gyönyörű ciciket, és az ágyra dölve kezdtük kényeztetni egymást.
Az elején ő vitte a prímet, én csak ismerkedtem Lara testével. Simogattam, gyúrtam a ciciket, és elkalandoztam lejjebb is. A punci kellemes tapintású, és mikor sikerült úgy fordulni, kiderült, hogy finom és illatos is.
Sokáig kényeztettük egymást, majd gumit kértem, nehogy ellőjem a töltényt, mielőtt kipróbálnám, milyen elmerülni Lara ölében. Kérésem teljesült, és végig próbáltam az általam kedvelt pózokat. Dugtam elölről, hátulról, oldalról, kipróbáluk, milyen zsoké...
A végén azt kértem, vegyük le a gumit és a szájával tegye rá az I-re a pontot. Igy is lett, szépen kidekoráltam Lara fizimiskáját, vigyázva, hogy a szeme kimaradjon.
Hagyott lenyugodni, majd kaptam törlőkendőt és ő is megtisztogatta magát.
Hasra fekve, masszázzsal folytetódott a program, ami kellemes és kitartó volt, közben megtárgyaltuk az élet nagy dolgait.
Nagyjából el is ment az óra, úgyogy még gyorsan leöblítettem magam és elbúcsúztam vendéglátómtól.
Elszámolás
Az elszámolás a végén történt és nem volt bonyolult, az alap óra miatt a forgalomban lévő * bankjegyet az astalra tettem.
Exrákat nem vettem igénybe, nem is kérdeztem, a hírdetésban nem is láttam ilyet. Talán a popó lett vona az, de arra most nem is vágytam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Régóta szemeztem Lara hirdetésével, örülök, hogy végre eljutottam hozzá. Aki biztosra akar menni, nyugodtan keresse, azt kapja, ami a hírdetésben szerepel.
Az általam olvasott egyeztetési problémás beszámolói miatt reggel, mikor nem értem el, kicsit elbizonytalanodtam, hogy esetleg én is így járhatok, de végül alaptalan volt az aggodalom, sőt azt kell mondjam, Lara nagyon rugalmas volt, ás a késésem ellenére is teljes órás programot kaptam.
Tényleg sok információt oszt meg magáról, a családról, meg mindenről (még képeket is mutatott a nyaralásról), de ez negem egyáltalán nem zavart, jól elbeszélgettünk mindenről.
Még annyi, hogy a parkolásnál szembesültem a ténylegesen ott töltött idővel és emiatt aztán az egy órás ingyenes időszakot jól túl is léptem, de a technika kegyes volt, még fizetés nélül sikerült elhagynom a Lidl mélygarázsát.
Mindent egybevéve elégedetten és kielégülten távoztam Larától. Köszönöm...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról


2024-05-05 17:33:02
Minden sorában információt rejtő nyomozói jelentést tettél az asztalra. Köszönjük! Jár a plecsni és a szabadnap.

2024-05-03 09:36:02
Az I-re a pontot nem is akárhogy került fel.v🌋 Nagyon izgalmas super 🖊 thank 😙

2024-05-03 06:14:47
Ügyesen megoldva a elmerült problémát egy jól sikerült, kellemes órát írtál le, köszi..

2024-05-02 23:26:58
Olvasmányos beszi elegedet és kielégül irtótól. Köszönet a közzétételét és Larának az aktív közreműködésért.

2024-05-02 22:04:49
Szerencsésen alakult a randitok, jó hogy megírtad. Köszönjük
Mutasd mindet

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-01-07) : Fordulàs vissza...megint Ö franciázik...még minsig veszett jó! Kell az a gumi...legyen misszi...kicsit megcifrázta...a làbait felemelte függölegesen...igy forrt egymàsba a testünk. Közben folyamatosan kaptam a motivációt.

(2023-06-03) : Finom franciája van felturbózza az embert rendesen. Nem volt annyira mélytorkos a franciája, de hogy jó volt az biztos. Nem egyszer megkérdezte, hogy szeretném, mert Laránál mindig a vendég az első, hogy neki legyen jó.

(2023-02-23) : Visszaadtam testemet neki csináljon vele, amit akar. Lara a pajtimra bukott meg is dicsérte, hogy milyen kemény egy percre se lankad. Míg ő franciázott addig én a cicijeit és a popsiját simogattam, mert úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek én is.

felejthetetlen: 25db
(2023-10-20) : Jó ötlet, de én először maradnék ülve és úgy kapjon be. Lara rugalmas, a következő pillanatban már szopizza is a farkam, úgy ahogy szeretem. Nagyon bejön nekem ahogy csinálja, vérbőségem egyre nagyobb.

(2023-10-12) : Az ágyon elhelyezkedve kis ideig még folytatódott a finom nyálas szopás néhány glu-glu hang kíséretében mikor mélyebbre engedte majd gumi húzás után szépen lassan beleült az általa imádottnak mondott keménységembe, lassú mozgással egyből tövig engedve kezdve lovaglását.

(2023-06-04) : So to reward my effort Lara went down on me and showed me what an amazing blowjob is. No part was left out, also my balls got their fair share of oral attention. As I wanted to feel Laras fantastic erotic in all regards she sat on me and massaged

nagyon jó: 28db
(2023-11-13) : Az ágyra feküdtem, Lara meglovagolt, én szorítását élveztem és igyekeztem még nem elsülni. Én kerekedtem felülre, lábait a magasba tartva folytatódott a műsor. Lara biztatott, kért és követelt, én meg szót fogadtam, és alaposan megdugtam.

(2023-08-09) : Majd kérdés és ösztökélés nélkül teljes beleéléssel elkezdi szopni az akkor azért még lustácska farkamat. Lara a szájával viszont varázslatra képes és pillanatokon belül kőkeményre szokta szopni. Nem történt ez most sem másként... Én meg toltam neki keményen és közben simogattam a haját, markoltam a nagy formás cicijét és szopattam.

(2023-07-16) : Nem igazán az érzéki simogatós-bújós szeretkezés jut Laráról az ember eszébe, hanem az "ami a csövön kifér". Legalábbis rám ilyen hatással van, így egyből a mellei közé vetettem magam, majd volt mindenféle francia (Ő, én, együtt), aztán amikor eljött az ideje, jött a lovaglóóra. Hát ezt is nagyon jól csinálja!

: 55db
(2024-05-18) : Nagyon kitartó volt, és változatosan franciázott elég sokáig, apróbb pihenőkkel. Így első alkalommal nem bonyolítottam túl, csak ezt kértem. A szájában ért véget a program.

(2024-03-13) : Egy kis előjáték a melleivel csók és aztán olyan franciát nyújt neked hogy azért imátkozól hogy ne duranj el a szájába!

(2024-01-25) : Finom csókolózás közben megszabaditottam a ruhájától (a combfix és a magassarkú szigorúan maradt :)) és a melleit kezdtem simogatni, de hamar megtalálta a már éledező férfiasságomat. Az ágyon helyeztük magunkat kényelemben és érzéki natúr franciával folytatta én pedig simogatta, ahol értem. Kértem, hogy legyen ez a kényeztetés kölcsönös, így fölé térdelt és így folytattuk 69-ben.

lehetne jobb: 1db
(2023-06-18) : gazából egy hosszú francia volt, amit lelkesen csinált, néha próbálta mélyen bevenni, de általában kérnem kellett. Popsira rákérdeztem de a válasz az volt, h túl nagy vagyok.

egyeztetési probléma: 12db
(2024-01-18) : Aggódásomat azzal hesegettek el,hogy egy óra sem telt el a telefonos beszélgetésünk óta, ennyi idő alatt csak nem felejtheti el,hogy mit ígért nekem .Továbbá,az időzítést ő választotta ki.

(2023-11-21) : Mivel azt mondta pár perccel 8 előtt már nyugodtan rácsöröghetek, úgy gondoltam 19:57 megfelelő idő lehet. Megcsörgettem, talán 7 vagy 8 csörgésig vártam, letettem. Nem vette fel.

(2023-10-27) : 9.18kor hívtam, nem volt válasz, majd negyed órával később küldtem egy üzenetet neki, hogy esetleg elfelejtette a talinkat vagy dugóban van e? Várjak e még rá?