Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Lara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-18 13:12:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lara +36303883483 120410 szexpartner

Zsabazsak a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Lara hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Ismerős az a fickó, akit meglátsz az utcán sietve bemenni az egyik lépcsőházba, arcán pajzán mosollyal, fülén egy telefonnal a fővárosi ügyed intézése során? Kicsit sunyi képű, de amúgy teljesen normális, átlagos srác, akit éppen hajt a csillapíthatatlan ősi vágya. Én pontosan ilyen alak vagyok…

Az úgy kezdődött, hogy …január első napjai egyikén a belvárosi részen végeztem az ügyemmel. Azt gondoltam keresek valakit a közelben.
Lara a harmadik nő volt akit hívtam. Az előző kettő csak jóval később ért volna rá, ezért nagyon boldog voltam, hogy Lara szinte azonnal tudott fogadni. Vele tudtam közvetlenül egyeztetni, nem pedig egy közvetítő operátorral.
Kedves csilingelő hangján köszönt be a telefonba. Jó kedvében volt, hosszan elcsevegtünk.Formaságokat tisztába tettük, aztán,megadta a címet. Már csak az időpont maradt a legvégére. Jeleztem neki hogy én a közelben vagyok, mostanában bármikor jó lehet, mondja meg ő, hogy neki mikor lenne a legmegfelelőbb. Nagyjából egy óra múlva,egészkorra fixszáltuk le a randit. Ezt az időpontot ő javasolta én pedig elfogadtam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Csalogány utca és a Margit körút közötti részen található egy utca,amely egy madárról kapta a nevét. Van belőle háziasított fajta is, aminek a járása jellegzetes.
Modern építészet egyik remekműve a ház ahová mennem kellett. Üveg borítású homlokzattal és két felvonóval.
Leírás
Kényelmesen indultam a megadott címre,de még így is maradt majdnem fél órám a háza előtt arra hogy a beszámolóit átolvassam. Felkészülni belőle, ráhangolódni. Izgalmas tartalmakat ismertem meg belőlük. Dögös, bevállalós milf szerepét testesítette meg - legtöbb esetben. Jó kis kalandom lesz gondoltam.
Viszont ijesztő volt látni,hogy egyeztetési problémás beszámolói is vannak.
Ebből azt a konzekvenciát vontam le,hogy ha velem is azt játsza el, amit a többi áldozatával, hogy nem veszi fel a telefont és nem jutok be hozzá,akkor jobban teszem ha nem idegesítem fel magam rajta. Elfogadom,hogy az ő személyiségében ez is benne van, nem csak a tüzes szexi vadmacska. Más értékrendet képvisel,ami szerintem nehezen egyeztethető össze ezzel a szolgáltatással.
Ezért max 5 perc várakozási időt adok neki .Utána aktívalom a "B"tervemet.
Egyből hívtam lányokat, puhatoloztam náluk,hogy ki érne rá akkortájt. Találatok voltak, nem is rosszak,de azért örültem volna ha Laranál tölthetem a következő egy órát.
Aggódásomat azzal hesegettek el,hogy egy óra sem telt el a telefonos beszélgetésünk óta, ennyi idő alatt csak nem felejtheti el,hogy mit ígért nekem .Továbbá,az időzítést ő választotta ki. Lara mondta,hogy az lesz a jó kezdés neki is. Felnőtt nő,csak tudja hogy mit akar.
Sajnos a félelmem beigazolódott. Csengetettem a kapuból,de semmi reag. 5 percet vártam a következő próbálkozásssal. Persze az is eredménytelen maradt. (Azóta sem kaptam magyarázatot tőle.)
Aktiváltam a B variánst és igyekeztem máshol gyorsan elfelejteni az általa okozott kellemetlenséget. Sikerült olyan hirdetőt találni aki komolyan veszi a vendégeket.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról


2024-02-04 14:58:13
Ritkán olvasni ennyire precíz és aprólékos EP beszámolót.

2024-01-23 13:31:05
Nem is biztos hogy fog reagálni.Én szeptemberben jártam ugyanígy talán annyi különbséggel,hogy ott másfél órával a tali előtt beszéltünk.Azóta is várom a reagot....

2024-01-21 21:29:11
Jó írás, bírom az ilyen vicces, belefűzött részleteket, ahogy leírtad a jól ismert kapun beosonós jelenetet, némi kis öniróniával. Egyébként meg rendes tőled, hogy őszintén megírtad a többi részt és nem csapott át bosszús pocskondiázásba az írás. Részemről 10/10
Amúgy sokkal jobban jártál a B-tervvel! ;-) Kíváncsian várjuk a reagálást, hogy ez miért a te hibád hogy így alakult. :-)))

2024-01-21 08:58:04
Hasznos információ és egyben aggasztó, hogy nála így is járhatnak a vendégek.

2024-01-20 22:04:40
Mindenképp hasznos volt az írásod és az, hogy gondoltál a B tervre is.
Mutasd mindet

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-01-07) : Fordulàs vissza...megint Ö franciázik...még minsig veszett jó! Kell az a gumi...legyen misszi...kicsit megcifrázta...a làbait felemelte függölegesen...igy forrt egymàsba a testünk. Közben folyamatosan kaptam a motivációt.

(2023-06-03) : Finom franciája van felturbózza az embert rendesen. Nem volt annyira mélytorkos a franciája, de hogy jó volt az biztos. Nem egyszer megkérdezte, hogy szeretném, mert Laránál mindig a vendég az első, hogy neki legyen jó.

(2023-02-23) : Visszaadtam testemet neki csináljon vele, amit akar. Lara a pajtimra bukott meg is dicsérte, hogy milyen kemény egy percre se lankad. Míg ő franciázott addig én a cicijeit és a popsiját simogattam, mert úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek én is.

felejthetetlen: 26db
(2023-10-20) : Jó ötlet, de én először maradnék ülve és úgy kapjon be. Lara rugalmas, a következő pillanatban már szopizza is a farkam, úgy ahogy szeretem. Nagyon bejön nekem ahogy csinálja, vérbőségem egyre nagyobb.

(2023-10-12) : Az ágyon elhelyezkedve kis ideig még folytatódott a finom nyálas szopás néhány glu-glu hang kíséretében mikor mélyebbre engedte majd gumi húzás után szépen lassan beleült az általa imádottnak mondott keménységembe, lassú mozgással egyből tövig engedve kezdve lovaglását.

(2023-06-04) : So to reward my effort Lara went down on me and showed me what an amazing blowjob is. No part was left out, also my balls got their fair share of oral attention. As I wanted to feel Laras fantastic erotic in all regards she sat on me and massaged

nagyon jó: 29db
(2023-11-13) : Az ágyra feküdtem, Lara meglovagolt, én szorítását élveztem és igyekeztem még nem elsülni. Én kerekedtem felülre, lábait a magasba tartva folytatódott a műsor. Lara biztatott, kért és követelt, én meg szót fogadtam, és alaposan megdugtam.

(2023-08-09) : Majd kérdés és ösztökélés nélkül teljes beleéléssel elkezdi szopni az akkor azért még lustácska farkamat. Lara a szájával viszont varázslatra képes és pillanatokon belül kőkeményre szokta szopni. Nem történt ez most sem másként... Én meg toltam neki keményen és közben simogattam a haját, markoltam a nagy formás cicijét és szopattam.

(2023-07-16) : Nem igazán az érzéki simogatós-bújós szeretkezés jut Laráról az ember eszébe, hanem az "ami a csövön kifér". Legalábbis rám ilyen hatással van, így egyből a mellei közé vetettem magam, majd volt mindenféle francia (Ő, én, együtt), aztán amikor eljött az ideje, jött a lovaglóóra. Hát ezt is nagyon jól csinálja!

: 52db
(2024-01-25) : Finom csókolózás közben megszabaditottam a ruhájától (a combfix és a magassarkú szigorúan maradt :)) és a melleit kezdtem simogatni, de hamar megtalálta a már éledező férfiasságomat. Az ágyon helyeztük magunkat kényelemben és érzéki natúr franciával folytatta én pedig simogatta, ahol értem. Kértem, hogy legyen ez a kényeztetés kölcsönös, így fölé térdelt és így folytattuk 69-ben.

(2023-12-23) : Végre bejutottunk a kádba itt kezdődött a fergeteges francia, kicsit megmosta épp, hogy leoblitette és máris bekapta elképesztő szopás indult, nem bírtam magammal csak üvöltöttem, hogy még még, ő csak szopott és szopott, később monda is,

(2023-12-12) : Még állva késlekedés nélkül szájbavette Őpuhaságát, de minden igyekezete ellenére is csupán 40-50 %-osra sikerült felturbóznia a farkam.

lehetne jobb: 1db
(2023-06-18) : gazából egy hosszú francia volt, amit lelkesen csinált, néha próbálta mélyen bevenni, de általában kérnem kellett. Popsira rákérdeztem de a válasz az volt, h túl nagy vagyok.

egyeztetési probléma: 11db
(2023-11-21) : Mivel azt mondta pár perccel 8 előtt már nyugodtan rácsöröghetek, úgy gondoltam 19:57 megfelelő idő lehet. Megcsörgettem, talán 7 vagy 8 csörgésig vártam, letettem. Nem vette fel.

(2023-10-27) : 9.18kor hívtam, nem volt válasz, majd negyed órával később küldtem egy üzenetet neki, hogy esetleg elfelejtette a talinkat vagy dugóban van e? Várjak e még rá?

(2023-09-29) : 14:31kor küldtem neki egy smst amiben mondtam hogy nem gaz ha nem lesz ma semmi csak jelezzen mert akkor nem varok itt feleslegesen.Ismetelten semmi válasz majd 14:40kor megirtam az utolsó smst amiben jeleztem hogy "sajnálom hogy nem jött össze,eljöttem".

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat