Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Lara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-13 01:43:44

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves visszajárom .. köszi hogy megírtad a randink … szexi pasi vagy mindig . És finom érzéki az ágyban is … Nagyon szeretek érdeklődni a rég nem látott vendikém felől és jót beszélgettünk …is … maradj mindig ilyen sármos és pozitív . Puszika mindenedre . Lara

Beszámoló Lara +36303883483 119857 szexpartner

RabbitsFoot a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Lara hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
mindig vidám
Egyeztetés
Kivártam egy "most hívható" alkalmat, és telefonon egyeztettünk időpontot másnapra. Találkoztunk már korábban, így bemutatkozás és egyéb megbeszélnivaló már nem volt.
Megközelítés
2. kerület, nem a legkönnyebb parkolni, de előző alkalommal Lara javasolta egy közeli áruház parkolóját. Korábban odaértem, mentem egy kört, és nagyjából a ház előtt találtam egy üres helyet, inkább ezt választottam. GPS pontos, házszám egyértelmű, parkolás fizetős. Érkezéskor telefonáltam, sms-ben jött a bejutáshoz a kód. Lara nem óramű pontosságú, egy-két perc várakozás előfordulhat, de már ismerem, nem is paráztam ezen - meg aztán ezt az időt bőven kompenzáltuk a végén, habár szó sem esett róla.
Helyszín
Fiatal társasház, igényes kivitelezés, nekem a folyosón konkrétan szálloda érzésem van. A lakás is szép, Lara ügyel a környezetére. Előtér, fürdő és konyha-nappali ahová a látogató bejuthat, mindenütt rend és tisztaság. Kádban tusolás, kellékek választéka és minősége is rendben. A már említett amerikai konyhás nappaliban zajlik az élet, nagy méretű kényelmes ágy, pont ezt a magasságot szeretem, doggy közben állok, nem kell az ágyon térdelni.
Lara külseje
MILF bombázó, pár hónappal ezelőtti találkozásunk óta nem kevés időt tölthetett edzőteremben, mert még kerekebb, keményebb lett, pedig előtte sem semmi volt. Szóismétlés jön, mindene kerek, kemény és feszes. Egyszer nagyon megnézném nyári ruhában az utcán sétálva. A fogadó szettet illetően alul semmi, felül egy piros semmiség volt rajta, hozzá piros magas sarkú cipő. Jól áll neki a piros szín, de mennyire!
1. Lara +36303883483 beszámoló Budapest 119857 erotikus masszázs
3. Lara +36303883483 beszámoló Budapest 119857 erotikus masszázs4. Lara +36303883483 beszámoló 2023-11-13 10:21:13 erotikus masszázs 1198575. Lara +36303883483 beszámoló 2023-11-13 10:21:13 erotikus masszázs 1198576. Lara +36303883483 beszámoló 2023-11-13 10:21:13 erotikus masszázs 119857
Action
Megérkeztem, üdvözlés, update beszélgetés. Aki még nem ismeri, annak fontos infó, hogy Lara beszél. Sokat. Nagyon sokat. Nagyon-nagyon sokat. Én ezt bírom, hagyom, hogy lehengereljen a szóáradat, persze én is szóhoz jutok azért. Lara bevásárlással kezdte a napot, komoly kulináris élményre készült, én is kaptam ízelítőt, mert a hűtőből hozott nekem szarvasgombás olasz szalámit, amit beszélgetés közben elcsipegettünk. Elhúztam tusolni, majd az ágy mellett találkoztunk. Eléggé egyértelmű volt, hogy ez a szeánsz nem andalgós romantikus, inkább pajzán és energikus lesz. Ennek szellemében egy kicsit beszélgettünk még, félúton a pajzán és mocskos között, majd járni kezdtek a nyelvek és a kezek. Lara elém térdelt, és szopni kezdett. Pörgött a nyelve rendesen, én pedig fejét fogva rá-rásegítettem. Nem durván, csak amennyit a hév megkívánt.
Ha már amerikai konyhás a lakás, használjuk is ki, ezért konyhatündér kezdést javasoltam. Lara felgumizott, a pultnak támaszkodott, fenekét kitolta, én pedig hátulról dugni kezdtem. Jó kis élethelyzet ez, közben arról csevegtünk amit éppen csinálunk, és hogy legközelebb így főz nekem kávét. Szorgalmasan végeztem a konyhai munkát, de azért mást is ki kellett próbálni.
Az ágyra feküdtem, Lara meglovagolt, én szorítását élveztem és igyekeztem még nem elsülni. Én kerekedtem felülre, lábait a magasba tartva folytatódott a műsor. Lara biztatott, kért és követelt, én meg szót fogadtam, és alaposan megdugtam. Elfogyott a levegőm, a pihenés gyanánt lefeküdtem Lara pedig ismét szopni kezdett.
Kellett is a keménység, mert az utolsó jelenetbe mindent beleadtam. Mi mást tehettem volna, ha egy dögös MILF piros magas sarkúban, az ágy szélén doggyban elém pucsított? Döngettem amíg bírtam, különösen amikor egyre hangosabban nyögött, tekerte a testét, és egy elég látványosat élvezett, ami után még nedvesebb lett a puncija. Ezt már én sem bírtam elviselni, Lara elém térdelt és szopni, verni kezdte a farkam. Az arcára és mellére élveztem, majd közösen szétkentük. Lara elment tisztálkodni, én meg lihegve vigyorogtam. Kaptam még egy kellemes masszázst krémmel, jól ellazított.
Elszámolás
Utólag rendeztük, felnőtt ember módjára megkérdeztem, megmondta, én meg az asztalra helyeztem. Hirdetésben is publikus az összeg, nem volt variálás, Lara korrekt ebben is.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Felszabadult, lendületes szex találka egy bombázóval, és a beszámolók történtében először én írtam le hogy "szarvasgomba", mi kell még?

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról


2023-11-13 17:18:44
Valóban a szarvasgomba mindent überel...Ritka hangulatos beszid megerősítette azt a 'Lara filinget' ami csupán rá jellemző ! Írásod ízletes mint ezen a randin megkóstolt olasz szalámi... 😅 Gratulálok, tetszett a történeted :)
Mutasd mindet

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-06-03) : Finom franciája van felturbózza az embert rendesen. Nem volt annyira mélytorkos a franciája, de hogy jó volt az biztos. Nem egyszer megkérdezte, hogy szeretném, mert Laránál mindig a vendég az első, hogy neki legyen jó.

(2023-02-23) : Visszaadtam testemet neki csináljon vele, amit akar. Lara a pajtimra bukott meg is dicsérte, hogy milyen kemény egy percre se lankad. Míg ő franciázott addig én a cicijeit és a popsiját simogattam, mert úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek én is.

(2023-01-04) : rögtön viszonozni akarta, kezdve egy kis franciával, majd egy jó lovaglással, ami eddig az elmúlt alkalmakkor valamiért kimaradt. Jó döntés volt: csodás kilátás... kemény tempó! Az iramot próbálva tartani cseréltünk így-úgy amúgy: egy kemény dugás ment itt kérem.

felejthetetlen: 28db
(2023-10-20) : Jó ötlet, de én először maradnék ülve és úgy kapjon be. Lara rugalmas, a következő pillanatban már szopizza is a farkam, úgy ahogy szeretem. Nagyon bejön nekem ahogy csinálja, vérbőségem egyre nagyobb.

(2023-10-12) : Az ágyon elhelyezkedve kis ideig még folytatódott a finom nyálas szopás néhány glu-glu hang kíséretében mikor mélyebbre engedte majd gumi húzás után szépen lassan beleült az általa imádottnak mondott keménységembe, lassú mozgással egyből tövig engedve kezdve lovaglását.

(2023-06-04) : So to reward my effort Lara went down on me and showed me what an amazing blowjob is. No part was left out, also my balls got their fair share of oral attention. As I wanted to feel Laras fantastic erotic in all regards she sat on me and massaged

nagyon jó: 28db
(2023-10-19) : Kemény voltam és Lara élvezettel nyalta és szopta a farkam, amitől csak még keményebb lettem. Azt akartam, hogy ezt mihamarabb belülről is érezhesse. Felsegítettem, majd az ágy felé terelgettem.

(2023-08-09) : Majd kérdés és ösztökélés nélkül teljes beleéléssel elkezdi szopni az akkor azért még lustácska farkamat. Lara a szájával viszont varázslatra képes és pillanatokon belül kőkeményre szokta szopni. Nem történt ez most sem másként... Én meg toltam neki keményen és közben simogattam a haját, markoltam a nagy formás cicijét és szopattam.

(2023-07-16) : Nem igazán az érzéki simogatós-bújós szeretkezés jut Laráról az ember eszébe, hanem az "ami a csövön kifér". Legalábbis rám ilyen hatással van, így egyből a mellei közé vetettem magam, majd volt mindenféle francia (Ő, én, együtt), aztán amikor eljött az ideje, jött a lovaglóóra. Hát ezt is nagyon jól csinálja!

: 47db
(2023-08-28) : Olyan franciát kaptam, hogy azt hittem rögtön a szájába élvezek, én álltam az ágy előtt, ő pedig térdelt, pornósan szopott. Francia után én hanyat feküdtem az ágyon, gumit húztunk és lovacskával kezdtünk. Közben én csodás melleit csókolgattam, izgattam.

(2023-07-19) : Nem is kellett sok, hogy előbb úgy az ágyon térdelve, majd inkább kényelmesen hátrafekve megkezdődjön a francialecke, amit nagyon finoman, de kellő határozottsággal csinált - amikor már feküdtem, félig oldalról, így látni és tapintani is tudtam én is: gyönyörködtem a cicikben, simogattam a popóját

(2023-07-14) : Ezt követően kölcsönös orális kényeztetés jött, ami roppant kellemes élmény volt. Gyönyörű testének minden pontját simogattam, csókoltam és nyalogattam. Ő ezt simogatással és kiváló orális kényeztetéssel viszonozta.

lehetne jobb: 1db
(2023-06-18) : gazából egy hosszú francia volt, amit lelkesen csinált, néha próbálta mélyen bevenni, de általában kérnem kellett. Popsira rákérdeztem de a válasz az volt, h túl nagy vagyok.

egyeztetési probléma: 11db
(2023-11-21) : Mivel azt mondta pár perccel 8 előtt már nyugodtan rácsöröghetek, úgy gondoltam 19:57 megfelelő idő lehet. Megcsörgettem, talán 7 vagy 8 csörgésig vártam, letettem. Nem vette fel.

(2023-10-27) : 9.18kor hívtam, nem volt válasz, majd negyed órával később küldtem egy üzenetet neki, hogy esetleg elfelejtette a talinkat vagy dugóban van e? Várjak e még rá?

(2023-09-29) : 14:31kor küldtem neki egy smst amiben mondtam hogy nem gaz ha nem lesz ma semmi csak jelezzen mert akkor nem varok itt feleslegesen.Ismetelten semmi válasz majd 14:40kor megirtam az utolsó smst amiben jeleztem hogy "sajnálom hogy nem jött össze,eljöttem".