Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Lara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-20 12:33:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Kedves ! Írtam reagálást a kedves beszámolodhoz , csak nem mentette el a program sajnos !! Most vettem észre hogy nincs kiírva … veled rég talàlkoztam már … de most is nagyon érzéki csodás pasika :) hatalnasat élveztem veled ! Köszönöm !!! Csodás napot !!!

Beszámoló Lara +36303883483 119626 szexpartner

Yossarian1 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Lara hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
nagyon kezdeményező
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Laráról van már jó sok beszámoló, de úgy éreztem ezt meg kell írnom, ha másért nem is akkor a pikantérijájáért mindenféleképpen. Hogy mit is értek ezalatt az kiderül rövid, de velős kis írásomból. Aki ismeri már néhány beszimet, az tudja, általában masszőzhölgyek társaságát keresem. Akkor, hogyan keveredtem Larához, aki köztudottan szexpartner? Ha érdekel elmondom. Néhány hete olvasgattam Lara egyik beszámolóját, ami felhívta rá a figyelmem. Elég közel lakik hozzám, ezért gondoltam rácsörgök. Kétszer is próbáltam, aztán elengedtem a dolgot. Mit adj Isten, nem sokra rá megcsörgetett. Visszahívtam, már épp beszélgettünk, mikor látom az ablakból, hogy váratlanul visszatért a párom. Valahogy még elhadartam, hogy most leteszem a telót. Kb. ennyi volt a kapcsolat kettőnk között, viszont Lara számát nem töröltem. Megyek ma a környéken a piacra, amikor hirtelen beugrik a történet. Telefon kézbe, nyomom Lara számát, néhányat cseng, majd felveszi. Röviden elmondom, hogy én vagyok az aki...stb, meg van-e mostanában időpontja? Mondom neki hol vagyok. Az tökéletes mondja,nem nagy távolság, 15 percet kér, mondja a pontos címet. Ennél randomabb randim itt az oldalon nem igen volt, mosolygok magamban és elindulok a megfelelő irányba.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Széll Kálmán tér, Mammut, Mechwart tér megvan? Na azt a környéket célozd meg Lara kecójának megközelítéséhez. Nincs messze a Margit Krt. sem, a tömegközlekedés ezáltal biztosított. Autóval találhatsz helyet a környező utcák valamelyikében, vagy akár a nem messze lévő mélygarázsban is. Én a villamost és egy kevés sétát választottam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Budai II.kerületi keresztút a, nem messze a budai főutvonaltól. Nem túl régen épült társasház rejti Lara bérleményét. Megérkezem hívom, nem veszi még fel. Nagyjából sejtem, ennyi idő alatt nem lehet elkészülni, úgyhogy no para. Jön egy sms ,,pillanat" felirattal, kisvártatva rámcsörög, majd sms-ben jön a kód, emelet ajtó, én még be a kapun. Nagy modern előtér, pont mint egy társalgó. Két lift közül lehet választani, beszállas után nem kell sokat emelkedni. Kiszállas után nekem kicsit szálloda filingem van, az ajtót hamar megtalálom ami egy kicsit már tárva van. Egy nagyobb méretű garzon Lara randihelye. Egy nagyméretű, tágas amerikai konyhás szoba, franciaággyal, fotelekkel, kisebb praktikus bútorokkal, szép nagy tükörrel. Hangulatfény, lágy zene, semmi zavaró körülmény, Lara egyedül fogad. A fürdőszoba kádas-zuhanyozós, sokféle tusfürdővel, mosdónál minden mire szükség lehet. Az egész kecót a tisztaság és a pajzán események lehetősége járja át.
Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Laráról van jó néhány kép, ami egy igen vonzó, csinos hölgyként ábrázolja őt. A valóság azonban felülmúlja a hírdetésében látottakat. Lara most feszesebb, izmosabb ott ahol kell, biztos sokat dolgozott, hogy ezt elérje. Karcsú derék, gyönyörű kemény popsi, formás combok és lábak. A kedvenc testrészem a mellei, amihez foghatót nem igen tarthattam kezemben mostanában. Ráadásul a sajátja, először csak néztem tapogattam, nem akartam elhinni, de bizony valódi,Sok huszonéves a fele királynőségét adná érte. Kecses nyak, selymes bőr, szép szemek, enyhén karakteres, bájos arc, érzéki ajkak, félhosszú szőke haj. Így tudnám jellemezni Lara külsejét, talán annyit hozzátéve, hogy nem egy hallgatag típus.
1. Lara +36303883483 beszámoló Budapest 119626 erotikus masszázs
3. Lara +36303883483 beszámoló Budapest 119626 erotikus masszázs4. Lara +36303883483 beszámoló 2023-10-20 17:15:48 erotikus masszázs 1196265. Lara +36303883483 beszámoló 2023-10-20 17:15:48 erotikus masszázs 1196266. Lara +36303883483 beszámoló 2023-10-20 17:15:48 erotikus masszázs 119626
Action
Aktus:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Szóval ahogy már említettem, nekem a masszőzlányok inkább az érdeklődési köröm praktikus okokból. A dugás nálam már nem prioritás, az összes többi meg általában elérhető a szürke zónában is. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy néha a lompos nem járt punciba is. Most inkább a már a jól bevált ,,szeretet csomagot" igényeltem, malackodással megspékelve. Persze ezt Lara még nem tudhatta, ez lett volna a meglepi. Mikor beléptem a kecóba, nagyon kedvesen fogadott, meg volt velem elégedve, amivel rögtön levett a lábamról(hiúság). Cipőlevétel közben mondom neki, lehet, hogy most megspórol egy gumit. Meglepetten néz rám, elmondom neki mit szeretnék. Ok. mondja, vízzel, kávéval kínál, elmegyek tisztálkodni. Mire visszajövök, rajta egy piros body, lábán szintén piros tűsarkú cipő. Azta paszta, mondom, nem semmi látvány, idén korábban jött a mikulás(né), próbálom elsütni ezt a gyenge poént. Odalépek hozzá átölelem, néhany csókót biggyesztek nyakára, vállára. Cicik pont szemben, a bodyból simán kikandikálnak. Rávetem magam mint egy etióp gyerek a béranyára, de azért érzéssel, nem harapok. Lara leszed magáról, kávéspoharat ad kezembe, amit az ágy szélén ülve kortyolgatunk, beszélgetünk közben. Miután elfogyasztottuk Lara közli, hogy most már szeretné ha a szájában lennék, úgyhogy feküdjek a hátamra.
Jó ötlet, de én először maradnék ülve és úgy kapjon be. Lara rugalmas, a következő pillanatban már szopizza is a farkam, úgy ahogy szeretem. Nagyon bejön nekem ahogy csinálja, vérbőségem egyre nagyobb.
Kicsit később én javaslom, hogy az ágyon folytassuk, egy kicsit féloldalasan, így mindketten hozzáférünk egymáshoz. Bodyját leveszi, majd újra szájában vagyok. Kezemmel könnyedén elérem melleit és punciját is. Nagyon aranyosan buzdít sóhajaival, hogy mennyire jó neki, néha kiveszi farkam és azt is dicséri. Beengedi újjamat is magába, így csikló-hüvely egyszerre van szeretgetve, ettől már kicsit sem száraz. Egyszer csak felül, hát ez jó kemény mondja, biztos ne húzzak rá gumit, kérdi. Ahogy ezt kimondja, nem tudom hogyan, de már be is vagyok öltöztetve. Lemegy kutyába, bepuccsít, rám tolat, hátranyúl, makkost behelyezi magának. Ez olyan gyorsan zajlik le, hogy már csak azt érzem, hogy jó meleg puncijában vagyok és tolom ezerrel. Iszonyat jó, még látványnak is ahogy fogom formás popsiját és csapom neki tövig, miközben ő meg dicséri falloszom. Akárhogy is azért ez dopping minden férfinak, ha fényezik, mitagadás. Húzom magamra Larát amennyire tudom, ő hálásan sóhajtozik és jelzi, szeretné ha a szájába mennék el. Nem lenne rossz, de én már közel vagyok a csúcshoz, szájba meg volt már máshol elégszer, ezért elengedem magjaim a latexba, vagyis házigazdám puncijába. Kicsúszik belőlem, kezében a kotonnal(ezt hogy csinálta?), hát profi az biztos. Iszunk egy kicsit, de van még egy kis időnk, megmasszírozzalak, kérdezi? Megköszönöm, de én még beköszönnék a puncusba. Kicsit rendbe hozza ott lent magát, majd felkinálja nőiességét alantas vágyaimnak. Cicivel kezdek, mert imádom, majd szépen eljutok, szépen zárt, csupasz puncijához. Popsit megemelem, puncit nyelvemmel szeretgetem, ő simogatja fejem, dicséri nyelvjárásom, de tudom, hogy csúcsra már nem juttathatom. Egymás mellé fekszünk, kicsit még cirógat, pár percig még beszélgetünk, semmi tipli, majd fürdőbe el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Larának nem fogott vastagon a zeruzája, mikor a csokorméreteket beárazta. Szerintem ő most nagyon jó ár-érték arányban dolgozik. Extráit nem ismerem, ha vannak egyáltalán.
A csokrot a végén helyeztem el, egészre kerekítve.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 17 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nem tudok összehasonlítást tenni, más szexpartnerrel, mert másik ligában játszom. Amit viszont tapasztaltam vele kapcsolatban, az mind pozitív, ezért ajánlom őt, ez nem kérdés.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról


2023-10-21 23:44:02
Számomra új csajt tettél a radarra, volt benne humor is, egész részt átmásoltam megjegyzésbe annyira tetszett. Úgy tűnt hasonló cipőben járunk (főleg masszázs, néha átkacsintva). Pont egy ilyen beszire volt most szükségem, az élményt is elfogadnám. Az elszámolásnál meg kétméteresre kerekedett a szemem, hogy ilyen még van? Azt hittem elírás.

2023-10-21 13:12:18
Viva!
Rosszul látod, valóban szeretem a jó élményket, de már eléggé ,,tudatos vásárló" vagyok és nem röpdösök össze-vissza, már csak racionális okokból sem. Megvannak a kedvencek, sajnos ritkábban, de hűséges vagyok, bármilyen furcsán hangzik. Ha tehetném sem a mennyiségre hajtanék már. Ez a beszi meg valóban egy spontán randiról szól, amit egy percig sem bánok.
Neked viszont sok jó kalandot kívánok!

2023-10-21 11:22:22
Hehe Yoss, a mai orvosi megoldások mellett èn is ilyesmitől fèlek hogy egyszer csak benèzem. Ma sokkal nehezebb megállapítani mint règen csak szemre.
Más: lassan az összes hirdetőt meglátogatod. Jól látom, van ilyen cèlod?
Te is nagy virágról virágra szálló kirajzó "mèhecske" vagy, gyűjtöd a "mèzet", az èlmènyt mindenütt.

2023-10-21 10:01:37
Lara egy igazi csúcsragadozó, írásodból is kiderül.

2023-10-20 21:35:46
Igazi vérbő szösszenet, de ilyenek a Lara randik. Kösz a megosztást, gratula!
Mutasd mindet

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-01-07) : Fordulàs vissza...megint Ö franciázik...még minsig veszett jó! Kell az a gumi...legyen misszi...kicsit megcifrázta...a làbait felemelte függölegesen...igy forrt egymàsba a testünk. Közben folyamatosan kaptam a motivációt.

(2023-06-03) : Finom franciája van felturbózza az embert rendesen. Nem volt annyira mélytorkos a franciája, de hogy jó volt az biztos. Nem egyszer megkérdezte, hogy szeretném, mert Laránál mindig a vendég az első, hogy neki legyen jó.

(2023-02-23) : Visszaadtam testemet neki csináljon vele, amit akar. Lara a pajtimra bukott meg is dicsérte, hogy milyen kemény egy percre se lankad. Míg ő franciázott addig én a cicijeit és a popsiját simogattam, mert úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek én is.

felejthetetlen: 25db
(2023-10-12) : Az ágyon elhelyezkedve kis ideig még folytatódott a finom nyálas szopás néhány glu-glu hang kíséretében mikor mélyebbre engedte majd gumi húzás után szépen lassan beleült az általa imádottnak mondott keménységembe, lassú mozgással egyből tövig engedve kezdve lovaglását.

(2023-06-04) : So to reward my effort Lara went down on me and showed me what an amazing blowjob is. No part was left out, also my balls got their fair share of oral attention. As I wanted to feel Laras fantastic erotic in all regards she sat on me and massaged

(2022-12-18) : Igazából azt sem tudtam hol kezdjem, csókoljam, a melleit cirógassam, vagy egy jó punci-kényeztetést adjak neki, így az első kettőt lezavartam (miközben farkam többször tövig eltűnt szájában), majd nekiestem a nőiessége egy részének. Valami nagyon összeállt, mert pár perc múlva szuper orgazmusig nyaltam, úgy hogy pár percig egyikünk sem tudta,

nagyon jó: 29db
(2023-11-13) : Az ágyra feküdtem, Lara meglovagolt, én szorítását élveztem és igyekeztem még nem elsülni. Én kerekedtem felülre, lábait a magasba tartva folytatódott a műsor. Lara biztatott, kért és követelt, én meg szót fogadtam, és alaposan megdugtam.

(2023-08-09) : Majd kérdés és ösztökélés nélkül teljes beleéléssel elkezdi szopni az akkor azért még lustácska farkamat. Lara a szájával viszont varázslatra képes és pillanatokon belül kőkeményre szokta szopni. Nem történt ez most sem másként... Én meg toltam neki keményen és közben simogattam a haját, markoltam a nagy formás cicijét és szopattam.

(2023-07-16) : Nem igazán az érzéki simogatós-bújós szeretkezés jut Laráról az ember eszébe, hanem az "ami a csövön kifér". Legalábbis rám ilyen hatással van, így egyből a mellei közé vetettem magam, majd volt mindenféle francia (Ő, én, együtt), aztán amikor eljött az ideje, jött a lovaglóóra. Hát ezt is nagyon jól csinálja!

: 52db
(2024-01-25) : Finom csókolózás közben megszabaditottam a ruhájától (a combfix és a magassarkú szigorúan maradt :)) és a melleit kezdtem simogatni, de hamar megtalálta a már éledező férfiasságomat. Az ágyon helyeztük magunkat kényelemben és érzéki natúr franciával folytatta én pedig simogatta, ahol értem. Kértem, hogy legyen ez a kényeztetés kölcsönös, így fölé térdelt és így folytattuk 69-ben.

(2023-12-23) : Végre bejutottunk a kádba itt kezdődött a fergeteges francia, kicsit megmosta épp, hogy leoblitette és máris bekapta elképesztő szopás indult, nem bírtam magammal csak üvöltöttem, hogy még még, ő csak szopott és szopott, később monda is,

(2023-12-12) : Még állva késlekedés nélkül szájbavette Őpuhaságát, de minden igyekezete ellenére is csupán 40-50 %-osra sikerült felturbóznia a farkam.

lehetne jobb: 1db
(2023-06-18) : gazából egy hosszú francia volt, amit lelkesen csinált, néha próbálta mélyen bevenni, de általában kérnem kellett. Popsira rákérdeztem de a válasz az volt, h túl nagy vagyok.

egyeztetési probléma: 12db
(2024-01-18) : Aggódásomat azzal hesegettek el,hogy egy óra sem telt el a telefonos beszélgetésünk óta, ennyi idő alatt csak nem felejtheti el,hogy mit ígért nekem .Továbbá,az időzítést ő választotta ki.

(2023-11-21) : Mivel azt mondta pár perccel 8 előtt már nyugodtan rácsöröghetek, úgy gondoltam 19:57 megfelelő idő lehet. Megcsörgettem, talán 7 vagy 8 csörgésig vártam, letettem. Nem vette fel.

(2023-10-27) : 9.18kor hívtam, nem volt válasz, majd negyed órával később küldtem egy üzenetet neki, hogy esetleg elfelejtette a talinkat vagy dugóban van e? Várjak e még rá?