Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lara

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-25 20:03:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lara +36301012340 120467 erotikus masszázs

Ygan a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Lara hirdetővel
gyönyörű arc
fülledt erotika
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Lara napokban megjelent csodás képei nem hagytak nyugodni, ezért felhívtam és általánosságban érdeklődtem nála, hogy mi hogy van. A barátnője annyira megnyerő volt a telefonban, hogy teljesen oda voltam érte. Amit hallottam az nagyon megtetszett nekem. A végén úgy megmókolt, hogy hagytam magam rábeszélni egy most akciós 4 kezes masszázsra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Klasszikus nyolcker megújított részére alig lehet ráismerni. Tömegközlekedéssel egyszerű megközelíteni. Sétány vége felé eső nem rég átadott modern háztömb bal oldali lépcsőháza. Személy-gépjárművel csak a szomszédos utcákig lehet gurulni. Onnan már csak gyalog pár lépés és néhány lépcső marad hátra a Playboy lányok fészkéig.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A liftből kiszállva a falon fel vannak tüntetve a lakás számok. Lehetetlen eltéveszteni a feldíszített ajtót. Folyosó végén, csendes helyen van a nívós ingatlan bejárata. Kopognom sem kellett, már nyitva volt, mire odaértem.

Szinte érezni bent az új lakás illatát.

Erre a különleges alkalomra a rózsás ihletésű, francia ágyas, nagyszobában voltunk elhelyezve, de állítólag van még másik két dolgozó szoba is, amelyekben szivacs van. Azok ehhez hasonlóan magas komfortfokozatúak, tükrökkel, klímával és ledfényekkel felszereltek helyiségek. Átmehettünk volna oda is, szabad volt az egyik, ha nekem az jobban tetszik. Megmutatta a „Gold” névre keresztelt munkaállomást. Szép volt, aranyszínű szőnyeggel, tágas terekkel, ízléses berendezési tárgyakkal. Hülye lettem volna egy kényelmes, háttámlás franciaágyat otthagyni egy tatamiért.

Fürdőszobában laboratóriumi tisztaság és rend volt. Beálltam a kádba, behajtottam az üvegfalat és kényelmesen lezuhanyoztam. Élmény volt kilépni a pihe-puha szőnyegre. Nézelődtem volna még, hogy milyen jó helyre érkeztem, milyen a tusfürdő és mi egyéb kínálat, de a két szexi lány, akik a szobában rám vártak, azok jobban izgattak.
Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lara

Ő az új lány, most kezd beleszokni ebbe a szolgáltatásba. Nincs az erotikus masszázsban előélete. Tiszta lappal érkezett. Ennek megfelelően terelgetni kellett, amit a rutinos kolleginája Lina ügyesen csinált.

Erotika terén viszont Lara nem járatlan, komoly tapasztalatokat hozott magával a civil életéből. Érződik rajta hogy ezen a területen jól kiismeri magát. Nem szégyenlős, nem okoz neki gondot levetkőzni pucérra. Az se ha beszélni kell a nemi szervekről, vagy ha nézik szopás közben. Simán felveszi a szemkontaktust és pajzán szavakkal halmoz el.

Lara 30- as éveit tapossa, de ez a testén (50kg) egyáltalán nem látható. Köszönhető ez az aktív sportban eltöltött éveknek és az egészséges életmódnak. Valamint annak, hogy önmagára igényes, és ad a megjelenésére. Felesleget vagy műviséget nem láttam rajta.

Szolárium barna a bőre színe, sima és selymes minden hol. Csípőjénél és a bokájánál láttam tetoválásokat. Mellei természetesek, ruganyosak, nem lógnak, hanem feszesek, egy tenyérnyiek. Ha én éppen nem simogattam azokat az almákat, akkor ő simogatta magának. Ha tudta volna, akkor még a bimbiket is megszopkodja magának, de én ezt a megtisztelő feladatot magamra vállaltam.

Punciját nagy becsben tartja, vékony és elegáns kinézetű. Vigyáz rá, ezért különösen szexi, csupasz, édes ízű, finom illatú.

Lina

Egy babaarcú, angyali tekintetű, fehér bőrű, állandóan mosolygó kis cukiság. Amilyen ártatlan a nézése, olyan mocskos fantáziával van megáldva a kis bestia. Jól kiélte magát az erotikus műsorunkban.

Szőke haját copfba fogta, ettől még fiatalosabb, szexibb és kívánatosabb lett.

Lina 20-as évei elején járhat, még eredendően hamvas bőrű. Kemény, izmos, nagyjából 60 kg körül lehet. Nőies idomokkal rendelkezik. Mindenhol van mit fogni rajta. Mellei hatalmasok, előre állnak, halvány árnyalatú plecsnikkel a csúcsain.

Puncija neki is borotvált, szorosan záródó, vastag falak védik a rózsaszirmokat. Élmény volt a combjai között lenni és belekóstolgatni a szelencéjébe.
1. Lara +36301012340 beszámoló Budapest 120467 erotikus masszázs
3. Lara +36301012340 beszámoló Budapest 120467 erotikus masszázs4. Lara +36301012340 beszámoló 2024-01-26 09:35:38 erotikus masszázs 1204675. Lara +36301012340 beszámoló 2024-01-26 09:35:38 erotikus masszázs 1204676. Lara +36301012340 beszámoló 2024-01-26 09:35:38 erotikus masszázs 120467
Erotikus masszázs
Tudom, hogy ennek a rovatnak a masszázsról kellene, hogy szóljon. Arról kéne tájékoztatást adni, hogy milyen módon és hol masszíroztak. Nincs kétségem afelől, hogy a csajok tudnak masszírozni, lehet képesítésük is van róla, de erre most nem került sor. Nem sajnálom egyáltalán, hogy kihagytuk. Nem volt előre megbeszélve a menetrend, így alakult. Forgatókönyvet magunknak írtuk, ott a helyszínen. Ha kértem volna, akkor biztosan megnyomkodnak, mert volt bennük annyi alázat, de az események más fordulatot vettek. Szó szerint. Lina úgy fordult, egy intenzívebb hármas csókcsata után a lábai között kötöttem ki. Lara pedig cinkostársa volt az én bűnbeesésemnek.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Nem tudom eldönteni még most sem, hogy melyikük csókolt jobban. Egyformán magas szinten művelték a nyelves táncot. Linának vastagabbak voltak az ajkai, puhább párnákon folyhatott a tangó. Lara szája keskenyebb rajzolatú, de érzékibben érintett vele. Nyelveik nem lustálkodtak, ha engedtem átlátogattak hozzám. Nem lehetett megunni, olyan jól nyomták.

Egymással ugyan nem smároltak, de ahogyan én a mostani események után meg tudom ítélni, ez csak napok kérdése és változni fog. Az lesz aztán az erotikus kánaán.

Mindkét lány szereti, ha a melleit dédelgetik. Lara talán jobban kikövetelte magának, hogy ha éppen olyanja volt. Simán felém hajolt és a számba nyomta a feszes didkóit, hogy szeretgessem meg őket. Csúcs volt egyszerre a négy mellet érezni, puszilni, fogni, nyomkodni.

Alkati és habitusbéli különbözőségük óriásira szélesítették az ingerek egyébként sem keskeny spektrumát. Lara mérnöki pontosságú, ízlésesen megszerkesztett, félgömb popsija után Lina a bőség zavarát okozta. Mint ahogyan a melleivel is azt tette.

Mindkét lány számot adott a francia tudásáról. Külön-külön vizsgáztak. Az orális kényeztetés témakörét húzták. Jelesre vizsgáztak.

Először a kezdőnek számító Lara követelte ki magának, hogy a szájába vehessen. Intenzív érzésekkel, kellemes szívással csinálta. Az elején még mélyebbre is lemerte engedni, de ahogyan acélosabbá váltam, ez már nem játszott szerepet. Kéz nélkül is cumikázott, azok voltak a legizgalmasabbak pillanatok. Ilyenkor az ujjai a zacsimon zongoráztak egy indulót. Le is kellett, hogy állítsam, mert annyira jól esett ez a különleges show. Szexin nézett a szememben közben úgy is csinálta. Nem akartam eldurranni még, ezért mérsékeltem a tempóját.

Lina is hasonlóképpen jól csinálta. Hibátlan volt az ő francia produkciója is. Lina előszeretettel foglalkozott a mogyorókkal is. Nem csak a makkot a mogyikat is megnyalogatta. Hosszan szopogatta őket. Nála sem okozott gondot a szemkontaktus. Zavarba ejtő volt a nézése. Aztán kicsit mélytorkozott is. Erre őt is le kellett állítanom, annyira jó volt.

Sajnos az idő nagy vágtában ment előre. Ezért gondolnunk kellett a befejezésre. Én a hátamra feküdtem. Lina bal oldatról cumizott engem. Larával pedig jobbról csókolóztam. Melleiket és popójukat fogdostam. Amikor is Lara gondolt egyet és a számra ült a puncijával. Ez annyira ösztönös volt, annyira odavágott, hogy egy percen belül Lina szájába lőttem az egész táramat.

Hosszan és lassuló ütemben kényeztettek még, hagyták ameddig lehetett teljesen kiélvezni a pillanatomat.

Csak amikor teljesen magamhoz tértem, akkor kezdték meg a takarítást.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Négy kezes masszázs egy órában, most elég kedvező feltételek mellett érhető el náluk tavaszig. Nem duplázódnak a rózsaszálak. Az élmény viszont triplán jó.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 48 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Most nagyon jól választottam, nem úgy, mint a múltkor a XI kerületi kalandom esetében. Mélyebben a zsebembe kellett nyúlnom, az igaz, de a most kapott élmény az mindent vitt. Pedig még mindent nem is mutattak meg a lányok, amit tudnak. Csak egy kis inzertet mutattak a folyamatosan bővülő repertoárjukból. A végén ugyanis említést tettek arról, hogy maszti-showal is várják az arra kíváncsi vendégeket. Ehhez különböző méretű segédeszközök is rendelkezésre állnak. Innetől fogva csak a fantázia szab határokat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 21:39:02
Ygan, ez igen :)
Stílusos, pörgős írásodban méltó módon megörökítetted a randi összes momentumát.

2024-01-30 05:55:17
Tökéletesen izgalmas írás, amit jó volt olvasni.

2024-01-28 08:18:26
Kiváló írás! Izgalmasra sikerült a randid leírása, olyannyira, hogy már el is olvastam a bemutatkozását a hölgynek. Köszönjük!

2024-01-27 17:23:43
Remek beszámolót olvashattunk, semmi sallang mégis bő leírása az órának. Irigylésreméltó két partnerrel egy nem mindennapi *törődésben* volt részed, gratulálok minden résztvevőnek! Jó hangulatú, profi partnerek között(szó szerint), meglepő jutányos árképzés mellett biztosan nehéz lesz időpontot szerezni a lányoknál... Köszönjük a találkozó itteni megosztását, főleg Lara első bemutatását (beszijét) is egyben :)

2024-01-26 21:16:34
Remekül megírt, részletes, élvezetes beszámolót írtál. Gratulálok!
Mutasd mindet