Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

LILLA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-01 13:47:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LILLA +36308531730 121665 erotikus masszázs

jóöregharcos a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg LILLA hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
fergeteges francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefon kerestem a reggeli órában elsőre nem vette föl de második kísérletem már sikeres volt.Szerencsére vele tudtam beszélni nem a diszpécser hölgyel.Elfogadta az általam kért időpontot majd röviden tájékoztatott a lehetőségekről.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Villamossal mentem nem sokkal a ház előtt kell leszállni.Régebben már jártam itt így ísmerős volt a helyszín.A parkolásról nem tudok nyilatkozni valószínűleg fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy nem túl régi épület több szoba mi most a tágas nagy szobában voltunk.Fürdő tiszta kádba belépve lehet tudolni.Szerencsére csak ő volt egyedül nem kellett a logisztikára figyelni.
LILLA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lilla egy szép arcú fekete hajú formás teremtés.A képei nem adják vissza a valóságot ami a képen szerepel az a kissé eröltetett mosoly ő nem ilyen. A valósgban visszafogottabb mégis kellemes beszélgető partner.
1. LILLA +36308531730 beszámoló Budapest 121665 erotikus masszázs
3. LILLA +36308531730 beszámoló Budapest 121665 erotikus masszázs4. LILLA +36308531730 beszámoló 2024-06-03 07:09:18 erotikus masszázs 1216655. LILLA +36308531730 beszámoló 2024-06-03 07:09:18 erotikus masszázs 1216656. LILLA +36308531730 beszámoló 2024-06-03 07:09:18 erotikus masszázs 121665
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Megérkezésem után bekísér a szobába felajánlja hogy hoz vizet addig én levetkőzök.Fürdést követően kéri feküdjek a masszázs padra finoman de egyben szakszerű mozdulatokkal próbálja ellazítani fáradt izmaimat.Ekkor már csak a kis tanga mardt rajta formás tetszenek a formás kis keblei. A masszázs elején egy keveset beszélgetünk elmondom hogy régebben jártam már itt illetve a környéken.Ezután átadom magam Lillának a kellemes szintis zenétől teljesen ellazulok.Hát váll nyak majd a karomat bársonyos comjai közé szorítja jól átmozgatja ellazitja az izmokat.A lábam majd a vádlim közetkezik a zacsit is finoman érinti.Nagyjából ennyi történt amire emlékszem.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
2
Fordulás után kis párnát kapok a fejem alá Lilla a baloldalamra jön simogatom formás popsiját.Egy lingammos felvezetéssel kezd vinoman csavegatja falloszom a bal kezével a zacsit markolja ezután ajkai is bekapcsódnak az akcióba finoman nyaja a makkomat majd a szájával fokozza a tempót rendületlenül markolássza masszírozza golyóimat.A hosszú hajátol nem igazán látom,hogy mi történik de érzem hogy már nem bírom sokáig.A kettős ingerlés hatására hamarosan a szájába kerülnek az utódok levezétés gyanánt többször végig simitja a combomat ezután a szemem sarkából figyelem amint diszkéten a papírtörlőbe kerülnek az utódok majd ezután elnézést kér kimegy renbehozza magát.Én is fölkelek a padról kapok egy tiszta törölközőt ismét célba veszem a fürdőszobát majd felöltözésem után rendezem a tiszteletdíját nagy címletből tud visszadni.Ennek apropóján szóba kerül,hogy több vendége mesélte,hogy vannak lányok akik arra hivatkoznak,hogy nem tudnak vissza adni így megkárositják a vendéget.Én is elmesélem a kellemten esetemet ezután hogy oldjuk ezt a nem igazán vidám témát Lillának megköszönöm a velem töltött egy órát majd puszi.Máskor is vár ha szeretném ismét meglátogatni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korrekt volt minden úgy történt amit a telefonban elmondott.A végén rendeztem tudott visszadni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Lilla mint az elején említettem szép arcú jó alakú kifinomult leányzó kellemes meglepetés volt számomra.Kaptam egy nem túl erős de szakszerűnek mondható teljes testmasszázst és egy annál is jobb befejezést.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LILLA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet