Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

LILLA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-21 00:18:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LILLA +36308531730 120202 erotikus masszázs

benczeede a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg LILLA hirdetővel
igéző szemek
jól átmozgat, átgyúr
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam napközben és egy esti időpontban egyeztünk meg. Talán egy telefonos hölgy lehetett akivel beszéltem de mindent érthetően és egyértelműen elmondott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autóval közelítettem a helyszínt a telóm útmutatásai alapján könnyen ment. Olyannyira hogy korábban érkeztem és két házzal odébb a kisboltba vettem egy kólát és szemeztem a székely kolbásszal és mire végeztem már zárva voltak. Megkellett volna vennem előbb a kolbászt is megvárhatott volna az autóban:). A III. kerületben nem vagyok túl jártas így bkvről nemtudok infókat adni. Egy csendes mellékutcában van a tetthely és közvetlenül a ház előtt pont tudtam parkolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás teljesen okés, célnak megfelelő hangulatú és berendezésű. Többen rendelhetnek mert több szoba van de nem találkoztam senki mással. Kellemes halványabb fények a szobában,lágy relax zene, masszázs pad valamint kanapé a készülődéshez. Tükörcsík a falon amin pont latszott a végén az action de későn vettem észre:)
LILLA külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Lilla egy fiatalos megjelenésű, csinos, érett hölgy. Megfelelő mérettekkel rendelkezik azonban keveset láttam belőle. Kissé visszafogott, de kedves fogadtatásban részesültem. Végig inkább a szakmai szempontok érvényesültek részéről. Egy aranyos, szexi hálóing szerű köntösben fogadott ami eltakarta a testét és csak közvetlenül a szeánsz kezdete előtt került le ami teljesen rendben van de kevés lehetőségem volt megbámulni a testét.
1. LILLA +36308531730 beszámoló Budapest 120202 erotikus masszázs
3. LILLA +36308531730 beszámoló Budapest 120202 erotikus masszázs4. LILLA +36308531730 beszámoló 2023-12-21 08:19:45 erotikus masszázs 1202025. LILLA +36308531730 beszámoló 2023-12-21 08:19:45 erotikus masszázs 1202026. LILLA +36308531730 beszámoló 2023-12-21 08:19:45 erotikus masszázs 120202
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Megérkezésem után az ajtóban kedvesen de visszafogottan köszöntött, a szobában inkább fagyosabbá vált, rögtön a tudtomra adta, nem szóban inkább távolságtartó moszgáskifejezésével, tekintetével ... hogy itt inkább a masszázson lesz ám a súlypont és már kezdtem tartani attól hogy a befejezés nem az lesz amire gondoltam:)
Zuhanyzás után felinvitált a masszázspadra levette a rucit és elindult a masszázs.
Erősen dolgozott kezeivel szinte mindenre kiterjedő alapos, kellemes, helyenként keményebb fogásokkal megspékelt masszázsban részesített.
A lábaktól indulva felfelé, külön foglalkozott a kezeimmel, a hátam főbb pontjaival, gerincem és lapockám valaminnt nyakam menti részeket alaposan külön átmasszírozta.
A kézmasszírozáskor előbb az egyik majd a másik kezem került a lábai közé, volt hogy hozzám közelebb kerülve szintén összeért testünk egy-egy kisebb része ami bevallom beindított.
A nyakamat a fejem fölé helyezkedve gyúrta át és ekkor engedte hogy én is nyúlkájak bár próbáltam udvariasan ellenállni és hagyni hogy végigcsinálja a programot de nem álltam meg és szépen óvatosan simizgettem hol a lábát hol a fenekét amit remélem nem vett zokon.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
A masszríozási elemek végeztével, aranyosan mondta hogy forduljak meg. Szépen lassan kezei közé került a merevedő hímveszőm amit finom mozdulatokkal masszírozott majd szerencsére rövidesen be is kapta. Nem tétóvázott, egyértelműen érezhető volt hogy most ki akar végezni:)
Lassan de biztosan. Valamelyest a zacskóval is fogalkozott bár ezt nem vitte túlzásba, mondjuk már én is a megfelelő állapotban voltam és tök jó hogy ekkor a farokra koncentrált.
Bő nyállal dolgozott és határozott de mégis kellemes és kicsit sem durva mozdulatokkal izgatóan bólogatott. Eközben nekem háttal állva lehetőséget adott arra hogy az egyik kezemmel a fenekét simogatva jobban érezzem a jelenlétét. Ez jó hatással volt rám.
Nagyon szexi volt ez a szitu, főleg hogy kissé tartózkodó 'szakmaibb' hozzáálása ellenére valahogy eltudta érni hogy megmaradjon a szexualitás varázsa és ez is hozzájárult hogy végig mereven tartotta a dákót.
A szoba hangulata, a zene is hozzátett, mintha egy filmben lennénk vagy egy álomban:) Arról nem is beszélve hogy a francia tudása pedig felső fokú. Mondjuk ki: nagyon jól tud szopni. Közben kezeinek megfelelő használatával időnként a zacsihoz is visszatérve gondoskodott róla hogy a minden ondóképződményem hadrendbe álljon. Szerintem ha kiürült tárral mentem volna akkor is tele lőttem volna.
Ajkai szorításában, érezvén hogy közeleg a vég, a szoba különbőző részeire próbáltam koncetrálni elterelve ezzel a figyelmem hogy időt sporolva minél többet töltsek a menyország kapujában. Ekkor vettem észre hogy a szoba túlsó oldalán a tükörcsík élőben közvetíti az eseményt, pont a lényeget. Ez volt az i-re a pont. Kilőttem a tárat. Nem kicsit, nagyon! Fellélegeztünk és letisztogattunk majd egymásra nézve egy felszabadult mosolyt váltottunk és azt mondtam magamban hogy ez nem az utolsó alkalom bízva abba hogy legközelebb kicsit talán közelebb kerülünk egymáshoz. Egy kis több testiséget, esetleg csúszka masszázst is eviselnék ettől a gyönyörű hölgytől, de egyelőre beérem ennyivel.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt. Ár-érték arány nagyon jó. Nem érdeklődtem extrák iránt, amiért mentem így is megkaptam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Amiért mentem és amire szükségem volt azt megkaptam ezen az estén. Az érdekes a masszázsban hogy a vágjátékot megelőző szeánsz sokkal több energiákat szabadít fel és egy ilyen franciával a végén (főleg Lilla esetében igaz ez) akár nagyobbat lehet élvezni mint egy szexpartnernél. Bár a kettő párosítása lenne az igazi de nem szeretnék ide nem illő gondoloatokba bonyolódni:)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LILLA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet