Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Most hívhatod!
Nykol(38)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

LARA

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-09-28 22:34:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
4
Hasonlóság:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen ezt a csodás beszit!😘 Várlak máskor is❤️

Beszámoló LARA +36302172337 122720 szexpartner

Jakala11 a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
gyönyörű arc
kihagyhatatlan kölcsönös francia
változatos pózok
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Először voltam Laránál. A beszamolok.com-on böngésztem, amikor megakadt a szemem a hirdetésén, de személyes okokból kifolyólag csak szűk két hónappal később nyílt lehetőség a találkozásra. Ezalatt sok beszámolóját elolvastam. Az elérhetőségi ideje legelején hívtam fel, meg sem várva a "most hívhatsz, biztos felveszem!" jelzést, abban bízva, hogy az előzőleg kiírt utolsó időpontja még szabad lesz. Ugyanígy a telefonban beszéltük meg azt is, hogy a +15 percért kipróbálom, mi is az a vtr. Itt jegyezném meg, hogy imádom a hangját! A viszonylag hosszabb kicsöngés után nem egy cérnavékony hang szólalt meg; nem is tudom, hogy jellemezzem, egyszerűen jólesett a fülemnek. A lelkemnek pedig az, ahogyan beszélt, már telefonon keresztül is érezni az empátiát, hogy odafigyeléssel fordul a másikhoz. A megbeszélt időpont előtt kb. másfél órával aztán váratlanul sms-t kaptam, melyben arról tájékoztatott, hogy akár hamarabb is mehetek. Nem kellett kétszer mondani!
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Villamossal érkeztem, a Stadionoktól annyi perc sétára van a megadott cím, amennyi alatt odaértem, elfelejtettem ránézni az órára, mert esett az eső, és amúgy is szabad volt hamarabb érkeznem. Szerencsére pont azon az ajtón kellett bemenni, amit a megadott címen találtam (azaz nem volt kincskeresős játék, hogy lépj hátra kettőt, fordulj meg, és onnan két számmal odébb lesz a bejárat). Szerintem biciklivel is jól megközelíthető a hely (leginkább a Mogyoródi út felől), nyilván nem hagynám kint a gépet, de könnyen be lehet tolni az udvarra, ott viszont sűrűn vannak a bejárati ajtók, nehéz lehet úgy lelakatolni, hogy ne legyen útba senkinek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tiszta, lesötétített lakás, ha kerestem se találtam volna porszemet, de valószínűleg nem is volt. Fürdő is tiszta természetesen, káddal és vagy 15 tusfürdővel, bár a kedvencem nem volt köztük. Kérdésemre elhangzott, hogy az együtt fürdést egyrészt jelezzem előre, másrészt azt inkább egy néhány perccel hosszabb ott tartózkodásként fogjam fel, ne félórás pancsira gondoljak, mert nem egyedül van a lakásban. Talán sejthettem, de ez volt az egyetlen utalás barátnő jelenlétére. A szoba mérete megfelelő, redőny tökig lehúzva, hogy sikeresen imitálja az éjszakát, a vörös hangulatvilágítás pedig... témába vágó. Az ágy szintén megfelelő méretű, strapabíró darabnak tűnik, alaposan leteszteltük. Viszonylag kezdő örömlányokhoz járóként nem éltem a falon függő hatalmas tükör adta lehetőségekkel, sem a kanapé vagy a puff kreatív kihasználásával, de hát először voltam, na.
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A külső... úristen. WOW. Lara a legszebb nő, akivel valaha voltam! A hirdetésben szereplő fotóira nem tudnám azt mondani, hogy nem ő van rajtuk, még azt sem, hogy túl lennének retusálva, de mégis picit mást sugallanak, mint a valóság. Csupán a képeket nézve én egy vékony lányra számítottam, bár a 158/60, illetve a beszámolók alapján sejthettem, hogy nem a kisujjamhaz kellene hasonlítanom. Nőies, szépen kerekedik, ahol kerekednie kell azon felül, amit a képek mutatnak. Selymes, hibátlan bőre, csodásan formás popsija, markolnivaló, gyönyörű mellei, pici fincsi puncija, világhírű rekordhosszú éjfekete haja (most összefogva), mit emeljek ki? A gyönyörű arcát. Az _aki keres, az talál_ képnek köszönhetően tudtam, mire számítsak (és ugyanez a kép döntötte el, hogy nem lesz olyan, hogy nem megyek el hozzá), de még azt is felülmúlta élőben a mosolya. A gyönyörű, végetnemérő huncut mosolya. Amikor egy testrészem a szájában volt, akkor a szemeinek a mosolya. De ne feledjük az apró gesztusait, érintéseit, cirógatásokat, amikkel elhalmozott az ajtón belépéstől az ajtón kilépésig tartó időintervallumban. Nem tudom, lehet-e ilyet mondani, hogy ő erre a szerepre teremtetett, de nagyon jól áll neki!
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 122720 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 122720 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-09-29 00:39:27 erotikus masszázs 1227205. LARA +36302172337 beszámoló 2024-09-29 00:39:27 erotikus masszázs 1227206. LARA +36302172337 beszámoló 2024-09-29 00:39:27 erotikus masszázs 122720
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Erről nehéz lesz írnom, mert nem vagyok ilyen vénával ellátva, meg hát a mámomrban a pillanatot igyekeztem megélni, nem pedig adatot rögzíteni. Lara nagyon határozottan ütemezi a célirányos érintéseit, már bőven a fürdés előtt is, ha jobban belegondolok, ez hozzájárulhatott a kezdeti gátlásaim szokásosnál is könnyebb levetkőzéséhez. A ruhák levetkőzése után pedig simogatni kezdtük egymást, lágy érintésekkel, finom puszikkal és... jackpot!, szimpatikus vagyok neki!, lassan a nyelveink is táncba kezdtek... Miután bemutatkoztunk egymásnak ;) Lara tudta, hogy a vezérfonal az ő kezében van, ahogyan a farkam is, és az ágyhoz vezetett.

Amatőrként a tükörben nem láttam semmit, de minek, ha a saját szememmel csodálhattam, ahogy eme tünemény ízlelgeti a férfiasságomat, bólogatva, hogy igen, okozzunk örömet egymásnak! Bizonytalanul vándorolt az ujjam Lara combjától válláig fel-alá, mígnem rájött, hogy mit is keres igazán, csak hogy aztán hoppon maradjon: az ujjam kimaradt a jóból, ahogy Lara az arcomra helyezte pici punciját, és hát végtelen falánk módon nyalakodni kezdtem. Ekkor még nem is sejtettem, mi vár rám: Lara határozottan tolta popsiját az arcomra, én pedig határozottan fokoztam a nyalakodást, mintha valaki egy kapcsolót tekert volna, úgy erősödött fokozatosan a két ellenirányú impulzus, mígnem azon kaptam magam, hogy komoly nyakizomedzésen vagyok, wow, ilyet én még nem éltem át!, de annyira erőteljes volt az egész élmény, hogy szerintem egy gyengébb idegzetű ember konkrétan pánikrohamot kapott volna!

Miután konszolidálódtak a kedélyek és kicsit magamhoz tértem, eszembe jutott, hogy nem akarok a szájába elsülni, ezért kértem, hogy húzzon gumit, amit a világhírű módon, a szájával csúsztatott fel. Én maradtam alul, Lara meglovagolt, többféle csípőmozgással is, itt én voltam a hunyó, hogy nem találtam a tökéletes ritmust, aztán egyszercsak végem is lett.
Kértem egy kis pihenőt, Lara megkínált egy pohár vízzel, aztán beszélgetni kezdtünk. Cirógattuk egymást, de a beszélgetésen volt a hangsúly. Pedig szavaim nem voltak (és még most sincsenek) annak kifejezésére, hogy mennyire gyönyörű nő Lara. Szemeim az arcát simogatták, az ujjam a cicijét nézegette, és bár volt szó személyes dolgokról, magáról alig árult el valamit (ami nem baj!, a misztikum vonzerő).

Még idejében észbe kaptunk, hogy az óra ketyeg, és tennivaló még van, így újból franciát kaptam, de most már szerettem volna tisztességesen is viszonozni (bár szerintem élvezte a kölcsönösséget az elején). Úgyhogy most ő feküdt a hátára, én pedig elvonultam a lábai közé, kezemben az engedéllyel, hogy ahány nyelvvel, annyi ujjal is kényeztethetem. Ami ezután következett, arra nem voltam felkészülve. Finoman nyalakodtam, és nagyon-nagyon óvatosan, milliméterről milliméterre hatoltam befelé az ujjammal. A pontos receptet nem fogom megosztani, de a lényeg, hogy a következő időszak a türelemről szól, Lara lazít, pihen nyugodtan, meg is érdemli, sokat dolgozott az első fél órában :) én pedig kitartóan nyalakodok, ujjazok. Említettem már, milyen csodálatos pici fincsi puncija van Larának? Óóóóóó... tovább kell írnom a szöveget, de olyan jó volt vele, olyan jó visszaemlékezni... Az első kisebb sóhajtások jelzik, hogy jó nyomon vagyok, de az önbizalmam sincs még a csúcson, úgyhogy folytatom... még néhány sóhajtás, hopp, egy rezdülés, megérkeztünk a vidámparkba! Végre picit fokozhatom a tempót, de csak egy kicsit, megmozdul Lara combja, kicsit feljebb húzza a lábát, még egy picit fokozom, Lara egyre jobban sóhajtozik, most már fokozatosan fokozom, aztán egyszercsak Lara összezárja a combjait, a sóhajok hirtelen sokkal tompábban és halkabban hallatszanak, ahogy Lara rázárja a combjait a füleimre, szorítani kezd egyre jobban, és szorosabban és erősebben, aztán ellen kell tartanom, hogy ne fordítson engem is oldalra, tovább fokozom a tempót, Lara még jobban szorít, és bevallom, egy pillanatra átsuhant az agyamon, hogy összeloccsantja a koponyámat, mint egy tojást, de innentől már nem lehetett gondolkodni, az események száguldottak előre, szerintem egyikünk sem volt teljesen magánál...

Lara azt mondta, fincsi volt. Egyetértek, fincsi volt :) Egyszerre hihetetlenül emlékezetes élmény, és máris újra át akarom élni! WOW.

Ezután megint dugtunk. Szeretkeztünk. Vagy valami egyveleg legalábbis. Maradt Lara a hátán, én valami misszionáriusfélét mímeltem, de ha egyszer csókolózni közben a legjobb :) Meg csókok a nyakára, a vállára, az arcára... Lara aztán felhúzta a lábait mintegy átpozicionálva engem is közben, jobban felegyenesedtem, megfogtam a lábait, köszönöm, Lara, nekem ez amúgy új póz volt :) Lara sóhajtozásai, nyögései eközben engem még jobban felizgattak, úgy éreztem, tetszik neki, amit csinálok, pumpálta az önbizalmamat, így fantasztikus érzésekkel fejeztük be ezt a szeánszot.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Biztos vagyok benne, hogy a sok beszámolóolvasás hatására: amikor az elején a fürdésem után még kiszaladt egy pillanatra, gyorsan odaloptam a csokrot a vázába, magamban kuncogva, hogy amikor visszajön, észreveszi-e.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A fentiek után milyen érzésekkel távoztam? Olyanokkal, amilyen szavakkal is: nem ma találkoztunk utoljára!
Lara egy végtelenül gyönyörű nő, kedves, vendégcentrikus, empatikus, és nem utolsósorban hihetetlenül szexi. Fantasztikus társ egy esős délutánra, de biztos vagyok benne, hogy a napsütéses délelőttökön sem különb :)
Köszönöm, Lara, hogy fogadtál, köszönöm az élményt, és alig várom, hogy újra találkozzunk!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-10-05 08:26:33
Tapasztalattal bíró, részletekre oda figyelő, billentyűkkel ügyesen betyárkodó szerző, kimagasló írása. AZ action maga az élmények tárházának elsőrendű bemutatása. A besziből süt a hódolat, a kölcsönösség varázsa. --- LARA reakciója a beszi hitelességét növeli. ---- Örvendeztesd meg az érdeklődőket több ilyen míves írassál. --- Ováció és szűnni nem akaró taps a táncosoknak!

2024-09-29 14:13:03
Nagyon jó stílusú tudósítás amit tényleg jó volt olvasni.
Naná, hogy ment a jó minősítés! Még sok hasonlót!

2024-09-29 11:21:42
Tényleg nagyon jó beszámolót írtál. Élveztem olvasni. Írj a további kalandozásaidról is. Még egy hasznos hírnök mindig jól jön. Köszi. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)

2024-09-29 10:39:12
Számomra a hónap legjobb külső bemutatása a beszik között - rajongással vegyes tisztelettel írsz, miközben az apró (de amúgy lényeges) nüanszokról sem feledkezel el LARA bemutatásához/ajánlásához!
Gratulálok a randitokhoz, és hajrá az ismétléshez!😊

2024-09-29 08:37:54
Nagyszerűen adtad vissza a történéseket az érzéseidet. Úgy látom elbuktál és ismételned kell. Gratula nektek.
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2024-08-07) : Előbb csak érzékien szopogatta a makkot, majd kőkeményen torokra vette az egész rudat a tövéig, bólogatott rajta hevesen és közben belül a nyelvét se volt rest használni.

(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

felejthetetlen: 18db
(2024-10-17) : Lara feküdt és én térdelve mellette kaptam a nagyon változatos technikájú, abszolút jól megválasztott francia kényeztetést. Jó hosszú idő eltelt, én nagyon élveztem,de vissza akartam térni a puncihoz, csak immár úgy hogy Lara a hátán fekszik.

(2024-10-13) : Szinte kéz nélkül(kezét csak ritkán használva) franciázik, nyelvét hihetetlenül jól használva olyan trükköket, fortélyokat vet be, hogy néha az ember fiának önuralmat kell gyakorolnia, ha nem akar idő előtt elmenni.

(2024-09-08) : Istenien franciázott, lassan élvezetesen, többször egészen mélyre engedve az ajkai közé a szerszámomat, kezei pedig leginkább a combjaimon és a fenekemen voltak. Fantasztikus érzés volt, ahogy az ajkain belül a nyelvével is izgatta a farkamat, hosszasan kényeztetett,

nagyon jó: 13db
(2024-07-25) : Franciája nekem nagyon bejött, érzékien szopik, néha tövig benyeli. Mondjuk nincs túl méretes szerszámom. Mikor úgy éreztem, hogy ez így nem mehet sokáig, kértem, hogy hadd nyalakodhassak én is.

(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-05-23) : Én a fenekét simogattam, döbbenetesen jó érzés. Nem sokáig bírtam, hogy ne nyaljak bele, így gyorsan 69 lett. Álomszép és finom puncija van. Mindketten dolgoztunk.

: 21db
(2024-10-05) : Én inkább az ágy mellé álltam, ő pedig elém feküdt, így csodálhattam egész testét, a hátát, popsiját, persze hogy oda akartam nyúlni, de amikor előre hajoltam, akkor neki nem volt jó, ezért erről le kellett mondanom. Először finomabb, majd egyre határozottabb mozdulatokkal nyalogatta,

(2024-10-05) : Nekem sem kellett több, térdre lerogyva, nyaltam a fenekét, minden szegletét, a csodás punciját, fenekekét, simogattam a hátát, csókoltam ahol értem.Úgy tűnt tetszik neki a ténykedésem

(2024-09-29) : Az ágyon térdeltem a sarkaimon ülve, úgy kezdte a franciát. Nagyon jó technikával csinálja, beveszi addig amíg még nem számít mélytoroknak, közben a kezével is leköveti szája fel-le mozgását, pont ahogy szeretem. Míg ő szájjal dolgozott én úgy helyzkedtem, hogy kézzel tudjam kényeztetni.