Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

LARA

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-06-21 13:01:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm a beszit:)❤️ várlak bármikor❤️

Beszámoló LARA +36302172337 121865 szexpartner

Irogato a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
változatos pózok
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Voltam már nála és a VTR egyeztetéses bónusz is meglehetősen motiváló, így VTR-en írtam neki két nappal korábban délután. Azt hittem, hogy már este nem fogja visszaigazolni, de fél 10 körül megkaptam a visszaigazolást, hogy rendben, mehetek. Ennek nagyon örültem, mert teljesen optimális volt az általam küldött időpont. Mivel már voltam nála, így telefonon most nem egyeztettünk, csak annyit írt, hogy vár szeretettel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mostanra kb mindenki megtanulta, hogy a Kerepesi útra kell menni, nem messze a Hungária körúttól. Parkolóhely van, ami fizetős. BKV kb minden jár a környéken, kinek mihez van kedve. A címet pontosan megkaptam, nem volt vele probléma. Ajtó előtt telefon, ahol megkaptam a belépéshez szükséges adatokat, könnyen bejutottam, majd liftel fel. A lifttől nincs messze a lakás, mire odaértem, nyílt az ajtó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás is változatlan. Teljesen rendezett, látszik, hogy figyelnek mindenre. Ketten lehetnek ott egyszerre, de 1-2 hangon kívül semmi mást nem láttam, nem hallottam. A fürdőszoba pedáns, van tusfürdő választék, szájvíz, puha törölközőt kaptam és a kilépő is mindig száraz volt, igyekeztem, hogy ez így is maradjon. A zuhanyfüggőny továbbra se kedvencem, viszont a tulajnak szólhatnának a lányok, hogy a zuhany tartóját cserélje ki, hogy fel lehessen akasztani. Persze ez apróság.
A fogadó helyiség egy nagyobb étkező, konyha meg ki tudja még mi, itt sokat nem tartózkodtunk, csak a cipőmet hagytam itt.
A tetthelyet most jobban megnéztem, így tűnt fel körben a hangulat világítás. Klimatizált, ami ilyen melegben áldás és szerencsére Larát nem zavarja, így járatja is. Egy régebbi kanapé van bent, illetve egy nagyobb ágy, mindkettőt használtuk. :)
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lara rendkívül formás, természetes nő, semmi mű nincs rajta. Hosszú fekete haja van, ami most végig kibontva maradt. Továbbra is döbbenetes feneke van és puha bőre. Az arca pedig pazar. Kedves, mosolygós, nevetős, akkor is, mikor tele van a szája. :D
Most nem fekete, hanem egy kis kék ruhában fogadott, aminél gyorsan feltűnt, hogy bugyi bizony nincs rajta. Így már a fürdőbe is álló... na de ezt később.
A képeknek teljesen megfelel, nem ez a cicababa fajta, hanem az a nő, akihez minden nap átmennél huncutkodni és ő ebben benne is van.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121865 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121865 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-23 20:48:43 erotikus masszázs 1218655. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-23 20:48:43 erotikus masszázs 1218656. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-23 20:48:43 erotikus masszázs 121865
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
2
Az érkezés utána üdvözlés, cipő gyorsan le és be a bal oldali szobába. Segített bevinni a bukósisakom, kedves volt tőle.
Befelé menet már feltűnt az új kék fogadó ruha, ami alatt láthatóan nem volt bugyi, így a fekene szabadon ringatózott előttem. Az a látvány...
A szobában a kanapéra pakoltam a cuccaim és jól látható helyre kitettem a rózsákat, ez legalább letudva.
Kis simi és incselkedés után irány a fürdő.
Igyekeztem gyors lenni, nem fürdőzni jöttem.

A szobába visszakisért, majd kért egy percet, gondolom a fürdőt ment megnézni, hogy mit műveltem ott (ilyekor igyekszem a kilépőt sem nagyon összevizezni, még a kádban megtörölköztem). Sok dolga nem volt, gyorsan visszaért.
Én a kanapéra ültem törölközőben.
Vette is az adást egyből, odajött és az ölembe ült. Gondolhatjátok, hogy nem a zseblámpám nyomta alul, mert nem kicsit húzott fel már ez.
Csókokat váltottunk, én meg fogtam a fenekét, mert az továbbra is lenyűgöz.
Rátalált arra, ami nyomta alul, kibontotta a törölközőt, majd letérdelt és a szájába vette. Mondtam neki, hogy ezt kb reggelig el tudnám viselni. A látvány, a technika, minden nagyon rendben volt.

Egy idő után mondtam neki, hogy folytassuk az ágyon. Persze, ahogy már más is írta, ott úgy bepucsított, hogy majdnem gumit kértem, de most nem akartam ebbe a hibába esni, úgyhogy csak belenyaltam.
Tovább folytatta a franciát, én meg fogtam a fenekét és finoman kivülről simogattam a puha punciját.
Kértem, hogy legyen belőle 69. Ez valami frenetikus. Előre mondtam neki, hogy az első kört most a szájába szeretném, mert az legutóbb elmaradt, így a nyalakodás közben oda is mentem el. Hogy meddig voltam a szájában nem emlékszem, mert elég komoly orgazmuson voltam túl.
Azt tudom, hogy az utódok szilviába mentek, evvel semmi gond nincs.

Bár most úgy terveztem, hogy utána kinyalom, mint a mézes csuprot, de valahogy a lustaság erőt vett rajtam, így átadtam magam egy kellemes hátmasszázsnak.
Közben felszabadultan első sorban zenéről beszélgettünk, halál cuki volt, ahogy időnként felnevetett.

A masszázs után újra kis francia, aminél már erőt vettem magamon, hogy tovább lépjünk. Gumi fel, majd belém ült. Na igen... Volt itt előre dőlve csípő körzés, fel le, oldalra, kb minden. Az arcából ítélve neki is tetszett. Egy idő után kértem, hogy háttal üljön rám. Ez a látvány sokáig megmarad. Tökéletes volt. Láttam, hogy kicsit fáradt már, így én következtem. Persze, hogy kutyusban kezdtük, keményebben már, ahogy láttam ez is tetszett neki. Utána misszi mindenféle módon. A lábát kb bárhova el tudja tenni és nem fanyalgott az én méreteimnél, nyugodtan lehetett tövig nyomni.
Végül kértem, hogy feküdjön hasra. Én ezt a pózt nagyon szeretem. Döbbenetesen jó volt, ahogy a hátulról mozogtam benne.
Határán voltam annak, hogy elmenjek, de valamiért (valószínűleg a gumi miatt) nem jött még a végkifejlet. Hátranéztem az órára, még volt kb 15 perc. Mondtam is neki, hogy nem biztos, hogy menni fog, egy kicsit meg is álltam. Végül csak újra kezdtem és elég gyorsan komolyat élveztem a gumiba.
Kár lett volna kihagyni. :D
Utána fürdés, mert kb mindenhonnan folyt rólam a víz, pedig ment a klíma, megjegyzem kedves volt és nem zavarta.
Fürdés után gyors öltözés, az előszobában még egy puszi és kis fenék simi és tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extra nála csak a szájba élvezés, ami a VTR-es bejelentkezésnél benne van, más extráról nem tudok. Az elszámolásról igazából 1 percet se volt szó, az elején a kis puffra raktam a csokrot, fürdés alatt elrakta, nem beszéltünk róla. Az összeget szokás szerint felkerekítettem, nem kértem vissza.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Van az az érzés, amikor szex után megy ki az ember a fürdőbe és remegnek a lábai. Na itt ez volt.
Megint csak egy nagyon jó élménnyel távoztam, minden pillanata megérte.
Lara kedvessége, közvetlen hozzá(nk) állása, szerintem olyan kategóriába sorolja, ami ritka.
Az arca még mindig szép és mosolygós, szex közben pedig lesi a kérésemet és kb gondolatolvasói készségekkel kezel, ki se mondom mire gondolok, mikorra ő már meg is csinálta.
Tényleg, mintha a szomszéd lányhoz járnék át, akivel már összeszokott páros vagyunk. Nincs nyavajgás, nyafogás, eddig minden kérésemet örömmel teljesítette.
Nálam eedig ő a top, amit az is jelez, hogy ő az első lány, akihez visszamentem, ráadásul elég hamar.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-07-01 11:40:30
Reszletes, minden resze kedvcsinalo
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 15db
(2024-07-10) : Kis csókok és egymásra hangolódás után mondta hogy álljak az ágy szélére, majd megmutatta francia tudását. Valami fergeteges jól csinálja, az az igazi kéz nélküli, bőnyálas, szemedbenézős francia. Hagytam hogy diktálja csak ő a tempót, én csak élveztem közben a műsort.

(2024-06-19) : Oda bújt hozzám és ismét elkezdtünk csókolózni, közben lecsekoltat farkam keménységét, simogatta combokat, golyók is kaptak egy kis törődést a cél érdekében. Meg is jött az eredmény és kő kemény lettem, szájával is meggyőződött hogy gumi képes vagyok, ismét szájával rakta fel.

(2024-06-07) : Lara franciája kiváló, csak szájjal történik, kezeit csak az élmények fokozására használja, ahogy említettem a combomat símogatta. Minden mozdulatában a tenniakarás és a cél, hogy elégedett legyek. Majd átmentünk az ágyra. Na de mindez hogy történt!?

nagyon jó: 11db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-05-23) : Én a fenekét simogattam, döbbenetesen jó érzés. Nem sokáig bírtam, hogy ne nyaljak bele, így gyorsan 69 lett. Álomszép és finom puncija van. Mindketten dolgoztunk.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

: 12db
(2024-07-11) : Franciával folytattuk, én a hátamon feküdtem, Lara szinte kéz nélkül vett kezelésbe, fantasztikusan csinálta, jeleztem, hogy beöltöznék, nehogy túl gyorsan vége szakadjon. Lovaglással folytattuk, hol ülve, ilyenkor a melleit simogattam, melyek finom tapintásúak és beleilleszkedtek a tenyereimbe,

(2024-06-21) : Lara hívogatóan incselkedett a szemeivel, közben leereszkedtem hozzá pár csókért is. Ezután az egyik lábát leeresztettem az ágyra, a másik még a mellkasomon, így még egy picit jobban szétnyílt a csodálatos kehely, fokozva a vizuális élményt.

(2024-06-20) : kb fél perc után már a szájában is volt a farkam,sok idő nem kellett neki ,hogy be keményedjen, azonnal szopni kezdte, félelmetes ahogyan csinálja,nagyon jó érzés volt, már ekkor tudtam ,hogy én meg leszek itt,nem az első és utolsó találkozásunk.Valahogyan már az ágyon voltunk,